Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

eu, matusha si sora ei
Autor : george1993 - 2012-08-02
Citita de 22126 ori - Nota 7.33 (39 voturi)
salut,ma numesc george si am 20 de ani,am sa incep sa va povestesc o intamplare reala pe care am reusit sa o traiesc,anul trecut:
eu inainte de a ma angaja la o firma internationala(nu konteaza numele)eram foarte pasionat de calculatoare asa ca,incet incet am ajuns sa stiu cam totul despre ele si componentele lor.
intr-o luni dimineata pe la 10 aud telefonul sunand(speram sa nu fie seful sa ma duc la serviciu mai devreme deoarece aveam ceva treaba)dar nu ,era matusa mea care ma sunase sa ma roage daca pot trece pe la ea ca nu stie ce a patit la pc.
-ok matusik dar azi nu pot ,maine dimineata cand ies de la job o sa vin
-ok ms atunci ne vedem maine ,pa pa
trebuie sa mentionez ca matusa mea are 24 de ani,usor creola.si arata bestial de bine.
se face dimineata si in sfarsit ajung acasa la ea ,intru in curte si dau sa intru in casa,cand,se aud gemete din interiorul casei.ma gandeam ca poate e unche-miu in concediu sau ceva de genu.
mai stau 5-10 min timp in care fumez o tigare,si o sun pe matusa sa o anunt ca in 5 minute ajung.
dupa aproximativ 5 minute am intrat in casa si dau cu ochii de ea,care se pregatea de o baie..
-hey buna nepoate cum a fost la job?
-in general bine,dar spune-mi ce are pc.
-poi sti ca nu prea ma pricep eu la asta dar nu imi mai apare nimic pe ecran
- aha ok cred ca stiu ce are
dupa ce ma uit atent prin bios la setari ii spun ca o sa-i reinstalez windows-ul
-ok nepoate te las sa-ti faci treaba iar eu ma duc sa fac un dus
intra in dus in timp ce eu incep reinstalarea windows-ului.cred ca au trecut circa 10 minute de cand matusa a intrat in baie si se aud iar gemetele alea de mai devreme.
-o daa se masturbeaza...zic eu in gand(nu prea stiam ce sa fac mi se sculase pula si ma gandeam sa intru peste ea sa o satisfac,dar tot odata ma gandeam ca e matusa mea si plm ,nu ar fi bn).in finee..........
iese din dus intr-un halat roz si se aseaza in pat sa-si usuce parul .ma uitam cu coada ochiului la ea si am observat ca nu poarta chiloti.(wow pula mi se facuse par instant )nu trece 2-3 minute ca... spre surpriza mea iese din baie si sora ei,intr-un halat alb.am ramas stana de piatra cand am vazut-o abia acum dandu-mi seama de unde erau gemetele alea.ne salutalm reciproc iar eu imi vad de treaba mea la pc.
asta pana incep sa aud soapte.si incerc sa trag cu ochiul sa vad ce se intampla<ele se sarutau frenetic cu limba si se mangaiau una pe alta pe sani(am zis ca innebunesc, ma inrosisem la fata si nu mai aveam rabdare.initial am vrut sa ma duc la baie sa fac o laba cand m-am ridicat si ma indreptam catre baie o aud pe matusa mea:
hei george ce faci unde te duci?
-pana la baie !raspund eu
dar ea se ridica dupa pat si isi da halatul jos indreptandu-se spre mine.in momentul ala am inlemnit si ramasesem tinta cu ochii la pizda ei<wow ce pizda misto avea, rasa si putin rozalie >se apropie de mine , ma ia in brate si imi baga limba pe gat,iar cu o mana ma apuca de pula vizibil sculata din pantaloni.o scoate si incepe sa-mi frece pula usor, usor. si se lasa in genunchi,o saruta, imi da o limba in capul pulii si incepe sa suga,la inceput incet si ritmic pana ce a ajuns sa suga din pula mea ca o apucata(nu-mi venea sa cred ce faceam :eu ii dadeam muie matusii mele.....si ce bine suge.ma gandeam eu)
de excitat ce eram am si uitat de sora ei si am inchis ochii lasand-o pe matusa mea sa suga,cand la un moment dat simt inca 2 perechi de buze care imi luase un coi in gura<deschid ochii si constat ca sora matusii a intrat si ea in actiune.
nu cred ca a mai durat foarte mult si am ejaculat peste sanii matusii,iar sora ei a inceput sa-i faca curat pe sani,lingand toata sperma mea..
Ma duc si ma asez pe scaun si le spun:
-hai sa va vad cum va lingeti ,nebunaticilor .iar fetele intra in actiune<se pun in pozitia 69 si incep sa se linga una pe alta ,matusa mea fiind deasupra isi unduia corpul in ritmul limbilor primite de la sora ei.pula mi se facuse din nou tun privindu-le si am inceput sa o frec usor.
hey ce faci?vino aici si alutura-te noua,hai fute-ma ca numai pot de excitata ce sunt simt ca explodez>
eu ma conformez fara sa mai scot vreun cuvant si ma apropii de ele,le spun sa se opreasca si o pun pe sora matusii sa ma suga si ea un pic sa vad cum o face.avea maiestrie femeia ce sa mai zic.
ma opresc si ma indrept spre matusa care luase deja pozitia capra,si incep sa o penetrez usor,usor pana intra toata pula,si incep sa pompez din ce in ce mai repede in pizda matusii mele pe care o aud:
-Asa.....asa nepoate..fute-ma......tareeee...mai taree.....ahhh ahhhh ahhhh ce bine futi .in timpul asta sora ei se aseaza pe pat intinsa pe spate si ...



    Login