Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Deflorarea verisoarei
Autor : Radu900 - 2011-07-19
Citita de 19162 ori - Nota 5.36 (22 voturi)

Urmatoarea poveste fictiva (si cam dura, e o fantezie cu viol) il are ca protagonist pe Mihai, un pusti de 18 ani. El avea o relatie cu o fata din clasa lui de ceva timp iar el deja se plictisea, vroia actiune, asa ca s-a dat la fata aia, a tot insistat sa faca sex pana fata sa enervat si l-a parasit.
Acum Mihai este singur, cu o pofta nebuna de sex, fiind inca virgin si vrea sa vada cum e, situatie tipica. La cateva zile dupa despartire vin la Mihai acasa unchii lui impreuna cu verisoara lui de 12 ani, Camelia.

Uite ca au plecat. Uite cum se duc. Vor sta prin magazine ore in sir, cred se intorc diseara. Sunt singur cu Camelia. Acum e in dormitor, se uita la TV.
Cam grasa fetita asta pentru varsta ei dar arata bine dezvoltata. Nu? Adica de la grasime are sanii acceptabil de mari, fundul mare dar nu ma, nu e hot, e cam naspa. Nu e ca Andra, ohh da. Ce forme are aia dar Nuuuu...ea trebuia sa ma paraseasca. Nu meritam si eu sa fac sex? Ah? Dar ce mai conteaza. Camelia are vagin. E de ajuns cred. Sa simt cum e, sunt curios.
Oricum, mai devreme sau mai tarziu tot o sa faca sex cu cineva. Nu? Ce daca face cu mine acuma. Nu? E tot aia pan la urma. Dar asta nu are dorinte de sex, e prea mica, nu va vrea. Poate va tipa. Daca tipa? Ce fac? Daca fuge? Mai bine o leg si ii pun ceva la gura sa nu tipe. E dreptul meu sa fac sex. Nu? Ce imi pasa mie daca nu-i convine.
I-au niste banda adeziva, ducktape cum mai e prin filmele americane, are lipiciul puternic. Parca e planuit sa o fut asa, patul in care sta are de unde sa o prind cu banda. Prezervativ, dala n-am. Sa ma duc sa cumpar? Nahh. Se face sex si fara, nu-mi trebuie.
Pregatesc niste banda, intru in camera. Se uita la TV, nu ma baga in seama. Am venit usor pe la spate, am sarit pe ea. A apucat sa zica un mic tipat „Ahh” iar apoi i-am lipit gura. Nu avea putere sa se zbata prea tare, o intind pe pat si o leg bine. Gata! Ce simplu a fost.
O aveam sculata deja iar ea avea inca pijamalele pe ea. Ii le rup de pe ea. A ramas doar in chilotei. Imagine sanilor ei goi si faptul ca aveam o pasarica chiar in fata mea mi-a produs o erectie.
Firar! Nu trebuia acum. Ma dezbrac. Imi sterg sperma de pe pula peste chiloteii ei. Se uita disperata la mine, nu putea misca si ii dadeau lacrimile. Nu conta. Eu vroiam altceva.
Incep sa o sarut si sa o ling pe fata, pe sani, ma joc cu sfarcurile ei apoi cobor jos la chiloteii roz.
Nu mai aveam rabdare, ii rup si paia. Si uite-o. O pizda virgina, tanara si frumoasa. Vreau sa spun ca am petrecut mai mult de jumatate de ora numai la ea. Am lins-o, am sarutat-o, am murdarit-o cu ciocolata, cu lapte, cu frisca, ce am gasit prin casa. Ma distram dar era timpul sa trec mai departe.
Am frecat scula de pasarica mai intai apoi am introdus-o adanc. Ea a inceput sa planga. Eu am continuat la fel de tare. Scula mea se umpluse de sange dar nu trebuia sa conteze, sa o fac si mai repede, sa intre si mai adanc! O apucam de sanii, incetineam, din nou repede iar apoi ejaculez pe ea. OAU! A fost min...



    Login