Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cum a început!!
Autor : Naucu - 2022-04-09
Citita de 21470 ori - Nota 7.21 (89 voturi)
Haide buna.. M am hotărât sa va povestesc și eu mai multe intâmplări din viata mea care m au trimis pe cele mai înalte culmi ale plăcerii și fericirii. O sa va povestesc cum am reușit sa mi fut mama, matusele cele doua din partea ei doua dintre mamele fostelor prietene și actuala soacră!!
Sa începem cu prima aventura, cu mama, pe care mi o doream de la 13 ani când am început sa mi urmăresc mama pe gaura cheii cum se spala în cada,insa pana pe la 17 ani nu am reușit sa am parte decât de laba după câteva momente în care reușeam sa i vad puțin din țăte și când se ridica sa iasă pizda proaspăt rasa și curată!!
Mama avea 44 de ani și arata traznet, sâni medii și frumoși cu sfarcuri roz, picioare lungi un fund rotund și bombat, ochi verzi, șatenă ce sa mai.. Bună rău la cei 1.70 și aprox 60 kg.
Numele meu este Mihai , am o sora mai mare care sta cu prietenul ei de 1 an, tata avea un program incarcat la o instituție de stat și ajungea de cele mai multe ori târziu seara și aproape în fiecare luna pleca în diferite tari cam pentru o săptămână..
Deci aveam tot timpul din lume de petrecut cu mama sa profit de ocazie și sa o admir, sa o spionez și sa mi fac diferite scenarii pentru laba de seara care nu lipsea niciodată înainte de culcare.
Într-una din serile când tata tocmai plecase în delegație, după o pierdere de timp cu băieții printr un bar de cartier am întrat în casa mai devreme.. In jur de 22.. Am crezut ca mama e aproape adormita sau se uita la televizor, nici vorba, ea era în bucătărie și pregătea o friptura la grătar,servea un pahar de vin roșu, ulterior am aflat ca era la al 3 lea și culmea trăgea dintr o țigară lucru care nu se mai întâmplarse, cel puțin nu o văzusem eu. Purta un halat subțire de casa și nu avea sutien din câte am observat iar nasturi erau închiși asa mai pe repede înainte unul da unul nu. Se apropie de mine bucuroasa ca ma vede, ma ia în brate și ma săruta pe ambi obraji mai mult spre gura ultima oara..eu simțind mirosul intens de alcool amestecat cu tutun
Bună dragul meu zice, ce faci cum te ai distrat azi?
Zic,fac bine iar de distrat nu prea m am distrat.
Eu, lasă că nu s a terminat seara zice ea.
Mama, dar de când fumezi tu?
Ei, mai ma prostesc și eu asa când am chef la un pahar de vin.. În cazul de fata de o sticla și mi toarnă și mie un pahar imi zice sa dam noroc după care il da peste cap pe al ei și mi face cu ochiul.
Între timp am mâncat câte o friptură în sânge și am desfăcut a doua sticla de vin..avea chef nu gluma.
Am continuat sa bem și sa fumam în bucătărie și începem sa ne relaxam, a dat drumul la radio încet și am început sa vorbim vrute și nevrute.
La un moment dat ma întreba de o fata din cartier cu care umblam eu de ceva timp, mai rămânea la mine peste noapte și mi zice sa am grija sa nu o las însărcinată ca suntem prea tineri/de control asa cred.. I am zis sa stea liniștită ca ia anticoncepționale și atunci s a luminat la fața zicând..
Aaaa.. Deci i ai tras o deja..
Îți place sa ți o tragi, cum e sa ai orgasm?
Am rămas blocat..cum adică cum e?
M am înroșit și văzând ca m am rușinat m a liniștit zicând mi ca nu trebuie sa mi fie rușine și ca ar trebui sa vorbim deschis despre sex.
După ce am realizat ca poate asta e momentul meu și ar trebui sa acționez i am spus ca îmi place foarte mult și ca mi as trege o în continuu cu oricine..
Chiar cu oricine ma întreba.. Zic.. DA
De aici am continuat discuția și am deviat în toate segmentele ce țin de sex și masturbare spunand într un final ca ea se simte mai bine când se masturbează și când folosește vibratoare decât când o fute tata si oricum nu o face prea des..
Nu mi vedea sa cred ca mama îmi spune toate astea.. Eram uimit.
La un moment dat se ridica sa golească scrumiera la gunoi și da radioul puțin mai tare și se apuca sa clateasca cateva farfurii din chiuveta dând din fund stânga dreapta pe ritmul muzici și apoi se apeca sa le pună pe rand în mașina de spălat vase iar în tot acest timp mai sorbea din paharul de vin.
Eu chiar spatele ei făcusem ochii mari, salivamși ma holbam la bucile ei care vibrau și care parca mi spuneau sa le ating.
N aveam curaj, așteptăm să merg în camera sa o rup pe labă..
După ce a terminat vasele m a ridicat, ma luat în brate și am început sa dansam după un blues, era amețita bine și cu chef.. A început sa mi zică cât de mult ma iubește și sa ma mângâie pe spate și prin par, n am rezistat, am pus mana pe ea.. Pe umeri, pe spate, pe mijloc și apoi am coborât pe solduri plimband ușor mainile peste halat.. Dupa 2-3 minute se oprește brusc..
Mihai merg sa mi fac un dus, da și ultima gura de vin din pahar peste cap și îl umple pe al meu aproape cu varf zicând, nu stau mult și dacă vrei poți sa ți arunci o privire pe gaura cheii sărutând ma pe gura și plecat către baie. Pfff ma izbit în creștetul capului, e clar, știa ca o urmăream și nu a zis nimik.
Nu m am mișcat de pe scaun, am fumat o țigară la foc automat și am terminat paharul de vin.
Dupa câteva minute în care ma gândeam ce sa fac și cum sa ma scuz, să-mi cer iertare a apărut mama intr un furou semi transparent prin care i se vedea sfarcurile si ca nu are chiloți pe ea, am înlemnit, mi am dat seama ca e pusa pe fapte mari și am zis ce o fi o fi, lăsăm scuzele și iertarea deoparte .. Ma dau la ea..
Și a aprins o țigară,a tras tare din ea, i am pus vin eu de data asta a luat o gura și a zis..
Ce i cu tine.. Nu mai ai curaj.. Nai mai vrut sa mi vezi pasarica?
I am zis ca vreau mai mult ca orice dar nu pe gaura cheii.. Și atunci a stins țigară și a pus paharul pe masa.. Si a ridicat furoul și s a urcat cu fundul pe masa desfacănd picioarele și prezentând mi o minune de pasarica.. o pizda matura de toată frumusețea.
Uit o cum arată m am gândit sa ți o prezint de aproape..hai joaca te cu ea fa i ce vrei sa vedem de ce ești în stare..
N am stat pe gânduri, am început ușor sa o lung pe labii și pe clitoris asa cum știu eu mai bine și din ce în ce mai intens.
I am băgat un deget în ea și o masam înăuntru cu mișcări circulare iar cu limba continuam pe clitoris,m am desfăcut la pantaloni și mi am scos pula începând sa o frec cu mișcari rare, decalotand o și masând mi coaiele.. Am tras un scuipat pe ea sa alunece mana mai bine, după care i am tras și ei unul pe clitoris.
S a lăsat pe spate și a început se geamă și sa suspine de placere.. Ma ținea de păr și ma impingea și mai tare cu capul în ea,și a scos de tot furoul și a început sa sa și lingă și sa și maseze sfarcurile.. Dupa vreo 10 minute de fingering și limbi a terminat.. Sucul orgasmului curgea din ea, avea spasme care au durat aproape 1 minut, și a dus mana la gura și a încercat sa și acopere țipetele pe care le scotea iar eu în tot acest timp am continuat sa o ling și sa i gust /înghit toată zeama ce o adusese la suprafață..
După ce s a liniștit nu i a vebit sa creadă mi a zis:
Doamne Mihai.. N am avut în viata mea asa orgasm.. Nu mi vine sa cred
S a ridicat, mi a văzut minunăția de pula sculat, mi a dat pantalonii jos zicând.. O sa avem o noapte lunga.
A început sa ma lingă pe coaie și sa le suga continuind în sus pana pe vârf cu mișcări din ce în ce mai intense, apoi o lua toată în gura de ii ajunge pana în gat și cu vârful limbii lingea coaiele.
După 5 minute îmi zice :
De când așteptăm momentul asta.. Este exact cum îmi imaginam.. Hai în dormitor.
A deschis un sertar de la șifonier și a scos o cutie plina cu dildouri și vibratoarele..
Cu aste ma fut eu când ma gândesc la tine!!
Ma pus pe spate și a început sa o suga ca o profesionista iar cu un vibrator își freca pizda.. Ii plăcea sa o suga și era în extaz.
După un timp s a ridicat în picioare în pat deasupra mea și mi a zis ca vrea sa ma vadă cum mi o frec, ea a început sa și bage un dildo îmens în ea iar cu un vibrator mic își stimula clitorisul.. Aveam o imagine perfecta cu corpul ei care mi se părea superb și super excitant ce făcea ea,eu ma mai atingeam foarte puțin pentru a nu ejacula fiind excitant la maxim.
A scos dildoul, a continuat cu vibratorul și a simțit ca i vine, și a dat drumul juiznad puternic și mult pes...



    Login