Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCum am devenit curva fratelui 1
Autor : Tdragut - 2021-12-17
Citita de 12100 ori - Nota 7.52 (94 voturi)
Numele meu este Mihai iar pe fratele meu il cheama Eric, eu aveam 15 ani iar el 22, amndoi locuim cu parintii si dormim in aceeasi camera. Eu am cam 1.68 inaltime, 72 kg, fara par pe corp si un cur mare si bombat, pana si prietenii pe afara zic ca de la spate zici ca sunt fata, am parul scurt, brunet. Fratele meu e mai inaltc ca mine cu un cap, are 75 kg si brunet si par scurt si el.

Intr-o seara cand am ramas singuri acasa ne uitam la tv la meci si a fos la un penalty eu am zis ca se da gol si el a zis ca rateaza, si cine pierde trebuie sa indeplineasca o porunca mai si bausem ceva alcool inainte, am pierdut ce sanse era sa rateze si am primit porunca sa imbrac haine de fata, s-a dus repede la mama in dulap, a luat o pereche de chiloti tanga, un sutien, o rochita mini si o pereche de sosete lungi care se opreau pe copasa.
M-am dus la baie si le-am imbracat, chiar imi veneau bine, cand m-am uitat in oglinda imi placea si mic cum imi sta. Am iesit si i-am vazut privirea mirata cat de bine arat, ma pus sa umblu putin prin casa sa ma invart,pe urma a venit cu o pereche de pantofi cu tot si m-a rugat sa-i incalt, cand m-am urcat pe ei am stat pe loc ca nu puteam sa merg ma impiedicam.

Se facea din ce in ce mai seara, asa ca m-am dezbracat si ne-am dus sa ne culcam. Am adormit iar spre dimineata am simtit cum se freca cu pula de curul meu, mi-a fost frica sa reactionez si asa m-am prefacut ca dorm, nu stiu cat se frecase in timp ce dormeam dar a mai durat putin dupa ce l-am simtit si s-a oprit.A 2-a seara iar ne-am pus la somn doar ca de data asta m-am prefacut ca dorm, dupa ce a trecut un timp am simtit iar ca incepe sa se apropie de mine si incepuse sa se frece de curul meu, eu ma prefaceam ca dorm, dupa 2 minute mi-am luat inima in dinti si m-am impins usor cu curul in pula lui, eram super excitat si eu. Incepusem sa gem usor dar tot tineam ochii inchisi, vazand asta mi-a tras pantalonii de la pijama si chilotii in jos el si-a scos pula si a puso fix intre buci, eu aveam pula tun si inceepusem sa gem si mai rau, dupa cateva minte am simtit cum a ejaculat intre bucile mele si pe urma s-a dus la somn.

Cand ne-am trezit de dimineata si eu si el ne-am prefacut ca nu stim nimic. Abia asteptam sa vina seara, ziua aia a trecut cel mai greu. S-a facut aproape 19:00 si dupa masa m-am ridicat si le-am zis alor mei ca ma duc la somn, s-au si mirat avand in vedere ca noi ne culcam dupa ora 23:00, singurul care nu s-a mirat a fost Eric. M-am pus in pat si am asteptat sa vina si el, dupa un timp cand a intrat in camera tinem ochi inchisi, s-a bagat repede in pat si direct spre mine a venit, iar incepuse sa se frece usor de curul meu, doar ca de data asta l-am intrebat in soapta.

" Ce faci acolo? "
" Ce nu-ti place ce fac aici. "
" Ba da, imi place putin. " Il mintisem imi placea foarte mult si ma excitase tare.

S-a bagat sub patura si mi-a tras chilotii si pantaloni jos de tot, l-am lasat sa ma dezbrace, la fel a facut si el cu ai lui.
Pe urma mi-a zis.

"Vreau sa te pui pe burta intins in pat."
"OK"

Nu am ezitat si m-am pus pe burta, el s-a urcat peste mine si-a pus pula inte buci si a inceput sa se frece.In timp ce se freca de mine pula mea se freca de pat, amandoi gemeam incet si mult, din momentul ala nu au mai existat vorbe. Dupa un timp am simtit iar cum ejaculeaza intre bucile mele. Eu ejaculasem de mult pe pat, dar tot eram excitat. Dupa asta s-a apropiat de urechea mea si mi-a soptit.

"Maine cand esti in dus vreau sa te razi in cur si pe picioare, ca de la brau in sus nu ai par si zici ca esti pizda"
"Asa am sa fac"

De dimineata s-a trezit inaintea mea si nu mai era in camera, eu am fugit la dus am luat o lama de ras de la tata pentru ca nici par pe fata nu aveam si nu aveam lama de ras ca nu aveam nevoie, asa ca m-am ras la cur si la pula si pe picioare. A venit seara, eu eram deja in pat doar ca m-am oprit din prefacut ca dorm, asteptam sa intre in camera. A intrat a inchis usa si imi arunca in brate un dres, o pereche de chiltoi tanga, o fustita scurta asa cum au jucatoarele de tenis, un sutien si o bluza cu decolteu mediu plus o peruca.

"Vreau sa te imbraci in astea acum"
"OK, stai sa ma ridic si sa ma dezbrac de pijamale"

Imbracasem hainele de fata, si mi-a zis.

"Arati mai sexy si mai bine decat majoritatea feteleor pe care le cunosc, de acum in colo esti pizda mea"
"Da, ma simt bine si excitat"
De acum vorbesti la feminin despre tine"
"OK, ma simt excitata"
"De azi, esti curva mea si o sa faci tot ce iti zic eu"
"OK, am sa fiu fetita cuminte si ascultatoare"

Amandoi stateam in picioare, s-a apropiat de mine si a inceput sa ma sarute pe gat, pe ureche, pe obraz si usor usor pe buze, am reactionat si am inceput sa ne sarutam, era prima data cand faceam asta si imi placea, tot timpul ii simteam pula tare cum se freca de pula mea la fel de tare. El se dezbraca de tot si mie imi spune sa raman asa, ma intoarce cu spatele la el imi trage dunga de la chiloti intr-o parte si se freaca iar intre bucile mele.
Ma intoarce cu fata la el.

"Iti sta bine asa aranjata, si rasa pe la pizda, arati fix ca o curva. Punete in genunchi acum"
"De ce?"
"Pentru ca esti curva mea si asa zic eu"
"Nu vreau, nu-mi face plac...



    Login