Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFamilia iubareata. Inceputul (eu si mama)
Autor : je_moi - 2013-10-17
Citita de 52614 ori - Nota 8.27 (204 voturi)
Era o primavara ploioasa. Ma intorceam de la scoala pregatit pentru o noua zi plictisitoare acasa. Aveam 19 ani si ma pregateam sa termin liceul. Perspectivele erau sumbre. Familia nu prea avea bani sa ma trimita la facultate, iar viitorul meu parea sa fie legat de ceva slujba prin oras, insa deloc una spectaculoasa.
Aveam o familie frumoasa. Mama, o femeie draguta chiar si la cei 50 de ani pe care ii avea. Inaltime medie, parul saten pana la umeri, nici grasuta, dar nici slaba, cu ochii caprui. Fundul a cam inceput sa ii creasca datorita trecerii timpului, insa timpul parca nu avea niciun efect asupra sanilor ei. Am mai avut ocazia sa o vad in lenjerie intima cand mai intram peste ea cand se schimba, insa nu mi-a trezit nicicand interesul. Dar nu puteam sa nu remark perfectiunea sanilor ei: medii, rotunzi, fermi.
Tata era un barbat macinat de problemele familiei. Saten si el, insa cu ochii albastrii, parul a inceput sa prezinte fire albe datorita stresului de zi de zi. A ajuns destul de rotunjor, insa inca se tinea bine cu conditia fizica, nu de putine ori mai auzindu-i pe el si pe mama prin dormitor, noaptea, semn ca inca mai poate.
Sora mea, la 18 ani, nu era spectaculoasa. Slabuta, cu sanii destul de mici, insa un fund rotund. Avea ochii si parul tatei.
Asadar, situatia financiara a familiei nu era grozava. Deja parintii asteptau sa terminam liceul si sa ne angajam pentru a mai aduce bani in casa. Odata ajuns acasa, mama imi spune sa ma pregatesc de plecare. Curios unde, ea imi arata un anunt in ziar: “Se filmeaza o mini-emisiune. Se cere prezenta a doi membrii ai unei familii. Platit excelent. Informatii la..” Mama a sunat, insa singurele informatii erau locul si ora unde sa ne prezentam. In conditiile noastre, anuntul suna destul de bine. Am pornit spre adresa unde urma sa se desfasoare “mini-emisiunea”. Ne-am imbracat normal, eu cu o pereche de pantaloni si o camasa, iar mama in fusta, camasa si sacou.
Odata ajunsi acolo, suntem invitati intr-un apartament micut, cu doua camera. Ne intampina doi tipi, care pareau destul de draguti si ne invita inauntru. “Platoul” era format din cateva perdele roz care incadrau un spatiu mic, de 2x2m, iar inauntru era o saltea acoperita cu o patura. Cei doi ne invita sa ne asezam pe saltea. Apoi unul dintre ei porneste camera, iar celalalt ne explica:
- Aveti posibilitatea sa castigati o suma frumusica de bani, dar asta depinde numai de voi.
Eu si mama dam din cap intelegatori.
- Bine, pentru inceput, trebuie sa fiti indrazneti, dumneavoastra trebuie sa va schimbati in asta… ii spune mamei dandu-i o pereche de bikini si un sutien. Iar tu, ramai in chiloti… imi indica.
Eu cu mama il privim ciudat.
- Pentru acest lucru, veti primi suma de 100 euro.
Cu gandul doar la bani si la ce nevoie mare avem de ei, eu si mama ne asezam cu spatele unul la celalalt si ne schimbam asa cum ne-a fost indicat. Cand terminam, individual reia instructiunile:
- Acum, baiatul se aseaza pe spate, iar dumeavoastra ii puneti aceasta tipla peste chiloti.
Ma asez oarecum cu neincredere, iar mama priveste ciudat cum imi aseaza acea foita transparenta peste chiloti.
- Dumneavoastra trebuie sa va asezati acum cu vaginul deasupra chilotilor baiatului. Pentru aceasta veti primi inca 100 euro.
Timida, mama isi duce un picior pe deasupra mea si ma incaleca, stand in genunchi.
- Trebuie sa va lasati mai jos, apoi sa incepeti sa va frecati de tipla… altfel nu primiti banii.
Mama ma priveste tematoare, eu o privesc la fel, insa dupa cateva secunde de gandire, executa instructiunea. Se lasa usor peste chilotii mei si incearca sa se miste.
- Trebuie doar sa mimati, doamna, noi nu va cerem ceva necurat! o incurajeaza individul.
Auzind acestea, parca prinde curaj si incepe sa efectueze miscari dus-intors deasupra mea. Incercam sa imi mut ganduri si sa evit o erectie. Priveam in jurul meu in toate partile, insa, accidental, am dus privirea spre sanii mamei. Acei sani perfecti. Niciodata nu m-am gandit ca ii voi vedea cu acesti ochi. Insa acum parca vroiam sa ii iau in palme, sa ii framant, sa ma joc cu ei. Iar sutienul acela, care abia ii acoperea, nu lasa prea mult mister. Aceste ganduri mi-au dat o erectie imensa, cum niciodata nu cred ca am avut. Imi era rusine de mama, incercam sa ma uit iarasi in jur, sa fac erectia sa dispara, insa parca tot timpul trageam cu coada ochiului la acei sani. Priveam spre penisul meu si vedeam cu iese peste chiloti, iar mama se freca in lungul lui. Speram cumva ca tipla sa il faca oarecum invizibil ei.
Apoi se aude din nou vocea individului.
- Foarte bine pana acum. Acum, pentru inca 300 euro, faceti acelasi lucru, insa fara lenjerie intima.
Mama il priveste socata. Se gandeste timp de cateva secunde, apoi realizeaza ca putem face repede 500 euro. Incet, coboara de pe mine si incepe sa isi dea jos bikinii. Vazand-o, renunt si eu la chiloti. Ma asez din nou pe spate, cu timiditate. Mama priveste lung penisul meu cu tipla in mana, apoi o aseaza peste el. Eram rosu de rusine. Si fata de mama, si fata de ceilalti care erau acolo. Mama isi aseaza vaginul perfect ras deasupra tiplei si incepe sa se frece din nou de mine. Noroc ca a pastrat sutienul, altfel explodam imediat. Simteam insa ca e calda si ea. Si vedeam cum se freca de mine cu ochii inchisi, iar apoi incepand sa geama discret. Respiratia i se ingreuneaza si incepe sa ofteze incet. Aproape brusc simt ca vaginul ei aproape arde. Incercam sa imi tin mainile departe de ea. Insa, inconstient, o prind usor de solduri si o ajut sa se miste deasupra mea. Ea isi aseaza ambele maini pe pieptul meu pentru a se misca mai usor. Dupa putin timp, tipul intervine:
- Bun, ati castigat 500 euro. Pentru inca 500, trebuie sa schimbati pozitiile. Mama sta pe spate, iar baiatul intre picioarele ei.
Fara sa ne mai gandim mult, schimbam. Mama se aseaza pe spate, eu ii asez tipla peste vagin. Imi iau penisul in mana dreapta si il fixez parallel cu vaginul ei, insa lipit de el, apoi incep sa il misc sus-jos, in lungul sau. Mama isi ridica picioarele in aer si le desface la maxim , ca sa imi faca loc. O vedeam cu statea cu ochii inchisi si oftand scurt si des, incercand sa isi ascunda satisfactia pe care o simtea. Vedeam cu peretii vaginului i se deschid incet, iar eu cu capul penisului aproape intru de fiecare data cand urcam cu el in partea superioara a vaginului ei. Nu dureaza mult timp si mama isi duce mana dreapta spre vagin incepand sa isi maseze pielea de deasupra vaginului. Apoi, pe masura ce coboram cu penisul, isi masa partea superioara a vaginului, pe sub tipla. Era clar. Vroia sa intru. Si eu vroiam sa intru. Dar nu indrazneam. Insa dupa putin timp, la finalul unui ciclu, cand penisul meu era in partea superioara a vaginului ei, isi duce mana dreapta pe capul penisului meu, coboara odata cu el si fixeaza capul penisului in interiorul vaginului ei, prin tipla. Isi deschide ochii, cu gura cascata si ma priveste. Se citea dori...



    Login