Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am devenit curva fratelui 2
Autor : Tdragut - 2022-01-05
Citita de 9261 ori - Nota 7.97 (64 voturi)
Partea 2.

De dimineata m-am trezit primul defapt prima, asa mi-a spus sa vorbesc despre mine, eu eram imbracat tot in haine de fata Eric statea langa mine dezbracat inca ai dormea.

"Chiar am suput pula asta frumoasa aseara, chiar s-a intamplat asta !?"

Eric a inceput sa deschida ochi "buna dimineata curvulita mica, ai dormit bine?"
"Da am dormit" m-am trezit si m-am dus in fata oglinzii sa ma aranjez. Cand m-am intors el avea deja pula sculata, si nu putea sa-si ia privirea de la mine, eu am inceput sa merg prin camera si sa fac curat, ma aplecam sa strag hanele lui de pe jos voiam sa-l vad ca nu se mai poate abtine. De o data pe hol se aude vocea partintilor am sarit imediat in baie, era foarte riscant asa ca am ales sa ma dezbrac sa fac un dus si sa imi iau hanele mele pe mine. Cand am iesit din baie el isi luase doar pantalonii scurti m-a prins in bratele lui m-a pus cu fata la perete si a inceput sa se frece cu pula de curul meu asa prin haine, eram amndaoi excitati de o data se aude... Eric, Mihai coborati la masa, el mi-a soptit "La noapte sa te pregatesti de o surpriza si sa te aranjezi inainte sa ajung eu in dormitor".

Am coborat la masa, ne-am pus toti am mancat si fiecare a plecat la treaba lui. Toata ziua m-am gandit ce surpriza vrea sa-mi pregateasca, doar gandul ma excita si imi scula pula fara sa fac nimic altceva, abia asteptam sa vina seara.

Aproape de ora 17:00 eu am ajuns acasa dupa ce am fost la scoala si am mai stat cu prietenii prin parc, ai mei erau imbracati frumos, era vineri seara, i-am trebat ce fac si au zis ca in seara asta ies in oras, abia asteptam sa plece din casa sa ma duc sa ma aranjez.

Am intrat la mami in dulap si am ales o pereche de dres cu portjartier atasat negru, o preche de chilotei tanga negri, o futita mini larga asa cum au fetele de joaca tenis de imi statea putin deasupra bucilor, si deasupa o bustiera.

M-am dus in dormitor la noi am luat peruca mi-am puso pe cap si pe urma am fost la mami in baie, voiam sa trec la un alt nivel, mi-am dat cu fond de ten pe fata si cu ruj pe buze, ziceai ca sunt o fetita inocenta daca te utai la mine.

Eu eram gata si super excitata in acelasi timp, de o data se aude usa de la intrare, cand m-a vazut Eric a ramas cu gura cascata mai ava putin si cred ca ma intreba dar tu cine esti. Ma prins de mana si ma intors cu fata spre el fara nicun avertisment a inceput sa ma sarute, m-a prins de buci si ma saruta fara oprire.

In timpul asta el ma indrepta spre canapeaua din sufragerie, in tot timpul cand mergeam ne sarutam in continuare. De o data s-a oprit, si-a dat pantaloni jos si s-a pus in canapea, "hai ce mai astepti suge-o"
M-am pus in genunchi si am inceput sa-i sug pula usor, ma aplecam pana intra aproape toata in gura, doar gandul sa ii sug pula fratelui meu ma facuse sa salivez si mai tare, el nu avea doar pula frumoasa ci si coaiele, rotunde putin umflate nici mari dar nici mici. M-am indreptat cu limba si spre ele si am inceput sa ma sarut cu ele sa le iau in gura sa le ling, imi placea ceea ce faceam, ma exita, aveam pula tare si el nu ma lasa deloc sa mi-o frec singur.

De o data a ia de cap si imi spune, ridicate in fata mea si intoarcete cu curul la mine, el in cintunuare statea in cur pe canapea iar eu in picioare in fata lui cu spatele la el, ma prinde de buci si incepe sa mi le maseze cu mainile, imi da chilotei tanga jos, am rams doar in dres cu portjartier atasat, fustita si bustiera.

De o data am simtit cum imi cracaneaza bucile cu mainile lui si ii simtam respiratia in gaurica, inainte sa reactionez intr-un fel i-am simtit limba umeda intre buci si cum incepe sa-mi traga limbi, eram si mai excitat simteam ca imi vine sa explodez.

"Oh daaa" si incepusem sa gem si mai des si mai adanc.

Nu-mi venea sa cred ca fratele meu imi tragea limbi in cur.

"Relaxeaza-te mi-a spus, o sa te simti mult mai bine, invata sa respiri si o sa fie mult mai ok"
Eric continua sa-mi linga curul si de data asta m-am relaxat asa ca aputut sa-si bage limba si in mine, imi tremurau picioarele de placere abia de mai puteam sa stau in ele. De o data se ridica ma intinde pe canapea pe burta si fara sa areactionez imi baga un deget in cur.

"Ce ti-am spus sa te relaxezi si sa respiri"
Asa ca am inceput sa respir si am reusit sa primesc tot degetul in mine, l-a scos s-a dus pana la ghiozdanul lui a luat un lubrifiant a venit inapoi a pus din el pe gaurica mea si pe degetul lui.

"Relaxeaza-te si fara sa-mi dau seama intrase cu 2 degete in mine. Exista si durere si placere, dar cu lubrifiant era mult mai ok. Si m-a futut asa cu degetele cateva minute, dupa care le-a scos, a luat lubrifiat si-a dat pe pula cu el si de o data i-am simtit capul pulii langa gaurica mea, "nu uita sa respiri si sa te relaxezi" si a inceput sa-l impinga in mine.

"Ahhhh"
Simteam fiecare milimetru cum intra in mine, mai intai capul pe urma pula, "off cat de lunga eeee nu se mai termina o data", dupa putin timp era cu totul in mine, ii simteam coaiele cum se atingeau de de curul meu, ma simteam de parca aveam fluturi in stomac, ma durea foarte putin dar placerea era mult mai mare. Dupa ce a bagat toata pula in mine a ramas asa fara sa se miste cateva minute.

"Ai un cur atat de stramt simt cum imi preseaza pula si se simte atat de bine"
Eu nu puteam decat sa gem fara sa vorbez.

Nu-mi venea sa cred cat de plin ma simteam cu pula lui in mine, nici nu pot sa va descriu in cuvinte sentimentul pe care il aveam atunci cand curul meu era umplut de pula lui.

Fara sa-mi spune incepe sa scoata pula din mine.

"Cee!?"
"Stai linistit o sa o primesti iar pe toata"

A inceput sa o scoata pana doar capul pulii ramasese inauntru si de o data a bagat-o iar pe toata in mine dintr-o data, "ahhh ce bine eeee" pana sa-mi trag respiratia a inceput sa rpete actiunea iar si iar si din ce in ce mai repede. De o data durerea a lasat locul placerii.

Eric si-a scos pula din mine si mi-a zis "stai linistita curva mica ca inca nu s-a terminat". M-a luat de mana m-a dus pe marginea canapelei m-a pus cu burta pe caneapea si cu genunchi stateam jos, un fel de capra dar stomacul meu era in tins pe canapea.

El si-a pozitionat pula intre buci in dreptul curului, "ah te rog cute-ma ce mai astept, fute-ma acum o vreau in mine" si de o data a bagat-o, si a inceput iar sa ma futa, de fiecare data cand o scotea si o baga ii simteam coaiele cum se lovesc de ale mele.

Nu puteam decat sa gem, abia de mai stateam in genunchi, imi tremurau picioarele de placere, de fiecare data cand o baga complet o simteam in stomac, ma atingea intr-un loc de imi crea o placere imensa.

De o data il aud "Mihaela curvulita mea imi vine sa-mi dau drumul"
"Te rog sa-ti dai drumul in mine, baga-o adanc si da-ti drumul in interiorul meu"

De o data am simtit sperma fierbinte in interiorul meu, nu se mai oprea, fara sa exagerez era destul de multa cand am simtit acest lucru mi-am dat drumul si eu, fara sa mi-o frec macar o data, fara sa exagerez tremuram din tot corpul intins acolo pe canapea, el si-a scos pula din mine si s-a pus langa. Nu am putut sa ma ridic de acolo simteam cum sperma lui iese din mine si se scurge pe piciorul meu. Dupa un timp am vrut sa ma ridic dar nu am putut m-...



    Login