Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacurva lui tata 6
Autor : Laexa28 - 2010-07-30
Citita de 30885 ori - Nota 7.79 (47 voturi)
Am luat banii , m-am uitat la ei indignata intrebandu-ma cum a putut sa faca asta ? De ce are parerea asta despre mine . Probabil ca am sarit pe el din prima seara , probabil ca m-am comportat asa . Ma excita numai amintirea partied dar ma si indigna gestul lui . Mirosul de sperma inca persista in jurul meu . M-am imbracat si am plecat spre casa cu taxiul .
Cand am intrat pe usa tata , se uita la mine siparca a vazut ceva schimbat . M-a intrebat ce s-a intamlat dar eu nu i-am raspuns . Am urcat in camera mea si m-am bagat sub dus . Dupa cateva minute eram jos in bucatarie iar tati se uita la televizor . Am simtit nevoia de ma cocolosesc in bratele lui tati . Acum eram in bratele lui tati , nu in bratele amantului care mi-a fost atat timp. L-am sarutat pe obraz si i-am spus ca il iubesc . Simteam un sentiment de vina . Tati a observat ceva schimbat la mine si m-a intrebat daca sunt ok . Am dat din cap afirmativ si mi-am continuat seara cu floricele si privit la televizor
A doua zi , coplesita de sentimental de vina , m-am decis sa-I marturisesc ce s-a intamplat dar nu am putut . Nu am putut sa-I marturisesc din cauza sentimentului de vina . Atunci am cautat un alt motiv sa-I spun . Singurul motiv pe care il simteam , era acela de lauda , de faptul ca am devenit o femeie in toata firea si vroiam sa-I povestesc tatalui si prietenul meu si nu amantului care ar putea sa fie gelos . Ma simteam bine ca am cucerit un barbat , ca eu ca femeie sunt dorita si ma simteam ca as putea sa fiu dorita de oricine . Noi ajunsesem ca puteam face diferenta intre amant si tata , intre fiica si amanta .
M-am apropiat de el si l-am intrebat :

- Tati , tu ma iubesti ?
- Da, Alex normal ca te iubesc ! Ce intrebare e asta ?
- Cum ma iubesti ? Ca femeie sau ca fiica ?
- Si ca femeie si ca fiica
- Esti constient ca intr-o zi eu v-a trebui sa-mi fac o viata a mea ? Esti constient ca intr-o zi eu o sa am un alt barbat langa mine ?
- Da Alex, sunt constient si sunt pregatit . Oricat de mult te doresc ca femeie , sa stii ca iubirea pentru tine e mai puternica decat orice alta dorinta din lume . Daca tu decizi ca ai putea fi fericita sa stii ca eu as accepta orice mi-ai cere tu .
In acel moment m-am hotarat sa-I povestesc totul
- Tati , am facut sex cu un alt barbat !
In acel moment tata a incremenit . S-a asezat pe scaun , buimac si –ma intreba.
- Cum…aaa….cum ….cu cine ?
- Cu barbatul care a dat cu masina peste mine .
- Cum asa ? De unde ?...
- L-am sunat eu , si am iesit impreuna . S-a intamplat . Tati vroaim sa ma simt femeie , stiu ca tu ma iubesti , dar nu eram sigura daca tu esti atras de mine sau numai ca sunt fiica ta . Vroiam sa stiu daca chiar sunt frumoasa sau numai tu ma vezi asa . Eram curioasa sa vad daca sunt dorita si de altcineva . De la un timp visam ca faceam sex cu un barbat strain si asta ma excita foarte tare . curiozitatea sa vad cum o fi si cu altcineva m-a impins .
Am inceput sa plang din cauza sentimetului de vinovatie . Mi-era greu sa-I zic asta lui . Stiam ca ma iubeste si stiam ca asta il doare .
- Nu mai plange Alex , odata si odata tot trebuia sa se intample . Era normal ca tu sa vrei intr-o zi sa cunosti sip e altcineva , Era normal ca sa-ti faci si tu viata ta . Placerile sexuale ale noastre nu trebuie sa stea in cale fericirii tale . Hai linisteste-te si spune-mi cum a fost .
- Pai , l-am sunat si am iesit la un suc si cand m-a adus acasa , l-am sarutat si atunci , s-a intamplat . Am mers la o ca,era de hotel si am facut sex.
- “Hai mai Alex uite cum facem , ca sa-ti mai revii , iesim in oras , si mai tarziu , o sa-mi povestesti cu lux de amanunte picante acea partida de sex” , mi-a spus tati su un zambet de strengar .
In acea seara am iesit la un restaurant la o pensiune foarte linistita . A fost o seara de vis . Am dansat , ne-a tinut in brate , am flirtat . De mult nu mai simtisem fluturi in stomac . Ma simteam ca o Doamna in preajma unui barbat frumos , cu parul putin grizonat pe la tample . In acea seara mi-am dat seama cat de mult insemna tata pentru mine . Cat de mutl il iubesc .
Acasa , ne-am pus cate un pahar de coniac sin e-am continuat seara. La un momentdat ma saruta tandru si ma intreaba :
- Hai zi , cum a fost ?
- Chiar vrei sa-ti spun ? A fost bine .
- Nu ….vreau cu lux de amanunte .
- Chiar vrei asta tati ? Nu cum sa-ti zic asta ? Nut e deranjeaza ?
- Deloc ! Chiar ma excita gandul sa mi te imaginez facand sex cu un alt barbat .
- Uite cum facem , i-am replicat eu , Mergem sus , ne lasam hainele astea de pe noi si coboram in living sa stam la taclale . Promit ca am sa-mi pun tot talentul narativ in practica , dar cu o singura conditie !
- Care ?
- Sa stam amandoi dezbracati in brate , cat timp povestesc
- Ok
Am mers ne-am schimbat si in cateva momente eram goi pusca unul in bratele celuilalt la televizor . Am inceput sa-I povestesc faptul ca de multi mi doresc sa fac sex cu un barbat strain , care nu ma cunoaste . Ca dor tentatia lucrului interizis . Eram curioasa sa vad o alta pula , cum intra in mine ,sa o sug , sa ma patrunda .
I-am povestit cum ajuns in camera , cum m-a dezbracat ramanand numai in dresurile si pantofii cu toc . Ca m-a aplecat si am luat acea pula imensa in mana si am inceput sa o sug , sa-I ling capul gros , coaiele mari si paroase . Am obseravt ca in timp ce-I povesteam I se sculase pula .L-am inrebat :
- Tati , de ce ti s-a sculat ?
- Ma excita ce-mi povestesti . Mi te imaginez in acea pozitie facandu-I felatie acelui barbat . Imi imaginez tu frumoasa si cu pielea fina , cu miscari de du-te vino pe penisul lui .
- Iti place ? Vrei sa continui ? Mi-ar fi mai usor sa continui daca te-as vedea cum te masturbezi , vreu sa te vad cu o freci in fata mea in timp ce eu povestesc partida de sex cu Radu .
In timpul povestirii ma uitam la tati cu se masturbeaza . Me excitasem teribil . PAsarisca mea se udase si sangele curgea cu repeziciune prin vine . Povesteam din ce in ce mai aprinsa cum eram penetrata , cum ma lovea acel penis imens in cervix , cu...



    Login