Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCUM AM AJUTAT-O PE MAMI
Autor : saqqqara - 2011-05-28
Citita de 85406 ori - Nota 8.23 (95 voturi)
Acum 6 luni, cand am implinit 20 de ani am anuntat-o pe Mami ca a venit timpul sa am viata mea separata de a ei si ca ma mut la prietenul meu Virgil, cu care traiam de mai bine de un an. Ne saturasem insa amandoi sa ne intalnim cand puteam, la el in acasa, pe la prieteni sau in apartamentul pe care il imparteam cu maica-mea.
Mami la cei 38 de ani, este divortata de taica-miu de vreo 5 ani, iar dupa cateva scurte legaturi este mai mult singura. Inalta, subtire, cu un fund rotund si cu niste sani mari si provocatori, care nu s-au lasat prea mult, ea este departe sa-si tradeze varsta, aratand cu cel putin 10 ani mai tanara. Cu toate astea nu reuseste sa-si aline singuratatea, poate doar pasager, cu toate ca este preocupata foarte mult de cum arata si m-a invatat si pe mine de cand eram mica cum sa-mi ingrijesc corpul si sa mi-l pun in valoare. De fapt un motiv pentru care am plecat de la ea a fost si cel de ai da libertatea de miscare pentru a-si trai viata nestingherita cu un barbat, cu toate ca trauma despartirii de Tata se cicatrizeaza greu.
Pe de alta parte intre noi n-au fost niciodata secretele privind viata sexuala. De la 14-15 ani, facand baie impreuna, Mami m-a ajutat sa-mi cunosc corpul, initiandu-ma in placerile masturbarii, ea provocandu-mi primul orgasm cu mangaieri tandre la pizda. Asa ca atunci cand am ajuns sa ma daruiesc colegului de scoala cu care fleurtam pe la 16 ani, momentul dezvirginarii s-a transformat imediat in placerea de a face sex. Tot de la ea am invatat cum sa ma protejez, recomandandu-mi anticonceptionalele pe care le folosea sau cum sa ma epilez la pizda. Apropo de pizda, dupa ce Mami a aflat ca am fost fututa prima data m-a anuntat radioasa ca pasarica mea de fata a devenit pizda de femeie adevarata, iar cocoselul care a intrat in mine, adica care m-a futut, este de fapt pula unui barbat, iar obscenitatile verbale, cele mai murdare, te ajuta sa ai futaiuri si mai incinse si fara pudibonderie. Am inteles asta si mai mult dupa ce m-am cuplat cu Virgil, un tip cu 7 ani mai mare decat mine, brunetel, inalt, bine facut, dar mai ales foarte bine dotat si cu multa experienta si care a stiut sa-mi starnesca atat o dragoste sincera, dar si pofte sexuale pe care le consideram pana atunci perverse si pe care acum le punem mereu in practica, indemnandu-ne cu obscenitatile cele mai murdare. Si acum cand va scriu povestea mea fara sa am retineri verbale simt usor cum ma ud intre picioare.
Cu Virgil am descoperit si placerile sexului anal. Atunci m-a ajutat tot Mami, caruia impartasindu-i toate indoielile mele initiale, mi-a explicat pe un ton foarte normal, ca daca lui ii place, sa-l las sa ma faca si la bostanel, pentru ca sigur voi avea si eu partea mea de multa bucurie. Si apoi am constatat cata dreptate a avut. Totusi la inceput am fost foarte retinuta, speriata de cum ar putea curul meu mic sa reziste la penetrarea sculii lui de peste 20 cm si cu un cap mare si noduros. Cu rabdare, insa Virgil mi-a bucurat mai intai gaoaza dandu-mi limbi, dupa care in alta seara mi-a mangaiat sfincterul cu un deget, apoi cu doua, pana m-a facut sa am primul orgasm anal. Vazandu-ma cum tresar zguduita de placere, mi-a frecat din ce in ce mai tare gaoaza cu degetele, pe care le flecma din cand in cand si a soptit:
- E bine curva mica?
- Daaa…., asaaa, nu te opri…, ahhh, daaa!
- Vrei si pula?
- Nu stiu, fa-ma cum vrei, dar nu te opri!, i-am raspuns gemand de placere si mi-am saltat curul in sus. Scurt Virgil mi-a bagat o perna sub sale si era deja cu capul pulii la intrarea in gaoaza, frecand-o incet. Tremuram toata, nu stiam ce o sa simt, dar imi doream sa am in mine carnea fierbinte a pulii. Incet capatana acesteia si-a facut loc in sfincter. Virgil si-a retras de cateva ori monstrul, revenind apoi din ce in ce mai adanc, pana tot capul pulii ii era in curul meu, iar eu am gemut de durere. S-a oprit fara sa iasa din mine, lasandu-mi un timp sa mi-se obisnuiesca gaura curului cu pula in ea, dupa care a impins ceva mai tare.
- Auuu, daaa….! Raspunsul a fost inca un avans usor, care insa a inceput sa-mi placa, simtind ca o vreau mai mult, Virgil a mai continunat joaca de cateva ori, pana m-a facut sa o vreau pe toata.
- Asaaaa…., daa…, fute-ma, daaa….!
Virgil si-a mai scos inca odata pula din cur, facandu-ma sa-mi salt in sus bucile dormice deja de pula, dupa care si-a infipt-o dintr-o data pana la jumatate.
- Auuu…., doare!, dar el nu mai asculta, frecandu-o in curul meu din ce in ce mai repede si mai adanc, curand simtindu-i coiele cum imi ating bucile. Placerea a depasit repede durerea de la inceput, facandu-ma instinctiv sa-i raspund cu contre pe masura.
Din seara aceea ii ofer curul cu o placere perversa din ce in ce mai mare, mai ales de cand Virgil m-a indemnat ca in timp ce el imi fute gaoza, eu sa-mi frec in pizda un pulan, simulandu-mi cu succes placerile unui DP. Dar asta este o alta poveste, pe care poate o sa-o spun alta data, mai ales ca ar fi si multe alte lucruri frumoase de povestit despre futaiurile noastre.
…………………………………………………………………………………………..
Dar problema era Mami, care de fiecare data cand venea pe la noi era din ce in ce mai mohorata, mai ales cand trebuia sa plece. Am simtit treptat un fel de gelozie, ea pleca acasa singura, iar eu ramaneam cu un vlajgan, care stia bine ca ma face cu pula lui sa plutesc de placere. In acelasi timp Virgil nu inceta sa-i admire frumusetea lui Mami, iar de curand nu s-a abtinut sa exclame dupa ce ea plecat:
- Ma ce buna e de pula, daca nu ar fi maica-ta mai ca as incerca sa-o pun odata cu ea!
- Nesimtitule, am replicat eu incercand fara succes sa-i dau si o palma, cum poti sa-te gandesti asa la Mami, perversule! Si suparata am plecat in dormitor.
In noaptea aceea am adormit agitata de gandul ca Virgil ar putea sa-o futa pe Mami. Apoi cateva nopti la rand am visat cum el ne-o trage la amandoua. Ce la inceput mi-a parut o monstrozitate, a devenit o idee cu care m-am impacat incetul cu incetul. Am ajuns sa ma gandesc ca nu trebuie sa fiu o egoista si ar trebui sa impart cu Mami ce este mai scump pentru mine, adica pula lui Virgil. Treptat ideea s-a transformat intr-o dorinta care simteam ca ma incitata din ce in ce mai tare si eram din ce mai excitata imaginand-mi cum s-ar svarcoli trupul frumos al maica-mi in pula prietenului meu. Pana la urma i-am spus fantezia mea si lui Virgil, care mai intai a facut ochii mari.
- Alina, acum cateva seri am glumit, tu ai luat-o chiar in serios.
- Care-i problema, tu mi-ai spus ca ti-ar mai place sa te futi cu doua si ca nu ai mai facut-o asta de cand esti cu mine.
- Asta e altceva, as vrea sa o fac cu tine si cu o prietena de a ta, pe ori care o vrei tu, dar cu maica-ta, stiu si eu…, prea ar fi de tot!
- Dar Mami este cea mai buna prietena a mea. Ea m-a invatat la inceput cum sa ma port in pat cu un barbat si nu am taine cu ea.
- Esti nebuna, nu ca nu mi-ar place, dimpotriva…! Dar ea…?
- Vom vedea…, i-am raspuns masandu-i prin pantaloni pula care simteam cum i-se scoala…, iar monstrului dintre craci tai inteleg ca ii place ideea.
- Ba bine ca nu, asta nu are creier si acum a inceput sa vrea sa-ti simta adancimile gurii tale dulci, imi raspunse Virgil, care se apleca sa ma sarute, bagandu-mi limba in gura, in timp ce eu ii desfaceam prohabul eliberandu-i pula din stransoare.
Brusc ma apuca de ceafa, impingand-mi gura spre pula lui, pe care am simtit-o imediat pana in gatlej. Am inceput sa grohai de placere, iar pe masura ce miscarile iubitului meu deveneu din ce in ce mai brutale siroaie de bale mi-se scurgeau pe barbie, in timp ce imi bagasem si o mana in bikinei, frecandu-mi febril clitul si labiile pizdei. Astfel ca repede am fost scuturata de un orgasm violent care doream sa nu se mai termine si nu stiu cat timp a trecut pana am auzit si gafielile lui Virgil care prevesteau ca isi va da drumul si el. Imediat jeturile cleioase si calde de sperma mi-au inundat gura, risipindu-se si pe fata. Rasufland greu Virgil se rasturna pe canapeua pe care stateam, lasandu-ma sa-l sarut si sa-i scurg in gura sperma-i amestecata cu saliva mea.
- Ah dragule ce bine a fost, iar place si lui Mami sa-o faci asa!
- Bai perversa ordinara numai la asta te gandesti!
- Sincer da! Abia astept sa-o vad cum i-a muie. Mi-a spus de mult ca ii place sa suga pula si sa-i guste smantana, de fapt ea mi-a explicat cum devine chestia ca si cu analul. Dar nu stiu daca s-a lasat fututa la amigdale cum o facem noi. Bulangiule de mult nu ai mai fost asa de rau ca in seara asta, cred ca te-a intarat si pe tine ideea s-o futi pe Mami.
- Ba bine ca nu!
- Asa ca mai facut sa mor sufocata cu pula in gatlej.
- Lasa ca ti-a placut!
- Ba bine ca nu, m-am simt ca o carpa, e super cand iti simt pula cum mi-se misca in gat, ma ud toata. Ahh… cat de bine este cand ma faci ca pe cea mai murdara curva. De aceea vreau sa o facem si cu Mami. Abia astept s-o vad si sa ma vada infipta in pula ta, cred ca va fi super. Atunci chiar ca nu va mai fi nici o taina intre noi. Una este sa stim cum ne-o tragem din povestite si alta este sa ne vedem pe rand cum ne zbatem in pula aceluiasi barbat.
- Nebuno vezi daca o convingi si pe ma-ta!
- Gasesc eu calea si cu asta am inchis pe moment subiectul, mai ales ca simteam cum pizda imi ia foc, iar pula lui Vigil era din nou gata de atac.
…………………………………………………………………………………………..
Ocazia sa-o abordez pe Mami s-a ivit repede, atunci cand m-am dus la ea neanuntata. Avand cheia de la apartamentul ei am intrat fara sa sun la usa. In living nu era nimeni, dar din dormitor se auzeau niste gafaieli inabusite. Prin usa intredeschisa am zarit-o pe Mami, in toata frumusetea ei nuda, care bine rascacarata in mijlocul patului se masturba cu foc. Avea degetele bine infipe in pizda, pe care o freca de zor, din cand in cand zvagnind si din bazin, gemand de placere. Alaturi era o jucarie lunga si goasa, intelegand ca era inca la preludiu din-naintea intalnirii dintre pizda ei cu prietenul fidel din jelly negru.
Am ramas pironita in usa si nerezistand imagii superbe din fata mea mi-am bagat si eu o mana la pizda care incepuse sa-se umezeasca, asa ca atunci cand in sfarsit m-a vazut si Mami eram si eu bine incinsa, regretand ca nu este alturi de mine si Virgil sa vada si el bunaciunea la care ma uitam.
- Alina, ce-i cu tine aici? A exclamat maica-mea oarecum jenata de postura in care o gaseam, oprindu-se din joaca ei la pizda.
- Ahhh…, Mami ce frumoasa esti…, a fost singul lucru pe care l-am putut spune…, nu te opri, continua asa! Hai vrei sa te ajut si eu.
Fara sa mai astept un raspuns am fost langa ea in pat, imbratisand-o si acoperindu-i sani mari cu saruturi. Apoi cu o mana o mameleam, iar cu cealalta ii frecam clitul. Mami gemea incet.
- Ce bine e…, daaa, asaaa…, vino mai jos scumpa mea, asaaa…, freaca-mi buzele, asaa…, iti vreau degetele in pizda, asaaa…, daaa…!
- Nu il vrei pe dumnealui … sa-te futa fata cu el?
- Daaa…, haaai…!
Am luat pulanul, i l-am bagat mai intai in gura.
- Suge-l, umple-l cu bale, asaaa… Mami, bineee… suge-l bine, asaaa…!
Apoi m-am asezat intre bulanele ei, pe care le cracana-se mult, in timp ce ea isi freca clitul. N-am stat mult pe ganduri si i-am bagat in pizda jucaria noduroasa, frecand-o de zor, mai ales ca o vedeam pe Mami ca are un orgasm care ii scutura tot corpul facand-o sa tipe de placere. Cand s-a oprit i-am scos monstru din pizda, am venit peste ea imbratisand-o si sarutand-o cu drag pe gura.
- Ah scumpo ce bine m-ai lucrat, de mult nu m-am simtit asa de bine, vino la mama sa te pupe din nou.
- Mami nu te supara la cat esti de bine si la cat de tare te misti tu trebuie sa ai parte de o pula adevarata, nici un cauciuc nu inlocuieste carnea fierbinte si tare a unei pule.
- Ai dreptate, dar sti nu am avut parte de barbati, de pule da, au fost destule, dar caracterul…, cu pula te futi, dar traiesti cu omul!
- Hai lasa acum filozofia, este vorba de sex.
- Sa-mi iasa vorbe ca sunt curva. Tu se pare ca ai noroc cu Virgil, va iubiti, te respecta si stie sa te faca femeie in pat, iar tu ai invatat de la mine ca numai in societate trebuie sa te porti ca o doamna, in pat insa trebuie sa te misti ca o curva perversa.
- De asta este vorba.
- Ce anume?
- O poate face cu amandoua.
- Esti nebuna, nu stii ce spui!
- Ba da, m-am gandit bine, am vorbit si cu el.
- Cum sa ma fut cu prietenul tau.
- Nu …, sa o facem in trei, sa ne futa una de fata cu cealalta. Nu ti-ar place sa ma vezi zburband in pula, mi-e da, hai ce zici?
- Chiar ca ti-a sarit o doaga, esti nimfomana.
- Si care-i problema si el viseaza sa o faca cu doua. De ce sa nu fim noi doua acelea?
- M-ai ravasit toata, nu stiu lasa-ma sa ma gandesc.
- Treaba ta, daca maine la 8 seara nu esti la noi sa nu te mai plangi. Apropo daca totusi vii sa te razi la pizda, de cand te futi cu un cauciuc ti-a crescut barba intre picioare si vad ca ai uitat cum sa te razi, i-am trantit-o eu foarte hotarata si fara alta vorba am plecat.
……………………………………………………………………………………….
Seara urmatoare, destul de emotinati, eu si Virgil am asteptat-o pe Mami. Vine, nu vine, nu stiam cum va reactiona la ultimatumul dat. Totusi ne-am pregatit pentru varianta buna si dorindu-ne o atmosefra incinsa eram foarte lejer imbracati. Vigil cu boxeri si un tricou decoltat, care ii lasa la vedere umeri lati si musculatura bine conturata, iar eu eram numai intr-un tricou lung, care imi acoperea foarte aproximativ goliciunea obraznica a pizdii.
- Trageti fa macar de forma niste bikini pe tine, m-a apostrofat Virgil, care parea inca stanjenit de planul intalnirii noastre. Intr-un fel era normal, la cate gagici ii trecusera prin pula, acum era prima data cand o facea cu una impreuna si cu maica-sa si asta din initiativa ei si nu a lui.
- Stai bland ca Mami imi stie pizda la fel de bine ca si tine…, i-am replicat eu sarutandu-l pe gura, in timp ce l-am strans usor de pula ca sa i-o trezesc din amorteala …, scumpule sunt sigura ca daca va veni, Mami vrea sa ti-o cunosca in toata splendoarea, sper sa nu ne faca de ras dupa cat ti-am laudat-o…, l-am tachinat eu, continuand sa-i masez prin boxeri madularul semierect.
Surpriza, fix la ora 8, am auzit soneria. L-am lasat pe Virgil in living si m-am repezit vesela la intrare sa deschid. Mami arata traznet intr-o rochie neagra bine mulata pe corp, care ii evidentia provocator atat sani mari, dar si curul pe care i-l facea si mai bombat. Dupa cum arata mi-a fost clar ca nu mai avea nici o retinere. Ca sa ma conving o data in plus cat este de pregatita, in timp ce o sarutam apasat pe gura, in care i-am intrat cat mai excitant si cu limba, pe de alta parte i-am bagat fara jena si o mana pe sub rochie si bikini, cautand-o intre picioare.
- Te pupi Mami, asa daaa…, bravo, asa imi place, o ai ca cea a unei bebeluse si a mea e la fel, am salutat-o eu in timp ce-i mangaiam pizda pe care i-o simteam bine epilata.
- Te pupa si mama, stii cat sunt de ascultatoare cand ma rogi tu ceva …, mi-a raspuns ea in timp ce ma pipaia pe buci…, dar fa tu vad ca esti deja la pizda goala!
Dupa jargonul obscen cu care m-a luat din start mi-a fost clar ca era deja incinsa bine, stiind ca numai atunci vorbeste asa.
- Mami asta seara aici nimeni nu are nimic de ascuns! i-am replicat eu razand, in timp ce intram deja in camera. Virgil s-a ridicat in picioare si-a intampinat-o zambind.
- Buna Gina…, (asa o cheama pe mama, iar ei se tutiau de cand s-au cunoscut) …, arati beton … si-a imbatisat-o strans, punandu-i direct o mana pe buci pentru a trage-o spre el. Mami tresari usor cand scula lui ii atinse cu obaznicie burtica, pe care ca din intamplare Virgil se freca de cateva ori.
- Usurel dragule …, rase Mami, dar si ea ii raspunse cu cateva unduiri usoare din solduri, apasandu-le pe pula lui Virgil…, ah ce tare esti, hai sa-te pup…, ii mai spuse ea, dupa care il saruta pe gura.
- Vai Gina ce bucuros sunt ca ai venit ca sa ne cunoastem in sfarsit mai bine! Hai stai intre noi pe canapea, o indemna el.
Dupa ce ne-am asezat, Virgil a apucat-o de mana si dupa ce i-a sarutat-o ceremonios, i-a asezat-o neglijent pe pula.
- Wow…, dar mai este cineva aici…, chicoti Mama, care fara inhibitii il stranse pe Virgil de pula.
- Mami pana o cunosti pe cea mica…,
- Mica pe naiba, rase Mami…,
- …am sa va torn niste cognac in pahare…, am continuat eu. Dar nu mai era cazul, Virgil ii si apucase lui Mami mana si i-a bagat-o in boxeri, iar ea reactionand scurt si i-a tras in jos, scotand la vedere mandretea de pula a lui Virgil.
- Oooo…, s-o pupe mama si pe draga de ea…, dupa care se apleca si si-a bagat-o in gura, lundu-ma prin surpindere cat de dezinhibata era in seara aceea, mult peste asteptarile mele. Era clar ca vroia sa se futa cu o pula adevarata. Virgil a apucat-o strans de ceafa si i-a impins dintr-o singura miscare toata pula in gat. Maica-mea a inghitit-o fara nici o impotrivire, raspunzand ca si mine in situatia asta numai cu grohaieli guturale, iar curand siroaie de bale i-se scurgeau pe barbie, fara nici un semn ca s-ar ineca. Dupa cum tot corpul ii zvagnea se vedea cat de mult se excita pe masura ce Virgil o pompa in gat cu o brutalitate vulgara. Pentru mine era clar acum ca boarfa de Mami nu era prima data cand se lasa fututa in gatlej, ci dimpotriva avea ceva experienta in domeniu, facandu-ma inca odata in plus sa fiu mandra de ce mama formidabila am. Profund excitata de spectacolul pe care il dadeau amantul meu si maica-mea mi-am simtit pizda din ce ce mai umeda, asa ca mi-am aruncat tricoul de pe mine, ramand in pizda goala. M-am ridicat in picioare, m-am rascacarat bine si asezandu-ma intr-o pozitie din care sa fiu bine vazuta de Virgil, am inceput cu o mana sa-mi masturbez pizda, iar cu d...



    Login