Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Doi frati atipici III - soltitudinea pasiunii
Autor : ionrazvan - 2017-10-05
Citita de 23398 ori - Nota 6.82 (51 voturi)
In prima zi a saptamanii parintii s-au intors acasa si odata cu revenirea lor s-a schimbat situatia.Surioara mea frumoasa devenise inaccesibila ,dar sincer sa fiu si eu devenisem mai retras.Poate ca era rusinea ,poate ca era teama de a nu da de banuit, sau poate alt motiv ,cine stie? Cert e ca in urma cu putin timp am trait impreuna niste emotii puternice ,experiente intime de neuitat ,ce ma trezeau ud pana si din somn si acum nici nu indrazneam sa-i privesc decolteul (generos ce-i drept ) .Nici unul nu doream sa afle careva de relatia speciala dintre noi.
Apoi,zilele au trecut in mod normal ,insa in amintirea celor petrecute anterior,noptile au trecut cu greu stiind ce bine m-am simtit si acum din pat lipsea cineva…La vreo 3 saptamani de la “inceputuri” ,stiind ca se cam termna vacanta ,am plecat doar noi copiii in vizita la bunici.
Batranii nostrii locuiesc intr-un sat deconectat de modern ,unde tanti Sanda spala hainele in rau ,nea Vasile ara pamantul cu boii si multi inca se plimba cu caruta.
Am ajuns si am fost primiti cu bratele deschise ,ne-au servit bucate foarte gustoase si sanatoase si cand a venit noaptea ,am fost cazati in camera uzuala a copiilor ,camera nevizitata de cand eram foarte mici.Inca erau doua paturi acolo si la marginea unuia bunicul iubitor cu nepotii lui ne-a povestit pataniile din tinerete sale pana a adormit.Imediat l-am trezit, a plecat la culcare si asta aveam sa facem si noi.
Un sfert de ceas am incercat sa adormim ,dar am constatat ca era prea liniste si nu eram obisnuiti cu asta.Era prea intuneric si nici cu asta nu eram deloc obisnuiti.De-odata ,din coltul opus al camerei surioara mi-a spus:
-e prea liniste si nu pot sa dorm ,pot sa vin langa tine ?
Parca asteptam asta ne cand m-am nascut !! I-am transmis ca da !
A venit ,s-a bagat sub patura si a continuat :
-e si intuneric ,e perfect !
-pentru ce ?
-pai sa mai vedem inca o data cum e sa te futi !
S-a urcat peste mine si am inceput sa o pipai.Am realizat ca era imbracata doar cu o pajama dintr-un material placut si alunecos,un fel de bluza mai lunga.Pe dedesubt nimic! Am ajutat-o sa o dea jos si i-am spus :
-hai sa facem schimb ,eu deasupra ta
-pai de ce ?
-ca sa simt si eu o țâță in mana si asa nu am pozitie

Ne-am reasezat ,eu deasupra ei de aceasta data si cautand in intuneric am gasit ceea ce cautam.Doi sani perfecti pe care am inceput sa-i masez in toate directiile cu o pofta enorma.A culminat cu dorinta mea de a-i linge sfarcurile erecte,unul cate unul.Apoi ,incet ,trecand usor si sarutandu-i buricul ,am coborat la pasarica.
In timp ce-si plimba mainile prin parul meu ,eu dadeam limbi intr-un mod pe care mi-l aduceam aminte dintr-un film .Aveam limba pe jumatate scoasa si incercam sa fac opturi oprindu-ma uneori pentru a face miscari verticale ,iar surioara se abtinea din rasputeri sa nu tipe ,ca in liniseta de atunci s-ar fi putut auzi aproape orice.
-vreau sa ma futi ca si cand ar fi ultimul lucru pe care-l faci ,imi sopteste ea
Am scos capul ,m-am ridicat din pat pentru 3 secunde cat a durat sa ma dezbrac, m-am suit inapoi peste ea si am inceput penetrarea.
-asa e bine ?
-mai adanc ,mai apasat ,imi raspunse ea in timp ce pasarica se mulase perfect in jurul penisului .
Am continuat sa ne simtim bine inca putin timp pana si-a incolacit picioarele peste ale mele ,a inceput sa-si coordoneze mi...



    Login