Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataFamilia Act I
Autor : Lavamat - 2019-08-01
Citita de 31080 ori - Nota 7.84 (122 voturi)
Act I
Povestea mea incepe cu multi ani in urma, acum am 23 de ani si vreau sa va povestesc si voua cele intamplate. Numele meu este Florin, sunt un baiat care s-a nascut intr-o familie obisnuita din tara noastra frumoasa. Intr-o zi ploioasa de noiembrie, cand am venit pe lume, am intalnit-o prima data pe mama mea, o femeie superba, inalta, roscata cu ochii albastri si pielea alba. Acasa ma astepta cu mare drag sora mea mai mare cu 3 ani decat mine, o fetita blonda, cu pielea ca branza si ochii verzi, Isabella pe numele ei cel mic. Pana la varsta de 5 ani am fost doar eu si sora mea mai mare cu care ma intelegeam super bine. Intr-o noapte de aprilie a aparut si surioara mai mica, Iulia, cu o piele maslinie, parul negru-castaniu si carliontat, ochii de un negru intens si foarte mari, te cucereau din prima. Ea seamana cu tatal nostru, noi mai mult cu mama. Aceasta este familia mea in care am crescut frumos si am ramas cu amintiri speciale si aparte.
Pana sa apara pe lume sora cea mica, bunicii mei inca traiau, iar noi ne petreceam toate verile la tara undeva la munte intr-un satuc cu oameni frumosi si peisaje scoase din filme. Pe cand aveam 4 ani am inceput sa ma joc cu sora mea mai mare de-a “mama si tata”, la inceput era destul de obisnuit, ne construisem o “casa” in curte, ne duceam la “serviciu”, “gateam”, etc… Ne-am jucat asa o luna de zile in fiecare zi, jocul tot evolua, iar noi trebuia sa “facem un copil”, doar ca nu stiam cum, eu stiam ca il aduce barza si ma gandeam ca trebuie sa asteptam o barza. Sora mea era mai informata si stia cum sta treaba. In gradina, intr-un colt mai retras sub un pom, ne instalasem un cort, in jurul lui facusem un gard din salcie impletita(aici ne-a ajutat bunicul nostru care facea si cosuri din nuiele), si aveam o masuta mica langa cort. In una din zile am ramas singuri cateva ore cat timp bunicii nostri plecasera in sat la niste rude. Ne-am jucat putin, iar la un moment dat sora mea a spus ca e timpul sa facem copilul. M-a luat in cort si m-a pus sa imi dau pantalonii jos, s-a dezbracat si ea si mi-a spus sa stau intins pe spate ca o sa facem exact ce a facut mama si tata inainte sa apar eu. Si s-a apucat sa incerce sa imi faca un oral, eu nu stiam ce inseamna, insa corpul meu a cunoscut imediat placerea si a reactionat. Mi s-a sculat bat in gura ei. A continuat sa o suga putin pana s-a orpit si s-a urcat peste mine si a inceput sa se frece cu pasarica ei mica de puta mea, eu nu stiam ce se intampla, credeam ca ne jucam. La un moment dat a inceput sa fie mai uda in zona aia. Puta mea a alunecat in ea in timp ce se freca de mine, iar ea atunci a tipat si a sarit in sus. In momentul ala am simtit ca intru in ceva foarte stramt si ud care se simtea foarte bine. Ea a mai incercat sa o mai bage o data in ea, dar de data asta usor. Ne-am frecat asa vreo 2-3 minute pana cand mi-a murit si ne-am oprit. Nu am spus nici unul dintre noi nimic si am continuat sa ne jucam. A doua zi avea o papusa dupa ea care era copilul nostru. A trecut si vara asta si ne-am intors acasa.
Intr-o noapte m-am trezit speriat de un vis si am vrut sa ma duc la ai mei in camera, usa era crapata si era putina lumina de la tv-ul care era aprins, m-am uitat prin crapatura aia si am vazut-o pe mama care ii facea aceasi chestie ce mi-a facut si mie sora mea. M-am intors in camera si m-am culcat la loc.
Cu cateva zile inainte sa se intoarca mama mea de la spital cu sora noastra mai mica eu si sora mea a trebuit sa ne mutam in aceasi camera si am amenajat camera mea pentru sora mea mai mica si bunica mea care urma sa aiba grija de ea.
A trecut timpul, surioara mea avea aproape un an si mama a trebuit sa se duca cu ea pana la spital, bunica plecase si ea la tara, iar noi am ramas cu tatal nostru, eu adormisem iar el ramasese cu sora mea mai mare sa se joace. M-am trezit la scurt timp dupa ce am adormit si fara sa fac galagie am vrut sa ma intorc la ei sa ne jucam. Ajung in dreptul usii si aud: “asa fetita mea!” si am tras cu ochiul sa vad ce se intampla, voiam sa ma ascund de ei. Cand il vad pe tatal meu in picioare cu pantalonii in vine si sora mea care ii sugea pula, iar el o tinea de cele doua codite si o tragea in pula lui, mai spunea: “exact ca mama ta”, am stat cuminte si m-am uitat pana la final. Dupa cateva minute a scos-o pula din gura ei, a pus-o sa deschida gura si a terminat in gura ei, ea s-a incruntat, iar el i-a spus ca trebuie sa inghita laptele de la tata. La final i-a spus ca nu trebuie sa stie nimeni cum se joaca tati cu tine. Atunci eu am plecat in camera si mi-am dat seama ca le-am descoperit secretul si acum trebuie sa il tin si eu.
Tata nu a mai stat mult cu noi, cu cat crestea surioara mea mai mica cu atat incepeau sa se certe mai mult. Cand surioara mea Iulia a implinit 5 ani ai mei s-au despartit, tata a plecat in alta tara la munca si ne trimitea bani, iar noi in alt apartament mai mic, de doua camere. Acest lucru m-a facut sa dorm in camera cu sora mea Isabella, iar mama cu sora mea mai mica Iulia. Aveam 10 ani, sora mea Isabella 13, iar surioara mea Iulia 5 ani, mama muncea la spital foarte mult si venea seara acasa cand nu facea ture de noapte, iar noi stateam mai mult singuri acasa avand unu de altu grija. Petreceam foarte mult timp singuri acasa si ne plictiseam foarte mult, iar eu cu sora mea mai mare Isabella am inceput sa ne jucam iar de-a mama si tata, am spus ca surioara noastra mica este copilul nostru si aveam grija de ea, ii dadeam de mancare, ne jucam cu ea, uneori sora mea facea temele cu ea, iar cand ea adormea noi ne retrageam in camera noastra s...



    Login