Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciatacum am descoperit sexualitatea I
Autor : fightclub2 - 2021-08-16
Citita de 19194 ori - Nota 8.39 (292 voturi)
Nu stiu sa-mi amintesc vreo perioada a vietii mele in care nu m-am masturbat. Primele mele amintiri de pe la 5-6 ani includ si momentele lungi cand, ascuns in dormitorul mare din apartamentul bunicilor stateam intins pe spate si ma frecam pana la orgasm. Da, poti avea orgasm la orice varsta daca freci suficient de mult - eu asta faceam. In absenta unei fantezii erotice si a hormonilor necesari ai nevoie poate de o ora de frecat sustinut pentru a ajunge acolo! Dar...ajungeam si apoi ma prabuseam intr-un somn adanc si pasnic istovit de oboseala si ravasit de placere.
Erau anii 80 si eu nu am fost un copil planificat - parintii mei aveau multe pe cap si fiind o saracina neprevazuta m-au expediat la bunici la Brasov pana m-am facut de varsta scolara. Pana la 7 ani.
Acolo, probabil de plictiseala - bunicul lucra si bunica avea mereu treaba in bucatarie iar alti copii in zona...nu erau, am invatat ca daca ti-o freci suficient de mult traiesti o placere intensa care iti cutremura corpul si iti linisteste mintea. Era deopotriva un mod de a-mi folosi energia dar si un foarte bun somnifer. Imi placea sa o fac si pe masura ce m-am facut mai mare mi-am creeat un sistem bine pus la punct - la fiecare somn de dupa-masa si in fiecare seara inainte de culcare.
Intr-o zi, inaintea somnului de dupa-masa, bunica a vrut sa intre in camera si nu a reusit fiindca o inchisesem. Ar fi trebuit sa ma opresc si sa-i deschid dar muncisem deja destul de mult! Stiam ca este aproape momentul si nu am vrut sa intrerup asa ca nu am zis nimic. Bunica mea, curioasa si nelinista, s-a dus in balcon (care comunica cu bucataria si camera mea) si de-acolo a vazut ce faceam eu de fapt.
A urmat un scandal urias in care am fost infierat ca "pacatos" ,pus sa ma rog la toate icoanele, sa nu mai dorm singur si mi s-a explicat ca daca continui sa fac asta voi ajunge in iad si probabil voi orbi.
Bun ,o vreme m-am oprit dar dorinta de placere era prea mare si mi-am asumat riscurile (orbirea si iadul) dar in baie, incomod insa in siguranta.

A venit si vremea sa ma duc la Bucuresti fiindca incepeam scoala si acolo in sfarsit am putut sa ma desfasor in liniste.
Aveam o casa mare si veche in care fiecare avea camera lui. A mea avea chiar si propria baie asa ca deseori ne strangeam doar in bucatarie cu totii. Altfel, fiecare cu treburile lui. Fratele meu mai mare abia ma baga in seama - avea 15 ani si iesea mereu cu prietenii lui. Mie mai imi dadea ocazionala bataie de frate mai mare dar ma lasa repede in pace.
Fiind inceputul anilor 90 tata incepuse sa faca "Turcia" si sa aduca masini din Germania impreuna cu cativa prieteni si mai mereu era plecat asa ca, majoritatea timpului eram doar eu cu mama.
Mama era o rebela si o nonconformista. Era fiica bunicilor de unde tocmai venisem si, dupa spusele ei - efectiv fugise de-acolo la facultate in Bucuresti desi planul era sa ramana in Brasov. Nu o suporta pe bunica cu care se certa de fiecare data cand se vedea si mereu s-a simtit foarte vinovata ca m-a trimis acolo. Daca nu erau niste probleme serioase la mijloc categoric nu ar fi apelat la aceasta solutie.
Era o femeie tanara si foarte cocheta. Avea o garderoba uriasa care continea foarte multe piese creeate de ea. Era micuta si slaba, blonda si creata. Asculta muzica des si zambea mereu. Nu va puteti imagina ce bucurie a fost pe mine cand am ajuns acolo... Faceam doar ce vroiam eu, casa era vie - cu muzica, miros de parfum si tigari si bineinteles, ma puteam masturba in liniste oricat doream eu. Bineinteles trauma nu disparuse si ma masturbam cu grija de a nu fi prins dar nu-mi amintesc ca vreodata mama sa fi intrat peste mine in camera fara sa strige sau sa bata la usa inainte.
Viata a curs frumos, fiind unii dintre putinii oameni care au profitat de nebunia anilor 90. Afacerile tatalui meu au mers bine, mama si-a gasit un job relativ lejer dar bine platit fiindca vorbea germana si era o firma din Austria, fratele meu a intrat la politehnica si s-a mutat singur cu niste colegi iar eu mi-am vazut de viata linistit. Citeam mult, imi facusem vreo doi prieteni in cartier cu care iseam si ne jucam, stateam la povesti cu mama si, mai ales, ma masturbam. Ramasesem la programul de doua ori pe zi doar ca, din fericire pe masura ce cresteam timpul devenise mai scurt. Acum, la 10 ani, poate fiindca aparusera niste hormoni, poate fiindca tehnica mea se imbunatatise, aveam nevoie de maxim 30 de minute.
Curios lucru dar inca nu stiam cum si in ce fel se leaga aceasta practica de fete/femei. Adica fratele meu mai mare cand venea in vizita ma intreba de sus in treacat "si? ia zi ma, ai gagica?" si cam atat. Stiam ca trebuie sa fie o anume apropiere intre mine si o fata dar nu intelegeam exact ce. Aveam o colega pe care uneori o visam dar visam ca o tin de mana si o salvez de niste monstrii periculosi....si cam atat.
Intr-o zi, pe la sfarsitul scolii m-am dus bucuros acasa fiindca prinsesem premiul II si nu ma asteptam la asta. Am dat buzna in casa, am urcat scarile repede si vazand usa intredeschisa la dormitorul alor mei, am dat buzna sa povestesc ce mi s-a intamplat.
Mama, se schimba de haine.si era cu spatele. Mi-am cerut scuze dar si-a intors capul spre mine zambind si a zis "hai ,zi ,zi"
Asa ca.....am inceput sa zic. Era o poveste cum mai aveam nevoie de 3 note la trei materii si invatatoarea m-a ascultat la fiecare si mi-a dat 10 si asa am ajuns eu sa ma calific pentru premiul 2.
Mama cauta ceva intr-o cutie, era tot cu spatele...in chiloti si sutien si eu tot povesteam. Avea niste chilotei albi, destul de decupati pentru anii aia, cred ca erau din satin (oricum ,ceva lucios) si ii taiau fesele in doua. Avea niste fese rotunde si mici care se continuau cu niste pulpe musculoase si bronzate care se terminau cu niste gambe subtiri si foarte fine.
Talia ei era foarte subtire...stiu ca ma holbam la scobitura coloanei si muschii spatelui ei cum se miscau in functie de ce facea...Purta un sutien pe care atunci nu l-am vazut din fata dar stiu ca, din spate, avea bretele foarte subtiri care intru putin in piele...
Povestind...nu-mi puteam lua ochii de la corpul ei si, inevitabil...am avut o erectie. Nu mi se mai intamplase niciodata pana atunci sa am erectie fara sa ma masturbez si m-a speriat putin asta.O data cu erectia a venit si o senzatie ciudata pornita de undeva din piept care a coborat prin stomac fix la putza mea si senzatia asta ciudata, o data ajunsa acolo a inceput sa se plimbe prin tot corpul! Mi-am terminat repede ce aveam de zis si am fugit in camera mea.
Ajuns acolo, nu-mi puteam scoate din cap imaginea corpului ei si nici erectia nu disparuse asa ca ,m-am dezbracat si asezandu-ma pe pat am inceput sa o frec. Atunci am ajuns sa fac legatura intre femei-nuditate si putza mea. Tot momentul a durat fix 3 minute si orgasmul a fost mult mai puternic si lung. De fiecare data cand inchideam ochii ii vedeam fundul sau marginile sutienului sau talia....si in cateva sute de secunde, am terminat!
Odata cu aceasta revelatie s-au intamplat trei lucruri - am inceput sa ma masturbez mult mai des, nu am mai lasat-o pe maica-mea sa ma atinga fiindca imi dadea niste senzatii prea placute si mi-era rusine de asta si, nu in ultimul rand - am inceput sa o observ mai atent....foarte atent chiar.
Cu timpul am inceput sa dezvolt fantezii si pentru invatatoarea mea, o vecina si o fata mai mare din cartier. Fanteziile mele erau foarte inocente. Femeile veneau in chiloti si sutien la mine, se asezau pe patul meu si imi zambeau. Ma mangaiau pe piept sau pe abdomen si terminam in cateva minute! Uneori, doar mama, imi si freca putza chiar ea si atunci cand indrazneam sa am fantezia asta terminam cel mai repede.
Am spus ca aveam o relatie foarte buna cu mama si eram foarte apropiati...Ei bine ,de rusine fiijndca aveam acele fantezii m-am indepartat de ea. Nu o prea mai lasam sa ma atinga, raspundeam monosilabic la multe dintre intrebarile ei, stateam mai mult in camera mea sa citesc...Mama pur si simplu a crezut ca trec printr-o "faza" a pubertatii (ceea ce chiar se intampla) si m-a lasat in pace desi ,in sinea ei i-a parut rau ca se intampla asa si ca nu ma poate ajuta. Stiu ca mereu ma intreba "vrei sa te ajut cu ceva?" sau "vrei sa-mi povestesti ceva?". Simtea si ea ca este un secret....dar nu stia care.
Desi pe fata devenisem mai putin interesat de compania ei, pe ascuns abia asteptam orice ocazie sa o vad dezbracata.
Cele mai bune momente erau serile de vineri cand intoarsa de la servici se oprea prin magazine, isi cumpara haine noi si apoi in camera ei de obicei macar partial dezbracata, le modifica.
Camera aia avea un luminator fiindca holul nu avea ferestrele lui si trebuia sa primeasca lumina naturala din camerele pe care le deservea. Ma suiam pe un taburet si ma uitam prin acel geam la ce se intampla in camera sau daca unghiul se schimba si nu mai vedeam bine, coboram si ma uitam pe gaura cheii.
Si mama avea o usa din camera care comunica cu baia si nu trebuia sa iasa din camera ca sa mearga la baie asa ca eram la adapost sa nu ma descopere, daca era dezbracata. Nu iesea dezbracata, fara un halat macar asa ca stiam - daca o vedeam ca isi pune halatul ma dadeam repede jos de pe taburet, il puneam la loc si fugeam in alta parte a casei.
Cel putin o data pe saptamana faceam asta. Ii stiam toate tipurile de chilotei si sutiene. Uneori nu purta sutien ci doar un maieu alb si stramt si i se vedeau sanii rotunzi cu sfacurile proeminente incercand sa patrunda materialul subtire... imi amin...



    Login