Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dupa liberare part.1
Autor : achim_27 - 2020-05-04
Citita de 13147 ori - Nota 7.48 (29 voturi)
Aceasta fantezie trebuie tratata ca atare - ca o simpla fantezie.
Orice asemanare cu personaje reale este pur intamplatoare.

Am fost inchis la Rahova pe o perioada de 3 si jumatate, pana in septembrie 2018. O prostie ce m-a costat tot ce aveam pana in acel moment.
Eu sunt din Suceava si provin dintr-o familie modesta, de profesori. Ai mei s-au chinuit cu mine tot liceul ca sa pot intra la o facultate intr-un oras mai mare, cu un potential mai bun. Locuiam intr-un camin din Grozavesti si ma descurcam extrem de greu cu banii trimisi de ai mei. Asa ca imediat in anul I dupa semestru 1, m-am angajat ca piccolo la o terasa din Grozavesti. Si-asa a inceput distractia.
Femei, bautura, mary-jane la greu…viata de student. Nici nu mai voiam sa dorm. Zi de zi, seara de seara pana dimineata mi-o petreceam pe terasa aceea. Ciubucul de peste zi imi ajungea cel putin 2 zile. Nu erau bani multi dar ma descurcam binisor.
Prin intermediul unor tipe, am cunoscut o gasca de baieti de bani gata. Astia veneau pe terasa la agatat. Intr-una din seri, dupa ce mi s-a facut cunostinta cu acestia, m-au intrebat de unde fac rost de niste iarba buna, ca merg la un party si n-au nimic la ei.
Avand relatii deja in Grozavesti, le-am propus sa le aduc eu, in schimbul unui mic comision. Le-am propus 15%. Ma gandeam ca o sa doreasca maxim 1, 2 joint-uri, asa ca comisionul meu nu parea exagerat. Au acceptat si mi-au dat comanda: 100 g! Am luat-o initial ca o gluma – cine dracului cumpara atat pentru un party?! Doar ca astia chiar voiau 100 g, punct. Am intrebat-o pe tipa care mi-a facut cunostinta cu ei, daca astia sunt sanatosi la cap. Tipa mi-a spus ca ii stie de mult si ca sunt baieti de cuvant. Asa ca am mers pe incredere. Copil naiv…
I-am anuntat pe tipi ca caut o sursa si le dau un raspuns in seara respectiva, pana pleaca de pe terasa. Am luat legatura cu un amic descurcaret si i-am spus de cat am nevoie. A ras ca nebunul si m-a luat la misto. Am insistat ca e blana si ca merge. Pana la urma a zis ca ma ajuta….si ca ne intalnim la Carrefour in parcare, daca fac rost de bani.
I-am anuntat pe baieti ca am de unde si ca trebuie sa imi dea banii plus comisionul meu. Dupa ce s-au tot contrat intre ei care face cinste, unul din ei, a zis ca merge cu mine la bancomat sa scoatem banii si apoi sa luam marfa. I-am spus ca nu e nevoie sa mearga sa luam marfa, ca doar mergem pe incredere, mai ales ca amicul meu descurcaret nu voia sa isi faca alte cunostinte. N-a acceptat – era cumva normal, era o suma totusi maricica asa ca a pulsat la comisionul meu doar ca sa vina sa ia marfa cu mine. Ma incantate suma propusa de el si mai ales foamea de bani specific studenteasca.
Unde bancomat? In Carrfour. Am trimis sms amicului ca ne vedem in 10 min in parcare. Asa ca am plecat cu tipul sa scoatem bani din Carrefour, urmand sa il asteptam sursa in parcare.
Si asa a inceput sfarsitul. Am fost cu tipul respectiv sa scoata banii, am asteptat in parcare. Amicul meu a intarziat. Dupa vre-o 20 min a aparut la felinar, unde ne intalneam cand aveam nevoie de mary-jane. L-am chemat la masina…si asta a fost. Tipul cu care eram si care scosese bani de la bancomat, era politist sub acoperire si ne-a arestat pe amandoi.
Ce a urmat e greu de descris. Cel m-ai rau m-a durut ca mi-am terminat parintii. Erau distrusi. Taica-meu a zis ca nu ma mai cunoaste iar maica-mea…nici nu putea vorbi cu mine, plangea non-stop….
Desi eram la prima abatere, avocatul meu, un pampalau incepator, ca de atat au avut ai mei bani, n-a reusit mai nimic, asa ca am luat 3 ani si jumatate.
Detentia a fost mai mult decat oribila. Mai ales pentru mine care eram un amarat de student naiv. Pe langa bataile nenumarate pe care le-am primit in primele zile, violul a fost evenimentul care m-a schimbat profund. Am fost spitalizat 3 saptamani.
Am avut noroc cu comandantul penitenciarului. Un tip OK daca n-ar fi fost atat de corupt. Dupa intoarcerea de la spital, m-a multat in alta parte, cu niste “intelectuali”. Si asa am trecut “mai usor” de detentie….nu mai intru in detalii dar trebuie sa amintesc ca in perioada detent...



    Login