Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacurva lui tata 8
Autor : Laexa28 - 2010-07-31
Citita de 27127 ori - Nota 8.03 (40 voturi)
Cand am intrat pe usa , tati statea si se uita la mine . Eu i-am zambit pervers si l-am sarutat pe buze . Tati m-a apucat de mijloc si mi-a spus ca a auzit tot la telefon. Era excitat la maxim . Mi-a spus ca l-a excitat enorm ce am facut . Si-ar fi dorit sa fie acolo sa ma vada . Ne-am luat in brate sin e-am sarutat .
- Inca mai mirosi a sex , a replicat el incet . Doamne ce excitat sunt de ce am auzit .
M-a luat in brate si m-a trantit pe canapeaua din living . S-a napustit supra mea cu sarutari pasionale . Abia avusesem orgasm cu cateva minute in urma , dar inca eram incinsa de evenimentele petrecute . In cateva minute eram dezbracata , in genunchi si-I sugeam pula lui tati . Era asa de excitat si pervers . M-a apucat de par si mi-a infipt-o in gat adanc. Era horny rau . Ma fora incet si apasat tinandu-ma de par si de cap . Adoram sa-I sug madularul .
L-am asezat pe canapea intins pe spate iar eu in genunchi , cu fundul in sus , ii oferem privelistea de care avea nevoie sa-l innebunesc . Il lingeam pe coaie , si coboram cu limba spre anus . Gemea de placere si ma impingea de par sa i-o iau in gura . Cu limba ma plimbam de sus pana jos pe madularul lui , si ii masam coaiele cu mana . Capul lui era unflat si rosu . Incet , incet dadeam tarcoale cu limba de imrejurul glandului .
M-am oprit sin supt , si l-am intrebat
- ti-a placut ce ai auzit la telefon ?
- Mi-as fi dorit sa fiu acolo sa te vad frumoasa mea . Sa vad cum te patrunde, cum te ia de par si ti-o baga in gura .
- Ti-ai dori acum in timp ce eu iti sug pula sa ma vezi cum altcineva ma fute in cur ?
- Daaa…..ar fi minunat a raspuns tati in timp ce mi-a luat capul in maini si mi l-a infipt in pula lui erecta .
Am inceput sa sug zgomotos si gemand .
- Doamne tati ce-mi place sa ma joc de-a tarfa . Ador asta . Vreau sa fiu bagaboanta ta . Considera ca acum esti cu altcineva , cu o tarfa platita . Vreau sa faci cu mine ce vrei tu . Vreau sa ma futi in gura .
- As vrea sa te patrund unde te-a mai patruns si un alt barbat . Vreau sa simt cum intru dupa altcineva . Vreau sa te fut in cur foarte tare , ca pe o tarfa . Te iubesc. M-a sarutat pe gura , si m-a magaiat pe par .
M-a luat de mijloc si m-a pus capra . Am simtit cum linge intrarea in anus . Eram deja largita de Radu . Am simtit cum intra in mine . Ma patrunde , iar ma simteam largita . Ma tinea de solduri si ma lovea ca un animal . Intra si iesea din mine , apoi iar ma penetra cu putere . A scos-o din mine si mi-a dat-o sa o sug. Gustul de sperma a lui Radu inca il mai simteam. Mirosul spermei m-a facut sa-mi inunde corpul de caldura . Orgasmul se apropia .
- vreau sa te futi cum te-ai futut cu Radu ! mi-a poruncit tata .
L-am intins pe spate si m-am asezat in pula lui . Am inceput sa sar ca o nebuna . Tocmai mi-o trasesem cu unul si dupa 20 de minute saream in pula lui tata. Gandul ca eram o depravata ma excita enorm . Tipam si miscam bazinul . Simteam cum intra si iese penisul lui tati .
- Vreau sperma . Vreau sa-ti dai drumul in gura mea ! i-am spus printre gamete .
Tata ma plesnea pe fund si ma ghida cu mainile in ritmul pe care il vroia . M-a ridicat de pe el si m-a asezat pe podea in genunchi cu fata lipita de covor . Eram cu fundul in sus si deodata am simtit cu ma patrunde violent si se lasa cu toata greutatea pe mine . Iesea de tot si intra cu putere . La fiecare iesire simteam gaura curului meu nu apuca sa se stranga si iar intra . Am obserat ca ii placea sa ma vada larga in cur .
- Sunt larga ?
- Da , esti largita ca o tarfa
- Iti place ca sunt larga in cur ?
- Da…acum mi-as dori sa te vad cum sugi o alta pula in timp ce eu te fut in cur . Vrei ?
- Daaa!!! Vreau …vreau . Imi doresc sa fiu ca actritele porno . Imi doresc doua puli . Vreau sa fiu la dispozita a doi barbati . Sa ma futa oricum si oricat doresc ei .
A scos-o din curul meu si m-a luat de par . O freca deasupra mea . eu stat...



    Login