Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDecaderea unei mame
Autor : artur - 2015-02-26
Citita de 42963 ori - Nota 7.63 (83 voturi)
Stateam in pat, intinsa pe spate si incercam sa imi recapat respiratia. Fusese cea mai intensa paritda de sex din ultima perioada. Alex ma posedase indelung, la inceput tandru, sarutandu-ma si mangaindu-ma prelung, cu limba lui care imi diezmerdase mai inai sanii, apoi coborase pe pantec, zabovise in buric, dupa care ajunsese la sex. Iar aici totul explodase.

Limba lui imi oferise placeri nebanuite, pe care nu le mai incercasem pana acum. Este drept ca sotul meu nu se dadea in vant dupa limbi. Ma lingea rar si prost. Alex, in schimb, zabovise mult asupra lindicului, cu care se jucase in fel si chip. Dumnezeule, de unde stia la 17 ani ce ii place unei femei?

Apoi se schimbase brusc. din tandru devenise dominator. Buzele lui care imi alintasera sexul scoteau acum cuvinte vulgare, care imi sporeau excitatia. Ma patrunsese dur iar sexul lui nu foarte mare ma rascolea in timp ce cuvintele obscene se rotogoleau fara incetare asupra mea.

Terminase in mine, ejaculand prelung si asta imi smulsese un orgasm intens, pentru ca de mult nu mai simtisem sperma invadandu-ma si asta era una dintre placerile mele.

S-a intors spre mine crispat sa vada daca nu cumva a terminat inaintea mea si apoi s-a linistit.

A redevenit pustiul obraznic si tupeist care ma facuse sa tresar cand a intrat pe usa ca prietenul fiicei mele. Vazuse in ochii mei tresarirea, de fapt, am aflat apoi ca toate femeile de varsta mea erau atrase de el, si nu era prima data cand mama prietenei lui ii devenea amanta.

- Iei pastile? m-a intrebat mai curand batjocoritor decat ingrijorat.
- Nu, dar nu iti face probleme.
- Nu imi fac, a ras el. Ma gandeam ce tare ar fi sa ii fac Alinei un fratior.
Am tacut, pentru ca era clar ca acum dupa ce se terminase partida de sex, dupa ce isi dovedise inca odata ca poate satisface o femeie, avea chef sa ma umileasca. Tacerea mea mai mult l-a intaratat.

- Te futi mai bine ca A...



    Login