Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCURVA DIN PLACERE . Episodul 2
Autor : libidinel - 2022-02-03
Citita de 10765 ori - Nota 7.91 (57 voturi)
Primul episod se încheise cu replica : trebuie să-ți zâmbesc vertical,ca să mă mai iei o dată la pulă ?. În continuare :

- Am spus-o în glumă,că m-a distrat formula asta . Văd că arată iar ca un știulete. Dar să fie clar de la început : să nu faci pe manieratul cu mine,detest ! Să nu te aud că vrei sex oral sau anal ! Îmi spui că vrei să mă fuți în gură sau în cur. Ți-am zis care e concepția mea: în momente ca astea vorbește animalul din noi. Voi,să vă goliți coaiele,noi să miorlăim de plăcere. Nu e loc de bune maniere. Ce-i aia să faci dragoste ? Chiar lingvistic,e o construcție forțată.Verbul a face presupune un rezultat,un produs. Produci dragoste,rezultă dragoste ? La fel cu a face sex.
- Într-adevăr m-ai surprins când te-am auzit : hai să ne futem,rupe-mi pizda ! Tu ai o figură de vergine immaculata.
- Ai devenit mai înțelept,să nu te iei după aparențe ! Este numai falsă pudoare,peste tot. Eu,dacă afirm că și reginele sug pula,pardon,ele fac sex oral,toată lumea se uită urât la mine,se cheamă că e lez-maiestate.
- De acord,dar dacă mă mai fuți mult la cap cu teoriile tale,o să te fuți singură,până la urmă. Cum vrei să te iau ?
- E rândul meu să ofer preludiul. Să știi că o sug mai bine decât regina Cleopatra,curva incestuoasă a antichității. Cunoști ?
Cum săteam pe spate,sprijinit pe coate cu pula țintind spre tavan,o ia în mână,o belește și după ce o sărută lung pe cap.începe să o lingă ca pe o acadea.
- Mmm,ce dulce e !
Trece apoi la coaie,le sărută de câteva ori pe fiecare în parte,le mângâie îndelung cu limba,le ia pe rând în gură și le suge,apoi pe amândouă și trage ,să plece cu ele.În timpul ăsta o freca ușor,cât s-o mențină rigidă. Abandonează coaiele și o linge pe toată lungimea.Din când în când se oprește și mă privește,să vadă efectul.Și-o îndeasă de câteva ori pe gât,până se sufocă ; salivează mult,trage aer și o înfulecă din nou. În cele din urmă o ia în gură pe sfert și o suge ca pe biberon. Eu îi aduc bazinul în dreptul capului,îmi înțelege imediat intenția și ridică piciorul,să-mi dea acces la pizdă. Îi trag câteva limbi printre labii,îmi răsucesc limba limba în vagin și mă concentrez pe lindic,îl ling și-l sug,ca un nesătul. Îi bag un deget în vagin și o masez circular,apoi o fut cu două degete,o frec in interior. Ne sincronizăm : când introduc degetele adânc,în același timp ea alunecă ea cu gura pe pulă,până îi ajunge în gât. Măresc ritmul,mișcă și ea șoldurile tot mai frenetic,se declanșează primul orgasm,scoate un strigăt de eliberare și îmi strânge capul între picioare. Aștept să se liniștească puțin,o sărut și o mângâi.
- Ai fost super ! E timpul să-ți fut pizda,regina mea.
Își ridică picioarele cu mâna,desfăcute mult în lături,ca și cum ar spune : o vezi,aici e,să nu ratezi ținta !
- - Înfige-ți lancea,viteazule cavaler !
Mă reped în ea,cu sete,o pătrund dintr-o singură mișcare.
- Auuu !
- Parcă nu-ți plăceau bunele maniere,vroiai să-ți rup pizda !
- Da,da,așa îmi placi,animalule,bagă tare !
Mă cuprinde strâns cu mâinile. Scoate un ah ! când ajung în fundul pizdei și forțez puțin.
- Încă o dată,tare ! zice. În continuare,nu mai spune decât : și !, și !, și !, stabilind ritmul care-i convine. O mai traversează două orgasme,marcate bine vocal. Simt că se apropie și pentru mine finalul. Îi pun pula pe buze,îi prinde capul și nu-i dă drumul până nu descarc tot. O mai suge până nu mai iese nimic. Înghite și îmi arată limba curată,cu o expresie de satisfacție. Continuă să o lingă,până dispare erecția.

Rămânem întinși unul lângă altul și ne sărutăm tandru.
- Îmi spui acum povestea ta ?
- Bine. De Mărțișor,eram singură cu el acasă,mama în stațiune. Zice că de ziua asta vrea să mă simt bine și că a pregătit un mărțișor special pentru mine. Mergem în oraș,îmi cumpără o geacă,pe care mi-o doream,apoi la un restaurant. Discutăm,glumim,îmi spune cât îi sunt de dragă,că acum sunt mare și vrea să mă pregătească pentru viață. Îmi dă și mie de băut vin,mă cam luase apa și rânjeam ca proasta la complimentele lui. Acasă,mă ia în brațe,mă mângâie,nu mai știu ce tot îndruga,îmi dă iar de băut. Nu mai știu de mine. Când mă dezmeticesc,se învârtea tavanul,eram goală și simțeam o durere între picioare. El,alături,mă privea. Ce se întâmplă ? Nimic grav,te-am făcut femeie. Uite și mărțișorul tău,zice și-mi pune pula în mână. Până să am o reacție,mă încalecă și mi-o înfige. Ce faci ? Te fut.Nu aveam nicio putere,nici măcar să strig.Se retrage din mine,îmi pune pula pe buze și îmi cere să deschid gura. Refuz. Lasă,că te dau eu pe brazdă. Și-o freacă de câteva ori și mă umple de spermă. Ascultă,mai devreme sau mai târziu tot te spărgea vreun golan. Eu,totuși am grijă de tine,să nu-ți...



    Login