Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCurva lui tata 9
Autor : Laexa28 - 2010-08-01
Citita de 35447 ori - Nota 8.27 (30 voturi)
Vara isi intra in drepturi pe deplin . Era anul 2004 . Stateam tolanita la soare la piscina din spatele casei si imi faceam bilantul celor aproape 18 ani de viata . Per total eram realizata . Examenul de bacalaureat il luasem cu nota destul de mare avand in vedere notele generale , aveam o lista intreaga de facultati la care trebuia sa ma orientez , cu banii stateam chiar foarte bine, tati tocmai ce mai cumparase cateva sute de hectare la marginea unui oras din provincie si se pregatea sa mai dea un tun imobiliar cu Carrefour si Ikea, pe plan sentimental…pe plan sentimental …, la un momentdat telefonul suna si imi ma intrrupe din sedinta de bilant pe care o facem . Era Anda o prietena veche din generala .
- Ce faci Alex ? hai fata ca nu te-am mai vazut de un car de ani . Mai iesi si tu in lume ! Imi rasuna in ureche acea voce pitigaiata a Andei . Anda era o fata de treaba , dar gura mare o strica . De fiecare data cand ieseam cu ea in oras ma intorceam obosita si cu dureri de cap . Sincer nu aveam chef de stress
- Anda, buna ! Stii ….nu prea ma simt bine, si trebuie sa-l astept pe tati sa mergem la cumparaturi . NE auzim mai pe seara ! Te sun ! Te pup pa!
Mi-am reluat sedinta de bilant . Pe plan sentimental , stateam …stateam bine darn u era implinita . Ma simteam admirata si iubita dar in acelasi timp singura . Nu eram ca toate celelalte college care ieseau in oras cu prietenii lor . Uneori ma uuitam cu jind la ele cum se tin de mana se saruta cu baietii . Eu eram mereu singura . Nu puteam decat foarte rar sa ma afisez cu tati , dar trebuia sa pastram aparentele , iar cu Radu ….cu Radu nici atat . In afara de camera unor hoteluri in care ne-o trageam in draci doar atat . Stiam doar eu ca sunt iubita , stiam doar eu ca sunt admirata , nimeni nu se putea lauda cu mine asa cum baietii de seama noastra se lauda cu noile “achizitii” .
Soarele incepuse sa arda din ce in ce mai tare si pielea incepuse sa ma usture . Datorita faptului ca eram acasa , faceam plaja dezbracata si mai ales ca eram singura . Am intrat in casa si m-am grabit spre dus . Tati urma sa apara sis a mergem la cumparaturi . Dup ace am iesit din dus am auzit masina in fata . Tati a intrat repede in casa aruncat toate peste tot.
- Pfiuuu…ce cald e ! A exclamat el . Buna Alex , ce faci iubita ? M-a sarutat pe frunte si apoi pe buze .
- Uite , ce sa fac , am stat pana acum la soare si tocmai am iesit din dus .
- Te-ai bronzat ? Ia sa vad !
Mi-am lasat prosopul sa cad ape podea ramanad in toata goliciunea mea in fata lui .
- Te-ai bronzat un pic , daca mai stai cateva zile la soare o sa te faci neagra de tot .
M-a apucat de mijloc , si m-a apropiat de el . Cu tandrete m-a sarutat pe buze.
- Mi-a fost dor de tine pustoaico!
O mana a coborat pe fese si s-a oprit intre piciorele mele cupinzand anusul si pasarica mea proaspat epilata.
- Si mie mi-a fost dor de tine armasarule !
- Hmmm….ce te doresc …dar suntem in criza de timp .
- De un oral mic nu suntem niciodata in criza de timp .
Sincer imi era pofta sa-I fac un oral mai ales ca adoram sal zapacesc asa cand era pe fuga si agitat.
M-am aplecat , l-am descheiat la pantaloni si i-am scos-o afara . Inca era flasca si moale . Incet , incet , cu limba am inceput sa-I mangai capul , si sa o sarut . Am ridicat-o cu mana si am coborat cu limba spre coaie , si am facut cateva miscari de dute-vino de sus pana jos . Incet , pula lui a inceput sa prinda viata si in cateva secunde se sculase destul de tare . De doi ani faceam sex cu el darn u ma saturasem niciodata sa i-o sug . Adoram acel cap rosu si belit . Imi place sa-I ofer placere . Am luat-o in gura si am inceput sa i-o gug din ce in ce mai repede . I-am promis unul scurt si nu vroiam sa ma lungesc . Tati incepuse sa geama si la un momentdat am fost intrerupti de soneria telefonului sau . La- luat si a raspuns . Era cineva de la birou cu ceva de ultimo moment . In timp ce vorbea la telefon eu am continuat sa-I sug pula . Adoram si ma amuza cum se balbaia la telefon pentru ca ii distrageam atentia .
M-a impins de frunte si si-a scos-o din gura mea . Mi-am dat seama ca e ceva important . M-am asezat pe fotoliu , mi-am desfacut picioarele si am inceput sa ma masturbez uitandu-ma la el cu statea cu pula afara si vorbea la telefon . Ma amuza teribil . Ardeam de merabdare sa vina sa-mi continui ce incepusem . Dupa cateva minute de vorbit a inchis telefonul si s-a apropiat de mine .
- De ce nu esti fata cuminte ?
- Am fost eu vreodata fata cuminte ? Dar acum ai prefera sa fiu fata cuminte sa stau in genunchi asa cum iti place , cumintica sa ti-o sug ?
M-a luat de cap si m-a ghidat spre penisul lui erect si rosu . L-am luat in gura si mi-am continuat treaba . Ii prmisesem un oral scurt dar acum pizda mea pula de excitare si-l vroiam in mine . Ma masturbam in timp ce-l sugeam si imi imaginam ca ma fute . M-am rificat si m-am asezat cu spatele la el pe fotoliu . Mi-am desfacut bucile si l-am invitat sa ma patrunda pe la spate .
A refuzat si mi-a poruncit sa-mi iau locul la picioarele lui sis a-I sug pula in continuare . M-am conformat iar la scurt timp gura mea s-a umplut de sperma lui catifelata . Si-a dat drumul relativ repede . Dupa de am inghitit tot , am mers sa ne imbracam si am plecat la cumparaturi .
Pe drum i-am spus ca sutn excitata si cand ajugem acasa vreau sa facem sex . Am colindat prin Mall cam 6 ore . Ma dureau picioarele ingrozitor . La un momentdat tati s-a oprit la un magazine de electronice si a cumparat DVD-uri pentru camera video . La-m intrabat ce face cu ele si mi-ai spus ca atunci cand o sa ajungem acasa si o sa facem sex vrea sa ma filmeze . Hmmm….un val de excitare mi-a cuprins corpul .
Abia asteptam sa ajungem acasa sa ma filmeze in timp ce faceam sex .
Timpul a trecut greu si in drum spre casa in masina am inceput sa ma masturbez spre deliciul lui . Am intrat si am dat fuga in camera mea . I-am spus sa se pregateasca ca eu voi cobora in 30 minute . M-am pregatit ca niciodata . M-am imbracat cu dresuri negri cu plasa , mi-am pus o pereche de pantofi cu toc foarte inalt , o fustita scurta fara chilot , iar in sus o bluza alba semitransparenta fara sutien . Urma sa fiu filmata in timp ce faceam sex . Ideea asta ma excita la culme . Abia ma stapaneam sa nu ma masturbez . Deodata am auzit ciocanind la usa . Am deschis , era tata cu camera video in mana si filma .
Am facut cateva piruete pentru impresie artistica si am coborat scarile in timp ce el filma tot spectacolul .
-Ce facem in seara asta ? ma intreaba el
- O sa vreau sa ma filmezi in timp ce iti sug pula , dupa care , vreau sa ma futi in cur in timp ce imi bagi in pizda dildoul .
M-am adezat in genunchi si i-am scos-o afara . Era erecta deja . In varful pulii avea deja lichid , semn ca era excitat la culme . Nu-I vedem fata din cauza camerei video . Ma uitam la camera in timp ce-I lingeam lichidul din varf . Ma excita enorm ca eram filmata . Ma simteam ca una din actritele porno din filme si imi placea la culme . L-am lins usor , cu limba imprejurul capului belit,precum si de sus pana jos pe membrul teapan si tare ce pulasa la fiecare atingere a limbi mele . Tati ma ghida si imi vorbea cum sa fac .
- Asa, linge-mi pula , asa….suge-o , suge-mi coaiele .
In tot acest timp camera video inregistra tot . M-a apucat de cap si a inceput sa ma futa practic in gura . Capul lui unflat abia incape in gura mea . DE cateva ori m-am innecat .
S-a asezat pe canapea , si-a desfacut picioarele iar eu in genunchi cu fundul sus ma lasam filmata in timp ce-I facem oral de zile mari . Ii sugeam pula cu pofta , cu zgomote , cu gemete pentru deliciu artistic . In timp ce-I ligeam coaiele i-o frecam cu mana repede fapt ce face sa geama de placere .
Am luat un dildo si –am bagat in pizda . Cu o mana il miscam in vaginul meu fierbinte si plin de lichid in timp ce-I sugeam pula cu pofta . La un momentdat m-a intrebat
- Ai vrea sa fie acum Radu sa te futa pe la spate in timp ce tu imi sugi pula?
Excitata la culme , la auzirea acestor vorbe parca s-a declansat in mine ceva salbatic . In acel moment simteam ca ceea ce fac , ca acea filmare era pentru Radu .
- Da, as vrea sa fie Radu acum sa ma futa tare pe la spate si in cur in timp ce eu iti sug pula . Vreau doua puli in mine . Vreau sa fiu tarfa voastra .
In ace moment m-a impins cu capul in pula lui brutal . Cu o mana tinea camera si cu o mana facea practic laba cu capul meu .
- Ce bine sugi pula , o da , ce bine este . CE buna esti iubito ! Cat de multi mi place sa-ti dau muie ! Cat esti de tarfa muisto !
M-a ridicat si m-a pus pe canapea cu capul atarnat in jos la margine . s-a sezat desupra mea si a inceput sama futa in gura cu putere . Abia mai aveam aer sa respir. Toata aceasta forare a durat cam 5 minute . Din acea pozitie , s-a ridicat in picioare pe canapea iar eu cum stateam cu bazinul in sus , mi-a desfactu picioarele si filma in timp ce ma patrundea cu dildoul in pizda . La- scos din mine , a flegmat in dreptul curului si am simtit cum mi-l baga in anus . Alterna patrunderea in anus si in vagin cu acel dildo . L-a infipt bine in anusul meu rosu si am simtit cum isi gaba pula erecta invaginul meu ce mustacea de zemuri si excitare . Ma futea ca un nebun iar eu tipam cat ma tineau plamanii de placere . Nu stiu cand am avut orgasm dar m-am trezit pusa capra cu dildoul infipt in anus si cu tati ce ma futea ce repeziciune .
A scos dildoul din mine si l-a aruncat pe podea . Am simtit cum ma patrunde in anus . Incet , incet a intrat . Valuri de placere mi-au inunda...



    Login