Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCumnatul nr 1
Autor : gemadaga - 2011-09-05
Citita de 25315 ori - Nota 8.30 (264 voturi)
Numele meu este Nicoleta toata lumea imi spune Nicol. Am implinit 35 de ani, imi amintesc cu placere tineretea. De la 14 ani nu mai eram domnisoara, ori de cate ori gaseam unul dornic sa faca esx, o puneam cu el, o data de doau ori si gata, altu, ii schimbam ca pe ciorapi, sa nu intelegeti gresit eu ii schimbam nu ei pe mine, aveam trei frati mai mari, si de aceea nu indraznea nimeni sa se ia de mine , eu de ei da, Mi-o puneam cu cine vroiam la noi in sat si inca vreo 3 si nici unul nu indraznea sa spuna ca a facut ceva cu mine de frica fratilor care erau cunoscuti bine ca batausi, asa ca cu cine o faceam tacea malc, le era frica sa ma si reguleze dar si frica sa ma refuze, asa ca la 17 ani cand m-am maritat eram deja initiata bine. Sotul un neintiat, a nu se intelege prost, avea 21, m-a luat din dragoste, o dragoste oarba pot spune din partea lui ca eu nu eram ce spera el o femeie de casa, nu ca m-a schimbat dupa. El ma iubeste nespus, nici la munca nu mi-a impus sa merg, ma tine acasa , are salariu bunicel nu duceam lipsa de nimic. Eu plec chipurile la cumparaturi pentru casa si ateriz pe la unu la altu in pat, cred ca el nu are puterea sa ma insele, ma iubeste mult prea mult. Din multele aventuri ce le-am avut am sa ma opresc a va povesti doar cateva care cred eu se incadreaza la acest capitol, INCEST.
Prima aventura, prin 1995, cand inca mai locuiam cu soacra, chipurile de gura ei imi luasem servici. Am lucrat cateva luni barmanita la un barulet, 24 cu 24.. patronul, Laurentiu ii spuneam Laur, e vecin cu noi era cu 5 ani mai mic ca mine, eu 25 el 20, cavaler. Un unchi il sponsorizase si avea baru lui, cealalta barmaninta era tot o vecina domnisoara, iubita lui.
Lucram cum spuneam, eu 24 ,ea 24, dar Laur un tip bine facut, brunet, ochi albastri, sportiv la 1,90 cam de doua ori cat mine, statea mai tot timpul prin bar sa isi supravegheze afacere, erau multe nopti cand dupa ora 01 nu intra nimeni, petreceam mult timp singuri, mai o cafea servita impreuna mai o tigara , o gluma , un apropo am ajuns sa ma reguleze, si o facea foarte bine. Intr-o noapte pe la 03, cum stateam noi asa fara clienti am convenit sa o punem de o partida, in principiu cand faceam nebunii, incuiam barul si stingeam luminile, lasam cate una doar asa de veghe, de atmosfera intima, iar afara becurile mari aprinse nu se vedea nimic inauntru decat abia dupa ce intrai. Clientii stiau ca e non stop si atunci cand veneau si gaseau inchis ciocaneau si le deschideam, dar se pare ca in acea noapte am uitat sa tragem zavorul, eram la faza de inceput, dupa ce am supt putin pula lui sa se intereasca trecuse si el sa imi dea limbi pentru a ma incalzii in vederea futaiului.. eu stateam cu fundul pe masa si el imi dadea limbi, incepusem sa ma incalzesc bine, cand doi barbati intra in bar, am ramas incremenita, era cumnatul Marcel cu colegul sau Daniel, politisti in comuna invecinata , de serviciu fiind au venit la o cafea, mi-am inghitit limba, glasul, statuie nud pe masa eram. Laur se ridica se sterge la gura dar, gol pusca, vad ca pula i se inmuiase instantaneu, la fel ca si mine nu isi gasea cuvintele,
- Saluttt, sa traiti.. se fastacea,
- Ce faceti porumbeilorrr, spune cumnatu Marcel. Asa Nicol, asa se lucreaza la bar, ce spui tu acum dacaaaa .. si lasa de inteles ca ar vrea sa ii spuna sotului.
- Nu te rog, nu ii spune ma iubeste prea mult , daca afla face infart, spun eu. Acum va trebuii sa iti platesc tacerea, spune-mi ce ma costa ? Fac orice imi ceri.
- Pai pentru inceput sa continuam partida asta participand si noi.
- Asta e , platesc ce sa fac, ma fut cu voi acum, daca promiteti ca ramne doar aici intre noi.
- Da cumnata cum sa nu, devine secret miltar ca nici eu nu vreau sa afle sorsa.
Incui usa, se dezbraca rapid si vin langa mine, Laur se retrasese sa le faca loc, dar tot asa gol era. Am intrat intre cei doi si au inceput mangaierile, unul pe la spate unul prin fata, ma pipaiau ca pe o statuie nud, am luat pula lui cumnatu in maini si am inceput sa o frec, in timp ce el ma mangaia pe sani, Daniel ma pipaia pe fund si se freca cu pula pe la fund sa i se scoale..
- Cumanta treci si suge pula ca se scoala mai repede. Ne grabim suntem in timpul serviciului ca si tine de altfel.
M-am asezat in genunchi si am luat pula lui cumnatu in gura, am inceput sa o sug in timp ce pe a lui Daniel o masam usor, dupa aproximativ 2 -3 minute se intareste bine pula lui cumnatu, care la prima vedere era cam de calibru sotului. Ma intoarce ma aseaza in pozitia capra si mi-o baga in pizda, incepe sa ma futa in mod grosolan parca sa ma pedepseaca, in acelasi timp Daniel s-a asezat in fata mea si mi-a bagat-o in gura. Sugeam din pula lui Daniel in timp ce cumnatu ma futea grosolan, dadea parca in ciuda.
- Ia cumnata pula, sa simti ce cumnat ai, de cand vreau sa te fut.
Daniel, era dotat cu calibru mare, abia puteam sa o cuprind cu gura ma fortam ca sa o poata baga, de lungime nu mai vorbim ca o baga jumatate si ma inecam, se incalzise bine cumnatu, incepuse sa imi dea palme pe fund, vroiam sa tip de durere dar pula lui Daniel ma sufoca si nu imi dadea voie. Ma fute nebunu cat ma fute in ritmul lui nebunesc si dupa aproximativ 10 minute ma destind si ii dau contre, acesta nu mai rezista mult si ma inunda de sperma, geme si urla de placere..
Daniel vede ca Marcel a terminat, ma ia ma pune culcata pe masa imi ia picioarele de dupa umeri si intra in pizda deja inundata de sperma. Am inceput sa tip de durerea ce mi-o provoca Daniel cu scula lui mare, Laur era si el inferbantat de priveliste si vine sa il sug, ca sa nu mai tip, i-o sugeam in disperare din cauza durerii, baga Daniel in mine pula lui groasa si lunga intr-un ritm intens, dupa aproximativ 10 minute nu mai imi simteam pizda, parac ma arde, parca luasem foc, ma incinsese baiatul asta atat de tare ca am inceput sa tremur, simt ca se apropie un orgasm intens. Sug cu disperare din pula lui Laur si am acel orgasm ferbinte, ma molesisem si acum inghiteam sperma lui Laur care si el nu mai rezistase de taria cu care i-o sugeam si sa elberat in gura mea. Daniel continua sa pompeze in mine la greu. Intre timp cumnatu Marcel isi revenise, se aseaza in locul lui Laur si mi-o baga in gura, sug fara noima pana aceasta se intareste. Daniel ma futea in contiunuare se parea are baterii bune.
- Dane, spune cumnatu, treci tu culcat pe spate aici jos pe patura, ea pe tine si eu o voi fute in cur acum..
Eram asa de ametita de nici nu am auzit discutia, nici nu am simtit cand Daniel fara sa ma scoata din pula si din ritmul sau , ma trezesc peste el si cu pula lui Marcel in cur, nu spun ca era prima oara cand faceam sex anal dar era prima data cand eram la pentrere la dublu, asa ca m-am trezit cand acesta si-a introdus-o in fundul meu , care era lubrefiat de la sperma lui si orgasmul meu. Si au inceput sa ma lucreze amandoi o...



    Login