Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Fantezie apreciataCu mama si cu sora in vacanta
Autor : luci888 - 2010-10-30
Citita de 113722 ori - Nota 8.31 (716 voturi)
Aceasta este povestea unui amic. Locurile si personajele sint imaginare. As dori ca cei care au o poveste proprie despre incest, sa nu se sfiasca si sa mi-o transmita pe emai sau pe messenger. Ii voi da o forma cit de cit artistica si o voi publica aici, cu un anonmat total.
Adresa mea este parcyl@yahoo.es ID-ul de messenger este simplu parcyl
…………………………………………………………………………………………………
Am 18 ani si anul asta am terminat liceul. Am reusit la facultatea de automatica si ai mei sint bucurosi peste masura. Sora mea, Manuela, este mai mare cu un an decit mine si este studenta la drept. Nu am auzit sa se plinga parintii de faptul ca au doi copii studenti, mai ales acum cu criza asta. Dar tata este militar si are un salariu bun. Mama este profesoara de matematica la un liceu din Bucuresti si in general ne ajungem cu banii, desi cheltuielile sint destul de mari.
Inca din iarna, tata cumparase de la o agentie de turism o vacanta pentru toata familia in Spania, linga Barcelona.
Venise si ziua cea mare. In doua ore si ceva eram la Barcelona si un taxi ne-a dus in citeva minute intr-un orasel de linga Barcelona. Nu am putu sa nu observam ce oras este Barcelona. Totul la superlativ. Ajunsi la hotel am fost placut surprinsi de faptul ca era chiar linga Mediterana si era curat si bine ingrijit. Apartamentul nostru avea un salon si doua dormitoare. Pentru mine era mai putin interesant, pentru ca un dormitor era al parintilor si celalalt era pentru sora mea, Manuela. Eu urma sa dorm in salon pe o canapea, dealtfel incapatoare si comoda. Avantajul mea era insa ca aveam televizor, desi mare lucru nu intelegeam. Manuela insa stia limba spaniola destul de bine. Ceva, ceva, stia si mama limba spaniola iar eu si tata eram destul de buni la limba engleza.
Am despachetat si am aranjat sumar lucrurile personale. Era aproape de ceasul serii cind am terminat si am coborit la restaurant sa servim cina. Ne-am asezat pe scaune si fetele au luat meniul pentru a alege ceva de mincare. Tata dadu “ordin” sa i se aduca un coniac frantuzesc. Mama intreba din priviri daca dorim si noi. Eu am refuzat chiar daca doar cu jumatate de gura. La fel a procedat si Manuela, privindu-ma complice. Mama si-a comandat o crema de whyski. Il priveam pe tata. Inalt, brunet, cu mustata, vertical si la propriu si la figurat. Jurai ca este militar. Si nu cred ca putea fi altceva. Era dedicat complet profesiei sale. Mama, era o femeie frumoasa foc. Blonda, cu parul lung, ochi albastri si profunzi, doi sini mari care sfidau gravitatia, subtire la mijloc si fundul bombat. Era o frumusete de femeie. Imi priveam sora, citind dintr- revistuta gasita pe masa. Arata superb. Tot ce era al ei era de domeniul perfectului. Frumoasa, blonda, ochii mamei, sinii mamei, fundul mamei. Manuela ii arata mamei ceva din revistuta, lipindu-se de ea. Ma trecura pentru prima data in viata mea fiori, vazindu-le pe amindoua, una linga alta. Doamne, cum aratau! Dar ce se intimpla cu mine? De unde acesti fiori? Ca doar era mama si sora mea!
Am mincat, am baut cite un pahar de vin si am urcat in apartament. Dis de dimineata, dupa ce am servit micul dejun, ne-am facut pregatirile si am iesit la plaja, care era la doi pasi de noi. Era super. Soare, bere, sucuri, apa marii superba, plaja superba. Seara, ieseam pe faleza si ne opream la cite o terasa pentru a servi un vin bun sau dupa caz, o tarie buna. Asa a trecut o saptamina, cam in aceleasi sabloane dar niciodata plictisitor. Ne innegriseram deja, incetul cu incetul. Si mai aveam inca o saptamina de vacanta. Ce putea fi mai frumos?
Seara, suna pentru prima data telefonul tatei, de care nu se dezlipea niciodata. Era cineva mare in grad probabil, ca l-am vazut pe tata ridicindu-se in pozitie de drepti. Nu facea nimic. Doar asculta. Intr-un final, l-am auzit. Am inteles. Vin cit pot de repede!
Am ramas doar eu cu mama si cu Manuela. Tata a plecat cu primul avion. Deh, armata!
Cind tata se urca in taxi, Manuela se uita la mine rizind si inchizind un ochi.
- Deci mai avem inca o saptamina? Si fara tata? Fara armata tarii?
- Wowwwwwwwwww! Ma bucurai eu.
- Ce este cu bucuria asta pe voi copii mei dragi? Vedeti ca sint nevasta de militar si am cam aceleasi apucaturi, spuse mama scotind pieptul afara.
Ii lua pe amindoi de cap si ii saruta cu foc. Ii iubea nespus de mult.
Dimineata urmatoare plecaram ca de obicei la plaja. Se intrevedea o zi torida. Plaja era aglomerata peste masura si au decis sa caute un loc mai retras. Au mers pret de o jumatate de ora si nimic. Scrutind cu privirea, vazura ceva mai departe o plaja nudista. Se privira in ochi si mama puse sentinta.
- Mergem la nudisti?
- Da mama, raspunseram noi deodata.
Nu mai era armata tarii cu ei si se simteau parca eliberati. Voiau tot ceea ce este interzis in mod normal. Ajunsera in final la plaja nudistilor. Pentru prima oara li se infatisa in fata ochilor barbateisi femei asa cum se nascusera. Nu si-au putur retine curiozitatea si isi miscau necontrolat privirile. Mama insa ii trezi la realitate.
- Ce va uitati asa? Ne facem de ris, nu vedeti ca se uita lumea la noi?
Mama fu prima care se dezbraca. Mai intii i-am vazut sinii goi. Doamne, ma apucase ameteala! Continua sa se dezbrace si am vazut-o pe mama pentru prima data in viata mea goala pusca. In citeva secunde era gata dezbracata si sora mea. Chiar ca inebunisem. Visam, eram pe alta lume privind splendoarea care mi se infatisa. Erau de departe atractia plajei. Toti barbatii ramasera cu privirile incremenite spre ele.
- Tu ce astepti? ma lua la rost Manuela. Ai ramas stana de piatra. Nu ai mai vazut femei dezbracate?
Nu am raspuns ci doar m-am executat intr-o clipa. Dar ramasesem inca cu privirea atintita spre cele doua corpuri, al mamei si al Manuelei, care ma scosesera din minti.
S-au intins, cu fata in sus amindoua. Parca vorbite, arau amindoua in aceeasi pozitie, cu picioarele deschise larg. Le-am vazut genitalele si iarasi am ramas impietrit. Pentru prima data am simtit ca le-as dori. Stiu, nu este nici normal si nici firesc. Dar dorinta mea trecea de toate canoanele si de toate oprelistele lumesti. M-am bagat in apa repede pentru ca organul meu devenise erect. Mi-era frica sa nu ma fac de minune. Sa ma excit vazind pe mama si pe sora mea, era dincolo de orice imaginatie, si trebuia sa pastrez cel putin aparentele. Am petrecut o zi magnifica de-a dreptul. Asa a fost si ziua urmatoare. Insa tot nu ma obisnuisem cu privelistea din fata ochilor. Nu-mi putea dezlipi privirea de pe ele. Paradoxal, plaja fiind plina de fete si femei care mai de care mai atragatoare, nu ma interesa nici una si nu-mi permiteam sa pierd nici o secunda privind succesiv pe mama si sora mea. Ce se intimplase oare cu mine? De unde atita atractie? Nu-mi explicam. Ba mai mult, nici nu-mi bateam capul sa gasesc vreo explicatie. Dupa ora mesei de prinz, mama a avut ideea de a merge deseara la o fiesta specifica spaniolilor. Se numea “la fiesta del agua”, adica sarbatoarea apei. Aveam toata libertatea din lume sa ne distram cum dorim, dar ne atrase atentia sa nu cumva sa ne atingem de droguri, care aici erau din abundenta. Am incuviintat si eu si Manuela. Oricum nu am avut niciodata atreactie fata de asa ceva. In plus, eu, ce atractie sa mai am? Mama si sora mea ma captivau si nu ma saturam privindu-le pe plaja. Nu-mi doream altceva decit sa ajungem la plaja nudista si sa le privesc. Sentimentele mele, mai intii de curiozitate se transformara brusc in dorinta de a le avea, de a face dragoste cu ele. Parea un vis , o utopie, dar nu-mi puteam refuza dorinta, era imposibil, imi depasea cu mult puterile.
Iata-ne la sarbatoarea apei. Totul se desfasura in jurul unei imense piscine in jurul careia erau o puzderie de mese si scaune. In cele patru colturi erau niste guri de apa, un fel de cismele uriase, indreptate oblic in sus. Era furnicar de lume. Toata lumea dansa pe o muzica andaluza, asteptind pornirea pompelor de apa. Aproape de lasarea intunericului a incept sa tisneasca apa din toate cele patru colturi. A inceput sa tipe si sa strige acea mare de lume iar muzica a inceput mai tare si mai frenetic. Curgea apa peste tot. Dansul deasemenea devenise mai frenetic. Incepura melodii noi, de top, atmosfera se incinsese in mai putin de 10 minute. Era superb! Incet incet, femeile, in majoritatea lor ramasera in bikini. Inclusiv mama si sora mea. Dansau ritmat, facind sinii sa joace in aer, in libertate totala. Iarasi inebunisem. Iara pluteam intr-o lume numai de mine stiuta. Eram coplesit vazind acei sini jucausi miscindu-se in ritmul muzicii. Simteam asta deja ca pe o obsesie. Era o atmosfera de vis. Toata lumea dansa, femeile erau aproape goale, fluturind in aer putina imbracaminte pe care o avusesera pina la inceperea fiestei. Un tinar se apropie dansind de Manuela, se aseza in spatele ei si ii prinse sinii cu miinile amidoua. Ea nu schita nici un gest. Altul, un pic ma in virsta facu acelasi lucru cu mama. Nici mama nu a avut nimic impotriva. Parca era ceva normal si natural. Am prins si eu curaj si am facut acelasi lucru cu o tinara mulatra de linga mine. In scurt timp, totul se tranforma parca intr-u ritual. Cam toate fetele si femeile aveau sinii in miinile barbatilor. Nu avea nimeni nimic impotriva. Se ma scimbau partenerii, dar privelistea era aceeasi. Apa curgea fara oprire pe trupurile noastre. Era o feerie.
La ceas de noapte, plecaram spre hotel, uzi leoarca. Fusese minunat pentru toti.
Cealalta zi am plecat la plaja de-acum a noastra, ca de obicei. Ne-am intins pe nisipul cald si mama ne cauta privirile.
- Referitor la ceea ce s-a petrecut aseara. As dori sa nu afle tata. Il cunoasteti si stiti ca nu se va bucura.
- Din partea mea, nu este nici o problema, spusei eu convingator.
- Dintr-a mea nici atit, spuse Manuela ferm. Adevarul este ca cel putin eu am petrecut de minune.
- Cred ca toti am petrecut bine. Si cred ca ar trebui sa mai mergem si la alta fiesta de-a lor. Cu conditia sa stim numai noi trei. Sintem in strainatate si nu ne cunoaste nimeni. De ce sa nu fim macar acum liberi sa ne distram cum si cit ne place?
Atit eu cit si sora mea eram mai mlt decit incintati. Le-am privit din nou cu atentie sinii. Imi revenise obsesia, nu putea intirzia mult. Ma gindeam ca poate aseara ar fi trebuit sa le ating sinii. Dar nu. Nu era normal. Era doar obsesia mea. Inchisei ochii si ma gindeam ca aseara le stringeam rind pe rind sinii mamei si ai Manuelei. Doamne ce fericit as fi fost!
Am aflat la restaurant, in timp ce serveam masa, ca a doua zi este o noua fiesta. Sarbatoarea spumei. Nu stiam despre ce spuma este vorba, dar odata ce i-am spus mamei, aceasta a fost pe loc de accord sa mergem si noi. Ce aveam de pierdut?
Iata-ne la fiesta spumei. Iarasi furnicar de lume. De toate natiile si culorile pamintesti. Un imens platou din gresie maronie, imprejurul caruia erau asezate mese si scaune. In mijlocul platoului era un tun de spuma imens. La ora 9 fix, in timp ce toata lumea vuia intr-un glas, cerind spuma, tunul a inceput sa erupa. Era magnific. O mare de spuma plutea in aer si pe pardoseala care devenise alunecoasa. Trebuia sa fii atent pentru a-ti tine echilibrul. Era ca si la sarbatoarea apei dar aici atmosfera era mai incinsa. Perioada cit femeile dansau numai in bikini, a fost foarte scurta. In citeva minute aproape toata lumea era dezbracata complet, dansind in ritmul muzicii latine. Mama disparuse din raza mea de vedere. Nu mi-am facut probleme. Am vazut o fata blonda linga mine si m-am asezat in spatele ei mingiindu-i sinii superbi. Era fantastic! In fata mea, Manuela avea sinii in miinile unui tinar simpatic. Dupa un timp, tinarul pleca si Manuela ramasese libera. Stiam ca nu va ramine multa vreme asa si am abandonat frumoasa blonda ajungind intr-o clipa linga Manuela luindu-i sinii in minile mele, mingiindu-i frenetic. Nu fusese nimic preconceput, fusese o reactie spontana, pornita mai degraba dintr-un instinct ascuns.
- Ce faci dragul meu frate?
- Nimic mai mult decit am facut si pina acum, zisei eu cu inima cit un purice.
- Este adevarat. Hai profita si bucura-te cit ai timp. Sint sigura ca in viata ta nu ai atins asemenea sini ca ai mei.
- Recunosc, este adevarat. Niciuna nu are sini ca ai tai!
- Aoleu, ia uita-te la mama!
Mama noastra statea cu capul pe umarul unui tip imens iar un altul o saruta cu foc, cind pe fata, cind pe fund, cind pe sini. La un moment dat isi apropiase buzele de vaginul mamei. Era vorba de un dezmat total si generalizat. Mi-am spus sa profit de aceasta stare euforica generala. Am cuprins-o mai bine pe Manuela, i-am mingiiat sinii cu patima. Apoi am intors-o cu fata spre mine si ne-am cufundat intr-un sarut real si pasional. Era un sarut adevarat si naucitor. Manuela nu opunea nici o rezistenta. Ba mai mult, era parte activa la acest sarut care ma scotea din minti. Am continuat sa dansam, sarutindu-ne fara oprire. O priveam amindoi pe mama. Ridea intr-una si parea fericita. Mina celui care o tot pupa, ajunse intre picioarele mamei. Dar mama ridea si isi arata fericirea clipei pe care o traia. Nu ne venea sa credem. Eram perplexi vazind-o pe mama, o femeie sobra si stapina pe ea, cum se simtea bine intr-un dezmat total. La un moment dat, mama ne-a vazut, si-a abndonat prietenii pentro o clipa si a venit spre noi. Eu eram cu inima cit un purece fiinca eram imbratisat cu Manuela si ne sarutam. Dar nimic. Din fericire, nimic, nici o vorba in acest sens.
- Nu stiu ce este cu mine, spuse mama privindu-ne pe rind.
- Nimic mama, simte-te bine, spuse eu.
- Ne simtim bine toti trei mama, adauga Manuela.
- Bine copii, dar nici o vorba.
Incuviintaram din cap amindoi deodata.
- Nu vreau sa-mi pierd controlul, spuse mama cu un aer mai serios. Haideti sa bem ceva.
Ne-am luat fiecare cite o cupa. Asa se spune la un whyski amestecat cu mlta coca colaNe asezaram la o masuta, chiar linga platou. Mama si Manuela si-au pus bikini. Am stat pret de vreo 10 minute sa ne tragem sufletul sorbind din pahare. Ca la u semn, mama si Manuela si-au dat jos bikini si se indreptara spre platou, spre dezmat. Pentru citeva clipe ramasesm singur. Am plecat si eu spre platou si m-am lipit de o spaniola bruneta si focoasa. O stringeam cu putere in bratele mele. Sora mea era acum in posesia unui barbat mai in virsta. Mama era la doi pasi de mine, dansind cu u tinar cam de virsta mea. Acesta ii ridica un sin si il saruta cu patima. Fu momentul in care am sarutat si eu spaniola care nu punea nici o rezistenta si ridea intr-una. Mama ramase singura pentru un moment. Nu am fost atent cind ii please partenerul, dar am plecat imediat spre ea, lasind-o balta pe tinara spaniola. M-am apropiat de mama si am cuprins-o de mijloc, pentru a dansa cu ea. Inca nu aveam curaj sa merg mai departe.
- Cum te simti? ma intreba mama.
- Genial mama! Extraordinar. Ca niciodata in viata mea.
Dansam pe un ritm ceva mai lent. Am eliberat-o din strinsoare pe mama si i-am atins sinii.
- Ce faci fiule? Sint mama ta.
- Nimic mama. Inainte am mingiiat sinii Manuelei si ea sustine ca nu am atins niciodata sini mai frumosi ca ai ei. Acum vreau sa vad daca avea sau nu dreptate.
- Ce-ai facut? I-ai mingiiat sinii sorei tale?
- Da mama, dar ne-ai vazut si nu ai spus nimic atunci.
- Mare noutate in locul asta! Nu vezi ca toata lumea atinge pe toata lumea.
Mama nu se opuse, desi in prima instanta avusese senzatia de a se retrage. Acum nu spunea nimic. Ba chiar nu se arata deloc surprinsa ca ii masam sinii cu o ardoare demna de o cauza mai buna.
- Hai spune acum, care sini sint mai apetisanti? Ai mei sau ai Manuelei?
- Am nevoie de timp ca sa ma hotarasc mama. Si de munca.
- Ai mei sint cei mai buni, spuse mama apropiindu-si sinii cu miinile si privindu-i si jucindu-se cu ei.
Am strins-o in brate ceva mai puernic. Am sarutat-o pe buze, dar dupa citeva clipe mama se retrase. Dar am vazut-o rosind. Era oare un semn bun?
Ajunsesem acasa, la hotelul nostru. Mama reaprinse polemica.
- Manuela, spune fratele tau ca sinii mei sint cei mai apetisanti din citi a atins vreodata in viata lui! Mama, isi scoase sinii de sub bluza decoltata.
- Asta nu poate fi adevarat mama. Sini ca ai mei nu a atins si nici nu va atinge vreodata. Isi scoase si ea sinii afara, facindu-ma sa ramin iarasi perplex.
- Spune fiule cinstit si drept, care sint mai apetisanti? Ai mei sau ai Manuelei?
- Trebuie sa ii mai incerc mama. Este greu de dat o decizie pentru ca amindoua aveti niste sini minunati.
Adevarul chiar asta era. Nu puteai sa spui care erau mai apetisanti. Pe mine ma inebuneau deopotriva ai mamei si ai Manuelei.
- Bine, spuse mama, haideti sa facem cite u dus si veniti la mine in dormitor. Manuela, ar trebui ca in timp ce facem dus, sa pregatesti niste cupe de-astea spaniole ca incepe sa-mi placa.
Peste nici 20 de minute erau toti trei in dormitorul mamei. Mama si Manuela erau dezbracate complet. Doar prosopul le acoperea cit de cit corpul. Eu aveam doar niste pantaloni scurti pe mine. Am ciocnit si am baut fiecare citeva inghitituri din pahare. Mama a fost din nou cea care a animat discutia.
- Hai fiule. Pune mina pe sinii mei si pe ai Manuelei. Cit vrei tu si cum vrei tu. Si da-ne un verdict, dar sincer si cinstit.
Se asezara amindoua pe marginea patului lasind sa cada prosoapele, raminind dezbracate amindoua. Doamne, ce priveliste! Inconjurat de cei mai frumosi sini din lume, cu acceptul de a-i atinge, de a-i mingiia si de a-i masa, cit vreau si cum vreau. Era ceva cu ce nu te intilnesi de doua ori in viata. Inimaginabil si de-a dreptul naucitor. Le-am asezat pe amindoua pe spate. Am i...



    Login