Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDorinta atat de intensa (Partea a 2-a)
Autor : myfantasy - 2012-11-08
Citita de 14402 ori - Nota 8.22 (49 voturi)
'..ma privea intens....
Acea privire de genul "te mananca din priviri". Simteam intensitatea din privirea lui , intensitate care ma facea sa cred ca il atrag,ca ma doreste.
I-am raspuns ,de asemenea, cu o privire la fel de patrunzatoare, iar in fata ochilor deja mi se derulau imagini erotice cu el, imagini ce imi faceau o atata pofta nebuna sa il gust..sa il simt.
I-am zambit si l-am intrebat de ce ma priveste asa..iar tot ce a zis a fost " ..pentru ca asa simt". Ma luase fiorii prin mine, simteam ca ard toata , simteam ca nu mai rezist..si nu ,n-am mai rezistat!! M-am trantit direct in bratele lui si l-am sarutat. Ii tremurau buzele si l-am simtit ca ar fi vrut sa riposteze, dar pasiunea a fost mai puternica si mi-a raspuns la sarut. Ma saruta cu atata pofta ..era atat de frumos..dar dintr-o data totul s-a sfarsit ,el impingandu-ma tare si spunandu-mi :
- Nu se poate! Am baut prea mult ! Ce facem!? Esti verisoara'mea,in pula mea!NU!!
Desi avea dreptate , niciodata nu m-am simtit mai respinsa si fara sa vreau ochii mi s-au umplut de lacrimi. M-am ridicat ,mi-am cerut scuze fara sa ma pot uita in ochii lui si am plecat in camera mea. Nu!Nu vroiam sa cred ca m-am inselat asa cumplit ca si el ma dorea!..Putea fi perfect!!
Intru in camera mea plangand cu mii de ganduri in cap, cand deodata il vad ca intra in camera si fara sa zica nimic ma ia puternic in brate si ma saruta. Ne sarutam atat de intens, limbile noastre imbratisandu-se si masandu-se una pe alta.. Incepuse sa imi linga dulce si lin buza inferioara si sa mi-o suga.. Ma priveste in ochi pret de cateva secunde, ma saruta apasat si cu pofta si ma ridica in brate,incolacindu-mi picioarele in jurul taliei lui.. Ma lipeste de perete , sarutandu-ma usor pe gat cu o mana dezgolindu-mi sanul stang si cu cealalta mangaindu-mi piciorul drept incolacit in jurul lui..Ma duce in pat , ne asezam usor, sarutandu-ne ca doi indragostiti imi scoate bluza, dezvelindu-mi sanii perfect rotunzi si tari, sfarcurile se intarisera.. Il dezbrac de tot si el pe mine si imediat deja eram amandoi dezbracati .. Coboara usor de pe gat spre sani cu limba , ii mangaie , ii ia in gura, imi linge si suge fiecare sfarc si coboara cu mana dreapta spre pasarica mea uda toata ,incepand sa imi maseze clitorisul.. Tremuram din toate incheieturile , eram atat de excitata ca am avut orgasm imediat.. A coborat cu limba usor spre buric lingandu-mi nebuneste fiecare particica din corp , mai jos, mai jos..imi saruta coapsele si i-am simtit limba cum imi dezmiarda pasarica milimetru cu milimetru. Simteam ca o iau razna de placere, tremuram din toate incheieturile posibile si imposibile , limba si degetul lui deja penetrandu-mi vaginul. A fost pentru prima oara cand mi s-a facut sex oral. Nu mi-as fi putut imagina niciodata ce senzatii puternice te poate face sa simti.. Gemeam si urlam de placere ,nu mai aveam control asupra corpului meu ,ma innebunea ce minuni putea sa faca cu limba lui...nu am mai rezistat si am avut iar orgasm..el lingea tot sucul meu,nelasand sa ii scape nimic..
Vine si ma saruta si simt gustul pasaricii mele amestecat cu gustul lui dulce..ma mangaia pe obraji si pe par si cu o privire parca chinuita ,imi spune :
- Te doresc atat de mult , iarta-ma,stiu ca n-ar trebui..dar te doresc ,te-am dorit mereu!..e chinuitor!
Il iau de cap si ii spun decat atat "- Nu ma intereseaza de nimic, nu ma intereseaza ca e gresit ,te vreau doar al meu. Vreau sa ma doresti,vreau sa ma iubesti".. Si ma saruta patimas mangaindu-mi tot corpul . Ii iau pula in mana , destul de groasa si mare ,lucru care ma excita si mai mult, i-o frec putin si apoi incep sa o mangai pe labiile mele umflate si ude si o fixez in dreptul vaginului.. Simt cum intra in min...



    Login