Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

doar o dimineata
Autor : bagabond - 2016-06-07
Citita de 27172 ori - Nota 3.11 (28 voturi)


Ne trezim... din somn. Eu mă simt reîncărcată. Mâinile mele merg automat pe spatele lui, zgâriindu-l ușor, simțindu-i pielea buburuzându-se, într-un mod încântător. Se întoarce spre mine și veghează ca degetele mele să-i urmeze linia corpului său, să-i descopăr erecția de dimineață. Știe că nimic nu mă împlinește mai mult decât a-i suge pula. Să pompeze din greu în gura mea. Știu că știe ce-mi place, că-mi place să preseze pula întărită pe buzele mele, știe că-mi place gustul, mirosul, să-i simt scrotul lovindu-mi bărbia atunci când mă fute în gura ca pe o pizda. Vreau să-i aud gemetele, iar gemetele lui să vină însoțite cu cuvintele sale de încurajare, mâna lui să se înfigă în părul meu, să mă folosească după bunul plac, să-și găsească ritmul... oricât de îndrăcit ar fi. Suport cuminte tot ce-i trece prin cap în momentele acelea, așteptând cu nerăbdare sfârșitul lui, înghițind și eu ce pot, dacă el îmi permite acest lucru. Poate să se mândrească, dacă asta este ceea ce-și dorește.
Mă simt liniștită cu pula lui între buzele mele. Relaxată, mintea este oprită, nu am nevoie să mă gândesc la altceva decât cum să fiu pe placul lui, al tatălui meu. Am nevoie doar să-i urmez comenzile și nimic mai mult. Ochii mei sunt larg deschiși, nu mai este nimic în capul meu, sunt un vas gol care așteaptă să fie umplut. Am devenit avidă de sperma lui, sunt doar o gaură care urmează să fie umplută iar tot stresul zboară departe.

"Calmează-te", îmi spune el.


M-am ridicat sprijinindu-mă în cot. În acel moment, eu știu că nu conteaz. Sunt pregătită să-i servesc o funcție de bază. Un corp cald lângă său. Mi-a găsit pe bâjbâite un sân și a început să-l strângă tare. În mintea lui, cred că se gândește probabil la jucăriile pe care dorește să le folosească. Concentrându-se pe obtinerea finalității cât mai repede, eu mi-am dat seama că nu sunt nimic altceva decât un instrument de masturbare.

"Spune-mi că ești o curvă bună de futut... dar într-un ton fericit", îmi ordonă. "... repetă asta."

"Sunt o curvă bună de futut", spun eu, buzele culisând pe pula lui într-un zâmbet . "Sunt o curvă bună de futut." Am repetat fraza în timp ce el își mușcă buza de jos, de mână se deplasează chiar mai repede. "Sunt o curvă bună de futut." Aceasta este ceea ce el are nevoie chiar acum. Poate că-și imagina o jucărie perfectă în fața lui, vocea mea ieșind din buzele ei. "Sunt o curvă bună de futut."

El mă apucă părul, mă...



    Login