Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu mama si sora mea vitrega
Autor : RazvyB - 2024-01-20
Citita de 13106 ori - Nota 7.21 (82 voturi)
Pe cand aveam 16 ani parintii mei au divortat. Pentru ca eram aproape major si puteam sa iau decizia, am ales sa locuiesc cu tata. Motivele au fost financiare, castiga mai multi bani ca mama si ma rasfata si lucra mai mult ca mama, deci nu avea cine sa ma dadaceasca sau sa imi perturbe linistea. Un an de zile am stat noi doi, dupa care ma trezesc intr-o seara ca vrea sa discute cu mine. Imi spune ca vrea sa se recasatoreasca, ca viata e scurta si vrea s-o traiasca. Ca a intalnit o tipa si e indragostit. Am ramas consternat sa aud asta, simteam ca intimitatea pe care o obtinusem aveam sa o pierd cat de curand.

Intr-o zi a invitat-o pentru prima data la noi la masa ca s-o cunosc. Am gatit impreuna, ca doi barbati si am asteptat-o atat speriat, cat si cu interes. Tata avea 46 de ani, iar tipa 42. Era blonda, cu parul carliontat vreo 1.64m inaltime si emana atat inocenta, cat si sexualitate. Era slabuta, sanii mari, vorbea cat trebuie, nu ca majoritatea femeilor pana iti sangereaza urechile. Intelegeam ce vedea tata la ea, parea ca ii poate oferi ceva ce mama nu-i mai dadea. S-a purtat foarte frumos cu mine in noaptea aceea si nu doar atunci. Am inceput s-o indragesc, dar nefiind mama mea si neavand experiente de interactionare de acest gen cu femei, dragostea pentru ea avea ascunsa si o forma sexuala pe care incercam s-o inhib.

S-a mutat impreuna cu noi in cateva luni, iar din cand in cand, in vacante, fata ei de 22 de ani venea si ea sa locuiasca cu noi, atunci cand nu trebuia sa fie la facultate.

Nu interactionam prea mult cu fata ei. Simteam ca ceva ii lipseste si nu e fericita sa fie in aceasta casa. Momentul de rascruce in acest nou inceput de relatie, a fost cand am fost plecat cu noua mea mama la cumparaturi si cand am ajuns acasa sora mea vitrega gemea atat de tare din dormitorul alor mei incat ziceai ca e cutremur. Si cutremur a fost in privirea noastra, cand am urcat la etaj si am ramas blocati in usa. Tata era intins pe pat, cu capul pe o perna, intins pe spate, iar sora mea se ondula inainte si inapoi peste el. Tensiunea sexuala dintre ei era mare, ea era transpirata toata, iar tipetele ii ieseau in mod natural, in timp ce tata nu scotea niciun sunet si o privea direct in ochi, in timp ce ii baga degetul mare in gura si ea tot se impingea. Sanii erau mari, corpul subtire ca al mamei ei. Era saten deschisa, parul lung si drept, nu carliontat precum al mamei ei.

Trebuie sa spunem ceva, dar nu am spus niciunul nimic. Eu eram excitat tot, pentru ca eram virgin si lucrurile astea le vedeam doar pe site-urile intre adulti. Iar Dana era consternata, nu ii venea a crede ca sotul ei o inseala cu fata ei. Dupa zeci de ondulari deasupra lui, cand a simtit ca ejaculeaza, a iesit din el si s-a ghemuit langa el luandu-i penisul in gura si frecandu-l cu o mana, in timp ce partea superioara a lui o avea bagata in gura. Ea a inceput sa taca, avand gura plina, in timp ce tata a inceput sa fie vocal si sa geama precum un scolar. Geamatul puternic a insemnat practic ejacularea. O luase de par si o apasa cu pana pe cap. Buzele ii atingeau coaiele, iar penisul probabil devenea curb si ii lovea gatul in profunzime. Am tras-o de mana pe Dana si am coborat scarile. Apoi am iesit din casa si ne-am dus direct in garaj, cu tot cu plasele pline de mancare, ca sa ascundem prezenta noastra de aici. Stateam in masina si masina era parcata in garaj. Nu stiam ce sa ne mai spunem. Mie imi placea de Dana, nu voiam sa se desparta de tatal meu, dar in acelasi timp nu intelegeam ce naiba voia sa demonstreze fata ei.

Dana era depasita de situatie. Nu stia cum s-o mai gestioneze.

La care eu senin, fara sa ma gandesc prea mult i-am spus: Dana, dinte pentru dinte! Uneori rezolva situatia.

M-a privit in ochi aproape neintelegand ce vreau sa spun, in timp ce eu am inchis ochii si mi-am deplasat capul spre ea, atingandu-i buzele cu buzele mele. Si reatingandu-i-le din nou. Si din nou. De 3 ori, apoi a 4-a oara am deschis buzele, la fel a facut si ea. Iar limbile noastre s-au impreunat. Eram virgin, iar de sarutat mai sarutasem o singura fata, la fel de neinitiata ca si mine, deci pot spune ca sarutul cu Dana era peste orice alta experienta ulterioara de-a mea. Dana mi-a pus pana pe picior si de pe coapsa a ajuns parca imediat pe prohabil, O aveam tare inca de la prima atingere. De multe ori eram excitat doar cand stateam langa ea. M-a deschis cu o singura mana la prohab si si-a facut pierduta pana la mine in chiloti. A inceput sa imi maseze coaiele si sa ma masturbeze usor, dar in acelasi timp apasat cu miscari de du-te vino. Masina era incomoda, ea era la volan, eu in dreapta. Putea doar sa se aplece peste mine si a facut-o. Dupa multe sarutari a coborat cu gura spre pula si mi-a luat-o la supt total. Era prima data cand barbatia mea se afla in gura unei femei. Saliva ei era fenomenala. Excitatia mea maxima. Capul spre inainte si inapoi. Fierbeam in suc propriu. Un minut m-a supt si m-a distrus. Strigam spre ea: "imi vine, imi vine", incercand parca s-o avertizez si sa se opreasca, dar ea continua si continua sa se impinga in adancime, cu miscari de du-te vino. I-am stropit gatul si credeam ca o sa se opreasca imediat, ca o sa scuimpe, dar nu, a inghitit si a continuat sa ma linga, in timp ce eu stateam in spasme si tresarea de excitare. Era ceva ce nu eram obisnuit.

Am urcat din nou in casa. De data asta am sunat la sonerie si am asteptat ca cel putin unul dintre cei doi sa coboare. Paradoxal spre surprinderea mea nu a spus nimeni nimic.

Peste vreo 3 zile coaiele incep sa mi se umple din nou si ma bag in camera mea in timp ce pusesem un film porno pe laptop. Incepusem sa mi-o frec tare, dar imaginile erau doar de forma. De fapt imi imaginam cum o regulez pe noua mea mama. Usa scartaie la un moment dat, iar eu tresar. Sora mea vitrega este deja in usa si ma priveste cu interes.

Te pot ajuta cu ceva?, ma intreaba ea? Nu, nu, replic eu speriat. E totul okay.

Esti virgin? intreaba ea. Vrei sa te ajut sa nu mai fi?

Acum 3 zile cu tata, acum ma tatoneaza pe mine, cu siguranta tipa asta si-a propus ceva. Dar cand esti virgin si o pizda tipla ti se ofera, mai stai sa cauti nodul in papura? Sau omenia? Ori valorile sociale? Nu, tot ce iti propui este sa ejaculezi in ea.

Ajuta-ma, daca vrei! Ii zic eu.

Laura s-a bagat pe sub patura si a ...



    Login