Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

dragoste de mama 2
Autor : valerspin - 2016-06-23
Citita de 31943 ori - Nota 6.31 (108 voturi)
Asa cum scriam in prima parte, ma obisnuisem sa numar clipele pana se intorcea de la scoala, eu asteptandu-l cu mancarea proaspat gatita si calda, alaturi de un trup fierbinte plin de dorinta. Gatisem trei feluri de mancare adica supa de pasare cu galuste, tocanita cu ciuperci si clatite umplute cu smantana. Imi placea sa-l rasfat in toate felurile si ma straduiam sa fie totul gata cand aparea pe usa. Ca de obicei il asteptam imbracata cat mai sexi, cu cat mai putine pe mine si mai ales fara chiloti. Eram intr-un furou roz cat se poate de scurt, astfel ca daca ma aplecam usor ofeream o priveliste ispititoare si cred eu ca irezistibila. Eram pe canapea in living cand am auzit usa deschizandu-se si vocea atat de dulce strigandu-ma inca din hol:
-Sarut mana! Am sosit!
Din cativa pasi era langa mine si ne sarutam bucurosi pe gura.
-Ti-e foame, dragul meu? E mancarea pe masa!
-Da, insa merg sa fac un dus rapid, ca sunt transpirat.
In cinci minute era deja la bucatarie, nici nu se mai stersese, asa ca dupa ce s-a asezat la masa, am adus din baie prosopul si l-am sters pe spate. Mi-a multumit printre inghitituri si a continuat sa manance cam grabit.
-Nu te grabi, sa nu-ti fie rau!
-Abia astept sa ajung la desert! De el mi-e foarte foame!
-Ti-am facut mai multe clatite, asa ca o sa iti ajunga sigur.
-Frumoasa gluma cu clatitele! imi raspunse si ma mangaie pe la spate pe picioare.
I-am luat farfuriile si m-am aplecat sa le spal in chiuveta. Asta l-a facut sa se opreasca din mancatul clatitelor si dupa ce si-a stors o clatita in palma m-a uns pe pizda cu smantana si apoi mi-a pus-o inauntru astfel ca momentul desertului venise si ne-am dezlantuit. Am ramas cu mainile in chiuveta si doar m-am aplecat mai mult, astfel ca sa mi-o infiga cat mai adanc. Amandoi eram innebuniti de pofta si ne-am cotait asa mult timp, eu avand iarasi cateva orgasme teribile. El a reusit sa se abtina mult timp si cand a venit momentul, am simtit cum i se umfla si am stiut ca urmeaza sa ma invadeze acel suvoi cumplit de sperma fierbinte. A fost din belsug, ceea ce arata ca a fost foarte nerabdator sa vina acasa. Mi-a mai tras cateva cotaieli din placerea nebuna de a ma fute, apoi a scos-o si a plecat la baie. Mi-am strans picioarele ca sa impiedic sperma sa curga pe jos si asa cu ele lipite, ca o gheisa m-am indreptat spre baie. Ne-am spalat impreuna si apoi am cazut amandoi lati pe patul meu. Ne-am sarutat fericiti si mi-a marturisit ca la scoala nu se poate concentra mai deloc pe ce se preda, caci se gandeste ca mai este mult pana se intoarce acasa la asa o placere nebuna. Am incercat sa-l linistesc spunandu-i ca ma va gasi intotdeauna gata pregatita sa-l primesc asa cum o fac de fiecare data si deci poate sa isi vada linistit de scoala. A oftat si m-a luat in brate.
-A fost asa bine la mare! Acolo am fost tot timpul impreuna si nu trebuia sa astept atat de mult!
-Asa va fi de fiecare data cand vei fi in vacanta si in plus, uite sunt a ta pana maine dimineata cand pleci la scoala, nu e bine?
-Ba da este, dar nu ma pot satura sa te iubesc! Te vreau tot timpul, asta e! Imi place asa de mult ca , atunci cand ies din tine ma intristez, parca asa vrea sa ramana tare tot timpul si sa stau inauntrul tau cat mai mult.
-Dragul de tine! Sa stii ca si eu simt exact la fel, sunt innebunita de dorinta pana vii si daca ai sti de cate ori ma ating cu gandul la tine si numar clipele pana cand tu o sa ma atingi acolo cu pofta aia pe care o ai de fiecare data! Imi place de nu mai pot si nu ma satur sa te am in mine! Vad ca in timp ce vorbim cineva se intareste si trebuie neaparat sa-l bagam in seama! Vreau sa ti-o sug putin caci imi place sa o simt cum aluneca pe gat!
M-am repezit la ea cat era de mare si am inceput sa o ling cu patima. I-am luat-o in gura si am inceput sa i-o trag incet, incet spre gat sugand-o si lingand-o succesiv. Im placea cum imi umplea gura si mai ales ca se indesa in gatul meu facandu-ma sa respir ceva mai dificil, dar compensam prin respiratia pe nari, numai sa am acea placere grozava. El gafaia si ma mangaia pe urechi, iar la un moment dat a inceput sa ma futa in gura ridicandu-si ritmic fundul astfel ca mi-o indesa adanc in gat. Am obosit si dupa ce am scos-o din gura i-am mai tras cateva limbi, dupa care am venit deasupra lui si mi-am potrivit-o in pizda asa incat am putut sa o am toata inauntru. A urmat o topaiala nebuneasca de una singura in pula aia buna pana cand m-am umplut de orgasme, apoi am iesit si m-am lipit de el. Nu a ramas intins, ci a venit peste mine si dupa ce mi-a potrivit-o mi-a infipt-o toata in pizda mea nesatula. Au urmat multe minute de futai tineresc, cu supt de sani pe rand, cu saruturi patimase si limbi inodate, timp in care mi-am incrucisat picioarele pe spate lui asa incat a putut sa ma cotaie cat a vrut si a vrut destul de mult, ceea ce nu m-a deranjat deloc. Coaiele lui ma loveau ritmic la buci si asta ma excita in plus si ii sugeam patimasa lobul urechii, bagandu-i din cand in cand varful limbii in ureche si asta il excita si pe el, caci marea ritmul si se impingea si mai adanc in mine. Am tinut-o asa mai mult de o jumate de ora dar nu a mai ejaculat, asa ca obosit a iesit si a venit alaturi langa mine. L-am sarutat pe gura satisfacuta si i-am propus sa dormim putin. A fost de acord si de fericire i-am soptit sa mi-o infiga pe la spate ca sa dormim astfel cu ea inauntru. A fost foarte bucuros de idee si s-a executat pe loc. Doar nu credeti ca a stat asa cu ea infipta! M-a cotait cateva minute bune pana cand a obosit si in sfarsit am putut sa luam in calcul si un somn bine meritat. Ne-am trezit tarziu, trecusera cam trei ore si m-am strecurat usor lasandu-l sa ma doarma cat o vrea. Am facut repede un dus si apoi am pregatit cina. Am mai trecut pe la el sa vad daca s-a trezit si i-am admirat inca odata pula aia care de asta data dormea si ea in sfarsit! Seara am cinat ca doi iubiti si am baut vinul nostru obisnuit, adica rosu. Vreau sa va spun ca tot timpul cat suntem impreuna nu punem nimic pe noi, asa ca umblam goi prin apartament. E suficient sa ne atingem chiar si fara voie si de acolo se dezlantuie totul. Pula se intareste instantaneu, pizda mea freamata nerabdatoare si nu ne mai trebuie nimic altceva. N e futem pe unde apucam si cat de mult ne place!
A trecut cam o luna de la aceasta zi pe care tocmai v-am descris-o si sora mea vitrega, a avut alt tata, m-a anuntat de o vizita impreuna cu fiul ei mai mare cu un an decat baiatul meu. Au stat la noi o saptamana, ne vedem foarte rar, dar a fost foarte placut. Edy si Andrei al meu s-au plimbat prin oras si noi am ramas singure cu ale noastre. Am discutat multe, dar cel mai tare mi s-a parut cand Lili, sora mea, fiind cam ametita de la vinul rosu, s-a scapat si mi-a marturisit ca se fute de aproape un an cu Edi al ei si ca este innebunita dupa el. A simtit nevoia disperata sa spuna cuiva despre aceasta fericire pe care o traieste intens si s-a gandit la mine, de asta a venit. Am ramas perplexa, dar nu i-am destainuit nimic despre mine si Andrei. M-am tinut tare si bine am facut. In orice caz ce mi-a povestit, era foarte asemanator cu ceea ce faceam eu. Am intrebat-o naiva cum face cu barbatu-sau si mi-a raspuns sec ca il dribleaza de fiecare data cand are chef. E mult prea mototol ca sa se prinda de ceva. In schimb Edi o satisface cum nu si-ar fi imaginat vreodata si este si bine dotat, asa ca se merita din plin tot riscul pe care si l-a asumat. A devenit interesant ce mi-a povestit si chiar m-a excitat cele relatate privitor la ce futaiuri aveau de fiecare data. Ispita se instalase in sufletul meu si din curiozitate imi doream sa aflu si practic despre ce este vorba. Norocul meu a fost ca ea m-a intrebat daca as fi curioasa sa vad ce bun este Edy al ei, cand Andrei este la scoala. M-a asigurat ca aranjeaza ea totul. Am facut si eu pe naiva, ca o fi, ca o pati, dar daca tu crezi ca e bine, hai sa o facem! Dimineata cand Andrei a plecat la scoala, am ramas noi trei si eu m-am dus la bucatarie sa fac putina ordine, lasand usa intredeschisa. Curand am auzit dinspre living, gemete si ah-uri care nu lasau loc de confuzii. Am deschis usa mai mult si in fata ochilor l-am vazut pe Edy cum o cotaia pe sora mea pe la spate in pozitia capra, fara sa le pese ca eu eram atat de aproape.
-Lasa-le incolo de vase si vino sa ni te alaturi, hai ca deja m-a rupt!Hai sa-mi iei locul!
Am iesit timida din bucatarie si amandoi mi-au zambit incurajator. Mi-am aruncat chilotii pe jos si m-am asezat in locul surioarei, ia...



    Login