Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

De la fiu am devenit amantul mamei
Autor : Curva698 - 2021-05-04
Citita de 34807 ori - Nota 7.01 (67 voturi)
Ma numesc Doru si as vrea sa impartasesc cu voi experienta traita alaturi de mama mea, experienta inceputa cand eu aveam 17 ani iar mama mea avea 47. Locuim intrun orasel din nord vestul tarii doar noi doi deoarece tatal meu ne parasise cand eu aveam 5 ani si nici pana in ziua de azi n-am mai primit vreun semn de la el, nici macar nu stiu daca mai e in viata sau nu. Mama mea a lucrat toata viata ei ca si contabila la o mica fabricuta de la periferia orasului, o femeie blonda de o inaltime medie, cu sani mici si ascutiti dar cu niste picioare solide si un fund pe masura.
Dupa cum spuneam, totul a inceput intro dupa masa de Mai pe cand aveam 17 ani cu mama venind de la servicu. Mi-am dat seama ca ceva nu e in regula cand am vazut-o intrand pe usa cu o grimasa de durere pe fata si tinandu-se de umarul drept.
-Mama, ce-i cu tine?! intreb nelinistit, privind-o din cap pana-n picioare, incercand sa-mi dau seama ce s-a intamplat.
-Ah, stai linistit ca nu e chiar asa grav, zise ea, incercand sa zambeasca cat mai larg ca sa ma linisteasca.
-Am incercat sa pun un dosar sus pe raft la arhiva si cred ca am intins bratul cam prea tare dintr-o data deoarce in urmatoarea secunda am simtit o usoara durere dealungul bratului, probabil o intindere musculara, nimic mai mult! zise ea.
-Daca zici tu…
-Da, da, zic… rase ea usor.
-Sa te ajut cu ceva?
-Pai pana ma schimb eu ai putea da totusi o fuga pana la farmacie sa cumperi o crema sau un unguent pentru dureri musculare, ca nu se stie niciodata…
-Bine mama, am fugit la farmacie atunci!
Am iesit din casa, farmacia cea mai apropiata fiind cam la 5 minute de mine, intrun pas alergator deoarece eram convins ca toate zambetele si rasul ei erau doar de fatada si ca intradevar o dureau mana si umarul.
M-am intors cat am putut de repede tocmai pe cand mama aranjase masa pentru cina.
-Auzi, hai totusi sa iti masez un pic umarul cu gelul asa pe care l-am cumparat si care se pare ca face minuni impotriva durerilor musculare, conform farmacistei, ii zic zambind.
-Of mai puiule, ce ma fac eu fara tine… imi zice mama, privindu-ma cu dragoste si zambindu-mi larg din nou.
Purta niste pantaloni de trening trei sfert si un tricou subtire fara sutien din ce observasem.
-Aseaza-te pe canapea, ii zic eu in timp ce scoteam gelul respectiv din cutie.
M-am asezat si eu in spatele ei, pe canapea, si i-am ridicat tricoulin partea dreapta cat sa pot ajunge la umarul ei. Am inceput sa o masez usor dealungul umarului si a bratului, ramanand dea dreptul surprins de cat de alba si fina avea pielea.
-Vai cat e de bine, mai pui! zise mama, cu o voce domoala.
In tot timpul asta continuamsa-i admir pielea superba pe care habar-nam dince motive nu o remarcasem pana atunci. Dar ceea ce urma sa ma shocheze maxim era erectia pe care incepusem sa o simt pe masura ce prelungeam masajul. Un pic speriat de ce simteam ca se intampla in pantalonii mei am decis sa ma opresc din masat.
– E mai bine asa, mami? o intreb eu, cu vocea putin tremuranda.
-E foarte bine, iubitule! Da-mi obrazul sa ti-l pupacesc, zise ea pe un ton vesel.
Am vazut cum se indreapta cu buzele catre obrazul meu iar in acea fractiune de secunda am intors capul si am sarutat-o apasat pe buze pret de cateva secunde bune. M-am ridicat brusc in picoare, balbaind ceva despre foame, cina si alte prostii doar ca sa depasesc cumva momentul stanjenitor. Mama ramase pe canapea si se uita la mine cu niste ochi mari si curiosi, masurandu-ma din cap pana-n picoare.
-Hai pui sa manacam ca deja e tarziu. zise ea incercand probabil sa ma ajute sa depasesc momentul de fastaceala de care eram responabil.
Restul serii a decurs in mare parte in tacere si cu mine privindu-mi mama pe furis incercand sa-mi dau seama in ce fel o afectase sarutul de mai devreme.
-Inainte sa te culci ai 2 minute sa vorbim? ma intreaba mama in timp ce impatura niste haine.
-sigur, zic eu, ma duc sa ma joc un pic pe calculator si vin la tine inainte de culcare.
-Bine, puiut, te astept.
Am ajuns in camera mea, am inchis usa si m-am asezat pe marginea patului incercand sa imi imaginez cum va decurge discutia cu mama, discutie provocata mai mult ca sigur de sarutul de adolescent si fara minte pe care il provocasem mai devreme.
Am stat asa pret de cateva minute bune pana cand am hotarat ca e mai bine sa termin cat mai repede cu situatia asta. M-am ridicat si am iesit din camera obervand ca in bucatarie si pe hol erau deja luminile stinse iar dispre camera mamei mele se vedea o lumin mai slaba ca si de veioza. Am batut usor la usa si am intrat in camera ei.
-N-ai mai avut chef de jocuri? ma intreaba mama cu o voce curioasa.
-Pai nu prea, zic eu un pic stanjenit, dupa ce s-a intamplat in seara asta nu prea mai am chef de jocuri sau alte chestii, ii spun, incercand sa zambesc usor catrea ea.
-Hm, dar ce s-a intamplat, iubitule? imi zice ea pe un ton glumet.
Vazand relaxarea si usor amuzamentul mamei mele ma hotarasc sa vorbesc cat se poate de deschis:
-Sa stii ca daca te intrebi ce a fost cu sarutul ala apasat tot ce pot sa-ti spun e ca a fost 50% si vina ta! zic eu, privindu-mi mama in ochi.
-…si vina mea? pai cum asa? zice mama mirata.
-Stai ca iti explic acum… In timp ce iti masam umarul si bratul am inceput sa-ti admir pielea care e atat de alba si de frumoasa! iar cu cat te atingeam mai mult cu atat incepeam sa ma excit si mai tare!Mi-e rusine de mor sa recunosc dar aveam deja o erectie destul de puternica cand am decis sa ma opresc din masat… i-am spus mamei mele cat am putut de direct si cu cea mai serioasa fata pe care o puteam aborda in momentul ala.
-Of mai iubitule, banuiam eu ca despre asa ceva e vorba… zise mama cu privirea in podea.
-Mai Dorulet (asa ma alinta ea) sa stii ca n-am intentionat niciodata sa iti provoc asemenea trairi…in primul rand pentru ca relatia dintre mama si fiu nu ar trebui sa se bazeze pe sentimente de genul asta in niciun caz!Si pentru ca in al doile rand tu esti viata mea si te iubesc mai mult decat orice pe lume si nu vreau sa te vad suferind sub nici un motiv!
-Stiu mama, si nu te invinovatesc pe tine cu nimic, dar trebui sa-ti spun ca ceva sa schimbat in momentul ala… in momentul ala am incetat sa te mai vad ca si mama mea si am inceput sa te vad ca si o femeia superba care esti de fapt si mi-e teama ca nu mai pot sa te vad altfel… am zis eu cu o voce inceata si cu privirea ratacita undeva in coltul camerei.
-Doamne, mai copile! exclama mama surprinsa.NU se poate sa gandesti asa!Te rog…
M-am apropiat de ea si i-am luat fata in palmele si am sarutat-o din nou usor pe buze.
-Si totusi ce e atat de gresit?intreb eu.
-Te iubesc mai mult decat orice pe lume, la fel cu ma iubesti si tu, ma simt cel mai in siguranta cand sunt langa tine, si dupa cum ti-am spus deja, considera ca esti cu adevarat o femeie superba, ii spun toate astea mamei mele in timp ce o sarut usor si repetat pe buze.Nu primesc niciun raspuns din partea ei, nici verbal, nici fizic. Si din nou simt cum incepe sa se formeze o erectie dure...



    Login