Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDulcele gust al incestului
Autor : luci888 - 2011-03-31
Citita de 47572 ori - Nota 8.31 (401 voturi)
Ploaia statuse iar vintul parca s-a mai domolit un pic. Cerul plumburiu si ruginiul frunzelor faceau o atmosfera macabra, bacoviana, numai buna de a-ti pierde pofta de viata. Se intunecase de-a binelea. Statea pe banca retrasa de la marginea parcului, terna, ginditoare, confuza. “Ce-am facut Doamne? Cum a fost posibil asa ceva?” Se gindea ca Dumnezeu o va pedepsi crunt. Ca merita cu prisosinta orice pedeapsa. Parul negru, ravasit iesea din caciulita pe care si-o pusese in graba. Camasa de noapte era acoperita de paltonasul lung si subtire pe care reusise sa-l imbrace in fuga. Nu mai putea sta in casa aia, ii repugna orice idee care se confunda cu locuinta ei. Nefericita soarta putuse avea biata fata, inca adolescenta. Avea de mai mult timp o anume atractie fata de tatal sau dar nu se credea in stare sa duca totul pina la extrem. Dar dusese totul dincolo de orice imaginatie, de orice prejudecata. Cum s-a putut intimpla asa ceva? Simtea un gol in stomac. Pieptul ii era deasemenea gol. Nu mai era intreaga nici macar fizic. Mental era terminata si se gindea cum ar putea sa termine mai usor cu viata asta care devenise cit ai clipi insuportabila. Ii era lehamite de ea insasi. O macina un sentiment de greata, de dezgust total. De tot si de toate. Isi aminti de copilaria ei atit de fericita pina la un punct. Ce-i venise mamei sa plece in Italia? Tata cistiga destul de bine si aici, era un bun inginer constructor. Mama era deasemenea o profesoara apreciata. Ea era o eleva eminenta, gata sa reuseasca la orice facultate ar fi dorit. Frumoasa, desteapta, avuta, rasfatata. Ce- lipsea? Practic nimic. De ce trebuise sa ii faca avansuri tatalui ei? Doar avea un prieten bun, atragator si bun in pat. Cu el isi si incepuse de fapt viata sexuala. Ce ii trebuia ei sa faca sex cu tatal ei? Nu se mai gasea altul pe lumea asta? Reprosurile erau cu atit mai consistente cu cit tatal ei nu raspunsese imediat avansurilor ei. Incercase sa o linisteasca, sa-i explice ca este nenatural ceea ce vrea ea. Ea insa, rasfatata si incapatinata, starui pina cind tatal ei nu mai rezista tentatiei. Ca ea in felul in care arata era o adevarata tentatie. Fata lunga, nasul mic, buzele mari, parul negru numai volanase, sinii exagerat de mari la virsta ei, funduletul bombat, o facea efectiv irezistibila. Toti barbatii intorceau capul dupa ea pe strada. Aproape toti profesorii de la liceu ii facea avansuri sexuale. Era insa o fire puternica, retinuta si departe de a-si da friu liber instinctelor sexuale. Si atunci? De ce ii trebuia tocmai tatal ei? Nu-si explica nicicum desi incerca din rasputeri sa desluseasca ceva din toata degringolada careia ii cazuse victima. Acasa nu voia sa mai merga.
---------------------------------------------------------------------------
Terminase de facut temele la analiza matematica si isi pregatea cartile si caietele pentru ziua urmatoare cind tatl ei intra pe usa cu o figura de om suparat. Isi lua un halat si se aseza in fotoliu, refuzind sa manince desi Andita starui sa puna masa. In final se destainui fiicei sale.
- M-a sunat mama ta. S-a cuplat cu un italian batrin, de vreo 70 de ani. Nu mai vine acasa. Zice ca viata ei este acolo si ca se simte implinita.
- Nu este adevarat, tata!
- Sun-o Andita! Ii intinse telefonul mobil.
Privirea Anditei se intuneca secunda cu secunda auzind-o pe mama ei destainuindu-se. Nu-i venea sa creada. Nu putea fi adevarat. Sa lasi frumusete de barbat pentru un bosorog de 70 de ani? Pentru ce? Ca este italian? I se intunecase mintea si vedea numai negru in fata ochilor. Simti un fel de ameteala in tot corpul. Se aseza pe un scaun si puse capul pe masa. O durea capul, simtea ca ii pleseste.
- Tata, ma doare ingrozitor capul!
- Si pe mine draga mea. Asta este situatia! Eu am sa beau un pahar de coniac frantuzesc. Iti aduc un antinevralgic?
- As dori si eu un pahar, daca nu te superi.
- Cum sa ma supar? Esti in ultimul an de liceu draga mea.
Ciocnira peste coltul mesei din sufragerie si sorbira din coniac. Aroma se simtea in toata casa. Terminara paharele si ea le umplu din nou. Tata isi lua capul in miini si inchise ochii. Andita simti suferinta tatalui sau si o cuprinse mila. O mila profunda si sincera. Cu ce gresise omul acesta in fata Domnului de avea soarta asta acum in preajma virstei de 50 de ani?
Se apropie de el si ii cuprinse capul in bratele ei, mingiindu-l cu tandrete, soptindu-i nedeslusite vorbe de incurajare. Durerea de cap incepu sa dispara la amindoi. Suferinta lor era in egala masura adinca si coplesitoare. Andita continua sa-l mingiie pe frunte, pe obraji, pe barba. Il strinse la piept si il saruta adinc si apasat pe un obraz. Ofta indelung. Trase capul tatalui sau si il pupa si pe celalat obraz. Acum insa ramase cu buzele lipite de obrazul tatalui ei. Il strinse tare, mai tare. Ca raspuns, o cuprinse si el in bratele sale lungi si puternice. Ramasera asa imbratisati strins pret de citeva minute. Andita trecu la atac. Si asa avea de cind era mica o atractie fata de tatal ei. Parasi obrazul cu buzele si ii cauta gura. Tatal ei raspunse instinctiv si o saruta scurt. Ea insa nu parasi gura lui. Ramase acolo si cu o indrazneala pe care nu si-o putea explica, ii baga limba in gura, cautind-o pe a lui. In prima secunda el schita o miscare de refuz dar se conforma de indata. Urma un sarut adevarat. Lung si din ce in ce mai pasional. Din acelasi instinct, imbratisarea dintre ei deveni subit mai apasata. Organul lui se facu de indata erect. Fu momentul in care se desprinse de Andita. Nu vorbira nimic despre ceea ce se intimplase. Ciocnira din nou, savurind aroma coniacului frantuzesc. Ea tremura toata. Il voia pe tatal ei. Cu orice pret din lume. Nu se mai controla. Voia doar sa nu sara calul, sa nu fie refuzata. Ca orice ar fi, il dorea in ea, il voia nespus de tare.
- Andita dar te-ai rosit toata. Te doare capul inca?
- Nu ma mai doare tata. Mi-a trecut.
- Si atunci? Pari pierduta, ce se intimpla cu tine?
- Te vreau tata! Te vreau acum si aici!
- Cum adica ma vrei? Nu inteleg Andita! Ce vrei sa spui?
- Vreau sa facem sex taticule. Sa nu aud teorii si explicatii. Te doresc cum nu am dorit pe nimeni in viata mea.
- Tu stii ce spui, Andita? Nici nu vreau sa aud de asa ceva. Esti fata mea si nu as putea face asa ceva cu tine. Pentru nimic in lume. Asta se cheama incest. Ce sa-ti spun? Ilegal, nenatural, nefirec, neortodox. Ce ar mai fi de spus? Cred ca ajunge.
Andita tacu. Nu avea replica. Avea dreptate tatal ei. Dar ceva din interiorul sau o facea sa nu cedeze. Era o ispita care o coplesea definitiv. Nu era convinsa, nici nu voia sa fie convinsa. Trebuia sa-l aiba si sa-l simta in ea. Ceva launtric ii cerea asta. Pe de alta parte insa, tatal ei era totusi un om integru, o fire puernica, sigur pe el. Ea se gindi o clipa si ii mai turna un pahar. Cind si acesta era gol, se apropie la spatele lui, stringindu-l firav in brate. Vazu ca nu i se opuse rezistenta si strinse bratele mai tare. Tatal ei nu reactiona in nici un fel. Se lasa dus de tandretea bratelor Anditei, de mingiielile sale suave si lente. Ii saruta imperceptibil parul grizonat si incepu sa ii desfaca nasturii de la camasa. Primul sau instinc a fost sa o opreasca dar ea isi juca ultima carte. Fie ce-o fi! Ii brusca miinile tatalui si trase de camasa rupindu-i citiva nasturi. In aceeasi clipa ii trase capul spre ea si il saruta adinc, fara sa accepte nici o rezistenta. Tatal ceda. Simtea sinii ei uriasi frecindu-se de spatele sau si raspunse la sarut asa cum se cuvine. O intoarse cu fata la el si ii saruta toata fata. Totul deevenise o nebunie. Se simteau atrasi puetrnic, se sarutau frenetic, se stringeau in brate. Scoasera rind pe rind hainele de pe ei. El o lua in brate si o aseza pe canapea cu fata in sus. Tremurau amindoi. Abia rasuflind, ii desfacu picioarele Anditei, cautindu-i clitorisul cu limba. Il inveli cu toata limba intr-o miscare de jos in sus. Ea se simti electrizata. Inchise ochii si incepu sa-si muste buzele. Tatal ei urca si cobori cu limba. Ii supse suav labiile mari si proeminente. Baga limba in vagin cit putu de adinc si incepu sa o miste. Andita sucomba de-a dreptul. Scoase apoi limba si incepu sa ii linga clitorisul. Cind a inceput sa-l suga si sa-l muste usor cu dintii, ea isi pierdu cunostinta pentru citeva clipe. El continua sa o linga, sa ii suga clitorisul cind mai lent, cind mai intens. Ea se trezi gemind din ce in ce mai tare. Ii trecu din nou limba prin vagin apoi se concentra asupra clitorisului, exclusiv. Gemetele Anditei devenira icnete in toata regula. Ii placea mult, nu mai fusese asa de fericita niciodata in viata ei. Ea isi misca necontrolat corpul, bazinul, in ritmul unui act sexual normal, dar fara nici o noima. Gemea din ce in ce mai adinc. Cind tatal ei supse inca o data clitorisul cu o intensitate crescinda, ea isi dadu ochii peste cap, gemu aritmic si in final tipa cit o tinu gura:
- Aaaaaa! Aaaaaahhh! Aaaaaaaaaaahhhhhhh! Aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh!
Isi pierdu din nou cunostinta. Ramase fara viata intinsa pe canapea, cu ochii inchisi, fara sa mai simta nimic. Tatal ei continua sa o sarute pe zona pelviana, pe burta, pe siniii ei voluptosi. Ajuns la buzele ei carnoase, le saruta si simti cit erau de reci. In final Andita deschise ochii, radiind de fericirea celui mai intens orgasm din viata ei. Nu-si putea explica fericirea unui orgasm, provocat de cine? Tocmai de tatal ei. De necrezut. Il saruta pe tatal ei apoi lua initiativa. Il aseza pe spate si incepu sa-l sarute milimetric pe tot corpul. Nu se satura sarutind. Ii placea la nebunie sa-l simta fericit pe tatal ei. Se aseza apoi intre picioarele lui si ii lua organul in miini. Il decalota si il privi lung. Il atinse cu limba pentru o clipa. Apoi inca o data si inca o data. Il inghiti lent si incerca sa-l cuprinda cu gura pe toata lungimea lui. Reusi in final, chit ca simti ca se ineaca. Il scoase afara si inepu sa-l linga din nou. Il inghiti iarasi sarutindu-l in acelasi timp. Ramase doar cu capul organului in gura si incepu sa suga frenetic. Mina ii juca pe restul organului. Tatal ei incepu sa geama de fericire. Ea incepu sa faca niste rotocoale cu limba si asta il inebuni. Placerea era din ce in ce mai intensa. Fericirea insa nu dura mult pentru ca trecuse ceva vreme de cind nu mai avuses contact cu o femeie. El se smulse din gura ei si o aseza din nou pe spate, sarutindu-i sinii. Erau in al noualea cer amindoi deopotriva. Ea ii prinse organul tatalui ei si il fixa la intrarea in vagin. El impinse penetrind-o pina la fundul vaginului. Ii simti umed, suav si fierbinte. Inebuni si ...



    Login