Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dormind cu bunica-mea...
Autor : sextoy - 2018-05-28
Citita de 41316 ori - Nota 6.69 (123 voturi)
Eram o familie normală, ca oricare alta și fiecare vacanță de vară o petreceam la țară, la bunica din partea tatălui, care, fiind văduvă, locuia singură.
De câte ori mergeam la țară, eu, fiind mezinul familiei, dormeam în camera mică împreună cu bunica, tata și mama dormeau în cameră mare, iar cele două surori mai mari ale mele, dormeau în camera mijlocie.
Bunica mă trata mereu regește, mă îmbăia, avea grijă să nu-mi lipsească nimic și mă răsfăța făcându-mi mai toate poftele.
În vacanța de vară în care eu abia împlinisem 13 ani, am ajuns seara la casa bunicii care ne aștepta cu nerăbdare în poarta casei... ne-a îmbrățișat și ne-a pupat pe toți... am intrat în casă unde a urmat “ritualul” obișnuit (am mâncat și am povestit despre ce a mai făcut fiecare dintre noi)... iar apoi, într-un târziu, am hotărât să ne retragem în camere să dormim.
Trecuse timpul și eu eram deja un puștan bântuit de fel și fel de gânduri, de dorințe și de curiozități sexuale pe care încercam să mi le potolesc masturbându-mă ori de câte ori prindeam ocazia. Bunica mea însă, continua să mă vadă ca pe un copil, comportându-se cu mine ca atare.
Eram un pic rușinat de faptul că va trebui să dorm din nou în același pat cu bunica, însă, simțeam oarecum și o plăcere perversă, știind că în sfârșit mă voi putea atinge și eu de trupul unei femei reale.
Fiind foarte cald, m-am dezbrăcat, rămânând doar în boxeri și m-am tolănit în pat, așteptând să vină și bunică-mea pentru a stinge lumina. La un moment dat, apare și bunica într-un furou alb de mătase prin care i se puteau zări formele încă apetisante ale trupului său matur. Era o femeie înaltă și bine clădită. Prin materialul subțire al furoului i se puteau distinge țâțele mari, imense, ușor lăsate, cu sfârcurile groase ca buricul degetului mare al mâinii mele... o talie destul de mică petru constituția sa mai bădărană, cu ceva șunculițe care atârnau în zona abdomenului și care o făceau parcă și mai sexy... șolduri late... un cur cu niște buci mari, uriașe... și niște craci lungi și apetisanți. Ce să mai lungim vorba, era bună rău de pulă baba, la cei 63 de ani pe care îi avea.
Stingem lumina, se pune și ea în pat lângă mine, mă ia în brațe, mă încalecă cu un picior, mă sărută pe frunte și, apăsând-mi capul pe pieptul ei îmi urează noapte bună și somn ușor. Îi urez și eu la fel și, încerc să adorm.
Dar, nici vorbă de somn. Simțeam cum începe să mi se scoale... și, în câteva clipe, pula îmi era par... nu știam ce să fac... eram foarte excitat dar și foarte speriat în același timp... vreo jumătate de oră am stat nemișcat acolo, captiv, între cracii ei... apoi, fără să mă mai pot controla, am început instinctiv să-mi mișc ușor bazinul înainte și înapoi, frecându-mă ușor cu mădularul din boxeri de pizdoiul ei. Nu eram sigur dacă bunică-mea dormea sau nu, însă nu schița nici un gest de împotrivire, și oricum, eram prea excitat ca să mă mai pot opri, astfel că, mi-am continuat treaba, prinzând din ce în ce mai mult curaj. Mi-am băgat mâna și mi-am tras ușor chiloții într-o parte scoțându-mi pula pe crac... mi-am pus mâna pe bulanul cu care mă încolăcise și am urcat ușor, ușor... am prins-o de buca imensă a curului și mi-am înpins mădularul între coapsele ei... și, surpriză... baba era fără chiloți... îmi atingeam pula și coaiele de vulva ei moale și catifelată simțind cum mă gâdilau flocii ei cârlionțați... excitația mea nu mai cunoștea margini și am început să-mi frec din ce în ce mai tare mădularul de pizdoaca ei... uneori, pula îmi aluneca în sus, înspre abdomenul ei... alteori, îmi aluneca în jos întrându-i printre bulane, către găoz... și, câteodată, capul pulii se proptea chiar între buzele umflate ale pizdei... dar, nu-i nimeream nicicum gaura. Din cauza frecușului, a început să să umezească din ce în ce mai tare la pizdă... asta a făcut senzația și mai plăcută și i-a înlesnit pulii mele intrarea în vaginul său... și, deodată, mi-am simțit mădularul cum se pierde puțin căte puțin în pizda ei umedă și fierbinte, intrând în ea până la coaie. În clipa aceea parcă am înnebunit pur și simplu... nu mai fusesem niciodată în viața mea atât de excitat... nu mai avusesem parte niciodată până atunci de o plăcere atât de intensă... am simțit instantaneu că mi se apropie orgasmul... așa că am prins-o strâns cu ambele mâini de buci, înpingându-i pula cât mai adânc în pizdă. N-am mai rezistat mult și mi-am simțit mădularul cum svâcnește în pântecul ei, slobozindu-și pentru întâia oară sămănța într-o femeie.
Am rămas câteva minute bune așa încremenit, cu pula în ea, împingând ușor din când în când.
Deodată... o simt și pe bunică-mea cum își împinge bazinul înspre mine înfingându-se tare în mădularul meu încă erect... gâfâie înfundat încercând parcă să se abțină... tresare având câteva convulsii necontrolate... iar apoi se întoarce pe partea cealaltă, aplecată, cu spatele la mine, prefăcându-se în continuare că doarme.
Ahaaa ! Deci așa ! Mi-am dat seama imediat că de fapt bunică-mea tocmai avusese și ea orgasm și că ori nu dormise deloc, încă de la începu...



    Login