Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataDe la sora la curvulitza
Autor : dan91 - 2010-06-17
Citita de 59990 ori - Nota 7.83 (53 voturi)
Asta este pura fantezie, spre deosebire de prima povestire expusa.
E dimineata, vara, m-au omorat zilele astea de canicula. Sunt in cearsaf dar... gol ?! Eu cu sora mea dormim in aceeasi camera, acelasi pat de ani intregi. Si eu nu prea dorm gol decat dupa o seara de sex. Ce naiba s-a intamplat ? Doar nu... Aoleu frate. Ce-am facut ? Ma striga sora mea Ana din bucatarie : « Te-ai trezit frate`miu ? Ma asteptam sa dormi pana maine. Nu prea te lasi cu una cu doua.. « Sa mor. Adica arata bine Ana da..sex cu sora`mea ? Pula mea. O intreb “Ana, ce s-a intamplat azi noapte?” si ea imi raspunde “Ai venit asa putin baut si ... esti si tu mare, nu te doare dupa ce mi-ai pus`o aseara ? ». E clar. Sunt mort.
Acum sa o luam cu inceputul. Eu, Dan, am 19 ani, 1.80, brunet, ochi caprui-verzui, constitutie atletica, nu mare frumusete dar peste medie zic eu, avand mai mult farmec decat frumusete. Sora mea Ana, este o pustoaica de 15 ani, parul brunet pana la umeri, 1.65, niste ochi verzi superbi si un corp perfect, inca in perioada schimbarilor. Am inceput sa o studiez de vreun an, poate doi. Incepuse sa faca un fund criminal si niste sani sa mori. Arata superb, era prospatura. Daca nu ar fi fost sora-mea.. Cred k ma dadeam si peste cap sa i`o pun(dar se pare k am si facut`o). Umbla prin casa de obicei mai dezbracata si o mai observam in diferite ipostaze. Era vara si nu prea purta prin casa chiloti. I se vedeau bucile ferme din pantalonasii scurti, m-am tot chinuit sa ii vad si pasarica dar in zadar. Era neglijenta dar nici chiar asa. Se vedea k pe la varsta de 18 ani o sa futa ce baiat vrea ea din oras. Eram mandru cand ieseam in oras k intorcea multe capete si ca frate mai mare intotdeauna am incercat sa o protejez. Multi vagabonti s`au luat de ea dar ... cred k toate fetele frumoase au partea din incidente din astea.
Un alt aspect frumos era faptul k dormeam in aceeasi camera. Acum k se facuse frumoasa imi era foarte greu sa maschez erectii aparute noaptea sau cand o spionam. Ma prefaceam k dorm in timp ce ea se schimba. Desi ma credea adormit, tot se sfia si nu puteam vedea foarte multe, dar era destul sa ma incite si sa simt k o doresc. Cred k a mai simtit si ea noaptea sau dimineata erectiile mele. Nu ma simt rusinat, este destul de groasa si lungime cam 20 de cm in splendoarea ei. Cam greu sa o ascunzi in somn, tinand cont de faptul k si eu dormeam imbracat mai lejer.
Intr`o zi m`am uitat de curiozitate in dulap si am vazut k avea o colectie vasta de chilotei si sutienuri. Pe langa tanga normali, negrii, albi sau rosii, am vazut si niste perechi mai ascunse. Mi-a picat fata cand i`am vazut. Foarte transparenti, matase, extraordinar de excitanti. Vreo 4-5 perechi, cred k doar ea stia de ei. In rest se imbraca ok, nu ca o curva, dar stia sa atraga, fustite scurte, maieuri, din ce am vazut eu cu bun gust.
Revenind la seara anterioara trezirii mele agitate, m-am imbracat si am iesit in oras cu prietenii mei. Am baut o bere, doua, mai multe, si a venit vorba de sor`mea. Toti prietenii mei erau morti dupa ea, dar mi se pareau prea mari pt ea si k toti ar dori doar sa o futa, asa k nu le`am dat nr de tel sau id de mess. Dar aveam sa aflu k Ana, sora mea draga pe care vroiam sa o protejez, era o curva in toata regula. Cu o saptamana in urma, cand eu am plecat cu ai mei si ea a ramas singura, au facut`o baietii posta. 4 baieti de 19 ani. Imi venea sa ii strang de gat pe prostii astia, dar mai ales Ana? Sa faca asta ? Pula mea, sa stie tot orasu k am o sora curva. Am plecat imediat si m-am dus glont acasa.
Eram doar eu cu Ana, ai mei plecasera intr`o excursie in strainatate. Am gasit`o acasa si am trantit-o pe canapea. « Ce-ai facut tu weekendu trecut acasa ? ». A facut niste ochi mari si i-au dat lacrimile. « Spune Ana, ce, acuma curva s-a rusinat ? Stii k o sa afle toata lumea ce stoarfa de sora am ? ». Incepuse sa tremure, plangea puternic si nu putea scoate 2 cuvinte. In timp ce m`am plimbat agitat prin casa s`a mai linistit si ea, si eu. Acuma nu aveam ce sa mai fac, dk ii luam capu nu faceam nimic sa indrept situatia. Am luat-o usor, sperand k asa poate imi explica. Am luat`o in brate si am incercat sa o linistesc cum stiam eu mai bine, dar era clar k ii era frica de mine, cred se astepta sa ii dau si o palma. « Spune Ana, ce era in capul tau ? » Mi`a baiguit usor.. “Vroiam sa incerc si eu si am zis k e mai bine cu persoane cunoscute..” Daca ii placea sexu, ce naiba era sa ii fac ? Nu era nici prima nici ultima si generatiile astea isi incep viata sexuala la 14-15 ani... « Bine mai Ana, dar de ce nu mi`ai zis nimic ? Nu-s fratele tau ? La ce crezi k sunt ? De ce pula mea ma bagi si pe mine in cacat asa ? » Iar incepusem sa ma enervez cand mi`am adus aminte de imaginea prietenilor razand de mine la bere. Eram sigur k ei au influentat`o mai mult decat a vrut ea. Si mi-a scapat o chestie ce avea sa fie fatala. « Mai Ana, tu faci tot ce iti zic aia ? Daca iti zic sa imi sugi pula, o faci ? » Atat mi-a trebuit, chiar era o curva... « Daca mi-o dai... » a raspuns sor`mea, testand terenul. Pana sa ajung aksa bausem ceva beri cu baietii, de asta probabil si ei si`au dat drumul la limba. Si baut, si nervos, si cu dorinta de a o fute de atata timp... In timp ce ma deschei la pantaloni ii zic « Na si suge, sa vedem cat iti place pula ». Eu stateam in picioare in fata canapelei, cu scula afara, si ea jos in fund. A stat sa gandeasca vreo 2 secunde, dar n`a putut sa reziste la pula. S`a lasat in genunchi, mi`a luat`o in manuta ei mica si a bagat`o in gura. Cand si-a pus buzele pe ea m-a fulgerat gandul k ce fac e interzis, e incest, e minora... Dar imaginea pe care o aveam, superba mea sora in genunchi, cu pula mea in gura, din 3 incercari bagand`o deja pana in gat... mi`am bagat picioarele in ea de moralitate, am luat`o cu 2 maini de cap si mi`am infipt pula in gatul ei cat de adanc am putut. S`a inecat putin dar i-am zis “Lasa Ana, stii ca iti place pula. Sa nu te aud k zici ceva pana nu ma satur sa te fut”. A zambit putin curvulitza, mi`a scos`o din gura ei sa respire putin, si a luat`o iar la supt cum stia ea mai bine. Era meseriasa, se pricepea mai bine decat fete cu 5 ani mai mari ca ea, cred k avusese la antrenament in timp ce eu o credeam ingerash.. Am futut`o in guritza ei tanara si mica pana cand am simtit k imi vine.
Am ridicat`o in picioare si m`am dus cu gura direct la sanii ei. Avea un maieutz alb fara sutien, pe care l`am dat repede jos. Avea sanii foarte moi dar fermi cu niste rozete micutze si sfarcuri mici dar ascutite. I-am strans tare in maini sanii pana cand i`am inrosit, sugand sfarcurile si muscand`o usor. Dar vroiam sa ii gust pizda pe care nu i`o vazusem de cand se facuse asa de buna. Am pus`o pe spate pe canapea, mi`am dat jos tricoul si i`am dat si eu jos pantalonasii scurti. Bineinteles k nu mai avea nimic pe sub si m`a excitat la nebunie. I`am departat labiile cu degetele si m`am infipt cu limba in clitorisul ei. A urmat un geamat usor, singurul lucru pe care il auzisem de la ea pana acum. Era cuminte curvulitza, ma asculta. Cred k abia facuse dush, pt ca avea un miros irezistibil si un gust... doar o pizda de 16 ani poate fi asa de gustoasa si finutza, si pe deasupra proaspat epilata, cu un firisor discret pe mijloc. Dupa ce am lins`o s...



    Login