Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCumnartul 3
Autor : gemadaga - 2011-09-07
Citita de 24499 ori - Nota 8.29 (268 voturi)
Numele meu este Nicoleta toata lumea imi spune Nicol... dar stiti, am revenit cu cea cea de a treia aventura de INCEST.
Gheorghe asa il cheama pe cumantul cu care de aceasta data am facut icest. Era prin anul 2006 trebuia sa plec la Bucuresti cu treaba, ma gandeam cum sa fac ca trebuia sa ajung la prima ora , daca plecam cu trenul ajungeam tarziu, daca plecam cu o zi inainte nu aveam unde ramanea.. la hotel nu se punea problema era mult prea scump. Atunci sotul il suna pe fratele lui Gheorghe spus Gigi, care era sofer de tir si mai mereu facea Bucurestiul. S-a nimerit sa aiba cursa in acea noapte, a stabilit ca vom pleca pe la 23 si dimineata la prima ora voi ajunge unde aveam treaba, asa circula tiristi noaptea ca e mai liber si mai racoare pentru motoare, aveam sa aflu pe drum de la Gigi.
Cumatu Gigi era mai mare ca sotul cu vreo 3 ani, dar era mai scund cu 15 cm, mai dolofan, chiar nu ma atragea deloc dar il respectam ca era cu vreo 7 ani mai mare ca mine.
Ne-am pus la drum, pe la 23 cum am stabilit.. masina un tir cu cabina dubla era aranjata cu gust, dotata si cu pat cu cearceafuri, m-am mirat chiar maricel si foarte comod, puteai sta in el ca acasa. Vara finiind m-am imbracat mai comod, pantaloni scurtisi un tricou, nici sutienul nu il pusesem pe mine, il luasem in bagaj impreuna cu costumul ce urma sa il port cand ajungeam in Bucuresti.
Mergea incet deoarece era foarte incarcat si aglomerat. Ajunsesem ca dupa 1 ora sa parcugem 40 km. Mergand noi asa , vorba, vorba s-a facut aproape ora 2.
- Baga-te la somn cumnata, ca mai e pana la Bucuresti si tu trebuie sa fii fres dimineata.
In leganatul camionului si a muzicii linistitoare ce vibra la intensitate redusa am adormit imediat. Dupa un timp opreste la un popas sa mancam, tabietul soferilor, imi spune. Am coborat si mergeam catre cel mai luxos resturantul de acolo.
- O ce tarfa ti-ai tars Gigi, spune un sofer care il cunostea.
- Stai ma linistit, ca nu e tarfa, e cumnata, merge pana la Bucuresti.
- O scuze..sarut mana cumnatica lui Gigi, Ionel ma cheama poate vrei sa continuam drumul impreuna.
- Este sotia fratelui asa ca stai linistit, ii spune Gigi, incheind dicutia.
Intram.. in restaurantul luxos, abia apuc sa dau turul localului cu ochii cand o ospatarita, o fatuca de 20 de ani , frumoasica foc, ii sare de gat lui Gigi si il saruta.
- Ce dor mi-a fost de tine iubitule. Hai ca te servesc cu ceva special.
O impinge pa fata sa il lase in pace - Stai fetito cuminte, ca nici nu te cunosc , facea figuri chipurile de ochi mei, dar fata se repezi iar in bratele lui si acum vorbea tare aproape striga..
- Ce ma.. pulaaa, sunt eu Lili m-ai uitat, ai agatat-o pe tarfa asta si gata te dai tare, ai uitat de cate ori ne-am futut si mi-ai promis ca ma ei de nevasta.
Vazand ca nu scapa de ea, ca sa o linisteasca, o saruta si el pasional, ii explica situatia, apoi aceasta se deslipeste de el si ia o atitudine calma. Am fost serviti regeste, friptura, eu un vin alb cu gheata el un energizant, desert, cafea tot tacamul.
La despartire ospatarita Lili, i-a aplicat lui Gigi un sarut pasional, si-a cerut scuze de felul in care imi vorbise, si am pornit catre capitala. In cabina tirului nu am mai schimbat nici o vorba si m-am bagat in patul moale , am adormit. Pe la ora 5 ajunsesem la locul de descarcare. Era prea devreme sa pot pleca catre treaba mea si Gigi a inceput sa imi explice, ce si cum, precum ca acasa cumnata are mai mereu chef de cearta, se ingrasase excesiv, spune ca paraca o mirosise ca le cam da cu bautura, mai ca nu il satisface sexual, avea si el ca orice barbat nevoie de cineva si a gasit-o pe fata asta, frumoasa si intelegatoare, care ii dadea tot ce nu ii oferea cumnata. Il aprobam si il intelegeam in acelas timp, spunandui ca barbatului daca nu ii face placere sa vina acasa isi va cauta alta casa. I-am mai spus ca eu nu fac asa si ca ii ofer totul sotului, si am lasat sa se inteleaga ca am un sexapel peste masura. El din starea in care era, aceea de vinovat, incepuse sa devina curios, sa bata apropouri sa ii spun mai multe, cu ce il rasfat. Mai o vorba ca sa nu ii spun cumnatei, sa ii promit ca imi tin gura, mai un apropo ca ce ii ofer fratelui sau mai concret, s-a inteles ca iau muie si inghit, ma fut in cur. A devenit curios peste masura si a vrut amanunte, sa ii explic cum e ca sa stie, ca ar vrea sa incerce si el cu Lili (ospatarita) dar sa nu cumva sa o supere.
Eu gandind ca am mai facut incest cu alti cumnati, dar deja stiti despre doua din aventurile mele, mi-am spus hai sa-l probez si pe el si ii spun :
- Hai, mai bine, ca iti arat practic, sau poate nu vrei sa fii pregatit decat teoretic .
- Da cum sa nu vreau practic , as fi nebun sa te refuz, la cat de buna esti, facut practic in ciuda pulii, si tine cont stiu ce spun ca au trecut multe femei prin patul asta , cat il invidiez pe fratimiu, cand te vada abia ma abtin sa nu te mangaii.
- Vino linga mine in pat atunci , in doua secunde si trei miscari eram amandoi goi si imbratisati
- O cumnatica cat te iubesc, ce buna esti cu mine, te oferi sa ma initiezi in tainele necunoscutului.
- Da Gigi, iti daruiesc trupul meu, pentru a experimenta cu el lucruri noi.
Incepeme cu mangaieri fierbinti, eu incinsa de ideea incestului, el poate de ideea de a ma penetra in fund si de a imi da sa ii inghit sperma. Cobor si il mangaii pe pula, observ ca aceasta nu da semne sa se ridice, era aproape moarta, el continua cu mangaieri pe lindic si introduce un deget in pizda. Incep sa ma incing bine. Il intorc pe spate si trec sa ii sug pula, aceasta parca tot nu vroia sa se scoale, era moale.
- Treci si da-mi niste limbi, ii spun eu.
Nedumerit se uita la mine, se apropie cu gura de pizda si o pupa deasura pe buze fara sa le desfaca , o mai pupa odata si inca odata, gandesc ca acesta nu mai daduse limbi pana acum. Il apuc cu o mana de cap si cu cealalta imi desfac labiile pizdii, il dirijez si intelege ca acolo trebuie sa insiste, il tineam si el ma saruta in pizda, saruta ce saruta si incepe sa bage si limba in gaurica, o limba aspra si groasa, incet prinde miscarea si continua fara sa il mai tin, totodata cu o mana imi masa clitorisul.
Fierbinteala incepuse sa ma cuprinda si il intorc ma arunc peste el in pozitia 69, invatatse repede lectia si ma lingea cu o pofta nebuna , prinsese gustul si dulceata sucului vaginal, eu ii sugeam pula si observ ca incepe sa prinda viata, crestea vazand cu ochii nu era lunga dar parca era grosa rau, se excitase si el si sugea ca un disperat, baga limba in ritm alert si asta ma facut sa am un orgasm, in gura lui, simtind lichidul orgasmului sugea ca un nesatul, pula lui crestea si se intarea, ma dureau falcile de la grosimea ei. Ma ridic si ii spun ca vreau sa ma fut cu pula lui groasa.
Ma pozitionez cu pizda umezita de atata limbi si de ogasmul ce il avusem si o introduc usor in pizda. Ma dureau buzele pasaricii de la grosime dar nu ma dau batuta vroioam sa ma desfac ca sa o primesc toata, sa o am in mine. El imi mangaia si saruta sanii, dupa 10 minute de durere ma destind si ma largesc, acum pula lui groasa intra in mine fara probleme, ma futeam normal in ritmul muzicii ce bubuia in boxe, miscarile mele il incita si simt ca este aproape, geme parca mai tare ca mine, vroiam sa ma spermeze inauntru asteptam momentul si accentuasem ritmul am dat din ce in ce mai tare si nu am mai putut , am avut un nou orgasm rapid, el gemea dar nu terminase, lichidul ogasmului ma facuse si mai larga cred ca el nu mai simtea aceeas frecarea pe pula si parca se calma. Observand ca se linisteste ies din pula si ma pun iar in pozitia 69, il simt ca si dorea aceasta foarte mult, se afunda in pizda ca nesatulul , eu ii sug pula cu gust de vagin, incet incet gemetele lui se accentua si sugea cu disperare, mai sa se sufoce, continuuii si apoi se elbereaza in gura mea, urla de placere si se sperma in gura in jeturi puternice, urla ca un taur, respiratia ii era sacadata si zgomotoasa, se elibera de toata samanta lui, eu ii inghiteam speram apoi sa sug pula pana mai pierde din duritate.
- Ca faci Gigi parca ai spus ca e cumnata-ta, mincinosule vroiai sa o tii numai pentru tine, de ce esti egoist ma.., asa iti fac eu.. perversule, rasuna de afara vocea lui Ionel (colegul sofer). Raman muta acesta statea si se uita la noi pe geam.
- Taci ca e jale daca o tinem in continuare ca suntem cumnati acum trebuie sa te futi si cu el, sopteste incet Gigi si deschide usa sa intre Ionel.
- Parsivule, froiai sa o futi doar tu pe bunaciunea asa de tarfa, spune Ionel in timp ce ma trage la el ca pe o tarfa si incepe sa ma mingaiie grosolan cu mainile lui mari si noduroase.
- Hai ma ca vroiama sa o incerc eu primul si ti-o dadeam.
- Hai ca te iert, ca buna mai e curva, ai facut nebunii mari cu ea, am vazut aprope tot.
Din doua miscari , Ionel era gol, ma apuca cu forta si ma pune sa i-o sug. Pula lui era deja semierecta asa ca am supt putin si a capatat duritatea maxima, ma intoarce in pozitia capra si incepe sa ma futa violent, dadea ca disperatul, cumnatul Gigi se uita la noi si nu spunea nimic.
Ionel avea o pula mai subtire dar lunga, cand o baga toata parca imi iesea pe gura, icneam de durerea provocata, ma fute nebunul aproximativ 10 minute si apoi incep sa nu mi simt durere, ma incalzise rau, valuri de caldura imi invadau corpul, eram gata pentru a primi pula in mine cu plac...



    Login