Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

CURVA DIN PLACERE Episodul 4
Autor : libidinel - 2022-02-12
Citita de 8376 ori - Nota 7.43 (42 voturi)
- Dacă voi trimiteți filmulețe cu mine,le poate difuza la toate cunoștințele,vă dați seama ?
- Primul filmuleț va fi cu el,cum o agresează pe ea,împreună cu mesajul,că înainte de a face o mișcare,spre binele lui,să ia legătura cu avocatul tău.Am montat deja camera.
- E foarte coleric și răzbunător,nu știu ce să zic.Voi faceți înregistrarea,asta e foarte important,ca să avem liniște.Tu cum te simți,fetiță ?
- Nu mă întreba. Vreau să se termine mai repede !
- Despre planul vostru.Să fiu sinceră,o experiență nouă nu-mi refuz.Cu voi am pierdut și pudoarea ce-o mai aveam.O s-o fac,chiar și numai de dragul noutății.Valentin mă sună de trei ori pe zi,când ne-o tragem.Dar,înainte să mă filmați voi,aș vrea să am o întâlnire de probă cu amândoi,să ne acomodăm.Dacă ăla are un monstru de pulă,cum mi-a zis,n-am chef să-mi maltrateze pizda,ca să aibă ei o plăcere.
- Desigur,mami.Să exersați câteva figuri,să meargă treaba rotund,când trecem noi la treabă. Ești minunată,mami.Mă lași și pe mine,să ți-o mai ntrag o dată,până atunci ?
- Cum,din trei,tu mă alegi pe mine,care am vârsta lor împreună ?
- În primul rând,tu ești nemaipomenit de bună de pulă ,nu te zgârie pe timpane,sper.Și mai știu sigur că mă iubești.De azi încolo,de sor-mea nu mă pot atinge,că stricăm proba.Au trecut șase zile,cam ăsta-i intervalul când i se pune pata.Gina e departe. Oricum,reține că motivul principal este ce ți-am zis la început.
- Nu ești tu foarte manierat,dar dacă ți-am supt pula,nu-ți mai sunt mămică. Nici timpanele nu le mai am virgine,de multă vreme.E totuși un compliment,mulțumesc ! Ne vedem mai târziu,acum vreau să merg la masaj,să mă pună pe picioare.Mă dor oasele,de cât m-ai călărit ieri.
- Nu e nevoie mami,îți fac eu masaj,mă pricep.
- Știu eu cum te pricepi,dar nu la pizdă am eu nevoie.Tot corpul.
- Da,mami.Tot corpul,pe dinafară și pe dinăuntru.Îți coafez și flocii,ea îți face manichiura.Ca la salon.
- Auzi,tu mai ai și altceva în cap,decât să fuți ? Mai trebuie făcut și pauză,din când,în când.
- Am înțeles,mami.Faci pauză și după asta ne futem.
- Of...
Așa e.Ieri,pe seară,am continuat-o.Am călărit-o cât m-a ținut pula. I-am pus-o o dată și lui sor-mea,să nu se simta neglijată,deși n-ar fi avut ea tupeul să facă pe supărata.Îmi mai trăgeam sufletul,când ele se lingeau în pizdă,că a vrut sor-mea să experimenteze și formula asta.Totuși,la cum îi place ei pula,dacă zice că are nevoie de o pauză,sunt sigur că nu face fițe.

Fac o ultimă verificare.
- Sor-meo,du-te la tine în cameră și învârtă-te pe acolo.
Merge.Primesc notificare pe telefon,înregistrez 30 de secunde,mai reglez unghiul și expunerea. Aveam un sentiment nasol,când mă gândeam ce o să se întâmple cu ea.Nu știu dacă o să mă pot opri,să nu-i dau cu ceva în cap.
- Tu o să ai o reacție de respingere,normal,dar fii atentă,până să nu devină prea violent.Mai trebuie să suporți să se descarce,socotesc că în tine,că tu nu o sugi.E o probă esențială.Tehnica,cât e de tehnică,nu e sigură sută la sută : se defectează camera,se întrerupe curentul,cade internetul.După aia,pui ceva pe tine și vii cu mine.Nu te speli,nu te aranjezi,nu faci nimic altceva.Scoți cardul din cameră,sau,mai bine,o iei cu totul,să nu pierzi vremea.Pregătește o valiză,o să stai două zile la Geta.Ai înțeles ?

Pe la ora trei sună mami.
- Copii,am terminat cu masajul.N-am scăpat de Valentin,vine să mă ia.A pregătit și o masă festivă,parcă mi-ar cere mâna,ha,ha,ha ! Am să întârzii.
- Distracție frumoasă !
- Și vouă la fel !
- Ce zice ?
- Merge la poștă.Și să ne facem și noi o seară frumoasă.
- Ți-o sug,vrei ?
Când știu prin ce trebuie să treci,n-am chef de nimic.Tu te simți destul de tare ?
- Trebuie ! Îmi doresc chiar.Să se întâmple odată,ca să se termine coșmarul !

Într-un târziu,apare mami bine dispusă.
- Aveți răbdare ! Trebuie să fac un duș,cred că am spermă și în urechi.Pregătiți o sticlă de vin.
Iese din baie într-un halat cam scurt și cam strâmt,nu-i acoperă bine nici sânii,nici curul,picioarele nici atât.Îmi potrivesc pula,să se poată desfășura.
- Au,vai,m-au deșelat ! Cred că ăstora nu li se culcă,decât când dorm ; poate nici atunci.
- Lasă,mami,că ești și tu puțin de vină.
- Iar îmi faci curte ? O să primești pizdă,dar nu acum.Încă simt usturime între picioare,să se calmeze.Parcă și în gât mă zgârie puțin.Pune un pahar ! Îl dă peste cap.
- Să pupe fata bubița ? Se vede că prinsese și gustul pizdei,surioara mea.
- Nu acum,păpușica.Copii,nu mi-au dat pace nicio secundă ! Aș minți,dacă aș spune că nu mi-a plăcut.Trebuie să vă mulțumesc și vouă,că m-ați convins. Florin,prietenul lui,e un armăsar,fără exagerare.Are o pulăăă...Încovoiată ca o banană și lungăăă...De groasă,abia puteam s-o cuprind cu mâna și trebuia să deschid gura ca la dentist când mi-o dădea la muie.Noroc că eram obișnuită de la Valentin,că și ăsta are o măciulie...ți-o lărgește...dacă nu o ai preparată și elastică,e tortură.Cum vă zic,mi-au luat găurile la rând,cum mă și așteptam.Dar,cel mai grozav și pentru prima dată,fără comparație : m-au luat între ei,sandviș,o pulă în pizdă,una în găoază...e fantastic ! Le-am și zis,de acum numai în trio,dacă mă vreți.Am și niște poze,dar cu fiecare în parte,că nu puteam altfel.Ni le arată : mami pupând o pulă belită,cât un pumn de copil ( asta e a lui Florin ),mami pe o masă,linsă în pizdă,mami cu o pulă în gură,i se vedea umflătura pe gât ( vedeți,doar jumătate a intrat ),mami călărind pe pulă ( o simțeam în stomac ),Valentin în picioare,mami încolăcită pe el,o ține de sub buci,înfiptă în pula lui ( asta o facem mereu,la duș,o dată și în cabina de probă,la Zara ),mami în patru labe,o ia pe la spate ( aici lipsește Florin,care fotografia;după aia mi-a băgat-o pe gât,eram ca în frigăruie ).Mi se sculase și mie pula,văzându-le.
- Le-ați încercat cam pe toate
- Da,i-am terminat.Și ei pe mine.Voi cum v-ați distrat ?
- Nimic,El a fost cam întors pe dos,din cauza mea,drăguțul.Eu i-am propus să i-o sug.
- Acum,te-aș fute în cur.
- Aici sunt neîncepută.
- Cum,acolo te-a menajat ? !
- Am încasat vreo două palme și tot nu l-am lăsat.
- Hai,atunci,copii,să vă distrați și voi în seara asta.Mai toarnă un pahar.
Ciocnim,ne pupăm,bine dispuși.
- Tu,dă jos ce ai pe tine.Și tu,vrei să ți-o frec puțin ? Ia,scoate-o ! A,păi,e aproape gata,te-au excitat poveștile mele ?
- Și astea,dar când îți văd bulanele...
Sor-mea,goală,dă din cur provocator pe la nasul meu și se pune în patru labe.
- Așa,bine ! Treci și pupă-i bucile...bine,bine...încă !Trage-i acum niște limbi,ca lumea,între ele.Ia,vezi dacă poți s-o fuți cu limba. Văd că te pricepi.Continuă așa,până aduc eu ceva să ți-o ung.Uite,dă-i și ei,la gaură și freac-o până zice că vrea.
La semnalul ei,îi îndepărtez bucile,două-trei încercări până trece capul pulii prin rozetă și,ușor,ușor,până mi se lovesc coaiele de pizda ei.
- Doare ?
- De loc.
- Asta a fost.Ai deschis drumul.Când vei fi ca mine,o să fie autostradă.Bărbații sunt înebuniți,dar să nu te lași ușor.Îl dai ca bonus,doar pentru cine merită.Eu vă las copii,bucurați-vă ! Seară bună !


Vineri dimineața,să fi fost ora șapte-șapte jumătate.Semnal pe telefon,alertă de la cameră.Cum avea viziune și în infraroșu,văd imediat ce se întâmplă.Aruncă pledul de pe sor-mea.Bună dimineața ! Mai dormi ? Eu m-am sculat deja.Aprinde lumina și scoate pula.Acum se vede fiecare detaliu.O vezi ? Mi-arăți și tu ce ai aici ? zice și îi bagă mâna între picioare.Nu pot să urmăresc,las telefonul pe pernă,să meargă și mă îmbrac grăbit.Când se oprește transmisia,imediat apare și sor-mea,doar în halat și șlapi.O iau de mână,valiza și coborâm la mașină.Nu vorbim tot drumul,ce să întrebi ? Mama avea relați la un cabinet,vorbise din timp.Mergem direct acolo.Încă nu deschisese.O sun pe mama și pe Geta,le pun la curent.Merg pe bancheta din spate,lângă ea.
-Ai luat camera ? O avea în buzunarul halatului,una miniaturală,cât o cutie de chibrituri.
-Mi-am pus doar un tampon.
- Foarte bine !
O sărut și o iau în brațe.E încă speriată.
- S-a terminat coșmarul.

Mergem la Geta.Ne aștepta cu gustări și cafea.Discutăm alte subiecte decât ce s-a întâmplat azi.Sor-mea merge să facă duș.
- Rămân și eu la tine,noaptea asta.Poate și mâine.
- Dar n-am decât un pat,știi doar,n-o să dormi pe jos ?
- O să dorm pe tine.Nu mă feresc de sormea.
- Serios ? O să ne și jucăm ?
- O să ne jucăm în trei,dacă ea și-a revenit.
- Ce mă bucur,n-am mai făcut-o !
- Dacă ești atât de bucuroasă,bucură-mă și tu pe mine,suge puțin pula !
- Da,iubitu ! Și dacă ne prinde ?
- Nu ți-am zis că nu mă feresc ?
- Mi-o dai și la bijboacă,să mă pun la nud ?
- Da,da.Și nu mă mai ține de vorbă !
Mă descarc,pleacă și ea la duș și mă ocup de telefon.Instalez o cartelă prepaid,îmi creez un cont fictiv,cu nume semnificaiv : PROCURORU.Apoi transfer înregistrarea și compun mesajul însoțitor : Brută,te informez că infracțiunea de viol este imprescriptibilă și se pedepsește de la 3 la 10 ani.Așteaptă instrucțiuni.Le arăt și fetelor.
- Eu mă gândesc să îl trimit mâine,la prima oră,să aibă un weekend cum trebuie..
Ieșim la o terasă.Mă sună mama.
- Ce faceți copii,unde sunteți ? Îi spun. Vin și eu,așteptați-mă.
Vine și ne spune că a sunat-o Valentin,să ne vedem mâine pentru filmări,că tot e zi liberă.O facem acasă la Florin,că el nu e însurat și are casă mare.Pe la 11-12,e bine ?
- Păi,tu hotărăști,tu ești primadonna.
Rămâne stabilit așa.
Seara,le zic :
- Fetelor,mi-ar plăcea să văd un spectacol cu voi.Dacă e reușit,aveți fiecare o pulă de la mine,ca primă.
Știam că Geta abia așteaptă,așa că am făcut eu primul pas,să nu mai piardă timpul cu tatonări.Nici nu s-au mai dezlipit,toată noaptea, una de alta. Chiar când futeam la una,cealaltă îi dădea pizda la lins sau o pupa fără oprire.Trebuia să le spun eu,să mai treacă cu limba și pe la coaiele mele.Asta mi-a trebuit,mi-am făcut-o cu mâna mea !

A doua zi,la Florin.Facem cunoștință.Băieți simpatici,îngrijiți,figuri deschise,prietenoase,între 35-40.Se prezintă : avocat,celibatar convins,îi plac sportul și femeile.Era informat.
- Doamnă,zice către mama,mă voi ocupa eu de cazul dumneavoastră.Să nu vă faceți griji nici în privința onorariului.O fac pentru prietenul meu,cu drag.
Mă prind,ăsta vrea să le țină obligate,să le mai fută,din când.în când.
- Ești drăguț,Florine.Dar nu mă mai domni,te rog.Copii sunt la curent că ieri m-ai futut.Și băiatul mi-o trage.Suntem o familie atipică,netradițională.
- Ce interesant ! Îmi pare bine să-ți cunosc familia.
Trecem la detalii tehnice.
Să aibă fața acoperită ? Nu,se estompează în fotoshop.Cu fiecare,separat sau împreună,threesome ? O variantă din fiecare,în 2-3 ședințe.De fapt,domnișoara este mobilul întregii acțiuni,participă ? Nu era în calcul,fiind minoră,nu putem folosi materialul.E chestie de câteva luni.Dar dacă tot suntem aici,dacă și ea va fi dispusă...zice mama privindu-i pe amândoi cu înțeles.În fine,ultimul de...



    Login