Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCUM AM AJUTAT-O PE MAMI (2)
Autor : saqqqara - 2011-05-30
Citita de 45752 ori - Nota 8.35 (79 voturi)
…………………………………………………………………………………………
- Hai Mami in dormitor, pana acum a fost numai incalzirea. Dupa care ne-am imbratisat dupa talie si am iesit din living.
- Ma duc in baie sa fac un dus scurt, sunt plina de sperma.
- Care-i problema, pe Virgil il intarata sa simta mirosul de pula si de sperma. Chiar daca intr-o seara ma umple de mai multe ori cu sperma, abia la sfarsit m-a lasa sa ma spal. Cand pot merge la dus stiu ca partida s-a terminat.
In dormitor ne astepta un pat mare pe care erau risipite cateva jucarii buclucase, cu care Virgil imi incinge de regula pizda si gaoaza inainte sa ma futa sau pur si simplu ne jucam cu ele cautand senzatii noi.
- Copii dar voi sunteti bine dotati, se mira Mami cercetandu-le interesata.
In timp ce ea se juca cu un dildo dublu si un sir de bile anale, eu am luat-o in brate, mangaind-o pe buci, degetele ajungandu-mi apoi repede cand in gaoza, cand in pizda ei.
- Ah nu …, stai fa cuminte…, scanci ea, fara insa sa se opuna, continund sa cerceteze jucariile
- Ce faceti cu asta dublu ?
- Ei Mami, de DP nu ai auzit, i-a uite un cap, asta mai mare, e pentru dansa, iar cu asta mai subtire te faci la bostanel.
- Credeam ca o mai faci si cu fetele?
- Ah…, pana acum…, dar cu tine m-as fute Mami, atat de mult te iubesc, imi vine sa te rontai!
- Nu exagera. Chiar nu te joci si cu vreo fetita, ia spune tu lu’mama?
- N-am prea mai facut-o din liceu. De cand sunt cu Virgil foarte rar. Nu o mai ti minte pe Roxana?
- Ba da, am mirosit eu ceva atunci, dar am fost convinsa ca e toana.
- Dupa ce si-a dat si ea pizda ca lumea la pula ne mai intalnim mai rar, numai la cate o cafea sa facem schimb de experienta ca fetele. Din vorba in vorba uneori ne incingem mai tare si atunci ne linistim cu cate un 69, cu ea nu folosesc jucarii, o facem soft, cu degetelele sau limbile prin pizda si prin gaoaza. Jucariile sunt placerea lui Virgil, cu el merg la sex-shop sa-mi aleg ce-mi place, asta pentru diversitate. Ne plictisim numai sa ne futem. Mai incercam si altceva, si atunci ma face cu cate o scula smechera. Perversul se excita extrordinar mai ales cand ma vede masturbandu-ma cu cate un pulan, in timp ce el si-o ia la laba si apoi imi umple gura cu sperma, e super, mai ales ca am reusit sa ajungem amandoi in acelasi timp la apogeu.
- Mama voi sunteti nebuni dupa sex!
- Normal, tu mai indemnat de mica, iar cu Virgil sunt in continua perfectionare. Nu se poate spune ca nu-ti plac rezultatele, mai ales ca asta seara te bucuri si tu de ele. Sa nu-mi spui ca nu-ti place…! i-am spus zambindu-i dulce in timp ce continuam sa-o frec intre craci si mi-am bagat apoi capul intre mamelele ei mari si am inceput sa-i sug unul din sfarcuri, pe care din cand in cand i-l muscam usor.
- Ahhh… mama ma inebunesti!
- Si tu pe mine Mami, de cand n-am mai supt tatele astea!
- Iubito nu cred ca-i bine sa mergem mai departe, ultima oara cand ai fost la mine am cam exagerat, daca ne surprinde Virgil o sa spuna ca suntem lesbi!
- Nu stiu ce e cu mine Mami, dar in seara asta ma exciti din cale afara, nu credeam sa-mi doresc atat de mult sa ma fut cu tine.
- Dar Virgil?
- Avem loc destul si pentru el! am raspuns eu frecand-o si mai tare la pizda, in care ii colcaiau sucuri noi amestecate cu sperma incleiata de la numarul din’nainte.
- Ahhh… scumpa mami, dar nu e bine, sa ma fut cu fata mea…, baguia fara sir, … Doamne..., dar ce bine ma faci, ahhh, e asa de bine.…baga-ti mai adanc degetele…, continua ea din ce in ce mai supusa, semn ca nu o lucram degeaba intre craci. Spre placerea mea in scurt timp mi-a raspuns cu aceiasi moneda, cand i-am simtit o mana intre bulane si cum incepe sa ma frece si ea la pizda. Era clar ca si Mami vroia mai mult.
- Daa… Mami acolo, ahhh ce-mi place, i-am replicat eu, dupa care ne-am rasturnat amandoua in pat, continund sa ne lucram una alteia pizdele.
- Ah ce bine e, din scoala nu am mai facut-o cu o gagica si o fac acum cu tine, ahhh…, asa fata mamii, freaca-ma…, daaa…, o fi pacat, dar este un pacat atat de dulce…, ahhh ce te-as fute curva mica, ce pizda fierbinte ai mama, vreau sa-o fut, sa ti-o simt cu limba, ahhh… asaa…, ce bine ma faci…, haaai baga-ti degetele in pizda lu’mamica, asaaa…, freac-o, da scumpa mea, asa fata mea draga…, fa-o acolo pe mamica ta perversa, asaaa…, ce bine e…, eu te-am invatat sa fii o curva, acum vreau sa te fut si eu!
Mami in timpul asta nu statea degeaba si-mi freca meserias, cand buzele pizdii, cand clitul, dupa care isi infigea degetele cat de adanc putea in pizda mea, curand facandu-ma sa vreau ceva mai gros si mai adanc, facandu-ma sa-mi misc din ce in ce mai repede bazinul.
- M-ai inebunit… Mami, daca vrei sa ma fu-ti, fute-ma, haaai… Mami, te rog, haaai fa-ma acum, fute-ma te rog!
- Te fu-te mama, imi spuse ea…, si dupa ce ma saruta pe gura a coborat intre cracii mei pe care mi-am desfacut cat mai mult. Imediat i-am simtit limba cum imi umbla in jurul pizdei, apoi cum si-o infige in ea ritmic, din cand in cand sugadu-mi clitul.
- Ahhh… ce pizda dulce are fata mea…! gemea Mami, care cateva minute bune m-a lins cu pofta, culegand sucurile care simteam cum mi-se scurg din pizda.
- Mami fetita ta vrea mai mult, fa-ma si cu o scula, vreau adanc, nu mai pot m-ai inebunit cu limba!
- Te fute mama cum vrei tu pui scump, ahhh … ce frumoasa esti cand te futi…, imi raspunse ea in timp ce lua un dildo mediu pe care s-a pregatit sa-l mi-l bage in pizda.
- Nu ala Mami, cu el ma fac la gaoaza, … si mi-am intins mana alegandu-mi o jucarie mai groasa si mai lunga decat pula lui Virgil, avand o venatura foarte proieminenta.
- Asta-i scula adevarata, bagaboanda mea este prea incinsa si vrea ceva mare, cu ea imi fac DP in timp ce ma fute Virgil in cur!
- Cum vrea draga mamii, bun monstru, asta chiar ca te rupe…, raspunse Mami, … hai cracaneaza-te mai mult, asa iubita mamii, bine, asaa… si apoi flecma de cateva ori pe capul sculei inainte sa mi-o bage in pizda. A facut-o incet, parca temandu-se sa nu ma raneasca, asa ca atunci cand i-am simtit capul intrat in pizda am saltat brusc bazinul cand si Mami impingea scula in mine, facand-o sa o am aproape toata intrata.
- Asaaa…, daaa…, freac-o tare, haai asaaa, e bineee…, nu te opri! Pluteam de placere in timp ce Mami imi rasucea scula in pizda, dar totodata mi-o si freca frenetic, ajutata de sucurile care simteam ca mi-se scurg din abundenta. Dupa cum imi misca de bine scula in pizda era clar ca si in tehnica asta nu era la prima experienta, dimpotriva. Curva batrana nu-mi spusese pana atunci toate secretele ei.
- E bine pui mic, iti place cum te fute mama?
- Da-i asa, haaai tare, fute-ma, ahhh… ce bine eee! Gemeam eu saltandu-mi sale ca sa nu pierd nici un centimetru din ranga care mi-se rasucea in mine.
- Ahhh Mami mai vreau, vreau mai mult, ahhh… baga-mi si niste bile in cur, il vreau plin, haaai te rog…! si mi-am saltat curul tragandu-ma de buci.
- Curva mica vrei sa te spargi!
- Daaa…, nu sti ce bine e…, Haaai, baga-le…, acuum, daaa…!
Mami imi lasa pulanul infipt in pizda, alese de pe pat un sir de bile mari, le lubrefie cu cateva flecme si incet mi-a introdus una in cur, reincepand sa-mi frece scula in pizda.
- Mai vreau…, mai baga doua, sa le simt bine!
Mami s-a conformat, facand-ma sa gem de placere cand le-am simtit pe toate trei alunecand in mine, dupa care continua sa-mi miste scula in pizda, presandu-mi pielea dintre ea si cur, ajungand repede la un orgasm ravasitor.
- Asaaa, ahhh ce bine e…! freaca-l, asaaaa…, da tare…, asaa Mami, ahhh… ce misto…, ahhh ce bine e…, asaa…, ce bine se misca bile in cur…, ma inebunesc…, daaa…, fa-ma asaaa…, nu te opri.
Pluteam cuprinsa de orgasm, iar tot trupul mi-se acoperise de transpiratie. Nu era prima data cand ma tavaleam asa de pervers, fututa cu un pulan gros care frecat vioi in pizda imi miscau si niste bile bagate in cur, aducandu-ma in stari sublime de extaz. Inspirati de un film porno, am facut asta de multe ori cu Virgil, dupa care ma las fututa in gatlej. Ma simt si mai minunat sa-o iau la muie avand in celelalte gauri infipte jucari, pe care sa le misc in ritmul in care sunt pompata in cioculet.
Mami simtind ca m-a terminat imi scoase jucaria din pizda si apoi a vrut sa traga si de snurul bilelor.
- Lasa-le, ma simt asa bine cu ele acolo!
- Te-a facut bine mamica ta?
- Super…, si m-am ridicat imbratisand-o…, ahhh… ce bine a fost, nu vrei si tu?
- Acum nu iubita mamii, mai vreau pula!
- Chiar labagiul ala de Virgil o fi adormit in living. Dar nu am apucat sa ma mir prea mult cand el a intrat in camera.
- Ce fac fetele, ooo…, dar nu va-ti plictisit fara mine…, rase el, venind intre noi pe pat si sarutandu-ne pe rand. Dupa ace...



    Login