Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataE BINE SA AI O SORA IUBITOARE!
Autor : valerspin - 2013-11-19
Citita de 25235 ori - Nota 8.30 (98 voturi)

Sora mea este mai mare decat mine cu 7ani si este divortata de multi ani, ducand o viata foarte libertina, gustand din toate placerile vietii, indiferent care or fi alea. Stie sa traiasca si sa se bucure de viata. Pot spune ca am si astazi multe de invatat de la ea.
Din pacate nu poate avea copii, desi si-ar fi dorit enorm si chiar aceasta nesansa a dus la divort, lucru care a suparat-o foarte tare, promitand-u-si sa nu se mai marite niciodata.Dragostea asta accentuata pentru copii a facut ca Andrei al meu, un pusti superb si bine dezvoltat din multe puncte de vedere, sa se aleaga cu inca o mama devotata.
Dar, sa aflu ca aceasta “ a doua mama” se ocupa si altfel decat intelegeam eu, de Andrei al meu, a fost un soc incredibil!
Fiind intr-o zi de sambata singure la ea in apartament, Andrei plecase cu taica-su la pescuit si dupa ce am baut impreuna cateva paharele de crema de whisky, ma ia pe nepregatite si ma intreaba direct:
-Fa sor’meo, cu cine seamana asta mic al tau la dotarea aia de speriat? Si cand aveai sa-mi spui si mie?
- Tu esti nebuna? Ce te-ai dat la el?
-Daca, m-am dat la el? He, he, sa fii tu sanatoasa, de o saptamana ti-l fut si nu ma satur de bun ce este! Nu ti s-a parut cam obosit de la o vreme, ca de la mine pleaca frant dupa ceea ce-i fac?
-Aoleu, da’ tu vad ca vorbesti serios si mie nu-mi vine sa cred! Pai cand naiba vine la tine, ca eu stiu ca merge la scoala si rar intarzie acasa!
-Acu nu te enerva si tu ca ai aflat, dar crezi ca ii mai sta lui gandul la scoala cand a prins gustul de pizda si la ce placeri ii fac eu? S-o fi ducand si la scoala doar primele ore, dupa care vine la scoala dintre cracii mei si are doar note mari, caci e tare silitor!
-Hai ca m-ai lasat muta! Vad ca tu chiar vorbesti serios! Si eu care credeam ca este mai mototol si nu isi face si el o prietena, cand colo, uite ce aflu! Doamne, parca nu imi vine nici acum sa cred ca e vorba de Andrei. Uite tu pe cine am in casa si pe cine cresc! Da’ nici cu tine nu mi-e rusine, cum ti-a venit nebuno ideea sa te dai la el?
-Pai, hai sa-ti spun! Acu o saptamana, cum iti spuneam, ma trezesc cu el la usa si, cum ma stii, fiind singura in casa nu prea stau imbracata, mai ales ca era foarte cald afara, deci eram in slip si sanii goi, crezand ca e Lili de deasupra care vine mereu pe la mine, deschid usa fara sa ma uit pe vizor. Brusc dau ochi in ochi cu...nepotelul, care s-a facut rosu din cap pana in picioare si gura i s-a deschis instantaneu, fara sa spuna ceva. L-am tras repede inauntru, sa nu ne vada cata aia de vizavi, care toata ziulica sta cu ochii pe vizor si i-am explicat ca nu am stiut ca este el, caci mi-as fi pus ceva pe mine. Nu stiu daca m-a auzit, cert este ca i-am spus sa stea jos pe canapea, sa nu ii vina rau de uimit ce era. I-am dat un pahar cu apa si m-am dus sa imi pun ceva pe mine. Cand am revenit, m-am asezat langa el si l-am intrebat:
-E prima data cand vezi o femeie mai dezbracata de te-ai fastacit asa? A dat din cap ca da si a continuat sa priveasca in jos. Dragul de tine, nu am stiut asta si nici nu am crezut ca esti tu la usa ca te-as fi primit altfel imbracata. Dar acum, asta este, m-ai vazut dezbracata si nu ar trebui sa-ti mai fie rusine! Da? Tacea in continuare. Mai, da’ ti-ai inghitit limba sau esti suparat ca m-ai gasit asa?
-Nu, nu sunt suparat, dar, ce vrei, nu mi s-a mai intamplat!
-Bai, tinerete, esti baiat mare de acum, e vremea sa vezi si altceva decat carti si caiete! Ce, crezi ca ai sa gasesti asa ceva in cartile tale de scoala? Ma faci sa cred ca nu ai inca nici-o prietena pana acum? Deci, despre sex, nu avem ce povesti pana acum? Pai cand ai de gand sa treci la treaba, mai flaimoc, caci fete sunt pe toate drumurile si abia asteapta sa le desfaci cracii! Ce te inrosesti ca fata mare nu stii ce-i aia? Pai vad ca esti total corijent la aceasta materie si nu vreau sa te las asa prost.
-Ia aici notite! Femeia, in primul rand arata asa, am spus eu dezbracandu-ma de halat si ramanand doar in slip. Uite, astia sunt sani si lor le place sa fie mangaiati, sarutati si supti, ia scoala de acolo si vino sa-i atingi, hai, hai ca nu avem toata ziua la dispozitie! Mai mult de gura mea a venit timid si l-am luat de mana presionand-o peste sanii mei goi. L-am simtit ca incepe sa capete curaj si in cateva clipe, nepotelul era cu unul dintre sani in gurita, molfaindu-l de placere si sugandu-l ca un bebelus flamand. Am inceput sa-l deschei la camasa si i-am dat-o jos, fara sa intampin vreo rezistenta. El trecuse deja la al doilea si incepuse chiar sa imi placa ce imi face. De curiozitate i-am pus mana la pantaloni si, ce crezi, dibuiesc acolo ceva tare si mai ales mare pentru un asa mototol de nepot.
-Ma, dar ce ai tu aici ma face tare curioasa! Ia da tu pantalonasii jos ca, sper ca ti-a trecut rusinea si hai sa vedem ce ascundem noi acolo. Bineinteles ca vorbeam singura si atunci m-am apucat sa-i dau eu jos pantalonii, caci el statea ca blegul, nici macar uitandu-se la mine. Atunci am vazut ca mandretea aia de pula se cocotase deasupra chilotilor neincapatori si se cerea eliberata degraba. Nu s-a impotrivit nici cand i-am dat chilotii jos si brusc am salivat de placuta surpriza ce se infatisa ochilor mei destul de experimentati in domeniu. Un singur gand mi-a inundat creierul:
-Asa ceva nu este de ratat, trebuie neaparat sa o inghit!
Zis si pus in practica. M-am pus in genunchi si i-am lins-o, pe lungimea aia grozava si apoi mi-am pus mintea cu ea, incercand sa o inghit. Crede-ma ca n-am avut curaj sa o bag toata, dar asta m-a excitat destul incat l-am supt multicel si baietelul s-a tinut tare, adica nu s-a excitat incat sa faca, decat dupa minute bune de supt. L-am tinut sa imi umple gura, sa-i simt gustul si cred ca nu am ratat nici-o picatura!
-Tu chiar esti nebuna, ma trezii eu baiguind, dar dornica de continuare.
-Asa zici tu acum cand iti povestesc, dar eu cand aveam pula aia babana in gura, nu m-am considerat decat foarte norocoasa ca am asa un nepot! L-am luat de mana si l-am tras la dus, unde l-am spalat cu multa placere peste tot, apoi l-am pus sa ma spele si el peste tot, inclusiv sa puna mana prima data pe pizda. I-a placut tare pustiului, caci atata mi-a sapunit-o ca-mi venea sa sar pe el acolo, de tare ce m-a excitat. Nu-ti mai spun ca la fel de mult a insistat sa ma spele si pe buci, cand m-am intors cu spatele. Vai, ce le-a mai sapunit, cu cata tandrete si pofta le-a masat, ca m-a facut sa ma imping usor spre el si nu mare mi-a fost surpriza sa constat ca puloiu era gata pregatit de actiune! N-am rezistat ispitei si i-am ghidat-o in pizda, dupa care,...



    Login