Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDoar mirosul puternic al unei tigari
Autor : KimChaeRin - 2011-11-14
Citita de 14206 ori - Nota 8.11 (36 voturi)
De ce exista toate aceste legi pe care trebuie sa le respectam? De ce orice sentiment trebuie sa fie judecat de ratiunea altora, de ce trebuie sa fie catalogat drept gresit sau corect?
Ei spun ca ar trebui sa stii cand sa te opresti din ceea ce faci, sa stii cand sa spui stop sau cand sa-ti stapanesti emotiile, sa dai frau gandirii mai mult decat simtirilor. Spun ca trebuie sa stii cand ai devenit o persoana matura, cand explicatiile si greselile nu iti mai sunt atat de usor iertate. Dar uita ca "a sti" este diferit de "a putea".

-Mike! Ridica-te, esti in patul meu. Mike!
Am auzit brusc o voce care ma striga, un glas copilaresc, ce pentru mine va fi mereu infantil, nu ar conta cat de mult s-ar schimba. Mi-am scuturat capul si am clipit puternic, revenindu-mi din gandurile pe care le impartaseam de unul singur, impreuna cu inima mea.
-Mike, du-te la tine in dormitor, vreau sa ma culc.
Am intors privirea catre sora-mea, care incerca de un minut sa ma dea la o parte din patul ei. Ochii mei ajungeau fix in dreptul sanilor ei, sani liberi sub materialul mulat al maieului. Sfarcurile puternice ce ieseau prin moliciunea hainei. S-a aplecat peste mine, luand o perna din capatul celalalt al patului - i-am privit sanii miscandu-se, ridicandu-se cand ea si-a inaltat mainile, iar pana sa-mi dau seama, o perna s-a lovit puternic de umarul meu.
-Ah scuze... am spus cu o intensitate mica in glas. Da, o sa ma ridic, te las sa dorm.
-Vezi ca mama si tata au plecat acum jumatate de ora. Au zis ca daca intervine ceva, sa-i sunam.
Am dat din cap in semn afirmativ si m-am ridicat din pat. Am asteptat putin langa el, apoi am pornit inspre usa dormitorului ei, vrand sa-l parasesc cat mai repede. Simteam ca o lupta pe care o cunosteam foarte bine avea sa se dea in mine in aceasta seara. Ajuns langa usa, am pus mana pe clasa, apoi am soptit cu capul in jos.
-Noapte buna.
Am deschis usa si am iesit, trantind-o in urma mea. M-am lipit cu spatele de perete si mi-am atins zona intima prin materialul pantalonilor. Puteam simti ceva ce se intarea cu fiecare secunda cu care gandul meu inainte mai departe. Am inchis ochii si mi-am lasat capul pe spate, continuand sa masez zona intarita. Cand brusc, am auzit usa deschizandu-se - o panica m-a cuprins, dar pana sa apuc sa fac ceva, ea deja ma vazuse. Mi-am muscat buza si am privit-o. A urmat un moment de tacere, din partea amandurora. In final, mi-am grait buza si am reusit sa spun:
-Nu.. nu e ceea ce crezi tu ca e...
-...Faceai ce cred eu ca faceai?
Nu m-am putut abtine si am tresarit, apucand-o de incheietura-, tarand-o din capul usii si lipind-o de perete, asezandu-ma brutal in fata ei. In ochii mei ce o priveau atintit se putea citi o nerabdare, o lipsa de control, un sentiment ce nu se putea calma, ce necesita sa-si foloseasca intreaga intensitate pentru a-mi intretine focul interior.
-Nu te-ai gandit niciun moment de ce as putea sa o fac, nu? Nu ti-a venit nicio idee despre care ar fi motivul meu, nu?
Mi-am trecut dintii peste buza ei inferioara, infigandu-i incet in ea, ca si cum mi-as fi dorit ca urmele lor sa se imprime in saliva sa, sa arda pastrand un gol acolo pentru totdeuna.
-Si nici acum, nici tu, nici cei din jurul meu nu ma inteleg. Sa ma vindec? Sa incerc sa trec peste? Nu, nu pot sa fac asta.
Isi trecu limba peste buza muscata, apoi spuse:
-Dar... suntem frati, si asta ar trebui sa fim...
-De ce trebuie sa existe o bariera pentru homosexuali, lesbiene, frati si surori si asa mai departe? De ce nu pot fi pur si simplu oameni care iubesc?
Ochii mi s-au umezit, insa am incercat sa-mi pastrez lacrimile. Nu stiu daca nervozitatea era cea care ma determina sa fac asta, sau pur si simplu sentimentele mele graiau mai mult decat as fi putut eu sa le dictez. Poate voiau sa-mi arate ca nu sunt atot-stiuitor, ca nu sunt perfect. Nu, nu sunt - dar iubesc.
Nu am asteptat un raspuns al ei, mi-am avantat buzele asupra gatului sau, lingand-o usor, apoi mangaind-o intre buze. Limba mea ii alinta fiecare particica a pielii, fiecare sarut, fiecare muscatura fiind acaparate de gustul salivei. Mi-as fi dorit sa pot cuprinde intreaga suprafata osoasa cu buzele, insa puterea mea era limitata special pentru a-mi tachita dorintele. Insa dorintele mele erau mereu tachinate, mereu imposibile.
I-am ridicat un picior, apucand cu foc din coapsele carnoase, asezandu-l in jurul taliei mele, fiind determinat sa ma lipesc de ea. Astfel, mi-a putut simti penisul in erectie tamponandu-se pe baza abdomenului sau.
I-am ridicat barbia cu ajutorul degetelor, printr-un gest gentil. Privirile noastre s-au intersectat.
-Nu-mi pasa de nimic, nu ma intereseaza de alte lucruri. Nu ii vreau pe cei din jur, nu vreau sa-i percep ca parte a acestei lumi, nu in seara asta. In seara asta, vreau sa raman aici, in propriul univers, vreau sa ma afund in negura mea de pacat, vreau ca si tu sa simti la fel.
I-am muscat barbia, facand-o sa geama incet. Un geamat - acel geamat ce insemna mai mult decat o multitudine de cuvinte. Am inchis ochii si i-am atins buzele, jucandu-ma cu limba ei si luptandu-ma in cavitatea sa bucala, in timp ce mana mea ii strabatu gatul, apoi cobori pana la decolteul maieului ce-i invelea bustul.I-am coborat bretelele, reusind astfel sa-l trag in jos, pana ce sanii si abdomenul ei ajunsera la vedere. M-am lipit cu pieptul de pieptul ei. Imi doream ca moliciunea lui sa simta cum inima mea batea puternic, in ciuda vointei mele. Voiam sa simta cum bataile dure se lovesc de sfarcurile ei, creeand astfel o dorinta tesuta inauntrul sentimentelor. Deoarece eu imi ascultam bataile inimii una cate una, stiind ca fiecare transmite altceva.
Am deschis ochii si i-am privit chipul. Nu mi-as fi dorit sa opresc tot ce simteam din cauza unor cuvinte.
Brusc, mi-a cuprins spatele cu bratele, mainile de copil ramificandu-se de-a lungul coloanelei mele, varfurile degetelor atingandu-mi ceafa intr-o maniera tandra, fara a se presa pe carnea umeda de sub suvitele de par. Ar... ar putea fi acesta un semn ca isi doreste? Ca ma vrea? Aceasta imbratisare poate fi, de fapt, un mod de a-si arata dorinta de apropiere.
Mi-am coborat pantalonii cu mana, apoi mi-am scos penisul din interiorul boxerilor. Era cald, tare, sangele se putea simti prin venele intarite ce-l strabateau. Am inchis ochii si mi-am sprijinit capul pe umarul ei. Cu ajutorul a doua degete, am dat la o pa...



    Login