Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

cu o verisoara...
Autor : bbc554 - 2014-08-07
Citita de 11057 ori - Nota 6.13 (24 voturi)
Buna, ceea ce scriu e un fapt real petrecut cu ceva ani in urma, pe vremea studentiei.
Eram in anul 3 de facultate, iar o verisoara de-a mea, (mai mare cu vreo 8 ani, maritata) facea facltatea la distanta, iar cand venea in sesiune, eu o gazduiam in camin.
In acel an trecusem printr-o deceptie sentimentala, iar verisoara incerca sa ma consoleze. Ma glumeam noi, dar nimic concret. Odata, imi zice, sa o las singura in camera de camin, ca vine cu o cunostinta pentru sex. E ii dau cheia, si revin, cand imi da beep. Revin , camera curata, aerisita, nimic suspect.
Ma gandeam eu ca m-ar placea sa o fut, dar cum sa incep?
Dupa aventura ei, imi zice sa tin secret sa nu afle sotul ei, etc, ii spun c bine, dar daca face si ea ceva pentru mine. Ce, ma intreaba? Ii spun, cateva poze. Ok, dr nu, vreau poze, asa gol. Oooo, cum asa gol? Pur si simplu.
Se uita la pantaloni, la mine nimc, imi spune, cum sa fac poz, ca nu am la ce. Hai sa te ajut, pne muzica. Caut o melodie mai de sex, se pune sa danseze cu mine, eram imbracati, se freca de mine, de credeam ca n-am mai avut erectiipana atunci.
In timpul dansului, vreau sa o pipai, ea se opreste, spune, gat se pot face poze.
Ok, ma dezbrac, ma pun pe marginea patului, iar ea incepe sa faca poze, mai mult imi poza barbatia, decat pe mine, face poze cu zoom, se apropie, imi facuse mai multe poze decat asteptam, nu-si putea lua ochii, imi spune, o ai mare ca si barbatul meu (nu cred ca-s atat de dotat ca toti pustanii de pe aici), dar ok, dupa un timp ii spun ca mi-ar placea sa fac sex cu ea.
Nici gand. Ar vrea dar nu poate, suntem verisori, etc. imi cere sa pun un film porno la calculator, sa merg sa-i iau tigari, sa se ameteasca, o muzica de sex, la care eu incep sa-i povestesc ca am mai practicat si cu alte verisoare, si incetu cu incetu se lasa pe pat.
Vin deasupra ei si incep sa-i dau jos pantalonii abli subtiri, dezvelind niste tanga albi, minusculi.
Incep sa o sarut pe coapse, ii dau chiloteii jos cu limba, ea gemea, si vreau sa ma apropii sa-i gust pasarica, (am o problema cu asta, as linge non stop), la care ea ma opreste si-mi spune, vom fce dus dupa, si apoi....
Ma ridic si vreau sa o penetrez, mai intai incet, apoi ma opreste si nu ma mai lasa fara prezervativ.. offff, ok totusi zic, macar acum o fut. Incepe sa suspine, sa se arcuiasca si sa se miste sub mine, iar eu, negolit multa vreme, excitat, imi dau drumul relativ repede, cu gandu...



    Login