Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCutremur in familie (Continuata de Ionut)
Autor : Ww1stein - 2014-10-20
Citita de 19071 ori - Nota 7.83 (72 voturi)

Aceasta este continuarea povestirii `cutremur in familie` dar din punctul de vedere al lui Ionut. Sper sa va placa si nu uitati…COMENTATI si VOTATI.

Mama mi-a spus sa ies pe balcon sa vad ce se intampla si daca pot sa anunt pe cineva sa ne ajute. Am iesit afara, eram complet nud dar pula nu mi se vedea. Imaginea de afara era oarecum apocaliptica: tipete, zarva si agitatie. Mi-am dat seama ca este inutil si am revenit innapoi in casa sugerand ca trebuie sa sunam serviciile de urgenta.

Mama care era tot dezbracata a mers pana la baie si cand s-a intors a precizat ca toate prosoapele sunt ude asa ca trebuie sa ramanem dezbracati.

`Elena esti uda toata. Trebuie sa te dezbraci` Zise mama.

`Dar mama, nu am ce sa iau in schimb`

`Nici nu vreau sa te aud. Te desbraci si gata.` vine replica mamei in timp ce butona telefonul, probabil sa sune dupa ajutor.

`Alo buna seara ma numesc Maria S…..` Mama a inceput conversatia la telefon in timp ce se indrepta spre baie.

`Intoarcete cu spatele sa ma dezbrac` mi se adreseaza Elena

Auzeam fosnete cum se dezbraca si mi-o imaginam dezbracata ignorand situatia de criza in care ma aflam. Am ramas cu fata la pere pentru inca cateva minute fara sa ne spunem nimic dupa care mama a terminat conversatia si a revenit in sufragerie.

`Au spus ca or sa trimita pe cineva sa sparga usa dar asta nu se va intampla decat maine cel mai devreme pt ca deocamdata au cazuri mai urgente de rezolvat`

`Si tu ce stai Ionut cu fata la perete de parca esti pedepsit? Intoarcete!` continua mama

M-am intors iar privelistea care mi sa asternut in fata ochilor era de vis. Cele doua femei stateau in picioare una langa alta, Elena era cu capul in pamant cu mana stanga incercand sa isi acopere V-ul dintre piciore dar in zadar iar cu cea dreapta incercand sa isi acopere tatele. Eram in rai! Eu imi acopeream cucul cu mana admirand privelistea si simteam cum sangele incepe sa imi pompeze in coaie.

`Hai draga terminativa cu rusinea. Doar nu o sa va acoperiti cu mana 24 de ore. Asta este situatia.` zise mama oarecum rastita, dupa care eu iau mana de la pula urmat de Elena care statea cu capul in pamant rosie toata. Nu am putut sa nu ii admir pizda complet rasa, cu buzele carnoase si unpic supraproportionate dintre care iesea foarte discret un mic lindic spre deosebire de mama careia lindicul ii era foarte vizibil. Amandoua aveau tate immense cu sfarcuri roz si talie mica.

`Vezi sa nu iti iasa ochii din orbite` spuse mama in gluma, ceea ce ma facut sa rosesc tot.

`Hai sa facen unpic de ordine pe aici` continua mama. Eu cu mama am ridicat dulapul de carti si apoi ne-am apucat sa punem cartile inapoi. Apoi mama a sugerat ca ele sa imi imaneze cartile iar eu sa le asez in ordine. Zis si facut, numai ca ele stateau in genuchi iar eu in spatele lor, si de fiecaredata cand se intindeau dupa vreo carte imi ofereau o priveliste dementiala. Amandoua erau cu curul in sus lasanduma sa imi infrupt ochii cu imaginea bucilor lor mari si lipsite de celulita. Elena avea o gaoaza roz cu o alunita mica la doar cativa milimetri de gaura curului iar mama avea gaoaza unpic maronie si nu era inchisa complet lasand sa se vada o gaura neagra de grosimea unui creion. Probabil e asa din cauza ca am futut-o eu mai devreme ma gandeam eu.

Pulicica mea nu a trecut cu vederea aceasta priveliste si a inceput sa se intareasca asa de tare incat ma durea. Dupa ce am terminat si ele s-au ridicat in picioare ne uitam unii la altii, eu rusinat de erectia mea care imi facea pula sa stea bat lipita de burta. Elena mi-o admira curioasa cu coada ochiului iar mama se uita cand la unul cand la altul.

`Ionut, dute imediat la baie si rezolva-ti problema` se rasti mama la mine mimand un dute/vino cu mana dreapta.

Rusinat, cu coada intre picioare ma indrept spre baie si inchid usa dupa mine. Ma asez pe WC si incep sa mi-o frec frenetic. Au trecut vreo 8 minute si nimic…eram excitat dar nu puteam sa ejaculez. Ce ma fac? Ma gandeam eu. Daca ma intorc in camera asa o sa faca mama un scandal de toata frumusetea. Dar nu aveam incotro asa ca mi-am luat inima in dinti si am revenit in sufragerie cu capul in pamant si cu pula par care era vanata si ma durea de cat de erecta era.

Elena si mama erau in pat, Elena la perete iar mama la margine. Amandoua se holbau la pula mea vinetie.

`Ce faci? Nu ai reusit sa rezolvi problema?` Zice mama la care eu ridic ochii din pamant si nu zic nimic.

`Zi mai baiete! Ai mutit?` continua mama

Desi imi era rusine de sora mea am fost nevoit sa-I raspund: ` Am incercat dar nu pot sa imi dau drumu, si ma doare.`

Am ramas asa in pozitia in care eram iar dupa un minut mama zice: `Pff ce ne facem cu tine? Nu o sa putem dormi toata noaptea daca creatura aia o sa ne inghioldeasca ` Nu am raspuns nimic.

`Elena intoarcete cu fata la perete` Ii ordona mama surori mele care se si conformeaza. Mama se muta la marginea patului pe spate si se sprijinea in coate cu picioarele cracanate si genunchii la piept.

`Hai vino in fata mea si fati laba. Poate privelistea te ajuta` imi spune mama bland dar pe fata ei se vedea ca e furioasa. Am trecut in fata ei la vre-un metru de ea iar ce se petrecea in capul meu in acel moment nu pot descrie in cuvinte. Avem acces cu privirea la cea mai intima parte a corpului mamei. Era cu pizda grasuta in sus si cu gaoaza la vedere in toata splendoarea ei. Din cauza ca era cu genunchi la piept pe abdomen I s-au format doua cercuri ca niste mici colacele de salvare. Era demential. Fara sa zic nimic am inceput sa imi frec pula de mama focului.

Din cand in cand mama ma zorea sa termin mai repede ca se ne bagam la somn iar Elena nu zicea nimic, statea cu fata la perete dar o vedeam cum isi misca picioarele, probabil excitata.

Dupa inca 5 minute fara rezultat mama nervoasa imi zice. `Hai bai baiatule odata. Ce faci? De ce nu iti dai drumu?`…`Nu stiu de ce.` ii raspund eu fastacit.

`Elena! Ia treci aici! Poate tu oi fi mai sexy!` Zice mama

`Mama dar…` ii raspunde sora mea cu jumatate de gura.

`Nici un dar. Hai odata ca vreau sa ma culc. Doar suntem familie, trebuie sa ne ajutam.` se rasteste mama la ea.

Elena se intoarce si se aseaza pe marginea patului pe spate sprijininduse in coate la fel ca mama.

`Cum asa?` zice sora mea catre mama vizibil rusinata.

`Ridica genunchii la piept sa iti vada si gaura curului ca sa nu mai gaseasca scuze`

Si uite asa, nici nu stiu cum am ajuns in situatia asta, eram cu pula in mana in fata a doua pizde bucalate si doua gaoaze superbe. Mi-o frecam de zor uitandu-ma cand la mama cand la sora mea. Mama ma privea taios in ochi iar Elena se uita intr-o parte rusinata. Am observat cum I se scurgeau Elenei lichide de excitare din pizda spre gaura curului si apoi pe pat.

`Stii ce? M-am saturat.` zice mama urmat de o pauza de cateva secunde, timp in care m-am oprit din laba si eram dezamagit deoarece am crezut ca totul se va termina, dupa care mama continua in timp ce isi duce mana la gura si scuipa in palma `Nu ai decat sa mi-o bagi in cur iara. Poate asa reusesti sa termini.` imediat ducandusi mana plina de scuipat la gaoaza umezind-o.

M-am blocat…nu imi venea sa imi cred urechilor. Am ramas asa vreo 30 de secunde nestiind ce sa fac uitanduma la mama care isi bagasse degetul in cur si se penetra incet umezindul iar sora mea se uita cand la mine cand la mama.

`Mama dar nu puteti face asta` zise Elena cu ochii mari deschisi.

`Si ce vrei sa fac draga? Nu vezi ca bou asta nu se mai slobozeste odata? Vrei sa nu dormim toata noaptea?...Hai bai dobitocule bag-o odata.` mama era din ce in ce mai agitata si mai vulgara. Ma conformez si imi apropii pula de gaura curului mamei. Am observant cum Elena se ridica in fund si se uita curioasa la ce se intampla.

`Incet! Si vezi sa nu gresesti gaura si sa mi-o bagi in pizda pe unde ai iesit.` adauga mama probabil incercand sa faca o gluma.

Mama acum sta pe spate iar cu mainile care se aflau acum sub genunchi isi tragea picioarele cat mai sus pt a-mi oferi acces mai usor la anusul ei. Imi proptesc pulicica la intrarea curului si imping usor incercand sa imi fac loc. Mama a scos un geamat scurt (probabil nu vroia sa isi arate satisfactia) si ridica capul incercand sa vada ce se intampla la curul ei. Am patruns-o in totalitate in gaoaza. Era asa de cald si bine…Ca la mama in gaura curului .

Am inceput sa pompez ca un nebun in curul mamei. Simteam o placere de nedescris. Mama imi spunea printre rasuflari: `hai odata…sa ne culcam…da-ti drumu odata` iar sora mea se uita curioasa cu mana dreapta la pizda cum o fut pe mama anal.

Dupa cateva minute de futai mama imi spune sa o scot ca nu mai are lubrifiant. Am scos pula si stateam cu ea in mana in fata gaoazei largite asteptand indicatii.

Dupa ce si-a recapatat rasuflarea mama ii zice Elenei` Te rog scuipa tu putin pe cucul lui ca nu mai are lubrifiant si ma ustura…Ionut tu stai cu pula la intrare si tu Elena scuipa cat de mult poti pe cucu ...



    Login