Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

DUPĂ-AMIAZA CU MAMA
Autor : margeo - 2024-02-17
Citita de 9609 ori - Nota 4.73 (142 voturi)

Nicu se îmbrăcă, luă o sticlă de vin din pivniță și se duse în spatele grădinii. Se culcă în iarbă, sub măr și-și aprinse o țigară. Habar n-avea cum aveau să decurgă lucrurile cu maică-sa , după violul din bucătărie.
O văzuse cum pune apă la încălzit, în bucătăria de vară, apoi cum o duce în camera ei. O auzise închizînd ușa dar cînd trecuse pe lîngă casă, pe lîngă perdeaua ferestrei deschise o văzuse pe maică-sa, dezbrăcată, spălîndu-se în lighean,între picioare. Sînii pietroși i se legănau, părul îi acoperea fața. Flăcăul simți cum i se scoală iar pula dar merse mai departe în grădină.
Acum fuma și se gîndea că nu făcuse bine, regulînd-o pe maică-sa. E drept că era o femeie tentantă, la cei 45 de ani ai ei și de multe ori se închipuise punîndu-i mîna între pulpe sau mușcînd-o de țîțe.Dar acum chiar o făcuse... Își amintea de curul ei alb, rotund, cum își afunda pula între bucile femeii, care icnea de fiecare dată ce îi atingea fundul pizdei, de mirosul ăla amețitor de muiere, care se ridica dinspre fundul ei, cînd o călărea, de sfîrcurile tari ca sîmburii de măslină, care-i înțepau palmele, de gemetele ei, înăbușite de mîna lui...
Sigur, fusese un futai grozav dar n-o vedea pe maică-sa, împăcîndu-se cu situația.Nu se aștepta să-l invite în patul ei, diseară. Dar ce putea să facă? Lucrurile fuseseră făcute, își băgase pula în maică-sa, oricît de ciudat era asta, și știa că nu va putea uita asta. O va vedea în fiecare zi și-și va aduce aminte mereu de zbaterea ei, trîntită pe masă, de mirosul de pizdă încălzită și sudoare al corpului strivit sub el, de găurica maronie pe care-o pătrunsese cu degetul, de cum se cutremurase ea, cînd se terminase și rămăsese tremurînd, udă de transpirație, răsturnată pe masă...
Nu, n-avea rost să se mintă singur, nu putea renunța la femeia pe care o regulase cu atîta poftă, chiar dacă era mama care-l crescuse, care-i dăduse țîță. Ei bine, o să-i mai dea și de acum înainte!... El era bărbatul în casă și femeia n-avea încotro, trebuia să-l asculte.Și să se supună, cînd i se făcea cheful de ea. La urma urmei, era văduvă de 12 ani și nu credea că se mai culcase cu cineva, după moartea lui taică-su, așa că n-avea de ce să refuze pula fiului. Ce, ei nu-i plăcuse?!...
Terminase sticla de vin și i se făcuse foame. Înainte s-o trîntească pe masă pe maică-sa , nu băuse decît cafeaua.
Bucătăria era goală, pe foc nu era nimic. Intră la mă-sa în cameră. Femeia era lungită în pat, cu fața întoarsă spre geam. Tresări, cînd auzi ușa, și-și trase poalele rochiei de casă peste pulpe.
-Auzi, mamă, noi nu mîncăm nimic azi ? spuse el, șovăitor. Femeia tăcea. Făcu doi pași și se așeză pe marginea patului. Tăcerea se prelungea.
-Ce mai vrei? se auzi vocea înnăbușită a mamei, ia și tu ceva din frigider și dă-mi pace... nu-ți ajunge ce-ai făcut ?...M-ai luat ca pe ultima curvă și-acum vrei de mîncare? Tu n-ai pic de rușine, măi băiete? Așa te-am crescut eu?... și o bufni plînsul.
-Hai, măi mamă, nu fi așa, îngăimă el, punîndu-i mîna pe umăr, mîngîietor. Nu s-a întîmplat nici o nenorocire, în fond...
Maică-sa se smuci, trăgîndu-și umărul. Se întoarse spre el, cu ochii în lacrimi.
-Așa zici tu, Nicule mamă, nici o nenorocire?... S-o iei pe mă-ta la... Doamne iartă-mă, nu-i nimic?...S-o răstorni pe masă și s-o fuți pe maică-ta, e ceva normal, după tine? Băiatul tăcea, cu ochii în podea.
-Zi-mi, Nicule, ai mai auzit tu de băieți care să-și fută mama, cum ai făcut tu?... Cum o să mărturisesc asta la spovedanie, ia zi? O să ne bată Dumnezeu pe-amîndoi, păcătosule...Cum ai putut să te gîndești măcar la asta, băiatule? și izbucni iar în plîns. Își acoperi fața cu mîinile și se răsuci cu fața la perete, întorcîndu-i spatele. Băiatul îi văzu fundul, întinzînd pînza rochiei, și pulpele bronzate, tremurînd de plîns. Ezitant, își întinse mîna și-o mîngîie încet pe șoldul plin, apoi nu se mai putu stăpîni și își coborî mîna pe fesele tari, strîngîndu-le.
Maică-sa se răsuci brusc spre el, dîndu-i peste mînă.
- Ce faci, băiatule, nu ți-a ajuns că m-ai necinstit odată, mai pui iar mîna pe mine, da ce crezi că sunt eu, să te las să-ți faci cheful cu mine?...crezi că nu mi-a ajuns rușinea dinainte, mai vrei să te rabd și acum, nefericitule? Strigă ea, apoi privi spre fereastra deschisă. Nu dădea spre uliță, dar ar fi putut s-o audă cineva, se gîndi, așa că-și coborî vocea, dînd să se ridice.
-Ia-ți mîna de pe mine, băiatule, nu-l mînia pe Dumnezeu...
-Ce amestec are Dumnezeu aici, mamă, protestă Nicu. Suntem un bărbat și o femeie, singuri, nu ne știe nimeni, și-și luă mama în brațe,pipăindu-i țîțele și apăsînd-o la loc în pat.Femeia îi trase o palmă, zbătîndu-se, Nicu se înroși și-o trînti pe spate, băgîndu-și fața între sînii ei.
Mirosea iar a transpirație între țîțe și asta îl stîrni și mai mult. O pironi cu mîinile pe umeri și-i sărută lacom carnea moale a pieptului, apoi trase de rochie, care se deschise, expunîndu-i sînii. O linse cu lăcomie pe sfîrcurile întărite, fără să-i pese de loviturile maică-sii apoi o mușcă cu poftă de țîța dreaptă, femeia țipă de durere.El șopti, înăbușit- Taci, mamă, nu mai fă gălăgie că ne-aud vecinii... și continuă să-i sugă sînul, mormăind de plăcere, în timp ce cealaltă mînă îi coboră sub poalele rochiei și-o apucă hotărît de sexul umed, dîndu-i la o parte chiloții.
Maică-sa gemu dar nu-l putu opri să-i scoată chiloții, apoi să-și scufunde fața între pulpele ei , îi simți atingerea gurii pe părul pubian creț și des, apoi buzele lui îi desfăcură buzele păsăricii și simți același fior care-o înmuie, din cap pînă-n picioare. Loviturile ei peste capul fiului ei slăbiră apoi încetară cu totul, cînd două degete groase îi pătrunseră în pizdă. Gemu iar și simți cum se topește, cînd degetele băiatului ei îi intrau dintre labiile umede iar limba lui o lingea acolo, apoi mai sus, pe lindic. Suspină adînc, ținîndu-l strîns de cap, dar fără să-l mai îndepărteze dintre coapsele ei.
-Oooh, nu,nu, mamă, oprește-te, băiatule... nu-i bine ce faci...nu se poate, nu iar, oprește-te, băiatul meu...
Nicu își ridică fața dintre pulpele femeii, fața îi strălucea de sucurile scurse dintre pulpele desfăcute de mîinile lui.
- Ce mamă, nu-ți place ce-ți fac?...zi-mi că nu-ți place să te ling în păsărică și te las, zău așa...doar zi-mi de ce curge atîta din tine, dacă nu-ți place?... și rînji.
Femeia nu putu să-i susțină privirea. Închise ochii și mai îngăimă, stins.
-Nu-i bine... nu-i voie, băiatule, să faci așa ceva cu maică-ta... e păcat, Nicule mamă, lasă-mă, te rog... nu mai vreau...
Nicu surîse, obraznic.
-Ei, uite că io mai vreau, mamă, nu-i nici un păcat dacă ne place la amîndoi, mai lasă-mă cu poveștile astea popești, că nu-s copil... stai așa, să-ți sug pizdica asta zemoasă... și femeia gemu adînc, cînd limba lui se afundă în sexul ei ud, apoi el îi prinse lindicul între buze și-l supse cu putere. Femeia tremura din tot corpul, înăbușindu-și gemetele, iar băiatul o strînse cu poftă de un sfîrc, făcînd-o să sîsîie, de durere. Mai gemu odată- Nuuu, mamă, nu face asta... apoi se potoli și- se lăsă în voia lui. Gura lui îi trimitea fiori în tot corpul, lipită de pizda ei în flăcări iar pulpele ei se deschideau, pe măsură ce mișcarea degetelor băiatului în pizda ei se accelera, tot mai adînc.
Nicu își linse sucul maică-sii de pe buze, se ridică dintre coapsele ei, care tremurau incontrolabil și se lungi peste corpul umed de sudoare al femeii, care se zvîrcolea sub el. Gura lui îi găsi buzele, pula lui îi găsi crăpătura udă dintre coapse și o pătrunse, încet, treptat, savurînd înaintarea pulii în carnea ei fierbinte.
Maică-sa își strîngea buzele, sub asaltul gurii lui, dar mîna lui îi strînse cu poftă sînul și femeia gemu de durere. Limba lui îi pătrunse în gură, aducînd cu ea mireasma sexului ei încălzit și deodată femeia înțelese că se opunea degeaba, deschise buzele și-i răspunse la sărut, limbile lor se luptau, schimbînd salivă, șoldurile lui o apăsau, penisul lui o freca așa de bine înăuntru că nimic nu mai conta.
Nici păcatul, nici vinovăția că se lăsa futută de fiul ei, totul era domi...



    Login