Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCutremur in familie continuata de Elena
Autor : Ww1stein - 2014-10-20
Citita de 22753 ori - Nota 7.93 (123 voturi)
Aceasta este continuarea povestirii `Cutremur in familie` dar din punctul de vedere al Elenei. Sper sa va placa si nu uitati…comentati si votati.
Ne trezim dimineata pe la ora 7. Stateam inca intinsa in pat amintindu-mi intamplarile din seara precedent, cum mi-am dat drumul ca niciodata in timp ce fratele meu o futea pe mama in cur, cum fratele meu mi-a manjit pizda de sperma, si nu stiam ce concluzie sa trag.
Mama si Ionut pregateau micul dejun cu ce aveam in cutia cu provizii. Am intrebat daca hainele s-au uscat la care am primit raspuns de la mama: `Prosoapele sunt inca ude dar rochita ta e uscata, insa chilotii sunt prea murdari. Si imi inmaneaza rochia.
Ma imbrac cu rochia mea de casa cu bretele, lunga pana la jumatatea distantei dintre cur si genunchi apoi ne asezam pe jos in cerc si incepem sa mancam.
Toti eram tacuti, probabil rusinati de intamplarile de ieri. Mama era inca dezbracata si ne privea din cand in cand incercand oarecum sa ne citeasca gandurile. Ionut avea ochii atintiti asupra unui punct pe covor si mesteca incet probabil ingijorat ca daca ridica privirea la mama o sa fie dinnou erect. Pulicica lui moale si mica parca era o capsula de pix iar coaiele immense o faceau sa para si mai mica.
`Oare cand vin astia de la pompieri sa ne scoata de aici?` zic eu incercand sa sparg gheata.
`Au zis ca or sa vina azi…Cine stie cat de multi oameni au nevoie de ajutor innaintea noastra. Oricum noi avem provizi pentru o saptamana.` Imi raspunde mama.
Dupa inca cateva minute mama I se adreseaza lui Ionut: `Ce stai dragule cu ochii in pamant asa? Iti e frica sa nu ti se scoale iar … ha ha ha. Daca se scoala e problema ta ca nu te mai ajuta nimeni…Cel putin pana diseara.` situatia a devenit unpic amuzanta iar eu am zambit in coltul gurii In timp ce mama imi face cu ochiul.
Am continuat sa mancam iar atmosfera devenise unpic mai relaxata. Itre timp faceam planuri la cum sa ne petrecem ziua. Am convenit ca primul lucru e sa asezam televizorul la locul lui pe masuta de pe care cazuse ca sa urmarim ce se petrece si apoi sa curatam baia care era balta de apa si sa asezam draperiile care cazusera si ele in timpul cutremurului de ieri.
Am strans masa iar mama si cu Ionut se pregateau sa ridice televizorul care era destul de mare,de tip vechi, cu tub pt ca nu ne permiteam plasma sau LCD. Cand s ail ridice Ionut l-a pus innapoi joi scotand un tipat de durere.
`Ce ai Ionut?` Strig eu ingrijorata.
`Ma doare spatele de cand am cazut ieri in cada` raspunde el…
`Offf…hai Elena sa ma ajuti tu` mi se adreseaza mama.
Schib locurile cu fratele meu care se tinea de spate ca un batran, lucru care ne-a facut sa radem pt cateva secunde. Eu cu mama ne-am aplecat sa ridicam televizorul si mi-am dat seama ca fusta mi se ridicase peste buci si aveam curul si pizda expuse fratelui meu. Am intors capul subtil sa ma conving ca am dreptate si asa a fost. Ionut se benocla cand la curul meu cand al mamei lucru care mi-a facut lindicul sa tresara si nu am facut nici un effort sa ma acopar. Cu chiu cu vai am reusit sa urcam televizorul pe masa dar nu am reusit sa-I dam drumul pt ca nu mai mergea.
Cand am irosit toate posibilitatile de a incerca sa il pornim, ne-am intrs catre Ionut care statea in mijlocul camerei cu capul in pamant si cu mana la cuculet. Imediat mi-am das seama ca I s-a sculat iar la care mama mi se adreseaza:`Gata! Lu fratitu iara I sa facut de o laba. Ha ha ha`
`Baietel nu ai decat sa stai asa cu ea toata ziua daca nu poti sa te controlezi` continua mama catre Ionut.
Ne-am mai facut de lucru vreo ora apoi mama a sugerat ca ea sa se duca in baie sa incerce sa faca unpic de ordine iar noi sa punem draperia. In tot acest timp Ionut a ramas cu pula sculata lucru care a inceput sa aive un effect excitant asupra mea. Ma uitam din cand in cand la pulicica lui care avea putin peste 10 cm si care statea belita cu capul rosu vinetiu indreptata in sus si pulsand din cand in cand. Desi nu mai eram virgina de cativa ani iar pulile care au intrat in mine erau mult mai mari, eram foarte excitata cand priveam cucul fratelui meu care cred ca ar fi dat orice sa se elibereze de slobozul care ii umplea coaiele alea mari.
Am inceput sa pregatim perdeaua si din cand in cand in timp ce ne invarteam in jurul ei sa punem clemele ii atingeam pula fratelui meu, ba cu antebratul ba cu coapsele lucru care ma excita si mai tare. Ionut era din ce in ce mai rosu la fata si nu zicea mai nimic.
Dup ace am pregatit perdeaua si eram gata sa o agatam de sus Ionut s-a oferit sa o prinda el in cleme. Nu aveam un scaun pe care sa stam asa ca am pus vreo 6 carti una peste alta. Ionut a incercat sa se urce pe ele dar nu ajungea.
`Da-te la oparte ca eu sunt mai inalta si poate ajung` ii zic eu la care Ionut se conformeaza.
Ma urc pe carti si abia ajungeam iar improvizatia noastra era instabila si abia imi puteam tine echilibrul. Dup ace am agatat 2 carlige i-am spus lui Ionut:` Vino sa ma tii ca o sa cad. Nu pot sa imi tin echilibrul`
`Bine.` zice fratele meu si se apropie de mine punandu-si mainile pe picioarele mele in dreptul genunchilor.
`Tine-ma de mai sus. De aici.` zic eu aratandu-I locul de care sa ma prinda care era aproape de solduri. Ionut ma apuca de solduti la care eu ii maid au o indicatie: ` Baga mainile pe sub rochie caci altfel o sa iti alunece pe material`
Dupa o mica ezitare Ionut baga mainile pe sub rochie si ma apuca de solduri. Eram constienta ca acum imi vedea curul in toata splendoarea lui si buzele pizdi mele. Excitatia mea ajunsese la punctual in care simteam cum mi se scurg lichidele placerii pe picior iar ceea ce simtea fratele meu nici nu vreau sa imi imaginez. Am inceput sa agat carlige iar de fiecare data cand ma intorceam sa mai mai iau cate un carlig aruncam cate o privire si la pula fratelui meu care incepuse sa scoata un lichid transparent. Voiam sa ii arat tot dar stiam ca bucile mele mari nu ii ofera vizibilatate la gaoaza si lindicul meu asa ca atrebuit sa improvizez. Adoram faptul ca fratele meu acum practic ma futea cu privirea.
Am mutat cartile si cand am ajuns in dreptul caloriferului mi-a venit o idee care probabil nu trebuia sa o urmez.
`Stai sa pun un picior pe calorifer sa am mai mult echilibru`` ii zic eu fatelui meu care era ca o stana de piatra. Si uite asa stateam eu cu piciorul stang pe carti si cu piciorul drept pe calorifer care era cu 30 de cm mai sus. Acum fratele meu putea sa imi vada clar pizda mea cu buze grase si din cauza pozitiei erau unpic desfacute. Imi imaginam cum anusul meu il priveste pe Ionut si el imi priveste anusul innapoi. M-am intors sa vad ce face si era cu gura cascata halbandu-se la intimitatea mea. Eram asa de umeda la pizda incat lichidele mi se scurgeau siroaie pe picior.
Am mai agatat cateva carlige si cand dintr-odata piciorul meu stang si-a pierdut echilibrul si am simtit cum cad pe spate. Totul s-a petrecut intr-o fractiune de secunda. Cand a vazut ca o sa cad, fratele meu m-a cuprins cu bratele de talie incercand sa ma prinda…dar in zadar…eram prea grea. Cand am inceput sa vin pe spate… curul mi-a luat-o innainte lipinduse de abdomenul lui Ionut. Amandoi countinuam sa ne dam pe spate asteptand impactul cu podeaua. In fiecare milisecunda a caderii curul meu se lasa din ce in ce mai jos pana in momentul cand am simtit ceva tare...



    Login