Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCutremur in familie
Autor : Ww1stein - 2014-10-15
Citita de 43645 ori - Nota 7.51 (182 voturi)
Sunt din Buzau si locuiesc impreuna cu fiul meu Ionut 18 ani si fiica mea Elena 19 ani intr-un apartament cu doua camere. Sunt o mama singura, divortata de 5 ani dedicata familiei, lucru care nu imi mai permite sa am timp si pentru nevoile mele.
Ionut si Elena sunt persoanele pe care le iubesc cel mai mult pe acest pamant si imi pare rau ca la varsta lor nu le pot oferi mai multe fiind nevoiti sa ne ingramadim toti in acest mic apartament. Eu si cu Elena impartim un pat in dormitor iar Ionut ocupa sufrageria. Lipsa spatiului a dus si la o evidenta lipsa de intimitate asa ca am convenit sa nu ne mai stanjenim unul de altul iar umblatul prin casa numai in lenjerie intima era natural.
Imi amintesc ca acum un an l-am surprins pe Ionut in toiul noptii cu televizorul pornit pe canalul cu filme pentru adulti frecandu-si pula de mama focului. Ma trezisem sa beau putina apa asa ca trebuia sa trec prin sufragerie ca sa ajung in bucatarie. Cand am intrat in camera am ramas blocata, si el lafel dar in moment ce eu ma pregateam sa ma intorc si sa ies din camera am aruncat o privire la pula lui care incepuse sa arunce jeturi de sperma in aer. Am iesit din camera si nu am mentionat asta nimanui si nici nu am discutat cu el apoi, deoarece este o fire foarte timida si rusinoasa asa ca dupa cateva zile de evitari lucrurile au revenit la normal. Desi a fost expus numai pentru cateva secunde imi amintesc ca pulicica lui nu era deloc mare si avea o culoare rosie vinetie.
Innainte de a trece la evenimente mai recente vreau sa va descriu pe scurt trasaturile mele. Sunt o femeie de 38 de ani cu trasaturile fetei dragute si cu o figura unpic inocenta (mi se spune ca seman mult cu Nigela Lawson) la corp am inaltimea 1. 67 cu cateva kg in plus cu talia foarte mica si curu destul de mare, de asemenea si tatele mari. Fiica mea Elena imi este copie fidela numai ca are curul unpic mai mare si este mult mai tanara: ) ca o piersica.
In ultimele zile am avut parte de cateva mici cutremure asa ca aveam ceva temeri si urmaream stirile cu mare atentie. Era ora 7: 15 seara si eram cu un prosop in jurul meu, ma pregateam sa fac o baie si sa merg la somn devreme cand aud ceva interesant la stiri si ma asez in fata televizorului "... cercetatorii au pareri impartiete in ceea ce priveste recenta activitate seismica din zona Vrancei. Sfatul catre populatie este sa fie precauti si sa aiva provizii la indemana... ". Nimic concret dar noi eram pregatiti, avem o cutie cu provizii iar locul de refugiu este in baie pt ca un vecin ne-a spus ca acolo este structura blocului mai puternica.
-`Elena unde este fratele tau? ` - strig eu la fiica mea care era in dormitor -` In baie cred. ` - `Spunei tu sa se grabeasca pentru ca trebuie sa fac si eu b... ` - nici nu apuc sa termin propozitia cand au inceput paharele din vitrina sa faca zgomote de clopotei si totul sa se muste in jur.. `Elena ia cutia cu provizii si hai in baie la locul de refugiu! `
Tinanduma de pereti am ajuns in fata baii unde Elena batea la usa zicandu-i lui Ionut sa deschida.
-`Imediat` - se auzi vocea fiului meu si a si deschis usa. Era cu un prosop in jurul lui si se plangea ca abia isi aplicase sapun pe corp.
-`scoate dopul de la cada si lasa ca te stergi de sapun cu prosopul` zic eu, timp in care tremururile se mai linistisera iar Elena se asezase deja jos.
In timp ce Ionut itra innapoi in cada sa scoata dopul o noua zguduitura mai violenta a inceput moment in care sa luat si lumina. Eu cum stateam in piciore imi cautam un sprijin si l-am apucat pe fiul meu de mana stanga iar el iar el cu mana dreapta a dat sa ma prinda dar in acel moment am simtit ca parca mi-a tras cineva un covor de sub picioare si amandoi am cazut ca si trazniti in cada. In timpul caderii Ionut ma apucat de prosop cu mana dreapta desfacandul.
Am apucat intr-o pozitie foarte inconfortabila: Ionut era pe spate ca si cum ar fi stat in cada normal iar eu inghemuita la picioarele lui complet dezbracata cu sanii mei apasand pe bazinul lui.
`- Mama sunteti bine? ` intreaba Elena `Da suntem bine... Ionut? ` zic eu.
`Da` raspunde fiul meu cu jumatate de gura. Acum am realizat ca sunt dezbracata deasupra lui si am simtit pula lui moale pe pielea mea dintre tate si buric.
`Mama cred ca mi-am pierdut prosopul ` continua el cu jumatate de gura...
`Nu Zau` raspund eu unpic enervata de situatie.
Am incercat sa ma imping in sus dar era inutil... nu am reusit decat sa urc unpic mai sus spre Ionut. Fiul meu, unpic panicat incerca si el in zadar sa gaseasca o solutie dat nimic. Dupa cateva secunde de chin am simtit cucul fiului meu cum se intareste, acum intre tatele mele si ii simteam flocii atingandumi barbia.
`Inceteaza! Nu te mai misca! ` ma rastesc eu, convinsa ca i se scula pula din cauza miscarilor.
Totul a inceput sa tremure iar pula mica si sculata a fiului meu se misca din ce in ce mai violent intre tatele mele greoaie si ude. Am observat ca ionut nu mai zicea nimic si respira din ce in ce mai repede.
`Elena, cefaci? Vino si dami o mana de ajutor. ` Ii zic eu.
`Stai unpic ca nu gasesc lanterna` raspunde ea.
Situatia era incinsa... M-am dat batuta si m-am lasat dusa de val. Am inceput sa simt cum imi trec fiori prin buzele pizdi si prin lindic in timp ce fiul meu, involuntar, ma futea intre tate. Am deschis gura intrun geamat mut, moment in care l-am simtit pe Ionut cum se incordeaza. Stiam ce va urma. Incapabila sa mai zic sau sa fac ceva am simtit un jet puternic de sloboz cum ma loveste direct in cerul gurii, am inchis gura automat si am inghitit timp in care jet dupa jet ma lovea pe fata si pe tate.
`Gata am gasit lanterna... dar nu merge` zise Elena.
Ingrozita de ceea ce tocmai sa intamplat am incercat cumva sa trec peste moment si i-am spus in soapta lui Ionut `Totul e in regula. Stai linistit` `Gata! ` zise Elena indreptand lanterna asupra noastra unpic amuzata de pozitia in care ne aflam (dar nu a suspectat nimic), moment in care cutremurul a inceput sa se mai domoleasca.
`Vino sa ma ajuti! ` ii zic eu cu mana intinsa (Ionut nu zicea nimic, probabil inca socat)
Elena imi da mana si cu greu ma ridic in picioare, timp in care Ionut a incercat sa se ridice si el. In momentul in care am pus piciorul pe marginea cazii, fortele dinnauntrul pamantului si-au aratat furia incaodata rezultand intr-o alta serie violenta de tremuraturi. Instantaneu am cazut odata cu Ionut innapoi in cada da de data asta el era aproape in aceeasi pozitia ca mainnainte iar eu am cazut in genunchi cu piciorele cracanate de o parte si de alta a lui. Imediat mi-am dat seama ca pizda mea rasa si deja incinsa se freca de stomacul lui iar datorita cutremurului alunecam incetul cu incetul in jos spre cuculetul Fiului meu. Am rasuflat usurata cand i-am simtit pulicica bleaga cum imi atungea bucile curului. In tot acest timp Elena cazuse iarasi pe podea si se plangea dinnou ca nu merge lanterna.
Totul tremura violent in jurul nostru, inclusiv noi. La un moment dat inevitabilul s-a produs si am simtit pula lui Ionut cum se intareste si imi apasa intre bucile curului, aproape de gaoaza curului. `Te rog nu te misca. Gandestete la altceva. Fa-o sa se blegeasca. ` ii zic eu fiului meu la care el imi raspunde cu un murmur inaudibil.
Dupa cateva secunde ce au parut o vesnicie pula aia de adolescent mica cat degetul meu gros apasa, cautand loc la mine in gaura curului. Gaura curului! Pe unde ma cac eu zi de zi! Nu a intrat nimic acolo in afara de cateva supozitoare. Nu ca pula lui Ionut ar fi cu mult mai mare dar chiar si asa. Ma rugam sa nu se intample, sa nu se intaple... dar dintr-odata a veni a zvacnitura si am simtit o durere ascutita in gaoaza. Eram blocata dar nici nu am avut timp sa gandesc caci datorita cutremuraturilor pula fiului meu aluneca sus/jos in curul meu, cateodata mai iesea afara dar negresit isi gasea drumul innapoi.
Un minut trecuse de la penetrare si durerea a inceput sa se transforme in placere. Mintea mi-o luase razna... Ce se intampla cu mine? De ce simt placere cand sunt fututa in cur ...



    Login