Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DUPĂ-AMIAZĂ CU MAMA-2
Autor : margeo - 2024-02-26
Citita de 10248 ori - Nota 4.92 (128 voturi)
Afară, soarele după-amiezii coborîse. Lumina care intra pe fereastră făcea să lucească pielea asudată a sînilor mamei.Femeia zăcea pe spate, cu picioarele larg desfăcute, încercînd să-și liniștească respirația. Mîna ei mîngîia părul fiului ei, Nicu, care încă îi mai mozolea sfîrcul, lingînd și sperma cu care o stropise.Își trecuse un picior peste pulpele maică-sii și pula lui, încă sculată, îi apăsa coapsa asudată.

Maică-sa îi privi, cu plăcere vinovată, penisul umflat. Era ud de sucurile ei, fusese în ea, îi lărgise pizda și o făcuse să tremure de plăcere. Pula fiului ei...Trebuia să se obișnuiască cu ideea că incestul nu o mai îngrozea ca înainte.

De multe ori simțise privirea băiatului ei, întîrziind pe fundul sau pe sînii ei și, deși se înfiora, respingea faptul că Nicu o privea ca pe o femeie, nu ca pe mama lui. Sigur, fusese lipsită de bărbat mulți ani și Nicu devenise un flăcău arătos, cu umeri largi și mușchi bine conturați, mai ales de cînd muncea pe șantier... Dar nu i-ar fi trecut prin cap că ar putea să se întîmple ceva între ei, deși surprinsese privirile lacome aruncate de băiatul ei spre decolteul ei iar de căteva ori îl văzuse cum trăgea cu ochiul prin perdea, cînd ea se spăla în lighean, seara.Dar să îndrăznească s-o fută, nu-și închipuise...

Tremurase, strivită de masă, cînd el o strîngea de țîțe, dar nu crezuse că va merge mai departe dar cînd îi coborîse chiloții ți-i simțise fața lipită de fundul ei, limba lui scotocind-o între fese, se lăsase moale. Știa că nu putea face nimic ca să-l oprească pe băiatul ei să o fută. Și nici nu mai voia, la drept vorbind...

Nicu se liniștise, rămăsese cu capul culcat pe sînul ei plin, cu buzele mozolindu-i sfîrcul îndurerat. Îl zgîlțîi ușor.

-Hai, mamă, lasă-mă să mă ridic. Băiatul mormăi.

-Stai aici, unde vrei sî te duci? și mîna lui puternică o strînse de șold.

-Trebuie sî mă spăl, sunt nădușită toată și m-ai și umplut de spermă, nu vezi...spuse ea, dînd să se ridice.Mîna băiatului o apăsă la loc, apoi îi alunecă pe pîntec, întinzîndu-i dîrele de spermă pe pielea albă și transpirată. Femeia protestă.

-Haide, fii cuminte, nu pot să mai stau așa, năclăită toată... tu nu simți cum miros, îți place de mine așa?... Mai bine nu întreba, căci fața băiatului se vîrî la subțioara ei asudată și Nicu o linse pe carnea udă, umplîndu-se de mirosul ei sărat de sudoare și suspinînd.

- Ei uite că mie tocmai asta îmi place, cum miroși cînd ești încălzită... Mereu mi-a plăcut să te adulmec cînd ești transpirată, ești cea mai dulce, atunci, mamă... mormăi el.... Femeie simți cum roșește, nu știa că fi-su era excitat de ceea ce pe ea o jena- mirosul sudorii ei.

Dar Nicu părea sincer cînd spunea asta.Băiatul continuă.

-Știi, mamă, atunci...în bucătărie, mirosul tău m-a făcut să sar pe tine... și o linse apăsat la subțioară. Femeia închise ochii și răsuflă adînc.Apoi îl mîngîie pe cap și insistă, cu o voce rugătoare.
-Doar puțin lasă-mă, mamă, măcar să mă șterg un pic- se desprinse din brațele lui și se întinse după un prosop de pe scaun. Își sterse cum putea mai bine sperma și sudoarea de pe piept și de pe pîntec. Avea și rochia stropită, cu nasturii descheiați și cîțiva rupți, lăsînd să i se vadă țîțele pline, grele, căzute puțin pe burtica o idee prea rotundă. Se mai îngrășase, știa, în ultimii ani, pusese ceva pe șolduri și pe fund, se gîndi... și pîntecul i se bombase prea mult dar... nu arăta chiar rău, pentru vîrsta ei.

Își trecu prosopul și pe sînii umezi, simțind cum i se îngroașă sfîrcurile, apoi pe la subțiori, doamne, era toată leoarcă de sudoare și băiatul zicea că tocmai asta îi place la ea...Simțea cum o urmărește cu privirea, se întoarse cu spatele și se șterse între picioare, simțindu-și mirosul puternic de femeie încălzită. Ezită, apoi se întoarse spre pat. Băiatul o privea, zîmbind.

-Haide, te mai aștept mult?... și lasă rochia aia de pe tine și vino în pat lîngă mine...Deja se comporta ca un bărbat, cu ea, se gîndi,de-acum nu mai era drum de întoarcere, nu mai putea avea asupra lui autoritatea de mamă, odată ce... ce-și băgase pula în ea, se gîndi, rușinată. Se lungi ascultătoare în pat, după ce lăsă să cadă rochia pe jos. Primi sărutul lui pe gură și-și recunoscu mirosul păsăricii asudate pe buzele lui cercetătoare. Se abandonă sărutului și-l luă și ea în brațe, mîngîindu-i umerii, șoldurile, pulpele puternice, apoi alunecîndu-și palmele peste fundul lui păros, încordat, simțind cum o apasă iar pula lui întărită pe coapse. Se retrase puțin, răspunzîndu-i la sărut dar luîndu-și mîinile de pe el. Era prea tîrziu, însă, penisul lui crescuse iar și-i căuta deschizătura dintre pulpe.

-Auzi, mamă, vreau să te rog ceva... Mă cam doare... acolo... spuse ea, jenată, de atîta timp n-am mai fost cu un bărbat și acuma tu ... de două ori... m-ai cam frecat între picioare și mă ustură, înțelegi?

-Adică să te las în pace, asta vrei, mamă, spuse el. Îi simți dezamăgirea în voce și strînsoarea brațelor lui slăbi dar pula lui îi vibra, apăsată de burtica ei...

-Doar puțin, mamă, te rog mult, nu te supăra pe mine dar dacă mă doare nu-mi poate face nici o plăcere, înțelegi, mamă? se mai rugă ea, privindu-l în ochi și sărutîndu-l blînd pe buze. Îl mîmgîie pe obrazul neras, îi surîse, nesigură, și îl atinse pe carnea fierbinte al pulii pe care-o simțea apăsată între pulpele ei strînse.

-Nu te lasă mama așa, dragule, te ajută mama să te descarci... numai nu intra în mine, acum...

Băiatul răsuflă adînc și aprobă, apăsîndu-i mîna pe pula lui sculată.

-Bine, mamă, facem cum vrei mata, să nu zici că... Femeia îl sărută apăsat pe gură, recunoscătore, și șopti.

-Și cu taică-tu pățeam asta, cînd era mai tînăr și voia mai mult timp... iar după ce te-ai născut tu, nu mai voiam alt copil, imediat, lui răposatul nu-i plăceau prezervativele, pastile pentru mine se găseau greu, așa că se obișnuise să termine afară, pe burta mea sau ca tine, acum, pe sîni... Surprinse dezamăgirea băiatului.

-Deci așa vrei acum, mamă, să-ți termin?... pe țîțe?...

Cuvîntul, în gura fiului ei, suna cumva vulgar, dar trecu peste asta, nu mai era doar bîiatul ei, acum, era și bărbatul ei și putea să-i vorbească cum voia- era a lui.

- Nu, dragule, pot să ți-o iau... în gură, dacă-ți place mai mult, lui taică-tu îi plăcea... adăugă ea, nesigură. Văzu imediat ochii lui Nicu sclipind de entuziasm.

-Adică mă lași să te fut în gură, mamă? Femeia se strîmbă.

- Sex oral parcă sună mai bine, băiatule...și-și luă mîna de pe pula lui. Văzu că Nicu regretă gafa și-i surîse, liniștitor, atingîndu-i coaiele pline.

-O să ți-o sug, e bine așa? și Nicu zîmbi larg. O încălecă și-i împinse pula , apăsîndu-i buzele, dar maică-sa îl împinse ușor.

-Hai să mă lași pe mine... tu culcă-te pe spate și am eu grijă... să fie bine, mai surîse ea. Ascultător, băiatul se lungi pe spate, penisul aproape îi atingea pîntecul. Femeia îngenunche lîngă el, îi cuprinse cu o mînă coaiele păroase și sărută ușor glandul înroșit, Nicu tresări și-și împinse pula în gura ei, ridicîndu-și șoldurile. Jumătate de pulă îi dispăru în gură și maică-sa se înecă și se trase înapoi, șoptindu-i.

-Mai încet, mamă, unde te grăbești așa?...nu vezi ce mare o ai, crezi că-mi încape toată în gură, ce dumnezeu?!... lasî-mă pe mine s-o iau... încet, dacă nu vrei să mă sufoci...și-l strînse mîngîietor scrotul umed. O linse ușor, pe toată lungimea, pînă la coaie, apoi linse și pielea încrețită de acolo. Mirosea puternic a sudoare de bărbat tînăr, puternic, uitase mirosul ăsta care-i umplea nările, amărui și ațîțător, de cînd lua pula bărbatului ei în gură, cu oarecare curiozitate dar și cu scîrbă, cănd bărbati-su nu se spăla, acolo...

Nicu însă mirosea bine, a piele curată asudată, buzele ei se plinbau alene pe coaiele lui încordate, în timp ce simțea cum crește pula între degetele ei. Își mai trecu limba pe sub pula care tremura și simți mîna băiatului care-i apăsă capul.Nicu gemu-Haide mamă, ia-o în gură, nu mă mai chinui... și atunci deschise gura mare și luă între buze cît putea din carnea sculată a băiatului ei.

O sugea ușor, bătînd-o cu limba pe capul pulii, șoldurile băiatului tresăltau, încercînd să i-o bage mai adînc în gură dar ea îl ținea cu mîna de baza pulii, nelăsîndu-l s-o înece iar, își răsucea limba în jurul glandului gros, simțind gustul sărat al picăturilor de prespermă umplîndu-i gura, o mai scoase puțin și-i linse picăturile limpezi care izvorau din vărful pulii, apoi supse adînc, cît putu mai strîns, bărbăția fiului ei între buze, făcîndu-l să geamă , înfiorat. Degetele ei îi pipăiau scrotul încordat, simțea că nu mai e mult și-i va ejacula în gură...

Nu-i plăcuse niciodată gustul spermei, dar cînd bărbati-su i-o lăsa în gură, o lăsa să i se scurgă pe burta lui și el părea întotdeauna dezamăgit și încerca s-o forțeze să-i înghită sperma, trăgînd-o de păr și înfundîndu-i penisul în gît și atunci ea horcăia, sufocată, cu saliva curgîndu-i din abundență pe sîni, se vede că pe el îl excita asta dar ea era gata să vomite, de cîteva ori. Țipase la el, îl amenințase că nu i-o mai ia în gură niciodată și el înțelesese și nu i-o băga în gură mai mult decît îl lăsa ea.

Nu voia să repete asta cu băiatul ei, care acum, împingîndu-și pula între buzele ei strînse, o avertiză, gemînd.

-Acum îmi vine... îmi vine, mamă, nu mai pot să mă țin... o să termin, mamă... te rog...
Îi privi fața crispată de plăcere și se decise. Îl strînse tare de coaie, și-o scoase din gură și imediat își apăsă limba pe glandul gros, înroșit, năclăit de saliva ei și șopti.

-Hai, mamă, dă-ți drumul, nu te mai ține... umple-mi gura...mama e gata să te primească, puiule...și-și mai apăsă o dată limba pe capul pulii băiatului, înainte să primească țîșniturile de spermă, care-i izbiră cerul gurii. Îi strînse tare pula și primi jeturile puternice de sămîmță fierbinte între buze, în gura deschisă...

Băiatul privea uimit cum limba ei îi lipăie sperma, pe măsură ce ultimele țîșnituri, mai liniștite, îi ieșeau din pulă, apoi gura mamei lui se închise în jurul lui și ea îl supse cu putere. Simți o plăcere supremă să-și golească coaiele în gura maică-sii, o trăgea de păr, în neștire, încercînd să prelungească fiorul spasmodic care-i curenta vintrele.

Apoi rămase gîfîind, epuizat, in timp ce femeia, cu obrazul pe pîntecul lui, urmărea cum penisul fiului ei se înmoaie. O ultimă picătură de spermă apăru și ea o linse. Mai simțea gustul sărat al spermei pe buze și pe limbă dar înghițise instinctiv tot ce-i ejaculase fi-su în gură și nu fusese rău. Deloc. Își linse buzele și privi fața asudată a băiatului ei, care încă gîfîia , cu ochii închiși. Se simțea împăcată.

-Vino aici, lîngă mine, mamă-îl auzi pe Nicu. Întindea brațele spre ea și, ușurată, se cuibări lîngă...



    Login