Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDragostea dintre frati, o dragoste neconditionata
Autor : vampir007 - 2014-01-19
Citita de 19924 ori - Nota 8.26 (53 voturi)
Nu este deloc usor sa te gandesti la teme in zgomotul pe care il facea sora ei la etaj. Ioana mezina familiei se infurie, tranti cartea pe masuta de cafea si s-a dus spre scara ce duce la dormitoare. Incepe sa urce cate o treapta cu miscari leganate, asa cum avea obiceiul, dar rapide. Ce putea sa faca sora ei? se gandea Ioana nervoasa. Intra in camera surioarei ei cu patru ani mai mare, pusa pe scandal, dar in camera nici urma de sora ei. Si totusi zgomotele se aud mai tare decat in hol. Usa de la baie intredeschisa lasa sa iasa zgomotele ciudate si Ioana o deschide cu o miscare brutala dar nu apuca sa zica nimic ca isi pune repede mainile la ochi, dar privirea curioasa pandea printre degetele subtiri corpul gol al surorii ei, mainile jucause si vibratorul care lucra intre picioarele acesteia. Gemetele ce se auzeau in toata casa acopereu simturile Cameliei. La un moment dat Camelia deschide ochii si o vede pe surioara ei in pragul usii de la baie, cu mainile pe fata privind rusinata printre degete la ea.
Ioana nu zicea nimic, era blocata, nu credea ca si alte fete pe care le cunostea, in afara de ea, se masturbeaza, mai ales sora ei mai mare pe care o vedea ca pe un model. Camelia se repede asupra Ioanei o prinde de rochita ei de vara cu floricele lunga pana la genunchi si o impinge langa pat, o arunca violent intre perne. In cadere rochita se ridica si lasa sa se vada pentru cateva secunt o pizda micuta semi-rasa. Mezina se uita speriata la sanii mari ai surorii sale care se ciocneau violent in momentul in care aceasta a impins-o pe pat. Camelia se aseza peste Ioana si o saruta pe buzele ei carnoase. Aceasta ii raspunde cu aceeeasi pasiune la sarut inchizand ochii si bucuranduse de moment. Da, iata, primul sarut, primul sarut intre cele doua surori, uluitor, divin … Ii simti sanii mari ai surorii ei; atingandu-i sfarcurile tari ca doua fructe coapte, simte cum isi pierde rasuflarea. Cum de nu mai avusese parte de aceste senzatii pana acum?
Strivea intre degete sfarcurile tari cand Camelia se trase in sus si ii rupe rochita inflorata de vara si o lasa goala. Trupul alb al mezinei, pe care aceasta nu il daruise nimanui pana atunci, era in mainile surioarei ei mai mari. Camelia incepu sa o sarute pe gat si pe sani, Ioana isi baga degetele in parul surorii ei si se lasa prada buzelor acesteia, ufff cat de mult o dorea, placerea ce o simtea o inebunea. Pizda ei umeda vroia sa fie masata, dar vaginul ei pofticios mai trebuia sa astepte. Acum Camelia se juca cu sora ei, ii atingea abdomenul cu sanii ei mari si facea cercuri cu limba in jurul sfarcurilor tari si tinere ale surorii ei mai mici, isi cobora sarutul pana la buric si deodata se ridica si se infrupta cu placere din gatul tanar. Dupa cateva minute bune Ioana nu mai rezista acestui joc si strange cu putere parul surioarei mai mari si o impinge intre coapsele ei, acolo unde pizdulicea umeda astepta cu buzele intredeschise sa fie sarutata. Camelia nu se opune si incepe sa se infrupte cu placere din pizda inca virgina a surioarei ei mai mici.

- Ah cat de bine este, mmmm! Striga Ioana muscandu-si buza, fara sa ii pese daca aude cineva sau nu.

In acest timp limba Cameliei se misca de sus in jos, de la stanga la dreapta si cand ajungea in dreptul clitorisului micut facea cercuri in jurul lui si nu neglija deloc capusorul rosu al acestui bumbisor rozaliu. In timp ce gura Cameliei se bucura de labiile delicioase ale Ioanei, mana stanga avea treaba cu vibratorul ramas in pizda ei de cand era in baie si mana dreapta ii masa un san surorii sale, aceasta cu degetele inca in parul Cameliei nu vroia sa ii dea drumul.
Acest tablou il excita la maxim pe Andrei fratele mijlociu care privea de cateva minute scena de amor dintre surorile lui. Statea langa usa cu ochii iesiti din orbite, cu mana in pantaloni frecand energic pula lui erecta, gandindu-se cum sa faca sa ia si el parte la distractie.
Ioana incepu sa tremure, isi scoase degetele din parul Cameliei si incepu sa le miste necontrolat pe sani, pe fata, reusi sa isi revina pentru cateva secunde doar cat sa prinda in palmele ei mici cearceaful albastru ca sa il stranga cu putere. Din pizda ei tasni un lichid pe care Camelia incerca sa il inghita tot. Ioana isi arcui spatele, masand usor sanii ce aveau sfarcurile intarite si pareau a fi doua capsuni in miniatura datorita formei si culorii lor.
Ioana isi revine usor din ameteala placuta provocata de orgasmul de vis de care a avut parte, deschide ochii si il vede in pragul usii pe fratele ei cu mana in pantaloni si cu privirea flamanda ce cauta sa observe cat mai mult din actiunea surioarelor lui.

- Andrei!! Striga Ioana putin speriata ca au fost descoperite ea si sora ei.

Camelia nu sta prea mult pe ganduri si arunca cu vibratorul in el. Andrei reactioneaza cu greu si ramane ca o stana de piatra fara sa stie ce are de facut.

- Bine ma nemernicule, stai si iti faci laba in fata usii si pe noi ne lasi nefutute, treci mai repede si fute pizdele astea! Tipa nervoasa Camelia la Andrei care inca nu stia ce sa faca.

Ioana s-a uitat un pic ciudat la Camelia nu credea ca il va invita si pe Andrei sa i-a parte la jocul lor erotic. Credea ca acest lucru v-a fi secretul lor si il vor mai repeta fara ca nimeni altcineva sa afle.
Acum Andrei gandea limpede, stia ce are de facut, surorile lui nu difereau cu nimic fata de alte fete pe care le-a mai avut in pat. Desi daca se gandea bine surioarele lui erau mult mai frumoase ca fetele de care a avut el parte pana atunci. Acum statea langa Camelia, care ii daduse deja pantalonii jos si se infrupta din pula lui cu placerea unei femei flamande, nemancate de foarte mult timp.
Ii saruta pula si capul rosu pe care il pune pe limba si il introduce cu dragoste in gura flamanda. Buzele moi ale surorii lui se inchid si limba incepea un joc placut pe capul penisului in timp ce mana stanga ii maseaza scrotul si cea dreapta se sprijina de fesa lui dreapta. Din cand in cand Camelia gemea usor in timp ce privirea se ridica pe trupul fratiorului pana ajunge sa se intersecteze cu privirea lui excitata si multumita de ceea ce il facea ea sa simta.
Mainile lui o prind de cap pe surioara lui mai mare si incepe sa isi futa sora in gurita pofticioasa. Simtea o placere enorma, ii dadea muie surioarei lui mai mari in timp mezina privea incantata de pe pat, isi freca clitorisul si isi baga din cand in cand doua degete in vagin.
Nu mai dureaza mult si pula lui se descarca in gura Cameliei care reusi de data asta sa stranga si sa inghita tot lichidul fratiorului ei mai mic fara sa piarda nici o picatura din medicamentul dorit de ea.
Andrei isi da si tricoul jos in timp ce Camelia il prinde cu mana de penisul inca in erectie si il trage pe pat langa mezina familiei. Aceasta din urma se pozitiona fara sa ii spuna nimeni pe spate cu picioarele ridicate asteptand ca pizda ei simi-rasa sa fie penetrara de pula mare a fratelui ei. Era prima data cand vedea o pula in realitate, poate de aceea isi dorea atat de mult sa o simta in ea, in vaginul ei micut. Fratele mai mare se pozitioneaza cu capul penisului in dreptul vaginului si incepe sa impinga usor, intra greu dar intra fara ca Ioana sa simpta vre-o durere, ii placea insa cum se simte si cum peretii galeriei ei strang pula intarita a fratelui ei. Camelia ii tinea capul Ioanei intre picioare si ii masa sanii in timp ce il saruta pe Andrei cu pasiune si multa dragoste. Acum, el, se misca destul de repede in vaginul surorii lui mai mici, care il primea cu bucurie in glas.
Andrei scoate pula din Ioana si se intinde pe spate, imediat surioarele lui stiau ce au de facut fara sa vorbeasca intre ele. Ioana pune mana pe pula fratelui ei si o simte foarte fina si tare, ii placea, acum stia cum se simte o pula sculata si incepe sa o frece. Camelia ii masa scrotul in timp ce il saruta. Mezina vroia sa guste si ea din acea pula mare pe care o avea in fata ei asa cum facuse soara ei mai devreme dar ii era frica sa nu greseasca ...



    Login