Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataELENA III (si ultima)
Autor : phalus - 2012-01-14
Citita de 25517 ori - Nota 7.89 (57 voturi)
Mi-am tras chilotii la foc automat si m-am dus in intampinarea ei. Elena a intrat repede in baie si s-a bagat sub dus.
- Ce faci? Esti in chiloti la ora asta? – ma intreaba zambind.
- Nu m-am simtit prea bine si am dormit cam mult azi. M-am trezit in urma cu o jumatate de ora. Faceam pe mine.
“Bine ca nu a aparut in urma cu 10 minute!”, ma gandeam eu. Norocul meu a fost ca are obiceiul ca atunci cand vine de la servici sau de undeva, sa tranteasca usa de la intrare. Am rasuflat usurat, la gandul ca nu am fost prins cu pula in gura fiicei mele. Nu as fi avut nici o explicatie. M-am dus sa ma imbrac. Elena a iesit de la baie intrand acum sotia. Ma intalnesc cu fiica mea in sufragerie.
- Iti dai seama ca am fost pe muchie…? Cinci minute au lipsit! – ii spun.
- Da, dar mi-a placut. Nu iti face griji! – imi raspunde si ma apuca de coaie prin pantaloni.
Ma uitam la ea si realizam cat de naiva e. Asta credeam eu. M-am tras din mana ei, am apucat-o de umeri si pe urma am strans-o la piept spunandu-i ca trebuie sa fim mai precauti. I-am simtit sanii tari impungandu-ma in piept iar ea se impingea in penisul meu. Sotia a iesit de la baie cu un prosop infasurat pe cap si cu capotul desfacut. O priveam amandoi, eu cu ochii pironiti la pizda ei depilata.
- Mami ce sexy esti! – a complimentat-o Elena.
- Da, mai ales intre picioare. – remarc eu.
- Vreau si eu sa ma depilez la pasarica,asa ca tine. – s-a adresat Elena mamei ei.
- Nu cred ca ai flocii asa mari. Ce sa depilezi? – i-a raspuns.
- Ba da, hai sa iti arat!
- Eu e nevoie sa ies? – le spun facand pe pudicul.
- De ce? E fiica ta. Ai uitat cand o spalai? Oricum i-ai vazut-o, si nu o data. – imi raspunse sotia.
Elena si-a ridicat fustita si si-a dat chiloteii jos sa ne arate parul pubian, asezandu-se pe fotoliu. Sotia s-a aplecat un pic deasupra Elenei in directia pubisului.Ma uitam din nou la pizda ei si imi treceau prin minte momentele de mai devreme. M-am dat mai aproape si am inceput sa o pipai discret pe sotie la cur si pe urma la pizda dar prin spate.Nu mi-a reprosat nimic si am facut asta un timp, cat ele au vorbit ceva la care eu oricum nu eram atent. Eram cu ochii la pizda Elenei si cu o mana la cea a sotiei.
- Nu cred ca e nevoie sa te depilezi. – ii spun eu deoarece imi placea parul ei pubian matasos.
- Nu e nevoie, mai mult iti faci ceva de lucru in plus. – ii spune si maica-sa.
- Bine, daca zice-ti voi!
- Ai pizda de femeie in toata regula! Uite si ce lindic ai, e cat al meu! Desfa-o un pic sa il vedem. – ii spuse sotia.
Ele doua aveau mai mereu conversatii pe tema pasariciilor lor dar de data asta ceva mergea prea departe parca. Nu am zis nimic si am lasat totul sa continue. Elena si-a desfacut labiile lasand sa i se vada lindicul usor bombat si rosiatic. Pula incepea sa se ridice din nou. Fantastic! Era a treia oara pe ziua de azi. Instinctiv, ii masam labiile sotiei mai apasat si mi-am asezat pula in pantaloni sub privirile Elenei. Sotia s-a deschis la capot, s-a asezat pe canapea si desfacandu-si la radul ei labiile m-a intrebat:
- Tu vezi vreo diferenta? Are labiile si lindicul la fel de mari ca ale mele!
- Nu vad nici o diferenta dar cred totusi ca trebuie sa le pipai ca sa pot da un raspuns corect. – am raspuns uitandu-ma la amandoua si nerabdator sa intru in acest joc care déjà era vizibil.
- Pune mana si spune-mi, sunt curioasa. – imi zise sotia.
Am pipait-o pe sotie care si-a dat capul pe spate simtindu-mi mana, trecand apoi la Elena. In mintea mea nu cautam diferente sau asemanari, ma bucuram de situatie. Si cred ca nici ea nu astepta un raspuns, era doar un pretext, o invitatie. Penisul meu erect se vedea parca mai mare prin pantalonii de trening si se incorda spasmodic incontrolabil. Arata enorm.
- M-a intrebat fiica ta, ce au baietii in pantaloni. Arata-i ce ai in pantaloni! Oricum e cu ochii pe ea de cand e in erectie. – imi ceru sotia in timp ce isi mangaia sfarcurile.
- Vrei sa o vezi, Elena? – o intreb facand pe nevinovatul.
- Da! Vreau sa vad cum arata si cat de mare e.
- Hai arata-i-o, e mai bine asa decat sa stea pe site-uri porno iar pe urma sa o caute pe la baieti. E mai sigur. – spuse din nou sotia.
Mi-am dat pantalonii jos, eliberandu-mi pula din stransoarea lor. Elena si-a dat jos tricoul si chilotii pe care ii avea inca la glezne, ramanand in fusta trasa peste abdomen si desfacandu-si mai mult picioarele. Sotia m-a tras mai aproape de Elena si a inceput sa ii explice ce e cu acele organe din fata ei. Fiica mea imi demonstrase ca stia mult mai multe dar facea pe eleva ascultatoare. Imi placea si mie. La indemnul maica-sii, Elena mi-a luat pula si coaiele in maini, ascultand ce ii spune:
- Asa mami, maseaza-i coaiele si freaca-i-o incet. Daca il grabesti, risti sa fii stropita mai devreme. – o invata sotia mangaindu-se la pizda cu picioarele larg desfacute.
- Sa fiu stropita de sperma? Asa cum te stropea pe tine?– intreba ea razand.
- Da. Stiu ca ne priveai dar te-am lasat. As fi facut mai rau sa te cert. – ii raspunse.
- Pot sa o i-au si eu in gura? – ii ceru voie maica-si.
- Ia-o dar la cat de groasa e, o sa te chinui un pic. – ii raspunse.
M-am dus mai aproape de gura ei, care se deschidea putin cate putin. Mi-a luat-o in gura inchizand ochii de placere, rasfatandu-mi capul cu miscari ale limbii pe tot capul. Ma masa pe coaie si o freca, tinandu-mi capul pulii strans intre buze. Simteam cum suge si inghite lichidul acela transparent care iesea din penisul meu. Sotia a plecat, dupa care s-a intors cu un vibrator si a inceput sa se masturbeze langa noi, uitandu-se la fiica ei cum rasfata pula tatalui sau. Labiile sotiei se deformau intr-o parte si in alta, atunci cand cu miscari repezi isi masa lindicul. Se masturba cu acel vibrator bagandu-l din ce in ce mai mult. Elena tragea din cand in cand cate o privire catre mama ei, facandu-ma sa ma misc putin pentru a putea sa o vada mai bine.
- Vreau sa vad cum o fut...



    Login