Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCURVA DIN PLACERE Episodul 3
Autor : libidinel - 2022-02-07
Citita de 8517 ori - Nota 8.13 (53 voturi)
Așa cum promisesem,la ora 5 eram la Geta.Mă întâmpină radioasă,machiată,îmbăiată,parfumată,doar cu un t-short care abia îi acoperea pizda. Ea e și puțin artistă,imprimase un desen simplificat,câteva linii,reprezentând o femeie cu picioarele desfăcute și în locul pizdei o țintă de tir,trei cercuri concentrice. Mai jos inscripția : fuck me baby. În continuare,nu vă mai plictisesc,ce numere,câte numere am executat. Închipuiți-vă voi,ce ați fi făcut cu o femeie temperamentală,nefutută de o săptămână. I-am mai coafat flocii,cum mă rugase. Labiile și zona dimprejur epilate,să simtă mai bine când e cercetată cu gura,dar și pentru plâcerea partenerului,în cazul de față,eu. Apoi,m-a aranjat ea pe mine,pe coaie și sub ele,unde e mai peste mână. În rest,contrar trendului,amândoi tunși uniform la 15 mm,că mie nu-mi place aspectul bebe.Natura,în înțelepciunea ei,a considerat că locul acela trebuie marcat anume,are un rost,piele vezi peste tot,dar nu ți-o scoală. La sfârșit,am mai tras un futai - menu complet - de probă.
I-am spus,pe scurt,povestea cu sor-mea. Bineînțeles,nu și că am futut-o,în premieră.
- Mă,eu te știam băiat deștept. Înregistrați scena și vă dați întâlnire la secția de poliție.
- Trebuie să instalez o cameră,o s-o fac și pe asta. Eu mă gândisem,primul drum să-l facem la un cabinet,să asigurăm o probă ADN.
- Neapărat ! Bravo !
- Mai departe,nu hotărăsc eu,trebuie să spună mama,dacă mergem până la capăt. N-are 18 ani,înțelegi ?
- În orice caz,dacă vorbește neîntrebat,ca-n Caragiale,pac la Războiu !

A doua zi,acasă,o chem pe sor-mea și îi spun ce am de gând. Îi place și ei,se bucură că am găsit soluția,mă îmbrățișează,mă sărută cu entuziasm.
- Sper să fie ultima dată,când îl mai suport.
Rămâne lipită de mine. Mă prinde de pulă,se joacă cu ea,o scoală,o pupă pe cap.
- Cu tiine am simțit prima dată plăcerea de a mă fute. O să-ți rămân mereu îndatorată și poți să mă fuți,când vrei tu. Îți mulțumesc ! Și acum,rupe-mi...se oprește aici....pizda ? continui eu vorba.
- Ai ghicit ! În clipa următoare,mă încalecă,și-o potrivește și se lasă pătrunsă,în ea.
Expresia asta,rupe-mi pizda,ne va lega mereu,cu un sentiment unic de intimitate,amintind primele momente trăite de noi,ca amanți. Pentru ea,înseamnă momentul în care s-a hotărât să facă o schimbare de 180 de grade.

Terminasem,ne sărutam tandru,eu o mângâiam pe sâni,pe coapse. Se deschide ușa,cine pula mea...? Intră mama cu o tavă cu cafea și fursecuri. Se uită la noi,niciun semn de surpriză și pune tava pe măsuță. Mă uit la ea,mirat. Ce dracu,nu ne-a văzut !?
- Nu vă jenați,nu vă faceți griji în privința mea. Haideți să bem o cafea,vă prinde bine. De mult ?
- Mami,eu m-am maturizat înainte de vreme,nu mai umblu după feți frumoși.Vreau doar să mă fut de plăcere. M-am săturat să fiu terorizată și să fiu tratată ca o curvă de pe centură. Între noi doi s-a întâmplat de la sine,în joacă,nu m-a forțat,el are gagica lui. Nu mi s-a părut un păcat,trăiam deja incestuos în casa asta. Știai și tu.
- Te înțeleg perfect,e și vina mea,nu trebuie să te justifici. Să vă spun cum a fost. După câțiva ani nu ne-am mai înțeles, v-o spun pe șleau,nu mă mai futea cu lunile. Avea pe una,o știam. Mi-am găsit un amant și eu. A aflat,a pus un detectiv.. Scandal,ce-o fi vrut,să merg la mânăstire ? Am căzut la înțelegere : vieți paralele,pentru că era bine ca voi să creșteți într-o familie aparent normală. Pozează și acum în soțul lovit în onoare. Tu ai fost martoră,când m-a făcut curvă bătrână. După mine,curvele se fut pentru bani și avantaje,nu mă simt. Că nu mai sunt la prima tinerețe,e corect ; dar tot mai scol,scuzați,pula. Nu lui,desigur. Am pe cineva acum,e însurat,dar mă satisface și pe mine. Acum știți totul despre mine.
- Noi ne-am gândit la ceva,îți spune el.
Îi expun planul meu.
- Acum,tu hotărăști,ce facem mai departe.Că va fi ținut la distanță,e clar. Sau,depunem plângere și nu-l mai vedem câțiva ani.
- Este okay ! Eu aș mai vrea se simtă terorizat,cum a făcut și el cu noi,dar nu știu cum. Despre ultima soluție,să mă mai gândesc.
- Mami,mi-a venit o idee. O să te cam șocheze,fii atentă : vorbești cu amantul tău. Noi vă filmăm cum vă futeți și îi trimitem un episod în fiecare zi,timp de o săptămână sau mai mult,cum vreți voi. Toate fanteziile care vă trec prin cap.
- Numai actriță porno n-am fost.Am permis doar niște poze nud,că aveam ce prezenta,cu toată modestia. Lăsați-mă,să mă obișnuiesc măcar cu ideea. Valentin,c-așa îl cheamă,are o minte cam zburdalnică. Deja mi-a propus s-o facem în trei,cu nevastă-sa.
- Asta sună bine ! preia sor-mea ideea. Mami,ăsta e un amuzament,să compensăm momentele de groază prin care am trecut. Nu mai ești o fetiță,să te rușinezi când te vede un bărbat goală. Ca să nu te mai gândești mult și ca să scapi de inhibiții,facem așa : te fuți cu el acum și eu vă filmez.Îți faci și tu o idee,cum arăți ca actriță din filmele pentru adulți. Hai,totul are un început !
- Adică,în loc să rupem cercul incestuos,să-l lărgim ?
Rămâne pe gânduri. M-a luat și pe mine prin surprindere ideea ei,spontană. Acum mă uit cu alți ochi la mama. Capotul se desfăcuse destul ca să-i pot aprecia sânii plini,de femeie matură,dar încă fermi,provocatori.Cobor privirea pe curba șoldurilor,a coapselor ; un picior era dezgolit,gamba suplă sugera o femeie cu nerv. Avea dreptate,mai putea scula pule,fără niciun efort. A mea reacționează în consecință,ca atunci când simte că are material de lucru.
- Uite,mă susține și el,zice sor-mea,arătând spre pula mea,care se ridicase,pregătită să-și facă datoria.
- Și tu mă găsești atractivă ?
- Ai fost și ești,mami ! Dacă ai ști,câtă labă am făcut spionându-te !
- Adevărat ? Dacă aș fi știut...
Era un indiciu,că ideea nu i se mai părea deplasată. Nu-i mai dă timp de gândire. O ia în brațe și o sărută lung,pasional, pe buze.Fiind o femeie senzuală,îi răspunde la fel Par două amante îndrăgostite. Și eu ? Îi îndrpărtează capotul de pe bust și îmi face un semn discret. Îi prinde un sân în mână,i-l mângâie,îl sărută. Eu fac la fel cu celălalt. Mai văd cum duce o mână între picioarele ei și îi masează vulva.
- Bine copii,m-ați încălzit tare,să ne amuzăm puțin.
Abandonează capotul și ne mutăm de pe canapea,pe pat. Da,bună,bună rău ! Noi eram deja în pielea goală,cum ne-a găsit. Se întinde și se abandonează nouă. O sărutăm și o mângâiem pe tot trupul,de la tălpi,până la gât,sor-mea nu-i ocolea nici gura. Oriunde priveam,dădeam cu ochii de denivelările trupurilor lor îmbietoare. Of,mi-ar trebui trei pule ! Tot ea îi dă jos chiloții și îi depărtează picioarele,fără nicio opoziție. O tufă deasă de floci apare la vedere,abia se ghicea despicătura pizdei.
- Ce ascunzi tu aici,mami ?
O trage de floci,îi scarpină,îi răvășește. Ea se alintă,ca o pisică,desface și mai tare picioarele,ca o broască. Îi trage în afară,dintre floci, labiile mici,le aranjează ca aripile unui fluture și se uită la mine : treci ! Mă pun în genunchi,o ridic puțin de șolduri și încep s-o ling printre pliurile pizdei,pe lindic. Nu mă lasă mult, fute-mă ! zice. O încalec și-mi înfig pula. O...ia te uită...ce strâmtă ești,mami ! Simt o mare plăcere să alunec în ea și îmi vine să strig : știți voi pe cine am în pulă !? Ea mă...



    Login