Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataELENA II
Autor : phalus - 2012-01-12
Citita de 26082 ori - Nota 7.58 (69 voturi)
Am deschis ochii. Pe boxeri si pe pat inca mai erau urme de sperma. Nu imi venea sa cred. Fiica mea ma masturbase pana la ejaculare in timp ce credea ca eu dorm. Aveam in ochi imaginea mainii ei care imi acaparase madularul, momentul in care parea fericita ca m-a facut sa ejaculez si curiozitatea cu care isi privea mana pe care avea picaturi de sperma.
M-am ridicat din pat si am plecat spre baie sa ma spal. Elena era in camera ei, la calculator ascultand muzica. Niciodata nu a inchis usa, o tinea permanent intredeschisa. M-am oprit cateva secunde si am privit-o, ea fiind cu spatele la mine. Se schimbase intr-un tricou si niste colanti. Ii vedeam fesele frumos conturate, ampificate de sezutul pe scaun si parca ceva ma impingea sa ma duc sa le ating. Am intrat la dus si in timp ce ma spalam, imi veneau tot felul de ganduri in minte. O fi fost déjà cu baieti? De unde stia ca trebuie sa ejaculez? O mai fi virgina? Am iesit de sub dus si am inceput sa ma sterg. S-a auzit un ciocanit la usa baii:
- Tati, ai terminat ? Fac pe mine!
- Mai am putin. – i-am raspuns.
- Te rog, nu mai pot sa tin! – a insistat.
- Intra, daca nu mai poti.
In momentul cand a intrat ochii i-au coborat instinctiv si discret spre pula pe care o freacase mai devreme. M-am acoperit partial iar ea si-a tras colantii si chiloteii s-a asezat pe WC. In scurt timp am auzit sunetul acela specific al unei femei cand face pipi. Imi placea ce auzeam si as fi vrut sa vad. Eu stateam in fata oglinzii sa ma sterg in timp ce ea mai tragea cu coada ochiului spre penisul meu. A terminat, s-a sters cu o bucata de hartie igienica intorcandu-se parca intentionat spre mine, moment in care si eu am tras o privire catre pizda ei. Semana cu a maica-sii la o prima vedere, fiind acoperita cu par pubian carliontat. Inca nu se depilase. Ceva ardea de nerabdare in mine sa ii desfac picioarele si sa o explorez, sa o vad in toata splendoarea ei. S-a imbracat si a iesit ducandu-se din nou in camera ei. M-am sters si eu, mi-am luat o pereche de chiloti si am iesit spre dormitor cu gandul sa ma imbrac. Intrecere m-am oprit din nou in dreptul camerei ei. Stateam in pragul usii pe care o deschisesem mai mult.
- Ce faci Elena ?
- Ascult muzica. – spuse si s-a intors spre mine zambind.
Am observat din nou ca se uita cand la mine, cand la umflatura din chilotii mei. Prin tricou ii desluseam sfarcurile pronuntate iar cand se misca pe scaun, sanii ii tresareau ferm. De fapt ceea ce facea ea, faceam si eu, o exploram din cap pana in picioare. M-am asezat pe patul ei si am abordat-o direct.
- Elena, de unde stii tu sa masturbezi un barbat?
- Ce anume? – mi-a raspuns mai mult sau mai putin surprinsa.
- Sa freci penisul unui barbat.
- Dar ce iti veni, tati?
- Elena, stii foarte bine ce ai facut la noi in dormitor cand eu dormeam! De fapt nu dormeam. Am vrut sa vad pana unde ajungi.
- Inseamna ca ti-a placut! – mi-a dat ea un raspuns naucitor. Si in afara de asta m-ai vazut de atatea ori uitandu-ma pe gaura cheii cum voi faceti sex.
Eram contrariat dar in acelasi timp incurajat de ceea ce imi spunea. O vedeam ca nu este catusi de putin jenata de ce s-a intamplat mai devreme in dormitor. Ba dimpotriva, imi venea cu argumente.
- Nu te-ai gandit ca poate ma trezesc si te cert sau mai rau…
- Tati, am vazut cum mami ti-o freaca, o lua in gura si cum i-o baga-i in piz…pasarica. Imi place penisul tau, l-am vazut de atatea ori, pe gaura cheii. Uneori parca eram invidioasa pe mami. O vroiam si eu iar astazi am avut ocazia.
Ceva s-a aprins in mine si am hotarat sa merg pe mana ei. Si eu o vroiam si nu ma mai interesa de nimic. Statea acum cu picioarele departate pe scaun iar eu ramansesem pierdut cu ochii acolo, intre picioarele ei. Pula incepuse sa se intareasca din nou. Ea a observat si privea cum chilotii m-i se umfla din ce in ce mai mult.
- Uite, se scoala iar! – imi spuse aratand cu degetul. Lasa-ma sa ma joc cu ea!
- Pai te-ai jucat si mai devreme.
- Te rog tati, mai vreau. Imi place.
- Bine. - am raspun eu, sufocat de excitare.
M-am dezbracat de chiloti si m-am intins pe spate in latul patului, cu talpile pe podea. Pula imi pulsa din nou si astepta cu nerabdare acea mangaiere a fiicei mele. I-am cerut sa se dezbrace si ea, sa ii admir corpul. S-a dezbracat si puteam acum sa ii observ in amanunt formele. Imi placea pizda ei de adolescenta cu par pubian si sanii fermi numai buni de mangaiat si supt. S-a mangaiat de doua ori pe sani, si-a dus mana la pizda si mi-a aratat un deget spunandu-mi ca s-a udat. A venit intre picioarele mele, asezandu-se in genunchi in dreptul pulii. Cu o mana ma mangaia pe coaie iar cu cealalta incepuse din nou sa mi-o frece.
- Ce piele fina are! De unde iese sperma, de aici din oua?
- Da, din testicule. – i-am raspuns.
- E groasa, imi place! - imi spuse in tim ce era cu ochii la pula si o freca.
- As vrea sa le zic pe nume. – zise Elena.
- La ce sa le zici pe nume?
- La organe.
- Si nu vad de ce nu le spui. – i-am raspuns.
Continua sa o frece si sa imi mangaie coaiele, bucuroasa ca acum o putea face libera, cu voia mea.
- Vreau sa iti sug pula tati. Asa cum face mami.
- Suge-o. Si eu vreau sa o sugi. Dar la fel ca in dormitor, pana vine sperma.
- Am gustat si din dormitor, din ce mi-a ramas pe degete. Dar vreau mai multa. Am vazut ca si lui mami ii place. Are mereu gura plina dupa ce ti-o suge.
A inceput sa ma linga pe coaie, cu o mana sa imi tina pula si sa o frece usor. Si-a dus o mana la pizda si dupa cum ii vedeam miscarile, se freca. A venit cu limba de pe coaie, in sus pe pula pana la cap si l-a luat in gura. Incerca sa o bage cat mai mult, dar grosimea madularului o impiedica. O scotea din gura si ii lingea capul dupa care o baga iar. Ii placea, parca avea o acadea si incerca sa o termine.
- Te mangai la pizda? – am intrebat-o eu.
- Da, asta faceam mereu cand va priveam. Ma mangaiam la lindic si pe buze.
- E bine? Ai avut orgasm asa, masturbandu-te? – am intrebat-o.
- De fiecare data. Prima data nu am stiut ce m-i se intampla de ma simteam asa bine. Aveam fluturasi in burta iar cand terminam simteam ca plutesc, eram ametita.
- Ti-a placut sperma de pe degete?
- Da. Nu are gust extraordinar dar imi place. Imi place si cum miroase, ma imbata. Imi place si mirosul pulii.
M-am ridicat si am pus-o cu spatele pe pat. I-am zis ca vreau si eu sa o ling. Vroia. I-am desfacut picioarele si ii priveam pizda aceea la care tanjeam tacit demult. I-am desfacut buzele lasand sa se vada lindicul si si intrarea foarte stramta in vagin. Vaginul nu se vedea deloc iar lindicul era destul de dezvoltat pentru varsta ei. Poate si de aceea avea un apetit sexual mai mare. Mi-am dus gura aproape de pizda si am inceput sa ating usor cu limba lindicul. A tresarit si s-a incordat incovoindu-si trupul. Se masa pe sani ...



    Login