Fantezii Erotice .ro va recomanda :
Cupluri Swinger - Matrimoniale Gay - Matrimoniale Bucuresti - Club Nudism - Travestiti Transexuali - Club Lesbiene - Sado Maso
pagina de inceputcontacttermeni si conditiiPROMOTIEcautainscriereautentificare

  Fantezii erotice

Fantezii cu Sex in 2

Fantezii cu Sex extrem

Fantezii Fetish

Fantezii cu Sex in grup/Orgii

Fantezii BD&SM (Sado/Maso)

Fantezii cu Lesbiene

Fantezii cu Gay Sex

Fantezii erotice - Prima data

Fantezii cu Incest

Voyeur&Exhibition

Fantezii Romantice / Dragoste

Fantezii cu femei sau barbati in varsta

Fantezii cu Transexuali / Travestiti

Fantezii erotice Diverse



Alte fantezii erotice

:
fantezii cu mama  -   neveste curve  -   profesoare  -   fantezii cu barbati  -   fantezii cu verisoare  -   sperma  -   fantezii cu matusa

Puteti citi toata fantezia doar daca va inregistrati pe FanteziiErotice.ro

Cu dulcea mea Vara
Autor : Roxx1 - 2015-05-30
Citita de 17944 ori - Nota 5.45 (47 voturi)
Intr-o zi sunt sunat de verisoara mea Simona, care ma invita sa ma duc la ea sa mai stam de vorba. Nu ne vazusem de mai mult timp, iar telefonul ei m-a surprins in mod foarte placut. Simona e o tipa de 26 de ani super super sexi, cu un corp de nota 20, niste sani foarte bine dezvoltati si un par negru si lung pana aproape de fund, care ii dadea un aer foarte salbatic, care ma excita la culme de fiecare data cand o vedeam. Ajuns la ea, am fost surprins sa aflu ca ai ei erau plecati pentru intreg weekend-ul la tara. Ne asezam la un pahar de suc si o intreb:
- Ce mai face iubitul tau? Stiu ca voiati sa va logoditi in curand...
- Nu vreau sa mai vorbesc de el, ne-am despartit acum 3 luni, am aflat ca umbla si cu altele, imi zise ea.
- Mai, imi pare rau, incerc eu s-o consolez si o iau in brate.
- Lasa-l, daca a fost fraier sa fie fraier, nu o sa mor eu din asta, am mai trecut prin asa ceva si mi-am revenit, imi zise ea cu o oarecare doza de indiferenta, dupa care ma intreaba: "dar tu de cand te-ai despartit de prietena ta acum 1 an nu ai mai cunoscut pe nimeni..."
- Nu chiar, nu prea am avut timp, am fost ocupat cu facultatea si nu prea am mai avut timp de restul.
- Dar mai tii la ea...
- In nici un caz, nu si dupa ce mi-a facut cu distrusul ala.
- Mai, imi pare rau, as fi vrut sa te pot ajuta cu ceva. Ma stranse in brate si mai tare iar eu ii simteam sanii cum ma apasa pe piept, ceea ce m-a excitat foarte tare iar pula mi se scula numai decat. Simona a vazut-o iar eu ma simteam cam aiurea.
- Mi se pare mie sau te exciti atunci cand ma iei in brate, imi spuse ea, la care eu nu prea mai stiam ce sa zic. O parte din mine o vroia, alta parte imi zicea sa stau calm.
- Ai mei vin de-abia luni si cred ca ai putea ramane la mine in seara asta. De cand m-am despartit nu am mai facut sex si am un chef nebun s-o fac cu tine. Nu am lasat-o sa termine bine fraza ca am si inceput sa o sarut. Ea mi-a raspuns la sarut iar limba ei imi innota prin gura ca un tipar electric ceea ce ma excita si mai tare. Ne-am sarutat in continuu vreo 20 de minute iar apoi am mers in dormitor. Ne-am dezbracat in timp ce ne sarutam iar apoi am pus-o in pat si am inceput sa o sarut din ce in ce mai jos, pe gat, pe sani unde i-am lins sfarcurile care se facusera tari ca piatra, pe buric si in cele din urma am ajuns si la pizda ei. Cu 2 degete i-am despartit usor labiile si am inceput sa-i dau limbi, la inceput mai usor si apoi din ce in ce mai repede. O simteam cum vibra toata de placere si am decis sa maresc ritmul, punandu-mi mainile pe sanii ei ca s-o excit si mai tare. Am tinut-o asa vreo 20 de minute iar ea a avut un orgasm de zile mari.
- Acum e randul meu, imi spuse ea apoi. Ne-am pus amandoi la marginea patului si ea s-a coborat cu limba pana la pula mea. A inceput sa mi-o linga usor, de sus pana jos, destul incat sa ma faca sa explodez, dar inca nu vroia sa mi-o ia in gura.
Mi-a facut asa vreo 5 min dupa care eu nu am mai rezistat, m-am ridicat in picioare si am luat-o de par cu ambele maini. Nu se astepta la asa ceva iar eu mi-am bagat toata pula in gura ei si am inceput sa ma misc inainte si inapoi.
- Asa, ia muie, suge-mi toata pula. Iti place sa iei muie nu? am intrebat-o eu, la care ea imi da doar din cap in sens afirmativ. Cand am simtit ca imi vine sa ejaculez, mi-am scos pula din gura Simonei si mi-am dat drumul pe fata si pe parul ei catifelat.
- Ti-a placut? stiu sa iau muie,nu? ma intreaba ea.
- A fost extraordinar, se vede ca esti priceputa, ii zic eu.
- Stai ca inca nu ai vazut nimic, stai sa vezi cum o sa te fut. Am sa te calaresc cum nu ai mai fost calarit vreodata. Mie imi plac mult pozitiile cu fata pe mine asa ca la auzul acestor vorbe nu am putut decat sa simt o bucurie enorma. Dupa ce mi-a mai dat o muie scurta ca sa mi se scoale din nou, Simona m-a trantit in pat si s-a pus calare pe mine. A inceput sa se miste sus-jos, la inceput mai incet, apoi din ce in ce mai repede, ajungand sa se futa cu o viteza demna de filmele porno. Parul ei lung ii flutura in toate directiile iar asta nu facea decat sa ma excite si mai mult.
- Iti place cu mine desupra ta,nu? ma intreaba ea.
- Da, foarte mult, imi place sa fiu...



    Login