Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Dincolo de imaginatie-cap.1
Autor : achim_27 - 2018-06-04
Citita de 26633 ori - Nota 4.44 (82 voturi)
Povestea incepe o data cu vara. Studentie. Anul 2. Era luna iunie si ca orice student ma pregateam de ultimele examene din sesiune; cine se gandea la invatat?! ma visam la mare, prin 2 Mai sau in Vama, alergand in curul gol prin valurile reci, inconjurat de fete la fel de libere ca mine...visam. Stiam ca daca voi termina sesiunea...cu bine, ai mei ma vor lasa singur la mare, cel putin asa speram. Nu fusesem nici o data plecat fara ei...stiu, suna aiurea poate pentru multi dar ai mei m-au dadacit pana la adanci batraneti...m-au avut tarziu, dupa 11 ani de la nasterea sor-mii, Adela. Ea era plecata de 5 ani in Italia cu cumnatul meu. Se stabilisera acolo. Veneau rar pe acasa. Asa ca, mezinul, adica eu, eram din ce in ce mai dadacit de ai mei, in lipsa Adelei...ii intelegeam desi imi doream mai multa libertate. Eram un tip timid, fara prietena, obsedat de jocurile pe calculator...mi-o luam la laba de fiecare data cand aveam ocazia, gandindu-ma la orice femeie care mi-a zambit! sindromul nefututului :)

Duminica spre luni. Ora 3 spre 4 dimineata. Undeva printre blocuri se auzea muzica de la un chef...eu trebuia sa invat;ma imaginam dansand romatic cu o bunaciune, la acel chef...visam. Cat imi doream sa fut ceva! ma incanta si gandul la vecina de la 6, care era cam grasa si batrana dar....avea pizda!!! asta imi lipsea! as fi futut orice! pizda sa fie! m-am oprit din invatat, am stins lampa de la birou si m-am ascuns in pat...mi-o luam la laba ca nebunul!!!
Ai mei dormeau in camera alaturata si ma straduiam sa nu misc prea tare patul care scartaia de la orice atingere...mi-o frecam de zor si ma chinuiam sa imi imaginez ca mi-o suge o bunaciune...dar nu imi venea nici o imagine in minte. M-am ridicat incet, cu pula in mana, sa caut ceva material de laba pe calculator...in momentul ala s-a aprins lumina pe hol! s-a trezit unul din babaci!!! baga-mi-as!!! mi-am tras sortul instant si m-am asezat la birou, aprizand, ca boul lampa; in secunda doi a deschis usa camerei maica-mea.
- Ce faci pui? acum te apuci de invatat? mama, e ora 4 aproape!
- Ce sa fac mama?! trebuie, marti am examen la profu ala dement!
- Acum te-ai trezit?ca am vazut ca s-a aprins lampa!
-...da, incercam sa adorm un pic dar cand am auzit zgomot pe hol m-am ridicat...
- Offf! n-am vrut sa te trezesc! iti face mama un lapte cu cacao, cald?
- Mai bine o cafea mama! mai am de invatat...
- Bine mama! acum iti fac!
Ai iesit din camera in acel furou albastru pe care il stiam de-o viata.
Mama are corpul unei fetite de 12 ani. Nu zici c-a nascut. N-are tate, are un curulet micut, slaba si miniona....si acum la 49 de ani, poarta jeansi de la raionul pentru copii. N-am vazut-o nici o data incaltata cu pantofi cu toc. E genul care merge in tenesi, sandale, toate fara toc. Zambeste mereu si poate asta o intinereste si mai mult.

Sa revenim. Mi s-a culcat pula instant...intr-un fel ma bucuram ca nu m-a observat dar pe de alta parte voiam sa continui cu laba, sa imi dau drumu...nu maii aveam nici un chef de invatat.
Era undeva trecut de 4 si stiam ca taica-meu se trezeste pe la 5, trebuia sa plece intr-o delegatie, probabil d-aia s-a trezit si maica-mea, sa ii puna ceva mancare pentru drum....maica-mea era in concediu....gandindu-ma, s-a risipit orice chef de laba....mi-am verificat-o prin sort si m-am dus spre bucatarie.
Maica-mea fierbea cafeaua la foc mic.
- Acum e gata! am pus si pentru tati, trebuie sa se trezeasca si el.
- Stiu mama...n-aveam nici un chef sa stau cu amandoi la cafea...
- Iti face mama un sendvis? cu sunca si un pic de cascaval?
- Nu mama, nu mi-e foame. Oricum tre sa ma bag la somn, ca-s rupt!
- Pai si cafeaua? nu mai inveti? ziceai ca te simti nepregatit si ai examen la ...
- Da mama!...offf... ai dreptate! o sa ma invat un pic...ca nu strica...
M-am intins ca o clati...



    Login