Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

De vis!!
Autor : Naucu - 2022-08-14
Citita de 16045 ori - Nota 6.13 (63 voturi)
După cele întâmplate eram cel mai fericit, aveam parte de pizda, cur, muie de fiecare data când aveam pofta și imi erau ofererite de femeia care mi se parea cea mai sexy și mai buna de pula.. mama, singura femeie din viata mea la acel moment. Intre timp eu și Andreea ne am despărțit iar toată atenția se îndrepta către mama.
Ne futeam la câteva zile cum pleca tata la munca și prindeam câteva ore singur cu ea sau trageam câte o partida cu 2-3 numere în nopțile când pleca tata în delegație!! Iar acelea erau ceva de nedescris în cuvinte.. Orgasme multiple din partea ei în asa fel încât își dădea drumul pana făcea balta în pat.. Foloseam dildouri și vibratoare și i băgăm pula în cur, iar în pizda și în gura ii țineam un dildo sau un vibrator..
Diferite poziții și fel și fel de fantezii erau aduse la realitate de imaginația noastră și făceam tot ce ne doream, experimentand cam tot ce se putea..
Asadar intr o noapte sălbatică după ce ne am tras o de câte ori, plini de transpirație și spermă ne relaxam puțin fumând o țigară în pat și ne hidratam cu bere când la un moment dat își aduna spermă de pe fata și sâni cu degetele și o baga în gura se întinde către mine și mi o spuipa pe buze.. zice :
Deschide gura!!
M am conformat și mi a împins cu limba sperma în gura începând sa ne lingem sălbatic simțind gustul intens de spermă care mi făcu pula din nou tare ca un os!!
Vreau sa te fut!! Zise ea.
Pai tocmai ce ne am futut zic eu.
Hmmm. Zise ea.. Nu,,, vreau sa te fut în cur zise ea... Și scoate din dresing un ham cu o pula de cauciuc care l leagă de mijloc și începe sa l dea cu lubrifiant!!
Eu asist uimit la scena și putin amuzat dar nu aveam nici o problema în a vedea cum se simte în cur.. Eram foarte deschiși la cerințele celuilalt..
Ma întoarce cu spatele și ma pune capra.. Începe sa ma scuipe și sa mi dea limbi în cur și sa ma penetreze cu un deget.. Iar cu cealaltă mana îmi freca pula pe care o mai baga în gura din când în când ei plăcanduâ sa o simtă toată în gât pana i dădeau lacrimile și se inneca cu ea!!
După câteva minute se ridica și ia din sertar un spray dând cu el pe dildoul cel mai mic pe care l avea și mi da și în gaura curului, era un spray anestezic și de dilatare pentru anus. Începe sa împingă cu degetul pana în sficterul meu după care începe sa bage dildoul cel mic astfel încât nu am avut dureri deloc.. După ce m a mângâiat câteva minute asa i am zis sa ma futa cu adevărat.. Îsi strânge bine hamul de pe ea și îmi baga puloiul în cur.. Încet încet întra tot.. Ma tine asa câteva secunde și începe sa facă ture de dure vino din ce în ce mai repede.. Acum ma durea puțin dar începuse sa mi placa și mi doream mult sa continuam..
Gata.. te am lărgit.. Zice ea.
Cum e!?
E foarte bine zic eu.. Futem ma și mai tare.
M a întors pe spate și mi a băgat pula toată în cur mi am ridicat picioarele în sus si le țineam depărtate cu mâinile iar ea futea la curul meu din ce în ce mai tare începand sa ma mi frece pula cu mana provocând mi plăceri de nedescris..
A luat un dildo și mi la băgat în gura iar unul și la băgat ea în cur.. Eram super excitat și mi plăcea atât de tare încât nu mai voiam sa se termine.. Am simțit ca mi vine orgasmul.. I am zis și a intensificat ritmul...ma futea rapid și începuse sa mi faca laba din ce în ce mai repede..
Și a desfăcut curelele de la ham și mi a lăsat pula în cur începând sa o împingă cu mana și ea a venit cu gura la pula...



    Login