Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDorinta atat de intensa (Partea 1)
Autor : myfantasy - 2012-11-08
Citita de 21917 ori - Nota 8.02 (64 voturi)
Ma numesc Lorena , am 23 de ani si sunt o fata nu foarte inalta ,cu un corp ingrijit,bine inzestrata de la mama natura,sanii drepti si rotunzi ,iar fundul ferm si bombat. Parul lung de culoarea alunei si buze carnoase,iar ochii intotdeauna de un caprui intens.

Mi-am inceput viata sexuala la varsta de aproape 17 ani. Pana la varsta aceasta , am avut (doar) 3 barbati in pat,cu doi dintre ei avand relatii serioase de lunga durata si nu aventuri sau distractii .
Intotdeauna am fost o fata decenta,iar asta pentru ca am crescut intr-un mediu decent,cu o educatie foarte buna ,primita din partea minunatilor mei parinti.

..Am fost intotdeauna in pat ,o fata timida, care cersea romantism si evita perversiunile. Credeam ca nu mai poate exista pasiune daca incepeam sa practic si sexul oral si/sau anal.. Mi-era frica ca partenerul meu sa nu ma considere o "curva" ,daca acceptam acestea..
Dar in mine a zacut intotdeauna perversitatea si dorinta de a experimenta si de a cunoaste lucruri noi ,sunt o fata foarte curioasa de fire si nu rezist sa nu imi satisfac curiozitatiile..[...]

M-am simtit foarte vinovata inca din copilarie ca ,tocmai eu, il puteam dori atat de mult,il iubeam atat de mult, ca ma atragea tot la el.. Suntem veri primari, mai exact , fiul surorii tatalui meu. Desi ne vedeam rar,deoarece statea cu tatal lui in Luxemburg, de fiecare data cand venea in Romania in vacante ne vedeam si ba chiar dormeam impreuna.. Si tot asa , anii au trecut..eu suspinand de fiecare data cand il vedeam si ma saruta pe obraz bucuros ca ma vede,trist ca pleca iar.Iar eu de asemenea.
Mereu suspinam cand venea , cand observa si imi zicea " Doamne Lore ,ce ai crescut si ce frumoasa esti, din ce in ce mai frumoasa".
La varsta de 18 ani, Stefan deja avea 26 de ani. A revenit in Romania dupa si pentru o lunga perioada de timp, eu eram la facultate in Bucuresti ,stateam singura in chirie. Neavand unde sa stea, iar eu stau intr-un apartament de doua camere , m-am oferit -ca o buna verisoara- ,sa il ajut chemandu-l sa stea la mine.
El usurat ca a scapat de complicatii si nervi , a acceptat imediat promitandu-mi ca nu ma va deranja /supara cu nimic , ca ma va ajuta la chirie si utilitati si ce trebuia prin casa si ca ne vom distra ca nebunii prin cluburi si la chefuri.
Ajunge in Romania, vine intai acasa,bucuros ca ma vede ma strange in brate si ma pupa si imi spune ,ca intotdeauna, ca am crescut si ca sunt frumoasa, iar dupa cateva zile plecam spre Bucuresti impreuna.
Trec zilele, eram in al 9-lea cer, Stefan era cu mine in apartament zi de zi, noapte de noapte.. Cateodata imi era frica ca sunt prea entuziasmata si isi dadea seama cat de mult ma excita si ma atragea, cat de mult il doream,cat de mult il iubeam..
Pana intr-o noapte cand m-am intors din oras, el dormea. M-am demachiat,m-am dezbracat si m-am bagat sa fac dus si ma trezesc ca intra Stefan in baie peste mine , cu ochii mai degraba inchisi si cu fata adormita ,avand nevoie la toaleta. Din instinct am tipat ,el s-a speriat si a iesit in secunda urmatoare zicand dupa el ca isi cere scuze. Tremuram toata, ma excitasem stiind ca el m-a vazut pentru prima oara dezbracata,in toata splendoarea mea.
Iesind din baie cu prosopul infasurat pe mine ,vad lumina aprinsa la bucatarie, Stefan era acolo,fumand o tigara. Era destul de stanjenit :
- Scuza.ma , am crezut ca esti in oras sau ca dormi ,eram prea adormit si habar nu aveam cat e ceasul .trebuia sa ciocan..
I-am spus sa stea linistit ca se mai intampla si a fost si vina mea ca n-am pus zavorul ,imediat dandu-mi seama ca se uita la picioarele mele fugitiv si se duce la baie.
M-a excitat la culme sa il vad ca m-a privit si nu m-am sinchisit sa ma duc sa ma imbrac si...



    Login