Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacurva lui tata 7
Autor : Laexa28 - 2010-07-31
Citita de 21958 ori - Nota 8.24 (41 voturi)
Dupa ce i-am spus tatalui meu de intamplarea cu Radu , eram confuza . Nu stiam ce simt . Simteam incitare , dorinte , dar in acelasi timp eram indoita de ceea ce facusem . Nu mai eram sigura pe mine , nu stiam ce simte tata , nu stiam ce mai simt eu , pentru mine si pentru el . Imi doream acel secret pe care il aveam noi de atata timp , gandul ca aveam cel mai bine pazit secret din lume ma facea sa ma simt enigmatica pentru cei din jur . Prietenii si colegii mei ma stiau de o fata retrasa , care nu are prea multe legaturi cu baietii din anturajul nostru. Erau cativa pushtani care imi faceau avansuri dare u eram rece si insensibila la ele , fapt ce ma facea si mai dorita . De fiecare data cand ieseam in oras cu ei , ma simteam in centrul atentiei , asta imi placea dar ma si enerva . Oare de ce nu ma lasau in pace sa-mi vad de viata mea , de gandurile mele . Eram in acelasi timp fericita , ma simteam iubita si dorita . Relatia cu tata era una cat se poate de normala . in afara de partidele de sex nebun eram exact fata tatii ca oricare alta fata . Eram fata , sotia si uneori tarfa . Eram exact ce-si putea dori tati .
Intr-o zi imi suna telefonul , raspund era Radu :
- Alo , buna Alex sunt Radu !
- Buna….am raspuns buimaca de acea voce sexi
- Ce faci Alex ? Sper ca nu esti suparata pe mine .
- Asculta mai importantule , am continuat eu , tu ce crezi ca sunt eu ? Crezi ca am nevoie de banii tai ? Vocea imi tremura de nervi si daca era in fata mea atunci cred ca il strangeam de gat .
- Alex, stai , nu e ceea ce crezi tu ! Banii erau pentru tine , sa-ti iei ceva frumos , sa….
- Sa-mi iau ceva frumos ? daca eram una din aia nu crezi ca te cheleam de bani pentru accident ? Sa stii ca eu am o situatie financiara mai buna decat crezi tu . M-am simtit jignita de gestul tau . vreau sa-ta dau banii sis a nu mai aud de tine .
- Alex…imi pare rau , nu am stiut ….stii…eu ….
- Sa vii peste exact 4 ore la pizzeria XXXX( Nu dau numele din motive lesne de inteles ) sa-ti dau banii
Peste exact 4 ore eram la o masa si-l asteptam pe Radu . Eram plina de nervi dar in acelasi timp dornica sa-l vad .Vroiam a-mi ascund emotiile si imi impuneam sa nu vada asta .
La un moment dat am simtit o tingere pe umar , iar cand m-am intors un imens buchet de flori imi acoperea imaginea . Radu , cu zmabetul pe buze si-a cerut iertare si m-a rugat sa-l las sa vorbesca . un fior si muuulti fluturi in stomac mi-au inundat stomacul . Acel barbat extraordinary de frumos , caruia orice femeie i-ar sta la picioare , statea in fata mea cu buchetul de flori si ma implora sa-l ascult . Eu la nici 18 ani faceam acel barbat atat de ravnit de oricine sa se roage de mine . Ahh ce bine ma simteam. S-a asezat la masa si m-a privit spasit .
- Stii , imi pare rau pentru faza cu banii …eu am vrut doar …
Am scos banii si i-am pus pe masa . I-am spus sa-I ia si sa-si ceara scuze
- Radu , eu nu vreau nimic de la tine . Nu vreau relatie de dragoste , nu sunt ca celelalte fete de varsta mea care sa se agate de un barbat cu anume interes . Pentru mine nu ai reprezentat decat o partied de sex , o curiozitate si atat .
Discutia a durat cam o ora . I-am spus in mare ce am avut de spus , si incet incet lucrurile incepuse sa intre in mormal . ma fascina acel animal . Era frumos , cu parul putin grizonat la tample, suplu , fara pic de burta , imbracat cu gust , rafinat in gesturi si vorbire . Incet , incet incepusem sa zambesc si m-am trezit flirtand cu el din nou . Mi-au venit in minte acele momente din camera de hotel . A adus discutia la ceea ce ne interesa pe amandoi . Am plecat de la pizzeria si am stability san e vedem a doua zi la o cafea.
Abia asteptam intalnirea cu el . Mi-am pus o rochie larga , scurta , fara sutien avand pe dedesupt numai o pereche de chilotei din dantela minusculi . Cand m-a vazut a zambit si mi-a zis ca a visat mereu acea rochie . Dorinta in inima mea incepuse sa se aprinda . am vrut sa stabilesc cu el anumite chestii :
- Radule , uite care e treaba ! Eu nu vreau de la tine nimic . Daca crezi ca intre noi poate fi vorba de relatie serioasa sa stii cate inseli . Eu peste trei luni implinesc 18 ani si am alte prioritati . Pe mine ma intereseaza sa-mi satisfac anumite fantezii sexuale si atat . Daca esti deacord bine , daca nu ….
- Alex, …nu sunt un egoist , ador sa indeplinesc fanteziile femeilor si pentru mine asta e cel mai important lucru . In plus sunt casatorit si nu vreau complicatii din cauza asta .
- Deci ne-am inteles in privinta asta ? Esti deacord cu asta ?
- Da, sunt deacord . De exemplu acum , as sari peste tine pe masa asta si te-as saruta pana nu ai mai avea aer .
Acea afirmatie m-a facut sa ma umplu de dorinta si pasiune .
-Hai mai bine sa mergem de aici ! i-am replicat eu grabita .
In cateva momente eram in masina gonind spre nicaieri . I-am spus sa opreasca in parcarea subterana unui supermarket . M-am napustit peste el in masina si am inceput sa-l sarut . Mi-a replicat violent cu limba . Eram parca niste indragostiti care nu ne mai vazusem de mult timp . In timp ce ma saruta mainile lui explorau corpul meu incins peste rochia subtire . Mi-a scos sanii framantandu-I intre palmele lui mari . Gemeam de dorinta . Ma saruta pe sfarcurile rozalii care impungeau aerul de tari ce erau . Ciupiturile de sfacuri ma innebuneau . Stia sa faca o femeie sa se simta bine . In cateva momente eram numai in chiloti . Am sarit banchetele si m-am dus in spate unde geamurile fumirii ma fereau de eventualii curiosi . Radu a coborat din masina si a urcat langa mine in spate . Incet , incet , m-a sarutat pe fiecare centimetru din corpul meu . Pielea meu sub buzele lui se facea ca de gaina , mainile lui mari ma mangaieau in timp ce ne cautam cu buzele unul pe celalalt . Il doaream asa de tare . Dintr-o miscare mi-au zburat chilotii minusculi. S-a oprit si se uita la mine . Ma admira si asta ma facea sa ma simt bine ;
- Doamne cat esti de frumoasa . Promite-mi ca o nu o sa fie ultima noastra intalnire .
- Depinde de tine cum te poti , am replicat eu razand si incolacindu-mi mainile un jurul gatului lui . DEpinde de ce esti dispus sa faci
- Orice , orice mi-ai cere tu !
- Orice ? orice ?
- Spune-mi …si ai sa vezi !
- Am o fantezie , ….imi doresc sa fac sex cu tine si altcineva san e priveasca ….ma excita asta ….CE zici ?
- Pai …..nu stiu …ca nu am mai facut asta ….
- Te sustragi ? Am replicat eu …..cu un ton apparent indignat .
- Pai ….ce dracu ? Am trait degeaba ? La dracu …NU .
L-am luat de cap si l-am bagat intre picioarele mele . Radu parca ca un salbatic a inceput sa ma linga . Imi lingea clitorisul cu o asa viteza incat in cateva secunde eram aproape de orgasm . Buzele lui se contopeau perfect cu labile mele unflate de excitare . Saliva lui facea cea mai aromata reactie chimica cu fluidul din pizda mea . Gemeam de placere sin u vroiam sa se mai termine . Il doream acolo in mine , il vroiam cu orice bucatica din corpul meu . In acel moment parca mi-as fi dorit ca tati sa fie acolo , sa ma priveasca mandru de mine , sa ma vada in acea postura , sa-mi vada golociunea corpului meu in excitatie maxima la atingerea acelui barbat . Imi doream sa fiu admirata cum reuseam sa fac dintr-un barbat orice . Am luat telefonul si am aplelat pe tata . CAnd a inceput sa sune , l-am lasat pe scaun cu speranta ca o sa raspunda si o sa auda tot . Gandul ca tati ascula tot ceea ce se petrecea in masina , ma excitat la maxim aproape de culmea orgasmului . Stiam ca ii place sa ma joc de-a curva si in acel moment l-am intrebat pe Radu :
- Ti-a placut data trecuta cand m-am jucat de-a bagaboanta ?
- Da…enorm
- Mai vrei ?
- Da , normal
- Vrei sa-mi dai muie ?
I-am scos lui Radu imensul penis din pantaloni si am inceput sa i-l sug cu zgomot ca sa se auda in telefon . I-am soptit la ureche sa-mi vorbesca porcos .
- Hai , suge-mi pula ….da….ce-mi place cum sugi pula , linge-mi coailele
In tot acest timp gemeam si sugeam , lingeam coaiele lui Radu in timp ce el ma indemna cum ii place mai mult .
- Fute-ma in cur Radu , vreau sa ma futi in cur cu pula ta mare . Vreau sa-mi futi curul , sa mi-l largesti cat poti tu de mult .
Radu s-a apropiat de mine , si a inceput sa ma linga in jurul anusului . Incet , un deget si-a facut loc . Eu mi-am relaxat muschii ca sa-I fac loc . Trebuia pentru ca urma sa fiu patrunsa de acel imens madular . Saliva lui m-a lubrefiat destul sa bage si al doilea deget , timp in care cu limba imi sfredelea intrarea in vagin si clitorisul unflat .
M-a ridicat cu picioarele pe umerii lui , si si-a potrivit acea “sticla de Nestea” la intrarea in anusul meu . A impins usor , eu m-am relaxat , am simtit cu patrunde in mine . eram intinsa la maxim , ma durea usor , dar placerea era mai mare .Am simtit cum intra , ma int...



    Login