Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDECADENTA SI GRANDOARE
Autor : luci888 - 2012-02-21
Citita de 36450 ori - Nota 8.28 (399 voturi)
O incerca o senzatie de dezgust total. Se simtea o femeie stricata definitiv si nu reusea sa isi adune gindurile, oricite eforturi ar fi facut. Se crapa de ziua, lumina de afara incepea sa faca deslusite obiectele din jurul sau. Ploaia nu mai inceta de cu seara. Se ridica apropiindu-se de fereastra trista ca si vremea de afara. Incerca sa contempleze, incerca sa caute o explicatie la tot ceea ce se intimplase. Zadarnic! Parul ravasit, transpiratia aproape uscata pe tot corpul, camasa de noapte sexy si sifonata, senzatia de vinovatie, toate astea o duceau spre cele mai negre ginduri. Nu se poate asa ceva! Reveni in pat asezindu-si capul in mina stinga. Inchise ochii. Parca nu mai avea respiratie, parca era pe alte tarimuri. Straine, evident.
Altfel, o femeie de succes, Mirela se descurcase bine in viata si cel putin din punct de vedere material era peste orice asteptari. Incepuse munca inca din ultimul an de facultate si acum era Director in minister. Inca se simtea in stare sa urce in ierarhia profesionala. Este drept ca a trebuit sa mai faca ochi dulci din cind in cind unor sefi exigenti. Nici nu ii era greu. Il avea pe vino-n coace, era deosebit de frumoasa si formele ei erau privite adinc de barbati. Parul semilung, castaniu inchis, ochii mari, caprui, jucausi, gura serpuita, cu proeminente in sus, sinii mari, rotunzi si inca ridicati chiar fara sutien, destul de supla la mijloc in ciuda celor 45 de ani ai sai, funduletul bombat si picioarele fara cusur, o faceau dorita de orice om sanatos. Barbatul ii murise intr-un accident cu 3 ani in urma si suferinta fusese mare, inimaginabil de mare. Pentru ca erau familia perfecta. Mihai, baiatul ei, era tot ceea ce ii mai ramasese si il iubea din tot sufletul. Si-ar fi dat si viata pentru el. Era, a fost mereu, un baiat cuminte si ascultator, dedicat studiului, indiferent ca a fost vorba de scoala primara, de liceu, facultate sau masterat. Se prefigura un viitor om de succes. Logodnica sa era asemenea lui, cum altfel? Tot de familie buna, tot scolita si educata.
Era spre faptul serii cind Mihai o suna pe mama lui.
-Sarumina mama, ce faci?
-Asteptam vesti de la tine Mihai. Cind sositi in tara?
-La noapte voi fi acasa mama. Am intrat de mult in tara. Unde ne vedem? In Bucuresti?
-Eu sint libera si pot sa plec deja la munte, la casa noastra de vacanta. Ce zici?
In mai putin de o jumatate de ora Mirela apasa pedala de acceleratie. Ajunse la superba ei casuta, locul unde se simtea cel mai bine pe pamintul asta. Se arunca pe canapea si ramase nemiscata pret de citeva minute. Facu repede un dus, se schimba si incepu sa pregateasca cele necesare. Ca doar se intilnea cu fiul si cu viitoarea nora. Termina destul de tirziu mincarea. Voia sa-si impresioneze nora, nu de alta. Se mai baga o data la dus. Era zapuseala, semn ca miine urma sa ploua. Imbraca un halat de baie transparent si deschise calculatorul. Puse o muzica usoara romaneasca mai veche, de vremea ei adica. Se simti coplesita de nostalgia anilor tineretii. Brusc ii veni in minte prima ei dragoste, primul ei iubit din ultimul an de liceu. Nu incetase niciodata sa il iubeasca. Pacat ca a trebuit sa emigreze in SUA. Ar fi fost sigur al ei pe viata. Se intinse din nou pe canapea si inchise ochii. Revazu in mintea ei primul contact sexual, al doilea, al treilea. Cita fericire! Instinctiv isi duse mina spre vagin. Atinse cu aratatorul clitorisul mare, neobisnuit de mare. Freca incet, duse degetul in gura si apoi il freca iarasi de clitoris. Baga apoi doua degete in vagin, facind cu ele un fel de rotocol. Ah, ce ii lipsea un barbat acum! Isi prinse clitorisul cu degetele si incepu sa il frece. Nu mai era nevoie de saliva pentru ca vaginul era umed. Incepu sa maseze din ce in ce mai energic, ocazie cu care a inceput sa gifiie, mai intii abia sesizabil apoi din ce in ce mai tare. II placea la nebunie. Isi musca buzele si mari ritmul. Un orgasm violent ii inunda tot corpul. O cuprinse un soi de ameteala. Hotarit lucru, se gindi ca de ea nu mai avusese grija cam demult. Avea un amant, era casatorit, cu familie, dar cu care se mai intilnea din cind in cind si se simteau bine impreuna. Trebuia sa-l caute indata ce urma sa ajunga acasa. O lua somnul.
Era aproape miezul noptii cind au trezit-o din somn buzele catifelate ale lui Mihai. Acesta presiona obrajii mamei cu amindoua palmele si o saruta lung. Mirela ramase cu ochii inchisi si isi simti fiul dupa mirosul sau inconfundabil. Isi incolaci bratele in jurul lui si il saruta cu foc, bucuroasa sa il aiba alaturi dupa mai mult de 3 luni de cind era plecat la Viena la scoala. Se ridica, casca de doua ori si intreba nedumerita:
-Unde este Mihaela?
-Nu a putu veni cu mine, mama. Soseste abia mine seara, a fost retinuta la scoala cu niste chestii. Nu am vrut sa o mai astept, imi era dor de tine si aveam deja bagajele facute.
-Hai sa iti pun sa maninci ceva. Cred ca esti rupt de foame.
-Nu mi-e foame mama. Poate ceva prajituri daca ai. Ma duc sa fac un dus.
Mirela a trebuit sa schimbe aranjamentul mesei, pregatit pentru trei personae. Acum erau doar doi. Ea si fiul sau. Era o maestra in aranjamente. Sufrageria era luminata difuz de o veioza ascunsa undeva intr-un colt al sufrageriei. Ultimul album Celine Dion facea o atmosfera intima, abia auzindu-se din alt colt. Citeva prajituri, o sticla de coniac frantuzesc si o sticla de sampanie faceau masa un deliciu. Ramase in picioare asteptindu-si fiul pe care il adora atita. Destul de repede, acesta isi facu aparitia exprimindu-si mirarea si buna dispozitie in momentul in care a vazut atmosfera din sufragerie.
-Esti ca de obicei surprinzatoare mama. Esti unica in lumea asta. Te iubesc asa de mult!
-Toate mamele sint unice Mihai. Si copiii, tot unici sint in felul lor. Vino la mama!
Il prinse de miini si il trase spre ea lipindu-i corpul de al sau. Il cuprinse in brate si il strainse la piept, din ce in ce mai tare. Il saruta pe frunte, prelung. Instinctiv, ii cauta buzele si il saruta scurt dar apasat. Mihai sesiza ca era parca un altfel de sarut dar nu dadu prea mare importanta gestului. Era explicabil din cel putin o mie de motive.
Se asezara. Incepusera sa guste din coniacul frantuzesc care inunda sufrageria cu mirosul sau inegalabil. El trebuia sa ii povesteasca tot. Ce cursuri avea, cum se descurca cu limba germana, cum erau conditiile, ce perspective profesionale I se ofereau. Ea il privea cu nesat, il inghitea din ochi pe fiul sau si il asculta fara sa clipeasca. Pe nesimtite, sticla de coniac se goli. Mirela se imbujora in obraji. Frumusetea ei devenise si mai pregnanta. Ridea des. El ii alimenta buna dispozitie cu intimplari care mai de care hazlii. Se crease o atmosfera de buna dispozitie totala. Simtisera deopotriva ca au baut cam mult coniac. Ea il ruga sa taca o clipa intrucit incepea melodia ei preferata. Deveni grava, ascultind melodia asta romantica. El deveni la rindul lui grav si se apropie de mama lui.
-Dansam, mama?
-Da, puiul meu.
Dansau incet, abia miscindu-se. Miinile incepeau sa se miste mai mult decit picioarele. Se mingiiau unul pe celalalt, cu tandrete. Ea isi aseza capul pe pieptul lui Mihai si strinse mai tare bratele. Parca ingina ceva dar el nu sesiza. Probabil fredona melodia, nu-si putea da seama. Mirela strinse si mai tare bratele iar Mihai ii simti sinii imensi. Il strafulgera ceva in tot corpul. Nu mai simtise sinii ei asa de aproape. II placea si placerea asta il facu sa se rusineze pentru o clipa. Doar o clipa. In urmatorul moment, simtea altceva. Parca nedeslusit, parca latent, parca mocnit. Curind insa incepu sa fie sigur ca ar dori-o pe mama sa. Era teribil de incitanta asa cu sinii lipiti de el. Simti ca deveni erect. O erectie parca nemaiintilnita pina acum. Practic incontrolabila, chiar daca cea care o provocase era mama lui. Hotari sa nu aiba nici o initiativa. Instinctul doar il facea sa se impinga in mama lui din ce in ce mai tare. Ea, la rindul ei, simti madularul fiului sau presionaind-o. Avu o clipa tendinta de se se retrage. Doar o clipa insa. Presiona si ea, dusa de val. Isi simti vaginul umed si clitorisul intarindu-se. Se miscau intr-un ritm abia perceptibil. Incet, incet, incepura sa mimeze sexul. Se impingeau unul in celalalt, ciclic si ritmat. Erau amindoi constienti ca nu este bine ce fac, stiau amindoi ce va urma, stiau amindoi ca cel mai bine ar fi sa se opreasca. Nici unul insa nu lua initiativa asta. Le placea amindurora deopotriva.
Mihai se infierbintase de-a binelea si o lipise pe mama lui strins de el. Isi misca fundul ritmat fara sa scoata un cuvint. Nu avea curaj sa mearga mai departe, era totusi mama lui. Simtea o teama rusinoasa, o retinere care il scotea din minti. A fost Mirela cea care a ridicat capul si a cautat buzele lui Mihai. Se contopira curind in cel mai patimas sarut din lumea asta. Mihai simti ca innebuneste pe loc. II inghiti de indata mamei sale limba, nasul, barbia, obrajii. In acelasi timp, miinile sale incepura sa o frictioneze pe tot corpul. O dezbraca din doua miscari si ii lua sinii in gura. Iarasi a crezut ca innebuneste. Sfircurile se intarisera, sinii erau ridicati si el nu se putea satura. Ar fi renuntat la orice pentru sinii astia care il scoteau din minti. Cobori cu limba sarutind fiecare milimetru din mama lui. O aseza pe canapea, ii deschise picioarele si ii cauta vaginul cu limba lui nesatula. A impins-o cit a putut in vagin. Facu citeva miscari in interiorul vaginului si isi simti mama icnind pentru prima data. Scoase limba din vagin si ii atinse clitorisul. Mirela se simti electrocutata. Mihai incepu sa suga clitorisul, incet. Din cind in cind il lingea cu miscari lungi in sus si in jos, apoi sugea din nou. Mirela incepu sa se simta pe alta lume.
-Hmmm! Ahhhh! Ahhhhhhh!
Auzind-o, Mihai se excitase din ce in ce mai tare si sugea mai energic. Scoase limba si incepu sa se joace cu ea imaginind cercuri in jurul clitorisului. Mirela incepu sa-si muste buzele. Nu si le mai simtea. Fericirea era aproape de apogeu. Cind Mihai incepu din nou sa suga, ea isi pierdu o secunda cunostinta.
-Ahhhhh! Ahhhhhhhhhhhh! Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!
Ramase inerta, tolanita pe canapea. Orgasmul ii umpluse tot corpul. Absolut tot corpul. Mihai isi facu loc linga ea si ii saruta sinii. Era ceva de care nu se putea satura, poate niciodata. Simti mina mamei sale cuprinzindu-I madularul erect. Il strinse de doua ori si il decalota. Il atinse cu limba odata si inca o data, apoi il inghiti pe de-a intregul, ceea ce il facu pe Mihai sa tresara de placere. Ramase cu madularul in gura pret de citeva secunde bune dupa care incepu un adevarat recital cu limba. Cind incepu sa suga, Mihai era in alta lume. Mirela stia asa de bine sa ii provoace placere incit nu ii venea sa creada. Hotarit lucru, mama lui era o artista in toate. Mirela inteti ritmul, incet, incet. Rind pe rind lingea si sugea si Mihai visa intr-o lume aparte, o lume a placerii carnale cum nu exista alta. Incepu si el sa scoata scincete de placere din ce in ce mai pregnant. Instinctiv isi duse miinile in ceafa mamei sale si cu miscari tandre ii dirija ritmul acela ametitor. La auzul scincetelor de fericire ale fiului sau, Mirela se excita la maximum. Scoase madularul din gura, il privi din nou si incepu sa il linga cu miscari dezordonate. Il inghiti din nou si supse cu putere. Mihai, aflat in alta lume, simti ca o doreste pe mama lui inauntru, ca desavirsire a placerii carnale. Trase capul mamei sale si o aseza intr-o clipa pe canapea. Mama se conforma si deschise picioarele iar el se insinua in vaginul ei. Era atit de catifelat, atit de umed,atit de dulce. Era incomparabil cu altele si nu avea timp sa gaseasca vreo explicatie. Impinse cu putere. Icnetele se succedau. Amindoi erau in extaz. Dragostea se poate spune ca atingea perfectiunea pentru ca nu era loc de mai bine. Erau amindoi in culmea fericirii si nu dorea nici unul sa se mai termine. Mihai se opri o...



    Login