Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCumnatul nr 2
Autor : gemadaga - 2011-09-05
Citita de 18314 ori - Nota 8.26 (257 voturi)
Numele meu este Nicoleta toata lumea imi spune Nicol... dar stiti am revenit cu cea cea de a doua aventura de INCEST.
George asa il cheama pe cumantul cu care de aceasta data am facut icest. Era prin anul 2003 sotul primise o promovare si ne mutasem la oras, oras in care locuia cu chirie si sora sotului. Am gasit noi apartamnet l-am cumparat, stiind ca avem doi copii baiat si fata am luat unul cu 4 camere. George si Ioanela sora sotului ne vizita aproape zilnic, o bere, doua, un mititel o friptura, o cafea, un lichior pentru noi fetele, ne distram, jucam un remi sau cate o carte pana tarziu in noapte. Copii erau mici asa ca ii culcam si noi continuam sa ne distram. Prima data s-a intamplat intr-o seara de vineri, dupa cateva beri servite de baieti si mai mult lichior de Ionela, eu nu servesc bautura decat foarte putina, am ajuns pe la ora 3, oricum era sambata si urma sa mergem la padure, asa ca am convenit sa ramana la noi, nu era prima data. Si cum spuneam pe la 3 hai sa dormim. Eu am mai ramas putin la o tigara in timp ceilalti se retrasesera la somn. Aproape de finalul tigarii vine si cumnatul se trezise si el ca vrea sa fumeze. Dau sa plec si ma opreste.
- Nu stai cu mine sa termin si eu tigarea, imi spune.
- Da de ce nu.
Am vorbit de una de alta dar tot imi aminteam de discutiile purtata la ultima partida de remi, spunea Ionela ca o doare burta in timp si dupa ce face sex, eu grijulie am continuat discutia, ca trebuie sa mearga la doctor poate e ceva, dar a reiesit repede faptul ca este el prea dotat, si mult prea rezistent. Imi venea in cap acea discutii si indraznesc pan la urma sa scot porumbelul di gura.
- Si chiar asa cumnate, esti asa de dotat cum se plange Ionela ?
- Pai eu stiu, poate o are ea prea mica ? Dar ce spui daca ti-o arat sa iti dai cu parerea..?
- Pai nu e bine, sutem cumnati, nu ar trebuii sa vorbim despre asta, inteleg ca arat bine dar totusi suntem rude. Cu tote ca eu ridicasem stacheta.
- Hai ca nu se intampla nimic rau, te uiti putin si gata..
- Stai sa verific copii. Dar eu verificasem si pe sotul care adormise bustean. M-am intors in sufragerie unde il lasasem si nu mai era, dau sa plec cand apare in fata mea in sort, in acest timp si el fusese sa vada ce face Ionela.
- Hai ca avem liber si de la ea, doarme dusa.
- Pai stai ca mi-o arati putin si gata nu se intampla nimic alceva.
- Da, mai... stia golanul ce va urma.
Cu lumina aprinsa, se aseaza pe scaun si isi da sortul jos.
- Poftim priveste si spune-ti parere, era semierecta, dar se vedea diferenta.
- Da se pare ca e intradevar mare.
- Dar stai ca nu e sculata, sa iti spui parerea finala, ma ajuti ?
Ma invita sa i-o mangaii, iau pula lui cumnatu in mana chipurile sa o vad sculata, o mangai cu o mana, incepuse sa se intaresca, binisor.
- Da esti dotat, spun e intradevar maricica, dau sa plec dar ma apuca opreste.
- Stai ca nu e chiar sculata la maxim, mai continua putin.
Ma intorc o mangaii acum cu ambele maini cobor cu una si pe coiae, o frecam ca sa se ridice si chipurile sa scap.
- Suge putin ca atunci se scoala la maxim.
Mai sa refuz mai ca eram curioasa sa vad cum e, m-am lasat in genunchi si am bagat-o in gura, am supt incet din ea pana ce ajunsesem sa o sug fortat, cumnatu ma apucase de cap si ma impingea tot mai adanc, era intradevar mare, o simteam in amigdale cand mi-o infigea in gat.
Am continuat sa o sug fara sa mai fiu ajutata de el, o lingeam o sugeam de placere, imi dadusem drumu, parca se deschisese apetitul, vroiam sa ma inunde in gura si am inceput sa sug in ritm mult mai intens.
- O Nicol, ce tare esti, uau ce bine o faci.mangaindu-mi sanii, am continuat asa pana sa eliberat de sperma in gura mea, sugeam si inghiteam tot ce imi dadea , jeturile fierbinti le simteam in cerul gurii cu o tarie deosebita, el gemea si se slobozea in gura mea.
- O Nicol, m-am terminat foarte repede cu tine, esti minunata.
Deja ma incalzisem bine, acum pasul era facut, incestul se comisese, imi spun ca ar trebuii sa continuii, vroiam s-o simpt si in pizda. Sugeam imi masam lindicul, am supt pana nu a ma ramas nici urma de sperma in ea, el urla si geme de placere. A observat ca ma masam la pasarica si s-a oferit sa ma ajute, din doua trei miscari eram goala in fata lui. Ma asezat pe canapea cu fata in sus si a trecut la un masaj erotic, ma maingaia pe sani , ii saruta, se freca cu pula pe la pasariaca mea umezita deja, apoi cobora cu sarutarile si incepe sa imi de limbi, ce meserie avea, stia miscarii ce imi profocau tresariri ale intregului corp, lingea, sugea si inrtoducea limba lui groasa si rapida in pasarica ca o masina de cusut, incep sa gem de placere, il apuc de cap si il bag adanc intre picioare, vroiam sa intre tot, a mai continuat asa pana am avut un orgasm pe cinste, lichidul il inunda si eu gemeam de placere.
- Nebunaticule dar te pricepii nu gluma.
- Acum ca te-ai destins si ca mi-am revenit si eu hai sa continuam si sa ne terminam si normal.
- Da incuviintez eu, din curiozitate, dar si de faptul ca eram terminata odata dar parca mai vroiam.
Se pozitioneaza cu pula lui mare peste pasarica deja uda fleasca de la orgasm si de la saliva lui, ma freaca pe lindic cu ea, acesta era intarit si iesise foarte mult in afara, apoi pe labiile mari le dadea la o parte si introduce ditamai pula in mine, scurt si in forta, am simtit o strafugerare parca, ma asteptam sa o bage usor sa o simt cu intra centimetru cu centimentru, dar de unde.
Am ramas perplexa cu gura deschisa si un tipat prelung am scos fara sa vreau. Si a inceput nebunu sa dea in pizda de parca vroia sa ajunga dincolo, urlam de durere, dar el nimic , dadea fara sa ii pese de mine, ma durea burta ingrozitor, tipam si treseream de fiecare data cand ajungea parca in mate, a continuat aproximativ 10 minute care mi s-au parut lungi cat o zi, fara sa ii pese de tipete , ca ne poate auzi unul dintre copii sau chiar sotul sau cumnata, toata casa era plescat de coaie pe cur.
Ma futea de nu aveam aer cum se spune, cred ca am avut si un orgasm de durere dar nu imi mai amintesc, incetineste un pic ritmul si ma partunde lin si apasat, asta m-a facut sa incept a simte si placere, dupa aproximativ 15 minute de penetrare normala eram deja eu la conducere, acum gemeam de placere, parca nu mai simteam acea bataie de gong in abdomen, asteptam sa ma loveasca ciocanul dar ritmul lui era mult mai agale.
L-am tras sub mine si am inceput sa il calaresc, ma infingeam in scula lui mare si tare fara sa mai simt durere acum era numai si numai placere, valuri de caldura imi invadau corpul, ma simteam implinita, calaream armasarul si unde mai pui ca acum eu il potolisem, facea ce ii spuneam eu , era linistit in timp ce eu il trageam de haturi, ii mai dadeam pinteni si incepea sa miste cu tarie in mine. A trecut ceva ...



    Login