Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataE BINE SA AI O SORA IUBITOARE! 2
Autor : valerspin - 2013-11-21
Citita de 28423 ori - Nota 8.35 (153 voturi)
Dusul curgand fierbinte, eu suprainfierbantata de gandurile mai mult decat devastatoare si sapunitul ala atat de insinuant imi provocau o stare dincolo de puterile mele, aducandu-ma aproape de a urla din dorinta de a fi fututa si obsesiv ma gandeam la pula aia dupa care mi se umpluse gura de pofta inca de la sora mea si care, culmea, era la mine in casa, atat de aproape! Simteam ca innebunesc de atata dorinta si am avut deja un orgasm puternic, astfel ca m-am mai linistit, daca se poate vorbi de liniste intr-o astfel de situatie. In fine, am iesit de la dus si dupa ce m-am sters, mi-am infasurat prosopul pe cap si am iesit goala goluta din baie.
Gata sa imi vina rau, cand, in sufragerie, singur pe canapea statea nimeni altul decat Andrei!!! Ne-am intalnit privirile si amandoi am ramas inlemniti de jena ce ne-a cuprins! Prima care si-a revenit am fost eu. Brusc m-am intors si am disparut in baie, unde am pus imediat halatul pe mine, dupa care am revenit in sufragerie.
-Iarta-ma Andrei, dar nu stiam ca v-ati intors asa devreme si am crezut ca sunt singura!
-Tu sa ma ierti mami, caci trebuia sa fac zgomot sa stii ca m-am intors si sa nu te sperii! Imi pare rau!
-Asa este, m-ai speriat, dar ce este cu tati, el unde este?
-Mi-a dat mie sculele, n-am prins nimic! A ramas cu nenea Vasile sa bea o bere la terasa si m-a rugat sa-ti spun, sa nu te superi.
-Bine, nu-i nimic, dar ia spune-mi ti-e foame?
-Nu, caci am avut sandwichiurile alea de la tine, in schimb imi este sete! Si vreau sa fac un dus, e tare cald afara!
- Bine, dragul meu, du-te si schimba-te si fa un dus, ca tot de caldura asta am facut si eu adineauri!
Curand am auzit dusul si n-am rezistat sa nu fac ce le place de regula copiilor, adica sa se uite pe gaura cheii!
Da, a meritat, caci, parca, intuind asta, Andrei lasase usa de la cabina deschisa intentionat si se sapunea pe mandretea aia de pula pe care o laudase atata sora mea!
Era deja in erectie de la atata sapunit si spectacolul era total pentru ochii si imaginatia mea. Cat mi-as fi dorit sa intru acolo!!! Ganditi-va ca nu aveam chiloti pe mine si sedeam tocmai aplecata in dreptul gaurii de la cheie, asa ca, plina de pofta, mi-am inebunit clitorisul de la atata frecat, avand iarasi orgasm. Am renuntat cu greu la priveliste si am plecat in dormitor sa imi pun totusi o tinuta de mama!
Cand, am revenit, Andrei iesise si sedea pe canapea in halatul de baie. Sincer nu stiu daca avea ceva pe dedesupt! M-am apropiat si i-am dat un pupic pe capsor, apoi i-am facut o limonada rece.
Pana seara, cand a venit taica-su, lucrurile au decurs absolut normal, ca intre mama si fiu, am vorbit diverse, dar sentimentul meu a fost tot timpul ca el ma privea intr-un anume fel, diferit de cel cu care eram obisnuita. Cred ca similitudinea cu sora mea, care l-a intampinat atunci aproape goala, i-a provocat acest mod diferit de a ma privi. Am simtit asta aproape toata seara, inclusiv dupa venirea tatalui. Nu stiu cum o fi dormit el, dar eu m-am zvarcolit multe vreme pana sa adorm, fiindu-mi imposibil sa ma detasez de ceea ce vazusem pe gaura cheii si de ceea ce imi relatase surioara. A doua zi, m-a luat prin surprindere, cand, dupa micul dejun, mi-a cerut voie sa iasa in oras cu baietii. Urma sa aflu de la surioara ca i-a facut ei o vizita, chiar una lunga si buna, ca a avut o pofta nebuna de sex. Era limpede ca dormise cu gandul la mine. Recunosc ca mi-a fost tare greu sa trec peste saptamana ce a urmat, dar, in sfarsit, a venit cea mai placuta Sambata de pana atunci! Sotul a plecat ca de obicei la pescuit si Andrei nu a mai vrut sa mearga. Asa ca ne-am trezit amandoi singuri si, fara sa ne dam de gol, plini de dorinta! Ca de obicei, inceputul este cel mai greu. Marea problema era cum sa fac sa ajungem la acest inceput! Tot, caldura, bat-o vina, mi-a sarit in ajutor!
-Pleci undeva, Andrei, caci vreau sa fac un dus?
-Nu, mami, astazi stau acasa, nu plec nicaieri.
-Ok! Si am intrat la dus, numai ca din pozitia cabinei am scrutat gaura cheii pentru a sti daca voi fi spionata, asa cum facusem si eu. Bineinteles ca nu am inchis usa la cabina si am inceput sa ma sapunesc. A fost limpede ca un ochi pofticios ma sorbea prin acea gaurica! Am inceput atunci sa-mi sapunesc mai mult sanii si pizdulicea apoi m-am intors cu spatele insistand cu sapunitul pe buci si chiar plimbandu-mi simbolic sapunul intre ele. In fine, am iesit, in halatul de baie, dar goala pe dedesupt si cu prosopul infasurat pe cap.
-Vai ce bine este! Tu nu faci?
-Ba da, vreau, caci chiar mi-ai facut pofta!
Interesant raspuns, dar pofta de ce, imi venea sa-l intreb?
Am uitat sa mentionez mai sus ca i-am intins o mica capcana si anume am ascuns prosoapele care mai erau, asa ca, dupa ce mi-am desfatat iarasi ochii prin gaura cheii, am intrat peste el in baie cu prosoape noi, spunandu-i ca mi-am dat seama tarziu ca nu mai erau. S-a speriat un pic si a inchis usa de la cabina. Mi-am luat inima in dinti si am deschis-o, intrebandu-l direct:
-Vrei sa te spal pe spate, daca tot sunt aici?
-Da, daca vrei si tu, sarut’mana!
Normal ca mi-am aruncat halatul de pe mine sa nu-l ud si am intrat in cabina. Mi-a intins sapunul fiind cu spatele si m-am apucat sa-l sapunesc pe umeri, pe coloana si am zabovit mai mult pe fesele lui ferme, dar pe care le-am simtit destul de incordate. Am aruncat o privire discreta in fata si am vazut cauza acelei incordari: pula statea tantosa, in toata splendoarea ei.
-Iti place, sau sa ma opresc? L-am intrebat intr-o doara! A tresarit speriat:
-Nu, nu te opri, imi place mult cum ma speli!
Atunci, am simtit ca este momentul inceputului la care ravnisem atata. I-am spalat mai indelung bucile si chiar am coborat sub ele pe picioare. Fremata ca un tauras! Reactia lui a fost cea pe care o dorisem: si-a desfacut picioarele a invitatie spre alte zone ce se doreau sapunite. Am marsat cu deosebita placere si in clipa urmatoare coaiele lui imi umpleau palma cu sapun cu tot, iar, dupa cateva mangaieli tandre, am inceput sa-i explorez pula lui incredibil de tare si mare. Nu si-a mai putut stapani gemetele si s-a impins in mine ca sa ma atinga. L-am intors si am inceput sa-l sarut pe gura, bagandu-i limba, in timp ce cu mana eram deja la pula aia teribila si incepand sa ma imping in el, i-am transmis dorinta de a fi fututa atunci, pe loc. Nu a avut destul curaj si am luat eu initiativa de a mi-o potrivi la intrare, dupa aceea, amandoi inebuniti de pofta, am inceput sa ne futem. Rapid o aveam toata inauntrul meu si stiu ca ma umplea la maxim. Mai ales cand se impingea in mine, simteam ca o sa-mi vina rau de atata bine. Mi-am pus mana pe coaiele lui si asta i-a facut placere, caci a marit ritmul si mi-a dat o serie de impinse de m-a terminat, mai ales ca ne-am apucat reciproc de buci. Doamne, cat de bine a fost! Cred ca juma de ora ne-am indesat unul in altul cu atata pofta nestavilita incat am fi vrut sa nu se mai termine! Habar nu am, cate orgasme au fost, nu asta conteaza, ci placerea aia nebuna si totala pe care am avut-o! Greu de tot i-a venit sa faca si atunci cand a simtit ca e aproape gata, a iesit din mine si toata mandretea aia de sperma mi-a fost proiectata pe burta si chiar pe sani! Fericita l-am luat in brate si l-am tinut asa cateva clipe:
-Tare mult mi-am dorit asta, dragul meu si nu imi pare rau ca am facut-o! Esti nemaipomenit de bun! Sa stii ca nu ne putem opri aici! Am sa te vreau multa vreme de acum inainte. Simteam ca inebunesc daca nu te am! Iar acum, cand vad de ce esti in stare, chiar ca n-o sa scapi usor! Asa sa stii!
-Mami, acum pot sa-ti marturisesc ca si eu te-am dorit la fel de mult, daca nu chiar mai mult decat spui tu, mai ales cand te spionam prin gaura cheii cand faceai dus!
Asa de mult imi venea sa intru peste tine, dar teama ca te-ai fi suparat m-a retinut de la asta! Nu stiu daca as fi avut vreodata curaj sa am initiativa, asa ca iti multumesc din tot sufletul ca ai vrut si tu sa se intample asta! Te iubesc ca un nebun si sunt mort dupa tine, sa stii!
L-am imbratisat inca o data si am reinceput sa ne spalam. De data asta a vrut el sa ma spele si chiar mi-a placut, caci dupa ce mi-a spalat pizda si sanii mai mult decat ar fi necesar, m-a intors cu spatele si m-a innebunit cat de mult a insistat sa-mi sapuneasca bucile! M-a impins ispita sa ma aplec si atat i-a trebuit colosului, refacut in toata splendoarea lui, caci imediat s-a infatisat la intrarea in pizda, unde fara invitatie speciala sau bilet de intrare, s-a infipt in toata lungimea lui, de am crezut ca ma sparge si a inceput sa ma futa tinandu-ma de solduri si indesandu-se de fiecare data cu aceeasi foame ca la inceput. M-a futut asa de imi venea sa strig in gura mare de placere, dar, la bloc nu esti niciodata singur, asa ca a trebuit sa ma limitez la gemete inabusite. Mult dar bine m-a tinut astfel in pula aia grozava, pe care, sincer, nu as fi vrut sa o mai scoata vreodata! Esta asa de bine cu ea inauntru, ca nu stiu de ce trebuie sa o mai scoata!
La fel, cand a simtit ca ejaculeaza, a scos-o si m-a stropit pe spate, dupa care cu multa delicatete mi-a intins-o ca pe un gel pe toata spinarea si, evident pe buci.
I-am sugerat ceva printr-un nevinovat gest: am directionat cateva picaturi de sperma exact intre buci, masandu-ma usor cu degetul intre ele. Cred ca i-a placut, caci in clipa urmatoare a imitat si el gestul, chiar impingand usor cu degetul acolo unde inca nu patrunsese. Dar asta este alta poveste!
Am iesit fericiti de la dus si imbracati cuviincios pentru a nu da de banuit, am gustat ceva si am privit decent la televizor, pana cand s-a intors pescarul familiei. Primul lucru pe care l-a facut, a fost acela de a merge la dus. Am schimbat priviri insinuante cu fiul meu si ne-am amuzat in gand.
A doua zi, Duminica, tarrr telefonul! Raspund si cine credeti ca era? Surioara mea iubita! Vroia sa mearga la patinoarul artificial si avea nevoie de un insotitor! Ar fi Andrei amator?
Ha, ha, patinoar! I-am spus sa ma astepte sa-l intreb. Chiar eram curioasa ce va face. Mi-a cerut sa nu ma supar si am incuviintat. Nu mi-am facut probleme ca ne-ar da de gol fata de matusica, n-ar avea sens!
Ca de obicei, am aflat de la surioara cum a fost la “patinoar”.
-Ooo, suuupeeerr! Am patinat in pula lui inainte si inapoi, de am cazut lata la sfarsit, desi ma stiam cu o buna conditie fizica! Totusi nu m-a stropit deloc, nu stiu de ce s-a abtinut asa, bineinteles ca nu m-a deranjat, dar as fi gustat putin din sperma aia a lui. I-am supt-o mult, i-am lins-o dealungul, dealatul si tot degeaba! Am profitat si mi-am pus-o si intre buci, nu prea credeam ca o sa pot, dar cu grija mi-am bagat-o toata si am stat la un moment dat asa cu ea infipta pret de cateva secunde bune fara sa ne miscam, doar din cand in cand el o mai facea sa tresalte acolo inauntru, dar fara sa o miste. Incredibila senzatie! A, stii ce i-am mai facut? l-am pus sa imi futa sanii in pat, fiind deasupra mea, adica i-am pozitionat-o si cu palmele i-am invelit-o intre sani! Vreau sa spun ca imi ajungea perfect in gura si imagineaza-ti ce placere, sa simti fierbinteala aia de pula cum se freaca de sani si-mi intra in gura! Nebunie, crede-ma! Fa, da tu de ce ma lasi sa-ti povestesc atatea, nu te exciti deloc la tot ce iti spun? Ca uite, eu sunt uda deja numai de ce imi aduc aminte!
-Tu ce crezi, ca sunt din marmura, cine nu s-ar excita la ce povestesti tu asa de infierbantata! Dar, mai mult decat sa ma excit, ce ai vrea sa fac?
-Da nu esti curioasa sa ti-o pui cu el, sa vezi daca te mint?
-Tu ai innebunit? Cum sa ma intrebi asta! E fi’miu, ce-ti veni?
-Hai,tu, ce faci pe sfanta, crezi ca ai fi prima care isi fute copilul? Sa fii tu sanatoasa cate o fac si nu isi mai fac probleme! Adica eu am putut si tu nu? Treaba ta, dar nu stii ce pierzi! Nu se comp...



    Login