Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFamilia iubareata 2
Autor : je_moi - 2014-01-18
Citita de 29508 ori - Nota 8.36 (116 voturi)
Trecuse o saptamana de la intamplarea cu “emisiunea”, insa aceasta nu a ramas fara repercursiuni. Eu si mama profitam de orice ocazie cand ramaneam singuri. Amandoi aveam o foame de sex, iar faptul ca ceea ce faceam noi era cel mai tabu lucru cu putinta. Mama, femeie maritata, inca il iubea pe tata, dar nu se putea abtine cand eram singuri. Mai grav era ca suntem mama si fiu. Insa conta prea putin. Erau momente in care logica nu isi mai gasea locul. Multe nopti adormeam gandindu-ma daca este bine ceea ce se intampla. Adormeam cu un sentiment de vina, de frustrare. Pe tata il ocoleam cu privirea cand mai luam masa toata familia. Nu cred ca banuia ceva. Insa nu puteam sa il privesc. Nici sora mea nu banuia nimic. O singura data m-a intrebat cum de petrec atat de mult timp acasa, stiind ca eu obisnuiam sa mai ies. I-am raspuns ceva scurt, fara prea mult sens, insa nici ea nu a insistat.
Tata era mai tot timpul plecat la lucru. Sora mea avea treaba ei. In fiecare zi, se intorcea de la scoala, manca ceva scurt, apoi se inchidea in camera ei dormind, ascultand muzica, cu temele sau alte cele. Nu ne faceam griji din partea ei. Daca ar fi iesit din camera, am fi auzit usa si am fi reactionat.
Asadar, dupa o saptamana in care eu si mama o faceam cand apucam, a venit weekend-ul. Aveam programata o excursie la casa parinteasca a tatei, undeva intr-un catun pe un munte. Peisaje superbe de primavara, cu pomi infloriti, pasari cantand. Odata ajunsi, ne-am apucat sa mai aranjam prin casa, sa facem curat putin, apoi sa ne asezam si sa ne pregatim de petrecerea weekend-ului. Ne schimbam fiecare in ce haine mai aveam pe acolo: eu in niste pantaloni si un tricou, sora mea la fel, tata la fel, iar mama intr-o fusta si o camasa. Cam dupa o ora, tata intreaba:
- Cine vine cu mine dupa apa?
Fantana de la care luam noi apa era situate undeva pe marginea raului care trecea pe langa catun. Erau cam 10 minute de mers pana la ea.
- Eu! raspunde hotarata sora mea.
Asa ca, in scurt timp, timp cei doi s-au imbracat adecvat si au pornit spre fantana. Eu o privesc pe mama si, la nici un minut dupa ce s-a inchis usa, actionez. Ea era in bucatarie, taia legume pentru o ciorba. O cuprind pe la spate, ii prind sanii in ambele palme si incep sa ii framant.
- Avem timp oare? imi sopteste, prinzandu-mi palmele cu ale ei.
Insa dupa cateva secunde exclama:
- Vai! S-au dus dupa apa, dar au uitat sticlele… Trebuie sa te duci sa le duci sticlele, si, in functie de unde te intalnesti cu ei, vezi daca avem timp.
Eu, putin contrariat, execut comanda mamei. Iau plasa cu sticlele, pe care tata si sora-mea au uitat-o acasa, si pornesc spre fantana. Fantana devenea vizibila abia cand te aflai la 100 m de ea. Cand am ajuns in apropiere, m-am gandit sa ma furisez si sa ii sperii pe cei doi. Asa ca am urmat o ruta ocolitoare, printre copacii, incercand sa ma strecor nevazut cat mai aproape. La un moment dat, printre frunzele arbustilor reusesc sa ii vad. Insa vedeam cu tata statea sprijinit de o piatra mare cu o plasa sub fund, iar sora mea era pitita in fata lui. M-am gandit la inceput ca sora mea isi lega sireturile la papuci. Asa ca ma furisez mai aproape si observam cum capul sorei mele se misca dute-vino spre si dispre corpul tatei. Atunci mi-am dat seama: pentru ei era important sa iasa din casa. De aceea au si uitat sticlele pentru apa. De aceea nici nu si-au adus aminte de sticle. Vedeam cum tata avea pantalonii trasi pana glezne si o vedeam pe sora mea, din spate cum ii sugea penisul. Eram curios cum a inceput la ei. Oare stiau si despre mine si mama? Observam cum sora mea isi dadea jos tricoul, iar tata i-l aseza undeva langa ei. Vazand scenele, ma cuprinde o erectie enorma. Imi scot penisul din pantaloni si incep sa il frec privindu-i. Nu dupa mult timp, tata o ridica pe sora mea in picioare. Ea isi da pantalonii jos, ii trece peste papuci ramanand in bikini. In timp ce se apleca pentru a trage pantalonii jos, imi era dat sa vad o priveliste extreme de apetisanta: fundul sorei mele. Daca mama avea niste sani perfecti, sora mea avea un fund extraordinar: bombat, nu mare, nici inexistent, numai bun pentru corpul ei. Era foarte apetisant! Dupa ce si-a dat jos pantalonii, au urmat bikinii, lasand-o pe sora mea imbracata doar cu… papucii. E drept ca era destul de racoare sa ramai in picioarele goale pe valea unui rau. Apoi vad cum se apropie de tata, il cuprinde cu bratele de gat, isi ridica piciorul drept pe piatra pe care se sprijinea tata, apoi stangul la fel, se ridica cu ajutorul lui si se lasa usor cu vaginul in penisul tatei.
- Vai de mine! imi sopteam.
Nu foloseau preservative, poate sora mea folosea anticonceptionale. Dar vazandu-i cum o fac fara protectie, m-a excitat si mai tare. Dupa cateva miscari lente, cei doi au inceput sa isi dea drumul. Sora mea plonja disperata in penisul tatei, care o tinea de solduri si o dirija sus-jos. Dupa numai cateva minute cei doi incep sa ofteze, iar dupa scurt timp, tata o ridica pe sora mea din penisul lui, isi prinde prohabul cu mana dreapta si il freaca turbat. Jeturi de sperma zboara chiar si doi metri in sus, dupa care aterizeaza in apa raului de langa fantana. Explodez si eu acolo intre arbusti privind scena. Cand imi revin observ ca cei doi erau aproape imbracati si se pregateau sa plece. Nu stiam ce sa mai fac. Daca plecam inapoi acum, sigur m-ar fi vazut in departare. Asa ca iau o ruta ocolitoare, mai lunga. Ajung acasa in acelasi timp cu ei, insa din alta directie, ca si cand as fi fost pana la baie, WC-ul fiind undeva in curtea casei. Intram in casa, mama observa ca cei doi au venit doar cu o sticla de apa, pe care probabil au gasit-o acolo. Mama ma priveste si vrea sa zica ceva, insa eu ii fac semn sa taca. Trebuia sa gandesc cumva situatia asta. Eram eu cu mama si tata cu sora mea. Eram multumit oarecum de situatie, insa parca vroiam si fundul sorei mele acum. Dar cum sa fac? Seara, dupa cina, raman cu mama sa o ajut sa strangem masa, in timp ce ceilalti s-au asezat in alta camera la TV. Ii soptesc mamei:
- Stii… se pare ca nu numai noi suntem… stii tu…
Mama face ochii mari.
- Ne mai ascundem unii de altii atunci? ii soptesc.
- Nu stiu…
Nehotararea ei imi cam taia elanul. Insa mai aveam o varianta. In timp ce stateam la TV, sora mea vrea sa mearga la baie. Ne roaga sa o insotim, pentru ca ii era frica sa mearga singura pe intuneric. Eu ma ofer voluntar. Iesim din casa, ne facem treburile, iar cand terminam, o intreb direct, insa cu o voce calma:
- Si? De cat timp tu si tata… stii tu…
Ea ramane cu gura cascata spre mine.
- Hai, stai linistita! Doar nu sunteti singurii…
In acest moment casca gura si mai mult. Inca nu a scos niciun cuvant.
- Mai are rost sa ne mai ascundem? o intreb.
Incearca sa isi recapete vocea:
- Nu… Da… Nu stiu… Vai! Voi de cat timp? ma intreaba curajos.
- De vreo saptamana… ii raspund.
- Asa si noi. Am fost la ceva “emisiune” si ne-a pus sa facem sex. Si de atunci, pe unde prindem, acolo o facem… imi spune entuziasmata.
- Asa si noi… ii raspund zambind.
Asa ca prinde curaj si ne indreptam spre casa, ea in fata eu in spate. Deja priveam cu pofta spre fundul ei perfect. Intram in casa apoi in camera unde era TV-ul. In camera, in fata TV-ului erau doua fotolii. Pe cel din stanga statea mama, iar in dreapta, tata. Sora mea se arunca in bratele tatei, in timp ce eu ma asez in bratele mamei. Parintii ne privesc contrariati, moment in care sora mea il saruta pe tata direct pe gura. Tata face ochii mari in timp ce e sarutat si trage cu coada ochiului spre noi. Eu imi duc mana dreapta spre sanul stang al mamei si i-l masez usor prin camasa. Apoi sora mea se desprinde din sarutul cu tata si ii spune cu voce tare, ca sa auzim si noi:
- Nu doar noi suntem bagati in asta. Eu nu vad de ce sa ne mai ascundem.
Tata ma priveste mirat, iar eu ii raspund cu o expresie a fetei de “asta este” si o ridic pe mama de pe fotoliu, ma asez in locul ei, iar pe ea o asez in poala mea. Sora mea, intre timp s-a asezat cu genunchii in jurul fundului tatei, i-a cuprins capul cu bratele si cauta sa il sarute. Eu ii prind sanii mamei si incep sa ii framant, sarutand-o usor pe gat. Incep sa ii desfac nasturii la camasa, insa simteam cum incerca cu mana ei dreapta sa ma intarzie oarecum. Nu vroia sa ma opresc, insa nici sa ma grabesc. Mai trageam cu ochiul spre ceilalti. Sora mea isi dadea tricoul jos si il arunca prin camera zambind spre tata. El, vazand-o, incepe sa cedeze si o cuprinde cu bratele de spate si o apropie de el. Isi duce gura timid spre sanul ei stang, cel mai aproape de mine, si incepe sa il sarute rusinos. Mama, vazand acestea, nu ma mai intarzia, iar in cateva secunde, camasa nu mai era pe ea. Sutienul nici atat. Imi dau si eu tricoul jos, iar intre timp vad cum sora mea, s-a asezat in picioare in fata tatei, cu fundul spre el. Apoi se apleaca si incepe sa isi dea jos pantalonii incet, dand obraznic din fund. Mama imi zambeste, apoi se aseaza pe piciorul meu drept, iar cu mana dreapta incepe sa imi frece penisul prin pantaloni. Eu cu mana dreapta o tin in brate, iar cu cea stanga ii framant pe rand sanii, privind intre timp la show-ul facut de sora mea. Dupa ce si-a dat jos pantalonii, au urmat bikinii, cu acelasi procedeu. Si iat-o pe sora mea goala in fata tuturor, dand obraznic din fundulet. Tata era rosu de emotii. In acest moment sora mea se indreapta spre el ii da cureaua jos, apoi ii prinde marginile superioare ale pantalonilor si incepe sa le traga in jos. Mama, intre timp imi dadea si mie jos pantalonii. Am ramas si eu si tata doar in boxeri. Sora mea se aseaza in genunchi, intre picioarele tatei, isi duce mana stanga spre intaritura vizibila din boxerii tatei si incepe sa maseze usor. Mama era acum in picioare, privind scena. Eu imi scot penisul din boxeri si incep sa il frec privind scena celor doi. Mama observa si se aseaza din nou in poala mea, isi duce mana dreapta spre penisul meu si il preia de la mine. Eu imi duc mana stanga din nou spre sanii ei, apoi cobor usor masandu-i abdomenul, apoi ii introduc mana sub fusta. Simteam bikinii ei uzi. O ridic in picioare si ii trag fusta cu tot cu bikini jos. Intre timp, sora mea, mai harnica, deja l-a dezbracat pe tata si ii sugea penisul cu spor. Tata o dirija cu mana dreapta, privind cu coada ochiului la noi. Mama nu mi-a facut oral niciodata. Si nici nu parea dispusa in acest moment. Asa ca se aseaza din nou in poala mea, imi reia penisul in mana si il freaca, in timp ce eu ii frecam la randul meu vaginul. Apoi observam cum sora mea se...



    Login